Blog & kantoorruimtetips

Tips, trends en aanbiedingen omtrent kantoorruimte

Voor onder meer tips, trends, vergelijkingsmateriaal van kantoorruimten, inspiratie voor kantoorinrichting, kantooraanbiedingen en nieuws over technologische ontwikkelingen in de kantorenwereld en SKEPP zelf ben je op deze pagina aan het juiste adres. Als je op zoek bent naar kantoorruimte, vind je hier artikelen die jou helpen bij het vinden van het kantoor op de locatie die het best bij jouw bedrijf past.


In de categorie ‘Know-how’ geven we tips die helpen in de zoektocht naar een nieuw kantoor, bespreken we actuele ontwikkelingen in de kantorenwereld en beantwoorden we de belangrijkste vraagstukken omtrent kantoorruimte. Lees in ‘Community’ hoe andere bedrijven de zoektocht naar kantoorruimte hebben ervaren. Om je nieuwe kantoorlocatie te kiezen, vind je in ‘Local’ vergelijkingen tussen kantoren, steden en stadsdelen.

Kijk dan nog even of er een interessante huurkorting voor je loopt in ‘Transparent’, waarna je inspiratie opdoet voor je nieuwe kantooromgeving in de categorie ‘Kantoorinrichting’. En blijf op de hoogte van technologische trends in de kantorenmarkt met artikelen in ‘Proptech’. Tot slot nog benieuwd naar actualiteiten binnen ons snelgroeiende bedrijf? Kijk dan bij ‘Story’ en wie weet huur je binnenkort kantoorruimte bij ons.

Know-how

Vind dé locatie voor je kantoorruimte in 5 simpele stappen

Wanneer je op zoek bent naar kantoorruimte, is dit artikel verplichte kost. Je weet namelijk precies waar je jouw nieuwe kantoor moet huren. Bovendien krijg je handige tips.

Kantoorinrichting

Overgaan op een flexibele kantoorinrichting: hier had je vast nog niet aan gedacht

Een kantoorinrichting aangepast aan de werkactiviteiten zorgt direct voor meer productiviteit, creativiteit en samenwerking. Benieuwd hoe? Lees het hier!

Kantoorinrichting

Besparen op de kantoorinrichting: zo doe je dat!

Besparen op de kantoorinrichting is moeilijk? Niet met de tips van SKEPP. Lees het hier en kom er achter hoe jij goedkoop jouw kantoorruimte kunt inrichten.

Know-how

Waarom kantoorruimte huren aantrekkelijker is dan kopen

Twijfel jij tussen het huren of kopen van kantoorruimte? Lees het blog zodat jij een goede, overwogen keuze maakt alvorens je start met je zoektocht naar een nieuwe locatie.

Know-how

Rondleiding door jouw potentiële kantoorruimte? Stel deze 7 vragen!

Je heb een rondleiding door jouw potentiële kantoorruimte gepland. Maar wat vraag je zoal? SKEPP heeft de meest gestelde vragen tijdens een kantoor rondleiding voor jou in kaart gebracht!

Kantoorinrichting

Presteren op kantoor doe je met een inspirerende kantoorinrichting

Goed presteren op kantoor, dat wil iedereen! Maar naast dat jij en jouw werknemers hun uiterste best doen, is de kantoorinrichting hierbij ook van belang. Hou jij daar rekening mee?

Story

Nederlands proptechbedrijf SKEPP opent zijn deuren in Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk en Spanje

SKEPP brengt jaarlijks duizenden bedrijven in contact met vooruitstrevende kantorenaanbieders. Nu opent het proptechbedrijf ook zijn deuren in de landen Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk en Spanje.

Kantoorinrichting

Inspirerende kantoorinrichtingen volgens Multimedia Producer Tommy Lee (SKEPP)

Dagelijks bezoekt Tommy Lee, Multimedia Producer bij SKEPP, verschillende kantoren waardoor hij de meest inspirerende kantoorinrichtingen tegenkomt. Benieuwd welke dat zijn? Lees dit blog en doe zelf inspiratie op!

Local

Een kantoorpand huren in Rotterdam dat past bij de uitstraling van jouw organisatie – PART II

Kantoorpand huren in de stad Rotterdam? Lees dan over de verschillende stijlen en de daarbij passende panden. Er zitten vele toffe kantoorpanden bij!

Transparent

Huur een kantoorruimte in Rotterdam Airport en maak gebruik van een scherpe korting

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Rotterdam Airport, maar vind je de prijzen op dit moment te hoog? Wij bieden een geweldige kortingsactie met betrekking op de huurprijs aan in een kantoorpand aan de Corkstraat in Rotterdam.

Kantoorinrichting

Dit zijn de voordelen van het huren of leasen van je kantoorinrichting

Heb jij er ooit aan gedacht om de kantoorinrichting te huren of leasen? Dit kan veel voordelen met zich meebrengen. Lees dit blog en maak de beste keuze voor jouw bedrijf.

Kantoorinrichting

Ga voor een botanische kantoorinrichting!

Wist je dat een botanische kantoorinrichting met kantoorplanten veel voordelen heeft en ook nog eens erg mooi staat? Niet? Lees dan dit blog en ga zelf voor zo'n inspirerend kantoordesign!