Blog & kantoorruimtetips

Tips, trends en aanbiedingen omtrent kantoorruimte

Voor onder meer tips, trends, vergelijkingsmateriaal van kantoorruimten, inspiratie voor kantoorinrichting, kantooraanbiedingen en nieuws over technologische ontwikkelingen in de kantorenwereld en SKEPP zelf ben je op deze pagina aan het juiste adres. Als je op zoek bent naar kantoorruimte, vind je hier artikelen die jou helpen bij het vinden van het kantoor op de locatie die het best bij jouw bedrijf past.

In de categorie 'Know-how' geven we tips die helpen in de zoektocht naar een nieuw kantoor, bespreken we actuele ontwikkelingen in de kantorenwereld en beantwoorden we de belangrijkste vraagstukken omtrent kantoorruimte. Lees in 'Community' hoe andere bedrijven de zoektocht naar kantoorruimte hebben ervaren. Om je nieuwe kantoorlocatie te kiezen, vind je in 'Local' vergelijkingen tussen kantoren, steden en stadsdelen.

Kijk dan nog even of er een interessante huurkorting voor je loopt in 'Transparent', waarna je inspiratie opdoet voor je nieuwe kantooromgeving in de categorie 'Kantoorinrichting'. En blijf op de hoogte van technologische trends in de kantorenmarkt met artikelen in 'Proptech'. Tot slot nog benieuwd naar actualiteiten binnen ons snelgroeiende bedrijf? Kijk dan bij 'Story' en wie weet huur je binnenkort kantoorruimte bij ons.

Kantoorinrichting

Hoe richt je een klein kantoor in?

Een klein kantoor; klein maar fijn, toch? Wel als je het op de juiste manier inricht. Deze blog geeft jou tips & tricks voor het inrichten van een klein kantoor. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Kantoorinrichting

Top 5 beste NPR 1813 bureaustoelen

Heb jij wel eens last van lichamelijke klachten na een dag werken? Dan is het tijd voor verandering! Ben je benieuwd welke NPR 1813 stoel perfect is voor jou? Lees dan snel verder! Wie weet werk jij straks op één van deze toffe NPR bureaustoelen.

Kantoorinrichting

4 musthaves voor een gezonde werkplek

Vaak gaat het langdurig zitten gepaard met werken achter een beeldscherm. Gezonde werkplekken zijn dus een echte musthave voor jouw kantoor. Maar hoe creëer je een gezonde werkplek? In deze blog zetten wij 4 musthaves voor een gezond kantoor op een rijtje!

Local

Kantoor huren in Rotterdam? Dit is onze top 5!

Je leest in deze blog over onze top 5 kantoren in Rotterdam. Daarnaast lees je waarom jij hier juist een kantoor moet huren in Rotterdam en alle bijkomende voordelen. Hebben we je interesse gewekt? Lees dan snel verder en huur jouw kantoor in Rotterdam!

Know-how

Wat is evidence based werken?

Een werkomgeving die past bij het team en de manier van werken; dat wil iedereen, toch? Het evidence based inrichten van jouw kantoor helpt! Maar wat is evidence based werken? In deze blog lees je alle ins and outs!

Local

Dit zijn de 5 mooiste kantoren in Overijssel

Ben je op zoek naar een kantoor in Overijssel? Wij helpen jou graag bij de zoektocht naar jouw droomkantoor. Ben je benieuwd of het ideale kantoor voor jou er tussen zit? Lees dan snel verder!

Kantoorinrichting

Geef jouw kantoor een upgrade met deze tips

Het is nooit verkeerd om de kantoorinrichting onder de loep te nemen. Sluit jouw kantoor nog aan bij de laatste trends? Of kan het kantoor wel een opfrisbeurt gebruiken? Met deze tips geef jij je kantoor in no-time een upgrade.

Know-how

Voel je thuis op kantoor

Tegenwoordig brengen we ongeveer evenveel tijd door op kantoor als thuis. Een huiselijke sfeer op kantoor kent vele voordelen. Wil jij weten welke voordelen dit zijn? En hoe jij een thuisgevoel kan creëren op jouw kantoor? Lees dan snel verder!

Kantoorinrichting

Wat zijn de trends van 2021 op het gebied van kantoorinrichting?

Elk jaar zijn er weer nieuwe trends op het gebied van kantoorinrichting. Dit zie je onder andere terug in kleurgebruik, kantoormeubilair en de lay-out van de kantoorruimte. Kantoorhonden, ontspanningsruimtes en een biophilic design waren vorig jaar de kantoortrends. Blijven we deze terugzien op kantoor of maken deze plaats voor nieuwe trends? Kortom: wat zijn de trends van 2021 op het gebied van kantoorinrichting? Je leest er alles over in deze blog.

Know-how

Hoe stel jij jouw bureaustoel juist in

Het instellen van de bureaustoel wordt vaak onderschat. Een goed ingestelde bureaustoel voorkomt lichamelijke klachten, wanneer je hem optimaal instelt. Maar hoe stel je jouw bureaustoel goed in? Lees snel deze blog en kom erachter!

Kantoorinrichting

Maak kennis met de bySKEPP bureaustoel: Lugano

Maak kennis met onze eigen bySKEPP productlijn. Onze eerste toevoeging? Bureaustoel Lugano! Waarom kiezen tussen ergonomie, tof design en budget als dat niet nodig is? Zoek jij nieuw kantoormeubilair wat net even anders is dan de rest? Dan zijn de producten uit de bySKEPP lijn perfect voor jouw kantoorinrichting. In deze blog lees je over onze eerste eigen bureaustoel!

Know-how

Met deze 6 tips vind jij jouw ideale kantoor

Groeit jouw bedrijf, ben je toe aan een andere bedrijfslocatie of staat er een nieuwe vestiging op de planning? Met de tips in deze blog vind jij binnen no-time de ideale kantoorruimte voor jouw bedrijf.