Blog & kantoorruimtetips

Tips, trends en aanbiedingen omtrent kantoorruimte

Voor onder meer tips, trends, vergelijkingsmateriaal van kantoorruimten, inspiratie voor kantoorinrichting, kantooraanbiedingen en nieuws over technologische ontwikkelingen in de kantorenwereld en SKEPP zelf ben je op deze pagina aan het juiste adres. Als je op zoek bent naar kantoorruimte, vind je hier artikelen die jou helpen bij het vinden van het kantoor op de locatie die het best bij jouw bedrijf past.


In de categorie 'Know-how' geven we tips die helpen in de zoektocht naar een nieuw kantoor, bespreken we actuele ontwikkelingen in de kantorenwereld en beantwoorden we de belangrijkste vraagstukken omtrent kantoorruimte. Lees in 'Community' hoe andere bedrijven de zoektocht naar kantoorruimte hebben ervaren. Om je nieuwe kantoorlocatie te kiezen, vind je in 'Local' vergelijkingen tussen kantoren, steden en stadsdelen.

Kijk dan nog even of er een interessante huurkorting voor je loopt in 'Transparent', waarna je inspiratie opdoet voor je nieuwe kantooromgeving in de categorie 'Kantoorinrichting'. En blijf op de hoogte van technologische trends in de kantorenmarkt met artikelen in 'Proptech'. Tot slot nog benieuwd naar actualiteiten binnen ons snelgroeiende bedrijf? Kijk dan bij 'Story' en wie weet huur je binnenkort kantoorruimte bij ons.

Kantoorinrichting

Aan deze 5 aspecten in de kantoorinrichting had jij nog niet gedacht

Er zijn veel aspecten om over na te denken in jouw kantoorinrichting. Lees in dit blog 5 aspecten voor jouw kantoorinrichting waar jij nog niet aan had gedacht!

Know-how

5 redenen om een full service kantoor te huren

Steeds meer ondernemingen gaan voor een full service kantoor. Wensen en eisen die jij wilt heb je met een full service kantoor. Waarom het geschikt is voor jouw onderneming lees je in dit blog.

Local

9 bijzondere kantoorruimtes aan de grachtengordel van Amsterdam uitgelicht

Op zoek naar een kantoorruimte in Amsterdam? Lees dan dit blog en ontdek de karakteristieke grachtenpanden van Amsterdam!

Kantoorinrichting

Onconventionele werkplekken in de kantoorinrichting

Een saaie kantoorinrichting is niet stimulerend voor de productiviteit van je werknemers. Voorzie jouw kantoorinrichting van een stijlvolle inrichting, hoe? Creëer onconventionele werkplekken!

Kantoorinrichting

Dit is dé kantoorinrichting voor een startende ondernemer

Als startende ondernemer denk je misschien niet direct aan een inspirerende kantoorinrichting. Maar als startende ondernemer wil je natuurlijk groeien, en dat doe je het snelst met een goede kantoorinrichting. Hoe? Lees je in dit blog!

Story

Waarom je bij SKEPP je bedrijfshuisvesting vindt

Op zoek naar jouw perfecte bedrijfshuisvesting? Hoe vind je die? In dit blog helpen we jou met het vinden van de perfecte kantoorruimte!

Community

Hoe Hebban kantoorruimte vond met behulp van een vergelijkingswebsite

Sander Verheijen van het bedrijf Hebban vertelt hoe hun zoektocht naar kantoorruimte is verlopen. Geeft hij handige tips en vertelt hij waarom een vergelijkingswebsite de moeite waard is.

Know-how

Geef je bedrijfsimago een boost door kantoorruimte te huren die bij jouw bedrijf past

Wat wil jij met jouw bedrijf uitstralen? Lees de 3 tips om jouw bedrijfsimago te verbeteren met behulp van jouw gehuurde kantoorruimte.

Transparent

Huur een kantoorruimte in Ede of Veenendaal en profiteer van flinke kortingen

Ben jij op zoek naar een geschikte kantoorruimte net buiten de grote steden in midden Nederland? Neem dan een kijkje tussen de beschikbare kantoorruimten aan de Oude Bennekomseweg en Vendelier en profiteer van mooie huurkortingen.

Kantoorinrichting

Maak vergaderen leuk met deze tips voor de kantoorinrichting van jouw vergaderruimte

Lange saaie vergaderingen zijn verleden tijd met deze tips voor de kantoorinrichting van jouw vergaderruimte! Een fijne sfeer is een van de musts. Lees de blog voor alle tips.

Know-how

In 2019 vind jij de perfecte kantoorruimte met deze essentiële info uit 2018

Wordt dit het jaar dat je op zoek gaat naar een (nieuwe) kantoorruimte? Met deze waardevolle info uit 2018 weet jij de juiste keuzes te maken in de zoektocht naar bedrijfshuisvesting!

Know-how

Zoveel vierkante meter kantoorruimte heb je nodig per persoon

Wanneer je een kantoorruimte gaat huren moet je wel weten hoeveel vierkante meter je nodig hebt. Lees het blog en maak gemakkelijk een keuze met de SKEPP m2 kantoorruimte calculator!