Kantoorruimte huren in Breda, Eindhoven, Den Bosch, Roosendaal of Tilburg

  • Door Marloes Wargers
  • donderdag 5 juli 2018

Kantoorruimte huren in de Brabantse steden zoals Breda, Tilburg, Roosendaal of Eindhoven? Deze steden staan bekend om hun bourgondische gezelligheid en zijn daarom ideaal om kantoorruimte te huren. Ben jij van plan om jouw bedrijf in de provincie Noord-Brabant te vestigen? In dit blog vind je de kenmerken van de steden en kom je er achter welke toffe kantoorpanden in deze provincie te vinden zijn. Lees het blog om precies te weten in welke stad jouw bedrijf kantoorruimte moet huren!


Waar in Brabant ga jij jouw bedrijf vestigen?

De provincie Noord-Brabant staat er economisch goed voor. Deze zuidelijke provincie heeft een stevig industrieel fundament met veel innovatieve bedrijvigheid. Veelbelovend voor de toekomst, aangezien de provincie de komende jaren gaat inspelen op dynamische economische ontwikkelingen. Dit gecombineerd met de gezelligheid en karakteristieke panden in de grote steden maakt het dat Brabant ideaal is om je als organisatie te vestigen.

WatermarkedImageW3siZGVzdHJveWVkIjpmYWxzZSwiY2xhc3MiOiJJbWFnZSJ9LCIyIiwiMjAiXQ FillWyIxMDI0IiwiNzY4Il0 creatieve werkruimte huren lichttoren 32 43317In het zuiden van het land zijn verschillende kantoorruimten beschikbaar, zoals deze kantoorruimte in Eindhoven aan de Lichttoren 32. Huur hier snel de laatste beschikbare kantoorkamer met flexibele kantoorinrichting.

Voor deze bedrijven is Breda de ideale locatie om kantoorruimte te huren

De eerste stad die we in dit artikel uitlichten is de gezellige en sociale stad Breda. Breda is een echte studentenstad en stelt in totaal 170.000 inwoners. In deze stad zijn veel culturele hoogstandjes en architectuur te vinden, en er zijn genoeg gelegenheden voor leuke uitjes. Zo kun je naar het Mastbos gaan, een fietstocht door de stad maken of het Kasteel van Breda bezoeken.

"Breda trekt, op Amsterdam na, de meeste nieuwe kantoren van grote bedrijven." - Trouw

In Breda bevindt zich een brede mix aan verschillende bedrijven die zich hier gevestigd hebben. Onder andere marketingconsultancy- en mediabedrijven huren kantoorruimte in Breda, en er verschillende grote suikerwerkfabrieken en brouwerijen gevestigd. Ook zijn er verschillende business parken te vinden waar veel aan coworking wordt gedaan. In Breda zijn op Amsterdam na, volgens de Trouw, de meeste nieuwe kantoren van grote bedrijven gevestigd. Dit komt mede door de gunstige ligging van de stad. De stad profiteert van de ligging tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen.

Voor welke kantoorruimte in Breda kies jij?

Een voorbeeld van een tof kantoorpand in Breda is het pand aan de Verlengde Poolseweg 16. De inrichting is strak en modern. Daarnaast is de buitenkant van het pand is statig en klassiek. Dit kantoorgebouw is gelegen bij het Oost/Brabantpark, waar veel organisaties gevestigd zijn op het desbetreffende bedrijventerrein.

Wil jij jouw bedrijf vestigen op een aantrekkelijke kantoorlocatie nabij het centrum van Breda? Dan is het kantoorpand aan de Claudius Prinsenlaan 128, dat gelegen is in de buurt Sportpark geschikt. Het betreft een ruim, imposant kantoorgebouw waarbij veel gebruik is gemaakt van glas voor een fraai uitzicht. Bij het kantoorpand is een vijver gelegen, je werkt hier dus in een rustige, groene en waterrijke omgeving.

