Blog & kantoorruimtetips

Tips, trends en aanbiedingen omtrent kantoorruimte

Voor onder meer tips, trends, vergelijkingsmateriaal van kantoorruimten, inspiratie voor kantoorinrichting, kantooraanbiedingen en nieuws over technologische ontwikkelingen in de kantorenwereld en SKEPP zelf ben je op deze pagina aan het juiste adres. Als je op zoek bent naar kantoorruimte, vind je hier artikelen die jou helpen bij het vinden van het kantoor op de locatie die het best bij jouw bedrijf past.


In de categorie 'Know-how' geven we tips die helpen in de zoektocht naar een nieuw kantoor, bespreken we actuele ontwikkelingen in de kantorenwereld en beantwoorden we de belangrijkste vraagstukken omtrent kantoorruimte. Lees in 'Community' hoe andere bedrijven de zoektocht naar kantoorruimte hebben ervaren. Om je nieuwe kantoorlocatie te kiezen, vind je in 'Local' vergelijkingen tussen kantoren, steden en stadsdelen.

Kijk dan nog even of er een interessante huurkorting voor je loopt in 'Transparent', waarna je inspiratie opdoet voor je nieuwe kantooromgeving in de categorie 'Kantoorinrichting'. En blijf op de hoogte van technologische trends in de kantorenmarkt met artikelen in 'Proptech'. Tot slot nog benieuwd naar actualiteiten binnen ons snelgroeiende bedrijf? Kijk dan bij 'Story' en wie weet huur je binnenkort kantoorruimte bij ons.

Kantoorinrichting

11 musthaves voor kantoor: van ergonomisch toetsenbord tot bureaustoel

Welke items kunnen in jouw kantoorruimte echt niet ontbreken? Wij hebben een lijst van de 11 musthaves voor kantoor voor jou samengesteld!

Kantoorinrichting

Het 1,5 meter kantoor

Hoe kan je rekening houden met 1,5 meter afstand op kantoor? Welke oplossingen moet je inzetten? Kortom: hoe gaan we de 1,5 meter samenleving doorvoeren naar het 1,5 meter kantoor? Dat lees je in dit blog!

Know-how

Staand vergaderen: sneller, gezonder en kostenbesparend

Een vergadering kan beter en efficiënter door staand te vergaderen. Wij zetten de voordelen van staand vergaderen voor je op een rijtje!

Know-how

Hoe bepaal je de waarde van een kantoorruimte of kantoorinrichting?

Het kiezen van een kantoorruimte of een kantoorinrichting wordt vaak getoetst op basis van kwaliteit en de investering die ertegenover staat. Maar, waarop worden de kwaliteitseisen gebaseerd? Dat lees je hier.

Proptech

Uitgelicht: de digitale receptie

Door het coronavirus is er vraag naar flexibiliteit in de kantorenmarkt. SKEPP biedt verschillende innovatieve en smart kantooroplossingen aan, waaronder de digitale receptie. Wil je meer weten over de slimme receptiezuil en de voordelen hiervan? Lees dan snel verder.

Know-how

Welke kantoorkeuzes moeten ondernemers maken?

Wat vergeten ondernemers zoal bij het kiezen van een nieuw kantoor? Wij hebben voor jou een opsomming gemaakt met de belangrijkste kantoorkeuzes!

Know-how

Verlichting op kantoor, waar let je op?

Verlichting is een belangrijk onderdeel van je kantoor. In de donkere wintermaanden is goede verlichting hard nodig. Maar waar moet je nog meer op letten bij het uitkiezen van verlichting voor in je kantoorruimte? Dat lees je in dit blog!

Kantoorinrichting

Kantoormeubilair fiscaal afschrijven

Het aanschaffen van kantoormeubilair kan vaak een grote investering zijn, maar is kantoormeubilair fiscaal aftrekbaar? Een vraag van veel ondernemers. Hoe financier je nieuwe kantoormeubelen? Is het kantoormeubilair fiscaal aftrekbaar? SKEPP vertelt je hoe dit zit!

Kantoorinrichting

Cruciale factoren: zo komen je werknemers graag weer naar kantoor

We mogen steeds vaker weer naar kantoor! Met de volgende tips zorg jij dat je werknemers maar al te graag weer naar kantoor komen!

Kantoorinrichting

Wat is de werking van kleur op kantoor?

Hoe kies je de juiste kleur? En wat is de werking van kleur op kantoor? Je leest er alles over in dit blog!

Local

Coronaproof werken: dit kantoor is er klaar voor!

De coronamaatregelen worden steeds meer versoepeld. We mogen steeds meer, mits we de 1,5 meter afstand van elkaar kunnen bewaren. Het kantoor aan de Zuidas, Gustav Mahlerplein 28 & 58-60 is helemaal klaar om coronaproof te kunnen werken! Hoe het kantoor coronaproof is geworden? Dat lees je in dit blog!

Know-how

1,5 meter werkplekken volgens de NEN-spec

De NEN-spec: ergonomische oplossingen voor de oppervlakte en inrichting om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Lees de aanbevelingen in dit blog!