Blog & kantoorruimtetips

Tips, trends en aanbiedingen omtrent kantoorruimte

Voor onder meer tips, trends, vergelijkingsmateriaal van kantoorruimten, inspiratie voor kantoorinrichting, kantooraanbiedingen en nieuws over technologische ontwikkelingen in de kantorenwereld en SKEPP zelf ben je op deze pagina aan het juiste adres. Als je op zoek bent naar kantoorruimte, vind je hier artikelen die jou helpen bij het vinden van het kantoor op de locatie die het best bij jouw bedrijf past.


In de categorie 'Know-how' geven we tips die helpen in de zoektocht naar een nieuw kantoor, bespreken we actuele ontwikkelingen in de kantorenwereld en beantwoorden we de belangrijkste vraagstukken omtrent kantoorruimte. Lees in 'Community' hoe andere bedrijven de zoektocht naar kantoorruimte hebben ervaren. Om je nieuwe kantoorlocatie te kiezen, vind je in 'Local' vergelijkingen tussen kantoren, steden en stadsdelen.

Kijk dan nog even of er een interessante huurkorting voor je loopt in 'Transparent', waarna je inspiratie opdoet voor je nieuwe kantooromgeving in de categorie 'Kantoorinrichting'. En blijf op de hoogte van technologische trends in de kantorenmarkt met artikelen in 'Proptech'. Tot slot nog benieuwd naar actualiteiten binnen ons snelgroeiende bedrijf? Kijk dan bij 'Story' en wie weet huur je binnenkort kantoorruimte bij ons.

Know-how

Aantrekkelijke faciliteiten voor jouw kantoorruimte: van koffiecorner tot fitnessruimte

Benieuwd naar de faciliteiten die voor jouw kantoor belangrijk zijn? Bekijk onze selectie, laat je inspireren en maak keuzes. Ga je voor een bedrijfsrestaurant en/of de SKEPP Meetingbox?

Kantoorinrichting

DIY kantoorinrichting of de kantoorruimte in laten richten?

Jouw kantoorinrichting leidt vast wel eens tot keuzestress en dilemma’s. Kies jij voor een DIY kantoorinrichting of laat je jouw kantoorpand liever door anderen inrichten? Lees de voor- en nadelen in dit blog!

Know-how

Kantoorruimte gevonden? Zo wordt jouw bedrijfsverhuizing een succes

Je zoektocht naar kantoorruimte is ten einde, dan is het tijd om een datum te prikken voor de bedrijfsverhuizing. Na het lezen van dit blog wordt jouw verhuizing een succes!

Kantoorinrichting

Zo maak je met jouw kantoorinrichting indruk op klanten

Een kantoorinrichting waarvan iedere bezoeker of klant bij binnenkomst steil achterover slaat. Wie wil dat nu niet? Lees in dit blog hoe jij met jouw kantoorinrichting indruk maakt op klanten!

Local

Een kantoorruimte huren dichtbij een hogeschool of universiteit, doe er je voordeel mee

Heb jij er al eens over nagedacht om een kantoorruimte te gaan huren dichtbij een hogeschool of universiteit? Hiermee profiteer je van vele voordelen. Je leest het in dit blog!

Know-how

Jouw kantoorruimte beter beveiligen? Maak gebruik van deze tips!

Bijna 40% van de bedrijven krijgt wel eens te maken met een inbraak, daarnaast liggen er steeds meer cyberbedreigingen op de loer. Met deze tips beveilig jij jouw kantoorruimte!

Know-how

Jouw nieuwe kantoorruimte financieren? Hier moet je rekening mee houden!

Er zijn verschillende factoren waar je rekening mee moet houden bij het financieren van jouw kantoorruimte. Lees dit blog en ontdek wat jou te wachten!

Transparent

Kantoorruimte huren in Amsterdam Sloterdijk? Profiteer dan nu van 1 maand gratis huren!

Huur een kantoorruimte aan de Arlandaweg in Amsterdam Sloterdijk en profiteer van deze fraaie kortingsactie! Je betaalt over de eerste maand geen huur. Je leest er meer over in dit blog.

Community

Op tijd starten met kantoorruimte zoeken, Gesponnen Suiker vertelt waarom

Damon van het bedrijf Gesponnen Suiker vertelt hoe hun zoektocht naar kantoorruimte is verlopen. Geeft hij handige tips en vertelt hij waarom op tijd starten met het zoeken naar een kantoorruimte belangrijk is.

Know-how

In 5 simpele stappen jouw kantoorruimte verduurzamen

Iedereen op kantoor kan een steentje bijdragen aan de verduurzaming van de kantoorruimte. Met de 5 stappen in dit blog ga jij voor een duurzame kantoorruimte!

Kantoorinrichting

Dit is hoe je ‘back to school’ in jouw kantoorinrichting verwerkt

Beleef moeiteloos oude tijden laten herleven in jouw kantoorinrichting met een 'back to school' kantoorinrichting. Lees de 5 tips om jouw kantoorruimte te voorzien van een back to school kantoorinrichting!

Kantoorinrichting

Bespaar met een energiezuinige kantoorinrichting

Met alle klimaatperikelen van de afgelopen tijd is het hoog tijd om eens aandacht te besteden aan een energiezuinige kantoorinrichting. Hoe lees je in dit blog!