Blog & kantoorruimtetips

Tips, trends en aanbiedingen omtrent kantoorruimte

Voor onder meer tips, trends, vergelijkingsmateriaal van kantoorruimten, inspiratie voor kantoorinrichting, kantooraanbiedingen en nieuws over technologische ontwikkelingen in de kantorenwereld en SKEPP zelf ben je op deze pagina aan het juiste adres. Als je op zoek bent naar kantoorruimte, vind je hier artikelen die jou helpen bij het vinden van het kantoor op de locatie die het best bij jouw bedrijf past.

In de categorie 'Know-how' geven we tips die helpen in de zoektocht naar een nieuw kantoor, bespreken we actuele ontwikkelingen in de kantorenwereld en beantwoorden we de belangrijkste vraagstukken omtrent kantoorruimte. Lees in 'Community' hoe andere bedrijven de zoektocht naar kantoorruimte hebben ervaren. Om je nieuwe kantoorlocatie te kiezen, vind je in 'Local' vergelijkingen tussen kantoren, steden en stadsdelen.

Kijk dan nog even of er een interessante huurkorting voor je loopt in 'Transparent', waarna je inspiratie opdoet voor je nieuwe kantooromgeving in de categorie 'Kantoorinrichting'. En blijf op de hoogte van technologische trends in de kantorenmarkt met artikelen in 'Proptech'. Tot slot nog benieuwd naar actualiteiten binnen ons snelgroeiende bedrijf? Kijk dan bij 'Story' en wie weet huur je binnenkort kantoorruimte bij ons.

Local

Geen thuiswerkplek? Huur een eigen werkplek!

Welke soorten werkplekken zijn er en welke past het beste bij jou? Een eigen werkplek huren heeft vele voordelen als jij thuis geen geschikte ruimte hebt als thuiswerkplek. In dit blog lees je hoe jij een (flex)werkplek huurt via de SKEPP website. Benieuwd geworden? Lees dan gerust verder!

Know-how

Werkkostenregeling: Onbelaste Thuiswerkplek Vergoeding

Werkgevers kunnen via de WKR onbelaste vergoedingen aan werknemers geven om de arbeidsomstandigheden te verbeteren. Wat houdt de WKR in en waarvoor kan je het gebruiken? Het kabinet heeft de WKR tijdelijk verhoogd. Hierdoor doet een kans zich voor. Namelijk de WKR gebruiken als thuiswerkplek vergoeding voor al jouw collega's. Ga jij de WKR gebruiken als thuiswerkplek vergoeding?

Know-how

Wat is onmisbaar tijdens corona voor jouw team?

Wat zijn de essentiële onderdelen tijdens de coronacrisis voor jouw en je team? Lees er alles over in deze blog. Aan de hand van een paar praktische tips kun jij al veel veranderen! Lees er alles over in deze blog!

Kantoorinrichting

Welke kantoorstijl past bij jouw onderneming?

Welke kantoorstijl past het beste bij jou? Er zijn tegenwoordig veel verschillende kantoorstijlen, maar wat zijn de voordelen van elke kantoorstijl? In dit blog ga je dit lezen! Ook hebben wij een boodschappenlijstje gemaakt voor elke kantoorstijl, handig toch?

Know-how

Ergonomie op jouw thuiswerkplek

Ergonomie is een term dat vaak voorkomt op kantoor. Maar ergonomie is net zo belangrijk op jouw thuiswerkplek! In dit blog ga je lezen hoe jij ergonomisch kunt werken op jouw thuiswerkplek. Ook ga je lezen over hoe jij jouw thuiswerkplek optimaal inricht. Benieuwd geworden? Lees dan snel dit blog!

Know-how

Is thuiswerken de toekomst?

Thuiswerken zal in de toekomst een blijvertje worden. Door de komst van het coronavirus zijn veel Nederlanders genoodzaakt thuis te werken. Die ontwikkeling vindt nu in een sneltrein plaats. Nu is het moment om als bedrijf voor je kansen te gaan. Kies voor een nieuwe manier van werken die voor veel mensen als zeer effectief wordt ervaren! Lees er alles over in deze blog!

Kantoorinrichting

Kantoormeubelen: budget vs. luxe

Wat ben je kwijt aan jouw ideale kantoorinrichting? Dat is een moeilijke vraag! Wij beantwoorden de vraag in de blog. Kies je voor budget meubelen of juist voor luxe meubelen. De keuze is aan jou! Wij geven je de beste tips voor het inrichten van jouw droomkantoor!

Local

Van deze top 5 kantoren word je vrolijk!

Wist je al dat een goed ingericht kantoor zorgt voor werkplezier en meer productiviteit? Klinkt gek, maar het is echt zo! Lees dit blog als je inspiratie wilt opdoen voor jouw kantoorinrichting. Jij wilt toch ook dat jouw werknemers met plezier naar hun werk gaan?

Kantoorinrichting

Thuiswerkplekken realiseren voor jouw team

Het grote gevolg van de coronacrisis is dat veel mensen momenteel thuiswerken. Echter is de thuiswerkplek niet zo ergonomisch verantwoord als de werkplek op kantoor. Als werkgever heb je, ook als het gaat over thuiswerken, zorgplicht! Investeer in een comfortabele thuiswerkplek voor jou werknemers! Op de korte én lange termijn zal dit vele voordelen opleveren.

Kantoorinrichting

Thuiswerken? Dit mag niet ontbreken aan jouw thuiswerkplek!

Thuiswerken is het nieuwe normaal. We gaan het steeds meer doen. Dus is het nú tijd om jouw thuiswerkplek optimaal in te richten. Hoe doe je dat eigenlijk? In dit blog lees je over hoe jij jouw thuiswerkplek kan opvrolijken en kan voorzien van meer inspiratie.

Know-how

Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL)

De coronacrisis zorgt ervoor dat bedrijven het financieel zwaar krijgen. De overheid heeft daarom de TVL-regeling beschikbaar gemaakt voor alle MKB-bedrijven in kwartaal vier van 2020. Benieuwd of jij in aanmerking komt voor deze regeling? Lees er alles over in dit blog!

Kantoorinrichting

Welk thuiswerk bureau past bij mij?

Thuiswerken. Of we het willen of niet, het zal een blijvertje worden. Tijdens maar ook zeker ná corona. Het is daarom van belang dat jij kiest voor ergonomisch thuiswerk bureau! Lees in deze blog welk thuiswerk bureau het beste bij jou past!