Blog & kantoorruimtetips

Tips, trends en aanbiedingen omtrent kantoorruimte

Voor onder meer tips, trends, vergelijkingsmateriaal van kantoorruimten, inspiratie voor kantoorinrichting, kantooraanbiedingen en nieuws over technologische ontwikkelingen in de kantorenwereld en SKEPP zelf ben je op deze pagina aan het juiste adres. Als je op zoek bent naar kantoorruimte, vind je hier artikelen die jou helpen bij het vinden van het kantoor op de locatie die het best bij jouw bedrijf past.

In de categorie 'Know-how' geven we tips die helpen in de zoektocht naar een nieuw kantoor, bespreken we actuele ontwikkelingen in de kantorenwereld en beantwoorden we de belangrijkste vraagstukken omtrent kantoorruimte. Lees in 'Community' hoe andere bedrijven de zoektocht naar kantoorruimte hebben ervaren. Om je nieuwe kantoorlocatie te kiezen, vind je in 'Local' vergelijkingen tussen kantoren, steden en stadsdelen.

Kijk dan nog even of er een interessante huurkorting voor je loopt in 'Transparent', waarna je inspiratie opdoet voor je nieuwe kantooromgeving in de categorie 'Kantoorinrichting'. En blijf op de hoogte van technologische trends in de kantorenmarkt met artikelen in 'Proptech'. Tot slot nog benieuwd naar actualiteiten binnen ons snelgroeiende bedrijf? Kijk dan bij 'Story' en wie weet huur je binnenkort kantoorruimte bij ons.

Know-how

Hoe ga je de winterdip tegen op kantoor?

De klok is achteruit gegaan, de dagen worden korter en het is buiten steeds kouder. De periode van de winterdip is begonnen. Hoe zorg je voor een betere gemoedstoestand en meer productiviteit? Wij delen tips tegen de winterdip op kantoor.

Know-how

Efficiënt vergaderen dankzij deze 7 tips

Efficiënt vergaderen is niet zo makkelijk als het lijkt, maar dat kan je leren! Lees in deze blog 7 tips voor een efficiënte vergadering. En hoe ziet de ideale vergaderruimte eruit? Wat zijn de mogelijkheden?

Local

Top 5 opvallende kantoren van 2022

Ben jij op zoek naar een kantoorpand wat er echt bovenuit springt? In deze blog vind je de meest opvallende kantoorpanden van 2022. Laat je inspireren en wie weet huur jij binnenkort wel jouw kantoor via SKEPP.

Story

Vakbeurs Faciliair & Gebouwbeheer en de Provada

Het is bijna zover; de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer en de Provada staan weer op de planning. Op beide beurzen kan je onze stands bezoeken, een afspraak plannen
en het flexibele meubilair van SKEPP bewonderen. Zien we je daar?

Kantoorinrichting

Hoe maak je een creatief en inspirerend kantoor?

Een inspirerend en creatief kantoor waar je je helemaal thuis voelt, dat wil toch iedereen? Kun je zelf wel wat inspiratie gebruiken om je kantoor een upgrade te geven? Lees dan snel verder!

Story

Meet the team: Senior Accountmanager Kas

In onze tweede Meet The Team blog introduceren we onze senior accountmanager Kas Bruinsma! Nieuwsgierig naar de werkzaamheden van Kas? Lees dan snel de blog!

Kantoorinrichting

De functie van een meetingbox: werkplek

Heb jij op kantoor behoefte aan een stille werkplek? Creëer eenvoudig een afgesloten ruimte in jouw kantoor met een meetingbox. Nieuwsgierig naar deze slimme oplossing? In deze blog lees je alles over een meetingbox als werkplek.

Know-how

Terugkeren naar kantoor? Dit zijn onze 5 tips!

Yes, het is zover! Het thuiswerkadvies vervalt en door de versoepelingen is de terugkeer naar kantoor weer mogelijk. De terugkeer naar kantoor kan voor veel collega’s wennen zijn. De thuiswerksituatie had zowel voor- als nadelen voor de werkgever en werknemer. Hoe krijg je je team weer terug op kantoor?

Kantoorinrichting

Zo creëer je een inspirerende vergaderruimte

Vergaderen of brainstormen kan soms uren duren. Een inspirerende vergaderruimte is dan wel zo fijn. Benieuwd hoe je dat creëert? Wij geven je 5 tips.

Know-how

Wanneer is je bureaustoel aan vervanging toe?

Een goede bureaustoel is een must voor elk (thuis)kantoor. Maar, hoe lang gaat een bureaustoel mee? Wanneer is een bureaustoel aan vervanging toe? Wij vertellen je alles over de gemiddelde levensduur van de bureaustoel!

Kantoorinrichting

De functie van een meetingbox: vergaderen

Een meetingbox is een musthave in jouw kantoorruimte. Gebruik de box om in te vergaderen, telefoneren, werken of brainstormen. In dit blog lichten we één functie uit, namelijk vergaderen.

Local

Kantoor huren in Utrecht? Deze kantoren mag je niet missen!

Op zoek naar een kantoor? Vestig je in de centrale stad Utrecht. De stad is goed bereikbaar, levendig en bevat veel jong talent. In deze blog lees je over onze top3 kantoren in Utrecht!