Blog & kantoorruimtetips

Tips, trends en aanbiedingen omtrent kantoorruimte

Voor onder meer tips, trends, vergelijkingsmateriaal van kantoorruimten, inspiratie voor kantoorinrichting, kantooraanbiedingen en nieuws over technologische ontwikkelingen in de kantorenwereld en SKEPP zelf ben je op deze pagina aan het juiste adres. Als je op zoek bent naar kantoorruimte, vind je hier artikelen die jou helpen bij het vinden van het kantoor op de locatie die het best bij jouw bedrijf past.


In de categorie 'Know-how' geven we tips die helpen in de zoektocht naar een nieuw kantoor, bespreken we actuele ontwikkelingen in de kantorenwereld en beantwoorden we de belangrijkste vraagstukken omtrent kantoorruimte. Lees in 'Community' hoe andere bedrijven de zoektocht naar kantoorruimte hebben ervaren. Om je nieuwe kantoorlocatie te kiezen, vind je in 'Local' vergelijkingen tussen kantoren, steden en stadsdelen.

Kijk dan nog even of er een interessante huurkorting voor je loopt in 'Transparent', waarna je inspiratie opdoet voor je nieuwe kantooromgeving in de categorie 'Kantoorinrichting'. En blijf op de hoogte van technologische trends in de kantorenmarkt met artikelen in 'Proptech'. Tot slot nog benieuwd naar actualiteiten binnen ons snelgroeiende bedrijf? Kijk dan bij 'Story' en wie weet huur je binnenkort kantoorruimte bij ons.

Kantoorinrichting

Stappenplan: Hoe werkt Officeplanner?

Vind je het lastig wat voor een kantoorinrichting je wilt? En hoe ga jij je kantoorruimte inrichten? Met behulp van het stappenplan voor Officeplanner, in dit blog is het inrichten van je kantoorruimte zo gedaan!

Kantoorinrichting

Onderhoud en verzorging van kantoormeubilair: zo doe je dat!

Het dagelijkse gebruik van kantoormeubilair laat toch zo zijn sporen achter. In dit blog vertellen we hoe je kantoormeubilair zo goed mogelijk kunt onderhouden!

Kantoorinrichting

Een ergonomische bureaustoel: hoe kies je die?

Wat is er vervelender dan een zere rug aan het einde van een werkdag door een verkeerde stoel? Niets! Maar hoe weet je of je de juiste bureaustoel kiest? En wat is een goede zithouding nou eigenlijk? Dat lees je allemaal in dit blog!

Local

Blogserie: vergelijking kantoorpanden (7) - Groningen

In deze serie lichten we kantoren uit en vergelijken we deze op bepaalde punten. Dit keer is Groningen aan de beurt. Lees snel verder!

Know-how

Ga voor een positieve werksfeer in de kantoorruimte

Als werkgever speel jij een belangrijke rol in het vormen van een positieve werksfeer. In dit blog lees je de 7 meest essentiële factoren voor een positieve werksfeer in de kantoorruimte!

Know-how

Effectief vergaderen op afstand met videobellen!

Vergaderen op afstand is ontzettend handig, mits alles volgens plan verloopt. In dit blog lees je 9 tips voor een effectieve vergadering op afstand met videobellen!

Local

Blogserie: vergelijking kantoorpanden (6) - Eindhoven

In de blogserie vergelijken kantoorpanden lichten we in een bepaalde stad een aantal kantoorpanden uit. Deze keer is het de beurt aan Eindhoven!

Kantoorinrichting

Op- en afschalen kantoormeubelen zorgt voor flexibiliteit in jouw onderneming

Het Coronavirus houdt ons allemaal in de ban. Het RIVM adviseert waar mogelijk thuis te werken, maar dit is niet voor iedereen een optie. Veel kantoren blijven daarom toch open, welke maatregelen tref je dan als werkgever? Lees een aantal tips in dit blog!

Kantoorinrichting

Zo richt je de ideale thuiswerkplek in!

Door het coronavirus werken veel mensen vanuit huis. Het inrichten van een goede thuiswerkplek is cruciaal. Huur daarom kantoormeubilair voor jouw personeel. Hoe ziet de ideale thuiswerkplek eruit? Dat lees je in dit blog!

Know-how

Welke maatregelen moet je treffen op kantoor door het coronavirus?

Om de verspreiding van het coronavirus te beperken moeten er op kantoor maatregelen worden getroffen. Lees de belangrijkste maatregelen om te treffen op kantoor in dit blog!

Local

Welke stadsdelen van Rotterdam zijn interessant om een kantoorruimte te huren?

Wil jij een kantoorruimte huren in Rotterdam, maar weet je niet in welk stadsdeel je jouw bedrijf moet vestigen? In dit blog worden interessante stadsdelen in Rotterdam uitgelicht.

Know-how

10 tips voor productief en prettig thuiswerken

Het coronavirus heeft iedereen wereldwijd in de ban. Thuiswerken wordt geadviseerd om verdere verspreiding tegen te gaan. Hoe zorg je voor productief en efficient thuiswerken? Met deze 10 tips kan jij moeiteloos thuis aan de slag!