Blog & kantoorruimtetips

Tips, trends en aanbiedingen omtrent kantoorruimte

Voor onder meer tips, trends, vergelijkingsmateriaal van kantoorruimten, inspiratie voor kantoorinrichting, kantooraanbiedingen en nieuws over technologische ontwikkelingen in de kantorenwereld en SKEPP zelf ben je op deze pagina aan het juiste adres. Als je op zoek bent naar kantoorruimte, vind je hier artikelen die jou helpen bij het vinden van het kantoor op de locatie die het best bij jouw bedrijf past.


In de categorie ‘Know-how’ geven we tips die helpen in de zoektocht naar een nieuw kantoor, bespreken we actuele ontwikkelingen in de kantorenwereld en beantwoorden we de belangrijkste vraagstukken omtrent kantoorruimte. Lees in ‘Community’ hoe andere bedrijven de zoektocht naar kantoorruimte hebben ervaren. Om je nieuwe kantoorlocatie te kiezen, vind je in ‘Local’ vergelijkingen tussen kantoren, steden en stadsdelen.

Kijk dan nog even of er een interessante huurkorting voor je loopt in ‘Transparent’, waarna je inspiratie opdoet voor je nieuwe kantooromgeving in de categorie ‘Kantoorinrichting’. En blijf op de hoogte van technologische trends in de kantorenmarkt met artikelen in ‘Proptech’. Tot slot nog benieuwd naar actualiteiten binnen ons snelgroeiende bedrijf? Kijk dan bij ‘Story’ en wie weet huur je binnenkort kantoorruimte bij ons.

Kantoorinrichting

Het belang van een koffiecorner in de kantoorruimte

Koffiecorners en bedrijfsrestaurants zijn het ondergeschoven kindje in de kantoorinrichting. Maar deze is wel net zo belangrijk in het kantoorpand voor zowel werknemers als klanten. Lees hier waarom.

Know-how

Succesvol onderhandelen over huurvoorwaarden van de kantoorruimte doe je zo

Je wilt nooit teveel betalen bij het huren van kantoorruimte. Onderhandel over de huurvoorwaarden! Met dit gratis stappenplan haal jij het meeste uit die onderhandeling!

Werken bij SKEPP

Ben jij onze nieuwe (Junior) Acquisition Manager France/Luxembourg?

Bij SKEPP zijn we op zoek naar een (Junior) Acquisition Manager France/Luxembourg. Ben jij een Fransman/Française of beheer jij de Franse taal erg goed? Wacht niet langer en neem contact met ons op!

Werken bij SKEPP

Kom jij werken als (Junior) Acquisition Manager Spain bij SKEPP?

Bij SKEPP zijn we op zoek naar een (Junior) Acquisition Manager Spain. Ben jij een Spanjaard/Spaanse of beheer je de Spaanse taal erg goed? Twijfel niet langer en kom gezellig een keer langs voor een kopje koffie!

Local

Een kantoorpand huren in Rotterdam dat past bij de uitstraling van jouw organisatie

De 'offline' marketing van jouw organisatie is erg belangrijk. Kies daarom een kantoorpand die past bij de uitstraling van jouw bedrijf. Bekijk de soorten kantoorruimten in Rotterdam passend bij jou!

Story

VIDEO | SKEPP op de Provada 2018 in de RAI Amsterdam

De jaarlijkse Provada, de grootste vastgoedbeurs van Nederland. Uiteraard is ook SKEPP aanwezig tijdens dit evenement. Middels een video willen we laten zien wat SKEPP zoal doet tijdens de editie van 2018.

Kantoorinrichting

De grote voordelen van een duurzame kantoorinrichting

Weet jij wat de voordelen zijn van een duurzame kantoorinrichting? Wij wel! Lees daarom dit blog, doe inspiratie op en ga vooral zelf voor een duurzaam kantoordesign.

Community

Online kantoorruimte huren, de zoektocht van Burnout Poli

In alweer de derde editie van deze SKEPP Community spreken we met Barbara Kok die voor haar bedrijf Burnout Poli zocht naar kantoorruimte. Lees haar tips en tops in dit blog!

Transparent

Op zoek naar kantoorruimte in Rotterdam? Profiteer van deze unieke kortingen!

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte in Rotterdam en wil je gebruik maken van fikse kortingen? Maak dan gebruik van deze unieke kortingsactie in het kantoorpand aan de Willem Ruyslaan. Bij het afsluiten van een halfjaar contract, ontvang je over de eerste 3 maanden 10% korting!

Know-how

Deze faciliteiten zijn de moeite waard bij een kantoor te huur

Jij hebt besloten een kantoor te huren. Welk kantoor kies je? Want veel kantoren hebben vele soorten faciliteiten. Deze 3 faciliteiten wil jij echt niet missen in jouw kantoor!

Know-how

Met deze 5 tips vind je kantoorruimte die meegroeit met jouw bedrijf

Krap zitten in werkplekken zou geen belemmering moeten zijn die de groei van je organisatie in de weg staat. Voor alle organisaties die groei als hun doelstelling hebben kan het lastig zijn om een geschikte kantoorruimte te vinden.

Kantoorinrichting

3 redenen om de kantoorinrichting uit te besteden

Druk druk druk! Als grote en/of snelgroeiende organisatie ben je dat zeker, daarom is het een goed idee om jouw kantoorinrichting uit te besteden. Wij leggen je precies uit waarom!