Ben je op zoek naar een pand dat goed bereikbaar is met het openbaar vervoer en in het centrum van Breda gelegen is? Dan is het een aanrader om een kijkje te nemen bij het kantoorpand aan de Ceresstraat 13. Dit pand heeft een indrukwekkende vergaderzaal en is voorzien van een stijlvolle kantoorinrichting. Natuurlijk zijn er nog veel meer verschillende kantoorkamers en werkplekken beschikbaar in Breda. Neem daarom vooral een kijkje bij ons complete aanbod van kantoorruimte in Breda of neem contact op met onze vastgoedconsultants.

Kantoorruimte Breda Ceresstraat huren kantoorHuur jouw kantoor met stijlvolle inrichting aan de Ceresstraat 13 in Breda.

Om deze redenen moet je in Eindhoven jouw kantoor huren

Eindhoven is een creatieve stad en dat is te zien aan een aantal verschillende hotspots. Zo kan je je ogen uitkijken in Hutspot, een winkel waar bijzondere producten zijn opgezet in een spier witte hal. Met name wanneer je een fietstocht maakt langs Piet Hein Eek en Strijp S zal je de creativiteit terug zien. In de stad zijn verschillende hipster restaurantjes te vinden, zoals The Happiness Kitchen. Hier kan je terecht voor een verassende lunch of een heerlijk hapje eten na werktijd. Gezelligheid gegarandeerd!

Huur jij jouw (nieuwe) kantoor in 040?

In Eindhoven heb je de keuze uit verschillende gebouwtypen. Ga voor een bedrijfsverzamelgebouw, business center of kantoorconcept. Veel bedrijven gingen jou namelijk al voor. Op dit moment zijn er in Eindhoven onder andere bedrijven gevestigd die zich focussen op hoogwaardige technologie. ASML en Philips zijn hier 2 voorbeelden van.

Er zijn verschillende opties om kantoorruimte te huren in Eindhoven

Eindhoven is een groene stad en bij het kantoorpand aan de Noord Brabantlaan 303-307 kan je hier optimaal van genieten. Dit kantoorpand heeft namelijk een geweldig uitzicht op de groene omgeving en een heuse tuin direct gelegen aan het kantoorpand. Hier kan lekker worden geluncht in de zomermaanden. Hier maak je je hoofd even leeg en geniet je van het mooie lunchplekje naast de vijver.

Om een beter kijkje te nemen in dit kantoorpand aan de Noord Brabantlaan 303-307 heeft SKEPP een video van de binnenkant van het pand, die je hieronder kunt bekijken. Hier je alle comfort die dit kantoorpand te bieden heeft. Hoe tof is dit pand met een grote hoeveelheid natuurlijk daglicht? Aan de hand van de video nemen we je mee voor een kijkje binnen in het kantoorpand":

Een andere optie voor het huren van kantoorruimte is het pand aan de Lichttoren 32. Dit prachtige monumentale pand is gelegen midden is het bruisende centrum van Eindhoven. In het pand vind je ruime industrieel ingerichte kantoren met hoge plafonds en flexibele kantoorinrichting. Let wel op, want in dit gebouw is nog maar 1 kantoorunit beschikbaar!

Het kantoorpand aan de Kanaaldijk-Zuid 19 is gelegen aan de rand van de Eindhovense binnenstad. Direct aan het kanaal, ligt dit fraaie kantoorgebouw. Het kantoorpand is gelegen in de Irisbuurt en is gebouwd in het jaar 1994. Wanneer jij als ondernemer op zoek bent naar een kantoorruimte en eventueel ook een bedrijfsruimte, dan ben je bij dit kantoorpand aan het juiste adres. Bekijk daarom eens de volgende Virtual Reality tour voor een kijkje in het pand aan de Kanaaldijk-Zuid 19:

Den Bosch: met haar financiële karakter een geschikte locatie voor bedrijven binnen de zakelijke dienstverlening

In de stad Den Bosch is goed de combinatie van oud en nieuw te zien in de stad. Hier komt ook voornamelijk het bourgondische tintje naar boven. In deze stad is het leuk om een rondleiding te volgen in een van de bierbrouwerijen of de typische lekkernij van Den Bosch te proeven, namelijk de Bossche bol. Een aanrader is om dit bij bakkerij Jan de Groot te doen. Heb je zakenrelaties op bezoek? Spreek af bij Robbies Cafe voor een stijlvolle lunch en een ruime keuze aan lekkernijen.

