Blog & kantoorruimtetips

Tips, trends en aanbiedingen omtrent kantoorruimte

Voor onder meer tips, trends, vergelijkingsmateriaal van kantoorruimten, inspiratie voor kantoorinrichting, kantooraanbiedingen en nieuws over technologische ontwikkelingen in de kantorenwereld en SKEPP zelf ben je op deze pagina aan het juiste adres. Als je op zoek bent naar kantoorruimte, vind je hier artikelen die jou helpen bij het vinden van het kantoor op de locatie die het best bij jouw bedrijf past.


In de categorie 'Know-how' geven we tips die helpen in de zoektocht naar een nieuw kantoor, bespreken we actuele ontwikkelingen in de kantorenwereld en beantwoorden we de belangrijkste vraagstukken omtrent kantoorruimte. Lees in 'Community' hoe andere bedrijven de zoektocht naar kantoorruimte hebben ervaren. Om je nieuwe kantoorlocatie te kiezen, vind je in 'Local' vergelijkingen tussen kantoren, steden en stadsdelen.

Kijk dan nog even of er een interessante huurkorting voor je loopt in 'Transparent', waarna je inspiratie opdoet voor je nieuwe kantooromgeving in de categorie 'Kantoorinrichting'. En blijf op de hoogte van technologische trends in de kantorenmarkt met artikelen in 'Proptech'. Tot slot nog benieuwd naar actualiteiten binnen ons snelgroeiende bedrijf? Kijk dan bij 'Story' en wie weet huur je binnenkort kantoorruimte bij ons.

Local

Top 7 kantoorvilla's van Nederland

Een woonhuis omgetoverd tot kantoorpand? Dit heb je met een kantoorvilla. In dit blog lees je de top 7 kantoorvilla's van Nederland!

Know-how

Hoe groot moet jouw kantoorruimte zijn? Bereken het met de SKEPP Calculator

Wanneer je een kantoorruimte gaat huren moet je wel weten hoeveel m2 je nodig hebt. Lees in dit blog hoe jij met behulp van de SKEPP m2 kantoorruimte calculator berekent hoe groot jouw kantoorruimte moet zijn!

Know-how

Rondleiding door jouw potentiële kantoorruimte? Stel deze 7 vragen!

Je heb een rondleiding door jouw potentiële kantoorruimte gepland. Maar wat vraag je zoal? SKEPP heeft de meest gestelde vragen tijdens een kantoor rondleiding voor jou in kaart gebracht!

Know-how

Kantoorruimte huren? 11 veelgestelde vragen via onze chat waar jij het antwoord op wil weten!

Wil jij graag een kantoorruimte huren of ben jij op zoek naar een kantoorinrichting op maat voor jouw bedrijf? Dan zal je bij deze zoektocht tegen veel vragen aanlopen! In dit blog behandelen we daarom de 11 meest gestelde vragen via onze chat!

Kantoorinrichting

De 9 kantoortrends in 2019

De kantoortrends van 2019, welke zijn dit? Een grotere concentratieplekken, een ergonomische werkplek en nog veel meer. Lees de 9 kantoortrends van 2019 hier!

Kantoorinrichting

Zo leidt jouw kantoorinrichting tot samenwerken!

Door goede samenwerkingen komen de mooiste ideeën. Alleen hoe zorg je ervoor dat jouw kantoorinrichting tot goede samenwerkingen leidt? Lees de tips en tricks voor samenwerken in jouw kantoorpand in dit blog!

Transparent

Huur een kantoorruimte in Amsterdam Oost en profiteer van 1 maand gratis huren

Op zoek naar een kantoorruimte in Amsterdam Oost? En wil je profiteren van een mooie huuractie? Wacht niet langer en profiteer van één maand gratis huur aan de Cruquiusweg in Amsterdam.

Know-how

De Valkuilen van Thuiswerken! Ben jij Representatief?

Voorkom deze valkuilen wanneer je thuiswerkt. Wij stomen je in 5 minuten klaar om thuis te werken!

Kantoorinrichting

Is jouw kantoorruimte helemaal zomerklaar?

De eerste warme dagen zijn in volle gang. En er zijn er (hopelijk) nog velen in aantocht. Hoe kom jij de zomerse dagen door op kantoor? Met deze tips natuurlijk!

Kantoorinrichting

Zo concentreer jij je in een inspirerende kantoorinrichting

Concentreren in een inspirerende kantoorinrichting? In dit blog helpen we je op weg met 7 handige tips voor concentratieplekken in jouw kantoorinrichting.

Local

Een kantoor huren in Antwerpen Sint-Andries

Antwerpen Sint-Andries heeft veel te bieden en is dus ideaal om een kantoor te huren. Lees in dit blog over een aantal mooie kantoren die te huur zijn.

Know-how

3 grote voordelen van een kantoor huren in een business center

Jij staat op het punt om een kantoor te huren. Kies je dan voor het huren in een business center? Lees hier de voordelen van huren in een business center.