Blog & kantoorruimtetips

Tips, trends en aanbiedingen omtrent kantoorruimte

Voor onder meer tips, trends, vergelijkingsmateriaal van kantoorruimten, inspiratie voor kantoorinrichting, kantooraanbiedingen en nieuws over technologische ontwikkelingen in de kantorenwereld en SKEPP zelf ben je op deze pagina aan het juiste adres. Als je op zoek bent naar kantoorruimte, vind je hier artikelen die jou helpen bij het vinden van het kantoor op de locatie die het best bij jouw bedrijf past.


In de categorie 'Know-how' geven we tips die helpen in de zoektocht naar een nieuw kantoor, bespreken we actuele ontwikkelingen in de kantorenwereld en beantwoorden we de belangrijkste vraagstukken omtrent kantoorruimte. Lees in 'Community' hoe andere bedrijven de zoektocht naar kantoorruimte hebben ervaren. Om je nieuwe kantoorlocatie te kiezen, vind je in 'Local' vergelijkingen tussen kantoren, steden en stadsdelen.

Kijk dan nog even of er een interessante huurkorting voor je loopt in 'Transparent', waarna je inspiratie opdoet voor je nieuwe kantooromgeving in de categorie 'Kantoorinrichting'. En blijf op de hoogte van technologische trends in de kantorenmarkt met artikelen in 'Proptech'. Tot slot nog benieuwd naar actualiteiten binnen ons snelgroeiende bedrijf? Kijk dan bij 'Story' en wie weet huur je binnenkort kantoorruimte bij ons.

Kantoorinrichting

Bijzondere ruimtes in de kantoorinrichting

Ruimtes waarvan je wel niet eens wist dat ze bestaan, maar na het lezen van deze blog een musthave voor jouw kantoorinrichting. Lees de onconventionele ruimtes in de kantoorinrichting in dit blog!

Kantoorinrichting

Creatieve kantoorinrichting

Jouw kantoorinrichting maak je gemakkelijk een stuk creatiever, zodat deze jou en je medewerkers/collega's inspireert. Hoe je dit doet? Lees dit blog!

Kantoorinrichting

Scandinavische kantoorinrichting

Wat zijn de kenmerken van een Scandinavische kantoorinrichting? Hoe realiseer je dit? Wanneer kies je voor deze stijl in jouw kantoorruimte? Wij beantwoorden al deze vragen.

Kantoorinrichting

Industriële kantoorinrichting

Wat is een industrieel kantoordesign? Hoe is het ontstaan en hoe kun je het herkennen? Wij vertellen je er graag meer over.

Local

Top 9 kantoorruimten in Rotterdam

Op zoek naar een kantoorruimte in Rotterdam? Het is een ideale kantoorlocatie voor vele bedrijven. Lees de top 9 kantoorruimten waar jij kantoorruimte moet huren in Rotterdam!

Kantoorinrichting

Flexibele kantoorinrichting

Wat houdt een flexibele kantoorinrichting in? Hoe realiseer je die en wat zijn de voordelen? Wij geven antwoord op al jouw vragen over het flexibel inrichten van jouw kantoorruimte.

Kantoorinrichting

Efficiënte kantoorinrichting

Waarom is de indeling van een kantoor belangrijk? En welke inrichting is het meest efficiënt voor jouw kantoor? Wij helpen je de belangrijkste vragen over een efficiënte kantoorinrichting te beantwoorden.

Know-how

Dit is waarom leave-and-flexback interessant is voor jouw bedrijf

De toenemende behoefte naar flexibiliteit heeft te maken met de veranderde vraag van de kantoorgebruiker, hierdoor is 'leave-and-flexback' in opkomst. Lees hoe een
'leave-and-flexback' werkomgeving eruit ziet in dit blog!

Know-how

Jouw kantoorruimte beter beveiligen? Maak gebruik van deze tips!

Bijna 40% van de bedrijven krijgt wel eens te maken met een inbraak, daarnaast liggen er steeds meer cyberbedreigingen op de loer. Met deze tips beveilig jij jouw kantoorruimte!

Know-how

Hoe zorg je voor een prettig binnenklimaat in een kantoorruimte?

Nu de zomers steeds extremer worden, is het belang van een goed binnenklimaat in kantoorruimtes steeds groter. Lees in dit blog hoe je een fijn binnenklimaat in je kantoorpand creëert.

Kantoorinrichting

Kantoorinrichting van een brainstormruimte

Een ruimte om creatief denken en samenwerken te stimuleren om zo tot interessante, nieuwe en originele ideeën te komen. Watch and learn met de volgende 5 tips!

Local

Kantoorruimte huren in Almere? Bekijk hier de opties!

Wil jij jouw bedrijf gaan vestigen in Almere? In dit blog vind je de voordelen van Almere en kun je direct een kantoorruimte uitzoeken dat bij jouw past!