Spreekt deze stad je aan om je bedrijf te huisvesten? Bekijk het uitgebreide kantorenaanbod in Den Bosch!

Voorheen stond Den Bosch bekend om haar industriële karakter. Maar er is veel veranderd de afgelopen jaren door de sluiting van grote fabrieken. Tegenwoordig zijn er veel bedrijven te vinden die werkzaam zijn in de financiële en zakelijke dienstverlening. Zo is het hoofdkantoor van Van Lanschot in de binnenstad van Den Bosch gevestigd, evenals de SNS Bank.

Een ruim aanbod

Een er bijzonder kantoorgebouw in Den Bosch, is gelegen aan het Willemsplein 2. Het gebouw staat hier sinds 1951 en heeft maar liefst een totale gebruiksoppervlakte van 37.631 m2. Deze oppervlakte is verdeeld over 7 bouwlagen waar op elke verdieping de mogelijkheid is om een kantoorruimte te huren. In het gebouw zitten grote ramen wat zorgt voor een veel lichtinval. Het pand heeft de naam 'Bastion' gekregen door de vorm van het gebouw. Kijk zelf maar eens!

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte in representatief kantoorgebouw? Neem dan eens een kijkje in het pand aan de Reitscheweg 45-57. Het kantoorpand is gebouwd in 1990 en heeft een centrale locatie, namelijk direct aan de doorgaande weg. Het is een kantoorpand waar je makkelijk klanten kunt ontvangen, dit komt mede door de goed ogende entree.

Ben je voor jouw organisatie op zoek naar een kantoorpand met een trendy inrichting? Dan is het pand aan de Europalaan 4 zeker een aanrader. Hier is de creativiteit van de stad Den Bosch terug te vinden. Het interieur in dit pand zorgt voor een luchtige en dynamische werksfeer.

WatermarkedImageW3siZGVzdHJveWVkIjpmYWxzZSwiY2xhc3MiOiJJbWFnZSJ9LCIyIiwiMjAiXQ FillWzEwMTQuNjY2NjY2NjY2Nyw3NjFd gedeeld kantoor europalaan reitsche 40492Creatief design aan de Europalaan 4

Dit is waarom bedrijven zich graag in Roosendaal vestigen

Roosendaal heeft een ideale ligging aan de spoorlijn Rotterdam-Antwerpen. Daarom heeft deze stad een belangrijke internationale logistieke functie. Met de komst van een groot distributiecentrum voor webshops (zes hectare, goed voor 1200 nieuwe banen) blijft het bedrijventerrein Borchwerf II in Roosendaal het economisch lichtpunt.

Bekijk het volledige aanbod kantoorruimte in Roosendaal.

Roosendaal heeft een gezellige stadskern met een gezellig marktplein waar verschillende cafés gevestigd zijn. Roosendaal is dan ook een geschikte stad voor een bedrijfsuitje of een borrel na werktijd. De veelzijdigheid van Roosendaal is iets waar elk bedrijf zich wel in kan vinden.

Kies jouw perfecte kantoorlocatie in Roosendaal

Aan de Laan van Brabant 22 in Roosendaal staat dit eigentijdse kantoorpand met de essentiële voorzieningen voor uw bedrijf, zoals de professionele receptie. De ligging dichtbij het station en de snelweg maken het pand goed bereikbaar en geschikt als bedrijfslocatie. In het 33 jaar oude kantoorpand met een totale gebruiksoppervlakte van 1372 m2. Je huurt hier kantoorruimte tegen een bescheiden prijs.

