Blog & kantoorruimtetips

Tips, trends en aanbiedingen omtrent kantoorruimte

Voor onder meer tips, trends, vergelijkingsmateriaal van kantoorruimten, inspiratie voor kantoorinrichting, kantooraanbiedingen en nieuws over technologische ontwikkelingen in de kantorenwereld en SKEPP zelf ben je op deze pagina aan het juiste adres. Als je op zoek bent naar kantoorruimte, vind je hier artikelen die jou helpen bij het vinden van het kantoor op de locatie die het best bij jouw bedrijf past.

In de categorie 'Know-how' geven we tips die helpen in de zoektocht naar een nieuw kantoor, bespreken we actuele ontwikkelingen in de kantorenwereld en beantwoorden we de belangrijkste vraagstukken omtrent kantoorruimte. Lees in 'Community' hoe andere bedrijven de zoektocht naar kantoorruimte hebben ervaren. Om je nieuwe kantoorlocatie te kiezen, vind je in 'Local' vergelijkingen tussen kantoren, steden en stadsdelen.

Kijk dan nog even of er een interessante huurkorting voor je loopt in 'Transparent', waarna je inspiratie opdoet voor je nieuwe kantooromgeving in de categorie 'Kantoorinrichting'. En blijf op de hoogte van technologische trends in de kantorenmarkt met artikelen in 'Proptech'. Tot slot nog benieuwd naar actualiteiten binnen ons snelgroeiende bedrijf? Kijk dan bij 'Story' en wie weet huur je binnenkort kantoorruimte bij ons.

Story

Meet the team: Financial Expert Mitchel

Wij introduceren een nieuw segment op onze blog; Meet the team. In onze eerste ‘Meet the team’ blog interviewen we financial expert Mitchel Vogt. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder en meet Mitchel!

Kantoorinrichting

De kantoortrends van 2022

Een nieuw jaar betekent ook nieuwe kantoortrends. Welke kleuren, kantoormeubelen, interieurstijlen en kantooraccessoires mogen in jouw kantoorruimte niet ontbreken? Je leest er alles over in deze blog over de kantoortrends van 2022!

Kantoorinrichting

Hoe richt je een flexibel kantoor in?

Het is belangrijk dat we inspelen op een wisselende bezetting en de nieuwe functie van het kantoor. Verbinding en sfeer worden hierin steeds belangrijker. Kies daarom voor een flexibele inrichting op kantoor! Wil je weten hoe jij jouw kantoor flexibel inricht? Lees dan snel verder!

Local

Een kantoor huren in 2022? Dit is ons nieuwe aanbod aan kantoorruimtes!

Staat een kantoor huren in jouw lijstje van goede voornemens voor 2022? Wij staan voor je klaar! In dit blog lees je over ons nieuwe aanbod aan kantoorruimtes door heel Nederland.

Kantoorinrichting

Top 5 kantoormeubelen voor jouw thuiswerkplek

Thuiswerken; we kunnen er inmiddels niet meer omheen. Maar welke kantoormeubelen heb je nodig voor jouw thuiswerkplek? In deze blog vind je de top 5 kantoormeubelen die jij kunt toevoegen aan jouw thuiswerkplek.

Know-how

8 tips voor een opgeruimd kantoor

Stap jij je kantoor binnen en zie je volle bureaus, uitpuilende kasten en stapels kartonnen dozen? Dan is het hoog tijd voor verandering! In dit blog geven we jou 8 tips voor een opgeruimd kantoor.

Kantoorinrichting

Hoe zorg jij voor sfeer in je kantoorruimte?

Sfeer is in een kantoorruimte van groot belang. Het zorgt voor meer werkplezier, hogere productiviteit en minder ziekteverzuim. Maar hoe zorg je voor sfeer in jouw kantoorruimte? Dat lees je in deze blog!

Kantoorinrichting

Top 8 zitmeubilair voor op kantoor

Zitmeubilair; een essentieel element binnen jouw kantoor. Denk bijvoorbeeld aan zitmeubilair voor in de kantine, vergaderruimtes of zithoek. Maar welk zitmeubilair is geschikt voor jouw kantoor? In deze blog vind je de top 8 zitmeubilair voor op kantoor! Lees je mee?

Know-how

Zorg voor jouw mentale gezondheid tijdens het thuiswerken

Afgelopen vrijdag werd het thuiswerkadvies aangescherpt. Onze lichamelijk en mentale gezondheid lijdt onder de lockdown en dat moeten voorkomen. In dit blog lees je daarom 7 tips die jou helpen bij je mentale gezondheid tijdens het thuiswerken.

Kantoorinrichting

5 tips bij het inrichten van een groot kantoor

Heb jij een groot kantoor? Dan is het inrichten van deze ruimte vaak een uitdaging. Zie jij door de bomen het bos niet meer? Geen probleem! In deze blog lees je 5 tips bij het inrichten van een groot kantoor.

Local

3 kantoorruimtes met veel kleur

Ben jij op zoek naar een (nieuw) kantoor? Huur dan meteen een kantoorruimte met veel kleur! Wij hebben een divers aanbod aan kleurrijke kantoorruimtes. In deze blog vind je 3 kantoren met veel kleur. Lees je mee?

Know-how

Hoe verbeter jij je concentratie op kantoor?

Vind jij het moeilijk om je te concentreren op kantoor? Op de achtergrond hoor je collega’s kletsen, telefoongesprekken en de radio. Hoe zorg je in deze gevallen dat je geconcentreerd blijft op kantoor? Dat lees je in deze blog!