Blog & kantoorruimtetips

Tips, trends en aanbiedingen omtrent kantoorruimte

Voor onder meer tips, trends, vergelijkingsmateriaal van kantoorruimten, inspiratie voor kantoorinrichting, kantooraanbiedingen en nieuws over technologische ontwikkelingen in de kantorenwereld en SKEPP zelf ben je op deze pagina aan het juiste adres. Als je op zoek bent naar kantoorruimte, vind je hier artikelen die jou helpen bij het vinden van het kantoor op de locatie die het best bij jouw bedrijf past.

In de categorie 'Know-how' geven we tips die helpen in de zoektocht naar een nieuw kantoor, bespreken we actuele ontwikkelingen in de kantorenwereld en beantwoorden we de belangrijkste vraagstukken omtrent kantoorruimte. Lees in 'Community' hoe andere bedrijven de zoektocht naar kantoorruimte hebben ervaren. Om je nieuwe kantoorlocatie te kiezen, vind je in 'Local' vergelijkingen tussen kantoren, steden en stadsdelen.

Kijk dan nog even of er een interessante huurkorting voor je loopt in 'Transparent', waarna je inspiratie opdoet voor je nieuwe kantooromgeving in de categorie 'Kantoorinrichting'. En blijf op de hoogte van technologische trends in de kantorenmarkt met artikelen in 'Proptech'. Tot slot nog benieuwd naar actualiteiten binnen ons snelgroeiende bedrijf? Kijk dan bij 'Story' en wie weet huur je binnenkort kantoorruimte bij ons.

Story

Skepp introduceert Sollf; het kantoor vergelijkingsplatform van de nieuwe generatie

Skepp splits zich op. Maak kennis met Sollf; jouw partner in crime als het gaat om de (ver)huur van jouw kantoor. Met focus op snelheid, transparantie en gebruiksvriendelijkheid host Sollf het kantoorplatform van de nieuwe generatie.

Local

Top 5 opvallende kantoren van 2022

Ben jij op zoek naar een kantoorpand wat er echt bovenuit springt? In deze blog vind je de meest opvallende kantoorpanden van 2022. Laat je inspireren en wie weet huur jij binnenkort wel jouw kantoor via SKEPP.

Local

Kantoor huren in Utrecht? Deze kantoren mag je niet missen!

Op zoek naar een kantoor? Vestig je in de centrale stad Utrecht. De stad is goed bereikbaar, levendig en bevat veel jong talent. In deze blog lees je over onze top3 kantoren in Utrecht!

Local

Een kantoor huren in 2022? Dit is ons nieuwe aanbod aan kantoorruimtes!

Staat een kantoor huren in jouw lijstje van goede voornemens voor 2022? Wij staan voor je klaar! In dit blog lees je over ons nieuwe aanbod aan kantoorruimtes door heel Nederland.

Local

3 kantoorruimtes met veel kleur

Ben jij op zoek naar een (nieuw) kantoor? Huur dan meteen een kantoorruimte met veel kleur! Wij hebben een divers aanbod aan kleurrijke kantoorruimtes. In deze blog vind je 3 kantoren met veel kleur. Lees je mee?

Local

Top 5 must try flexplekken

Ben jij een startende ondernemer of een zzp’er? Een flexplek huren is dan vaak voordeliger dan het huren van een kantoorruimte! In deze blog laten we jou onze top 5 must try flexplekken zien!

Local

3 redenen om een kantoorruimte te huren in Eindhoven!

Twijfel jij over de locatie van jouw kantoor? Wij helpen jou in je keuze! Dit zijn 3 redenen waarom jij een kantoorruimte moet huren in Eindhoven!

Local

Top 5 Scandinavische kantoren

Lichte kleuren, strakke lijnen en veel hout. Een Scandinavisch design zie je tegenwoordig overal. In dit blog laten we jou onze top 5 Scandinavische kantoren zien!

Local

Top 3 kantoren in Almere

Wil jij een kantoor huren in Almere? De stad heeft een divers aanbod van kantoorruimtes. We kunnen natuurlijk niet alle beschikbare kantoorruimtes bespreken. Daarom vind je in deze blog de top 3 kantoren in Almere. Benieuwd of jouw droomkantoor hier tussen zit? Lees dan snel verder!

Local

Top 5 kantoren in de Randstad

Wil je een kantoor huren in de Randstad? Dan is deze blog perfect voor jou! In deze blog bespreken we de mooiste 5 kantoorruimtes in de Randstad. Ben je benieuwd of jouw droomkantoor er tussen zit? Lees dan snel verder en wie weet huur jij binnenkort één van deze kantoren in de Randstad!

Local

Kantoor huren in Zwolle? Deze kantoren mag je niet missen!

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte in Zwolle? We got you! Wij laten jou onze top 3 kantoorruimtes in deze prachtige hanzestad zien! Lees dan snel verder en vind jouw droomkantoor in Zwolle!

Local

Kantoor huren in Rotterdam? Dit is onze top 5!

Je leest in deze blog over onze top 5 kantoren in Rotterdam. Daarnaast lees je waarom jij hier juist een kantoor moet huren in Rotterdam en alle bijkomende voordelen. Hebben we je interesse gewekt? Lees dan snel verder en huur jouw kantoor in Rotterdam!