Bekijk de mogelijkheden voor kantoorruimte in het pand aan de Laan van Brabant 22

Ben je op zoek naar kantoorruimte in het centrum van Roosendaal? Dan is het pand aan de Laan van Brabant 70-86 een geschikte plek om te vestigen. Het pand is gelegen tegenover het toekomstige gemeentehuis van Roosendaal. Ook niet onbelangrijk: de uitstekende bereikbaarheid van het kantoor. De snelweg A58 is binnen enkele minuten te bereiken, daarnaast zijn er goede mogelijkheden om per bus en trein te reizen.

Een goed voorbeeld van een modern ingericht pand is het kantoorpand aan het Rietschotten 1. Ook van de buitenkant heeft dit pand een strak design. Het pand bestaat voor het grootste gedeelte uit glas. Hierdoor is er mooi uitzicht op de groene omgeving.

Kantoorruimte Rietschotten 1 Roosendaal huren kantoorBekijk de stijlvolle ingerichte kantoorunits aan de Rietschotten 1 in Roosendaal.

Zoek je een kantoorruimte op een bedrijventerrein? Stop met zoeken: Tilburg is 'the place to be'

De stad Tilburg heeft 200.000 inwoners en is hiermee de 6 na grootste stad van Nederland. Tilburg ligt gecentreerd in Noord-Brabant en is daarmee een mooie schakel tussen de andere steden in de provincie. In deze stad is een mix te vinden van traditionele en moderne architectuur. Zo vind je hier fabriekshuizen, villa's en uitgestrekte woonwijken.

"Met 1100 bruto hectare bedrijventerrein is Tilburg koploper van de grote steden in Noord-Brabant" - SKEPP

De stad is goed te bereiken door middel van het openbaar vervoer. Achter het centraal station licht de rauwe Spoorzone. Dit is een 'must visit' voor na werktijd. Dit is een opkomend gebied waar onder andere koffietentjes, foodtrucks en een cultuurfabriek te vinden zijn. In dit gebied kan je heerlijk ontspannen en afspreken met vrienden of collega's.

Vindt jouw perfecte kantoor in het centrum van Noord-Brabant

In Tilburg zijn verschillende bedrijventerreinen te vinden met veel kantoorruimte. Met 1100 bruto hectare bedrijventerrein is Tilburg koploper van de grote steden in Brabant. Maar ook in het centrum van de stad zelf zijn mooie villa’s te vinden die als fraai kantoorpand gebruikt kunnen worden. Een voorbeeld hiervan is het karakteristieke pand aan de Fabriekstraat 1b. Dit pand heeft zowel aan de binnen als de buitenkant een statelijke uitstraling.

Aan de Stationsstraat 17-19 in Tilburg huur je kantoorruimte op maat tegen aantrekkelijke voorwaarden. Het betreft een prachtig kantoorgebouw dat gebouwd is in het jaar 1883. Gelegen in een gezellige buurt met het leuke koffietentje Beans & Bites en Café Jack's om de hoek.

Wil jij flexibel kantoorruimte huren naast NS-station Tilburg? Dat kan in het kantoorpand aan de Hart van Brabantlaan 12-16. Hier huur je een werkplek, kantoorkamer of kantoorruimte op maat vanaf 100 m2. Het kantoorpand is gebouwd in 2004 en heeft een totale gebruikersoppervlakte van 4790 m2. Als je een gezellige werkomgeving belangrijk vindt, zit je hier zeker op de goede locatie. In de directe omgeving van het kantoorpand vind je namelijk leuke cafés. Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan ons complete aanbod kantoorruimte in Tilburg.

IMG 5982Start jouw zoektocht bij SKEPP en geniet binnenkort van het werken in jouw nieuwe kantoorruimte!

Neem contact op met SKEPP

Ben jij na het lezen van dit blog enthousiast geworden over het huren van kantoorruimte in Noord-Brabant? SKEPP heeft een ruim aanbod aan toffe kantoorpanden. Bekijk hier ons actuele aanbod! Plan bij SKEPP gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in. Of neem contact op met een van onze gecertificeerde vastgoedconsultants. Zij helpen je graag bij het vinden van de perfecte kantoorruimte.

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure