Blog & kantoorruimtetips

Tips, trends en aanbiedingen omtrent kantoorruimte

Voor onder meer tips, trends, vergelijkingsmateriaal van kantoorruimten, inspiratie voor kantoorinrichting, kantooraanbiedingen en nieuws over technologische ontwikkelingen in de kantorenwereld en SKEPP zelf ben je op deze pagina aan het juiste adres. Als je op zoek bent naar kantoorruimte, vind je hier artikelen die jou helpen bij het vinden van het kantoor op de locatie die het best bij jouw bedrijf past.

In de categorie 'Know-how' geven we tips die helpen in de zoektocht naar een nieuw kantoor, bespreken we actuele ontwikkelingen in de kantorenwereld en beantwoorden we de belangrijkste vraagstukken omtrent kantoorruimte. Lees in 'Community' hoe andere bedrijven de zoektocht naar kantoorruimte hebben ervaren. Om je nieuwe kantoorlocatie te kiezen, vind je in 'Local' vergelijkingen tussen kantoren, steden en stadsdelen.

Kijk dan nog even of er een interessante huurkorting voor je loopt in 'Transparent', waarna je inspiratie opdoet voor je nieuwe kantooromgeving in de categorie 'Kantoorinrichting'. En blijf op de hoogte van technologische trends in de kantorenmarkt met artikelen in 'Proptech'. Tot slot nog benieuwd naar actualiteiten binnen ons snelgroeiende bedrijf? Kijk dan bij 'Story' en wie weet huur je binnenkort kantoorruimte bij ons.

Story

Uitgelicht: 4 Officeplanner kantoorinrichtingen door SKEPP

Zoek jij inspiratie voor jouw kantoorinrichting? Dan ben je op de goede plek! SKEPP helpt jou met je kantoorinrichting. Lees nu snel de blog met 4 SKEPP kantoorinrichtingen voor een flinke dosis aan inspiratie!

Kantoorinrichting

Welke kantoormeubelen mogen niet ontbreken in jouw bedrijfskantine?

Kantoormeubelen zijn essentieel in een bedrijfskantine. Maar welke kantoormeubelen mogen in deze ruimte absoluut niet ontbreken? In deze blog vertellen we je er alles over!

Kantoorinrichting

De terugkeer naar kantoor

We mogen weer terug naar kantoor! De afgelopen 1,5 jaar heeft jouw team (deels) thuis gewerkt. Veel medewerkers hebben bureaustoelen van kantoor in bruikleen gehad voor hun thuiswerkplek. Zorg dat deze lege werkplekken weer worden opgevuld met nieuwe bureaustoelen. Weet je niet welke bureaustoel je moet kiezen? Lees snel de blog!

Local

3 redenen om een kantoorruimte te huren in Eindhoven!

Twijfel jij over de locatie van jouw kantoor? Wij helpen jou in je keuze! Dit zijn 3 redenen waarom jij een kantoorruimte moet huren in Eindhoven!

Kantoorinrichting

Voor welk bureau type moet jij kiezen?

Een ergonomische werkplek begint bij een verantwoord bureau. Ben je benieuwd welk type bureau het beste bij jou en je werkzaamheden past? Lees dan snel verder!

Kantoorinrichting

Kantoor inrichten voor een klein budget

Ook met een klein budget kun je eenvoudig een kantoorruimte inrichten. In dit blog lees je welke tips helpen bij het inrichten van een budgetproof kantoor.

Local

Top 5 Scandinavische kantoren

Lichte kleuren, strakke lijnen en veel hout. Een Scandinavisch design zie je tegenwoordig overal. In dit blog laten we jou onze top 5 Scandinavische kantoren zien!

Know-how

Zo maak je jouw kantoor een stuk duurzamer

Duurzaamheid is niet meer weg te denken uit ons leven. Draag daarom ook jouw steentje bij op kantoor! Duurzaamheid op kantoor helpt niet alleen bij het verbeteren van het milieu. Het scheelt je op lange termijn ook veel kosten! Ben je benieuwd hoe je jouw kantoor een stuk duurzamer maakt? Lees dan snel verder!

Kantoorinrichting

Top 5 industriële kantoormeubelen

Welke kantoormeubelen passen in een industriële kantoorinrichting? Deze top 5 industriële kantoormeubelen mogen in ieder geval niet ontbreken!

Know-how

Workout op het kantoor

Langdurig zitten is erg slecht voor je gezondheid op korte- en lange termijn. De enige manier om dit te bestrijden is een workout op kantoor. Hoe doe je dit als je een kantoorbaan hebt en de helft van de dag zit? Wij vertellen het je in deze blog!

Local

Top 3 kantoren in Almere

Wil jij een kantoor huren in Almere? De stad heeft een divers aanbod van kantoorruimtes. We kunnen natuurlijk niet alle beschikbare kantoorruimtes bespreken. Daarom vind je in deze blog de top 3 kantoren in Almere. Benieuwd of jouw droomkantoor hier tussen zit? Lees dan snel verder!

Kantoorinrichting

Top 10 kantoormusthaves

Bij een kantoor hoort natuurlijk kantoormeubilair, maar wat zijn de echte kantoormusthaves? In deze blog vind je 10 kantoormeubelen die niet mogen missen op kantoor. Benieuwd? Lees dan snel verder.