Blog & kantoorruimtetips

Tips, trends en aanbiedingen omtrent kantoorruimte

Voor onder meer tips, trends, vergelijkingsmateriaal van kantoorruimten, inspiratie voor kantoorinrichting, kantooraanbiedingen en nieuws over technologische ontwikkelingen in de kantorenwereld en SKEPP zelf ben je op deze pagina aan het juiste adres. Als je op zoek bent naar kantoorruimte, vind je hier artikelen die jou helpen bij het vinden van het kantoor op de locatie die het best bij jouw bedrijf past.

In de categorie 'Know-how' geven we tips die helpen in de zoektocht naar een nieuw kantoor, bespreken we actuele ontwikkelingen in de kantorenwereld en beantwoorden we de belangrijkste vraagstukken omtrent kantoorruimte. Lees in 'Community' hoe andere bedrijven de zoektocht naar kantoorruimte hebben ervaren. Om je nieuwe kantoorlocatie te kiezen, vind je in 'Local' vergelijkingen tussen kantoren, steden en stadsdelen.

Kijk dan nog even of er een interessante huurkorting voor je loopt in 'Transparent', waarna je inspiratie opdoet voor je nieuwe kantooromgeving in de categorie 'Kantoorinrichting'. En blijf op de hoogte van technologische trends in de kantorenmarkt met artikelen in 'Proptech'. Tot slot nog benieuwd naar actualiteiten binnen ons snelgroeiende bedrijf? Kijk dan bij 'Story' en wie weet huur je binnenkort kantoorruimte bij ons.

Kantoorinrichting

Het kantoor als visitekaartje

De inrichting van een kantoor is een groot onderdeel van de eerste indruk. Maar ook employer branding is erg belangrijk. Wil je weten hoe je van jouw kantoor een visitekaartje maakt? Lees dan snel verder en kom erachter!

Kantoorinrichting

Welke werkplek kies jij? Basic, comfort of luxe?

Ben jij op zoek naar nieuw kantoormeubilair voor jouw werkplek? Dan ben jij waarschijnlijk al ontzettend veel bureaus en bureaustoelen tegengekomen. In de eerste oogopslag lijkt alleen de prijs te verschillen. Maar er zijn nog veel meer verschillen tussen bureaus en bureaustoelen! Niet elke bureaustoel en elk bureau is geschikt voor jou en jouw werkplek. In deze blog lees je over de basic, comfort en luxe werkplek én wat de kosten zijn per werkplek.

Local

Een kantoor huren in Apeldoorn? Dit zijn de opties!

Wil je een kantoor huren in Apeldoorn? Goede keuze! In deze blog lichten we 3 toffe kantoren in Apeldoorn uit. Ben je benieuwd of er een kantoor bij jou past? Lees dan snel de blog en wie weet huur jij binnenkort één van deze kantoorruimtes in Apeldoorn!

Know-how

New Work en een flexibele kantoorinrichting

De functie van het kantoor verandert en een flexibele kantoorinrichting wordt steeds belangrijker. New Work staat voor flexibiliteit. Laat je niet beperken door de vaste muren van het kantoor, maar zorg voor open ruimtes. Met een kantoorinrichting gebaseerd op New Work zorg je voor meer inspiratie en creativiteit. Samenkomen, connecten en het huiskamergevoel staan hier centraal. In deze blog lees je meer over wat New Work precies is, de voordelen ervan en hoe jij jouw kantoor op de New Work manier inricht!

Kantoorinrichting

5x thuiswerk bureaustoelen voor jou

In de toekomst zullen we gedeeltelijk thuis blijven werken. Een verantwoorde thuiswerkplek is hierdoor een must. Benieuwd naar welke thuiswerk bureaustoel een match is voor jou? Lees gauw verder.

Kantoorinrichting

Kantoorinrichting volgens 4C's: Concentrate

Je kent het wel, rumoer op de werkvloer, de collega die telkens luide telefoongesprekken heeft of mensen die aan je bureau komen staan. Concentratie is hierdoor ver te zoeken. Richt daarom het kantoor in op basis van activiteiten. Dan zijn deze afleidingen verleden tijd als je werkt in de Concentrate zone. De Concentrate werkzone is een aparte zone in het kantoor waar je kunt werken zonder afleidingen. Benieuwd wat de Concentrate werkzone is en hoe je hem creëert in jouw kantoor? Lees dan snel verder.

Local

Groot kantoor huren? Dit zijn 6 toffe opties voor een grote kantoorruimte!

Wil je een groot kantoor huren, maar heb je de perfecte locatie nog niet gevonden? In deze blog worden 6 kantoorruimtes groter dan 100 m2 besproken. Ben je benieuwd welke grote kantoorruimte bij jou past? Lees dan snel deze blog en kom erachter.

Kantoorinrichting

Happy vibes op jouw thuiswerkplek

Thuiswerken is voor sommigen best een uitdaging. Het voordeel van thuiswerken? Jij bepaalt de look & feel van jouw thuiswerkplek. Wij geven je tips om jouw thuiswerkplek meer sfeer en positiviteit te geven.

Know-how

Kom in beweging op je (thuis)werkplek!

We zitten in Nederland veel te veel, het is tijd om in beweging te komen. Gemiddeld zitten we namelijk wel 11 uur per dag! De dag begint meestal zittend, van het ontbijt tot de reis naar kantoor. Op kantoor zitten we vervolgens ook het grootste gedeelte van de dag. Daarna reizen we terug naar huis om te eten en vervolgens op de bank te ploffen en series te kijken. Door het thuiswerken zitten we zelfs nog meer. Benieuwd hoe jij toch voldoende beweging kunt krijgen terwijl je thuis werkt? Lees dan snel verder!

Kantoorinrichting

Kantoorinrichting volgens de 4 C's: Conference

Door het coronavirus is de trend van thuiswerken in een stroomversnelling gegaan. Het kantoor krijgt hierdoor een andere functie, namelijk; een ontmoetingsplek. Wil je weten hoe je van jouw kantoor een clubhuis maakt? Lees dan snel deze blog!

Local

Waarom een kantoorruimte huren in Amsterdam? Dit is onze top 10!

Zoek jij naar een kantoorruimte in Amsterdam, oftewel een kantoor in onze bruisende hoofdstad? Dan kunnen we jou zeker helpen! In Amsterdam hebben we circa 400 kantoren voor jou! Helaas kunnen we niet over alle kantoren schrijven in deze blog, daarom hebben we een top 10 gemaakt. Benieuwd welk kantoor in Amsterdam bij jou past? Lees dan snel verder en wie weet werk jij binnenkort in één van deze kantoren!

Know-how

Zo kom je de thuiswerkdagen door!

Veel thuiswerkers worden sneller depressief door het thuiswerken. Hoe komt dat? Vooral door het gebrek aan sociaal contact. Maar geen paniek. Met onze tips kom jij uit die thuiswerkdip!