Blog & kantoorruimtetips

Tips, trends en aanbiedingen omtrent kantoorruimte

Voor onder meer tips, trends, vergelijkingsmateriaal van kantoorruimten, inspiratie voor kantoorinrichting, kantooraanbiedingen en nieuws over technologische ontwikkelingen in de kantorenwereld en SKEPP zelf ben je op deze pagina aan het juiste adres. Als je op zoek bent naar kantoorruimte, vind je hier artikelen die jou helpen bij het vinden van het kantoor op de locatie die het best bij jouw bedrijf past.


In de categorie 'Know-how' geven we tips die helpen in de zoektocht naar een nieuw kantoor, bespreken we actuele ontwikkelingen in de kantorenwereld en beantwoorden we de belangrijkste vraagstukken omtrent kantoorruimte. Lees in 'Community' hoe andere bedrijven de zoektocht naar kantoorruimte hebben ervaren. Om je nieuwe kantoorlocatie te kiezen, vind je in 'Local' vergelijkingen tussen kantoren, steden en stadsdelen.

Kijk dan nog even of er een interessante huurkorting voor je loopt in 'Transparent', waarna je inspiratie opdoet voor je nieuwe kantooromgeving in de categorie 'Kantoorinrichting'. En blijf op de hoogte van technologische trends in de kantorenmarkt met artikelen in 'Proptech'. Tot slot nog benieuwd naar actualiteiten binnen ons snelgroeiende bedrijf? Kijk dan bij 'Story' en wie weet huur je binnenkort kantoorruimte bij ons.

Know-how

Kantoorinrichting aanpassen aan de wensen van Millennials

De Millennial: een generatie young professionals met hun eigen wensen en behoeften. Hoe trek jij dit jonge talent aan? Hoe hou jij deze werknemers tevreden? Een millennial-proof kantoorinrichting doe je zo:

Know-how

Zo maak je jouw kantoorruimte gebruiksvriendelijk

We brengen dagelijks veel tijd door op kantoor en daarom is het belangrijk om een gebruiksvriendelijke kantoorruimte te creëren. Wij geven jou 8 tips voor het gebruiksvriendelijk maken van jouw kantoorpand.

Proptech

Alle gadgets die in jouw kantoorruimte te vinden moeten zijn

Ben jij op zoek naar de nieuwste en beste gadgets voor jouw kantoorruimte? Zoek niet verder: SKEPP vertelt je alles over de meest toffe gadgets voor jouw kantoorruimte!

Kantoorinrichting

Zo doe je dat: persoonlijke kantoorinrichting in een gedeeld kantoor

Een persoonlijke kantoorinrichting is erg belangrijk, maar hoe doe je dat als je een kantoorpand deelt met andere bedrijven? Met deze 3 tips los jij dit op!

Kantoorinrichting

How to: ruimte creëren in de kantoorinrichting

Een veel voorkomend probleem blijft het creatief omgaan met de ruimte die je hebt. In dit blog lees je 8 factoren om extra ruimte te creëren in de kantoorinrichting!

Story

Top 10 meest gelezen blogs in 2019

Wat waren in 2019 de meest gelezen blogs van SKEPP? De top 10 meest gelezen blogs in 2019 bekijk ze in dit blog!

Know-how

Een nieuwe kantoorruimte: kopen, verbouwen, nieuw bouwen of huren?

Opzoek naar een nieuwe kantoorruimte? Dan zal je een keuze moeten gaan maken tussen kopen, verbouwen, nieuwbouw of huren. In deze blog lees je wat de beste keuze is voor jouw bedrijf!

Proptech

Dit is de kantoorruimte van de toekomst

Benieuwd naar de kantoorruimte van de toekomst? Mis deze inzichten niet en lees snel verder en kom te weten waar jij rekening mee moet houden in jouw kantoorpand om klaar te zijn voor de toekomst!

Kantoorinrichting

Biophilic design in de kantoorinrichting

Wat is een biophilic design en wat zijn de voordelen ervan? Lees alles over een biophilic design in de kantoorinrichting in dit blog!

Local

De nieuwste kantoorpanden in ons aanbod in Amsterdam

Ons aanbod van kantoorruimtes verandert dagelijks, maar ben jij benieuwd welke kantoorpanden wij onlangs nog hebben toegevoegd aan ons aanbod? Lees het hier!

Know-how

Flexibele werktijden: de voor- en nadelen

Tegenwoordig is flexibel werken is niet meer weg te denken, maar zijn flexibele werktijden voor jouw bedrijf weggelegd? Lees het in dit blog!

Kantoorinrichting

Hoe bepaal ik de juiste hoogte voor mijn bureau?

De gemiddelde kantoormedewerker zit zo’n 8 uur op een dag aan zijn of haar bureau in de kantoorinrichting. Daarom lees je hier hoe je de juiste hoogte van je bureau instelt!