Blog & kantoorruimtetips

Tips, trends en aanbiedingen omtrent kantoorruimte

Voor onder meer tips, trends, vergelijkingsmateriaal van kantoorruimten, inspiratie voor kantoorinrichting, kantooraanbiedingen en nieuws over technologische ontwikkelingen in de kantorenwereld en SKEPP zelf ben je op deze pagina aan het juiste adres. Als je op zoek bent naar kantoorruimte, vind je hier artikelen die jou helpen bij het vinden van het kantoor op de locatie die het best bij jouw bedrijf past.

In de categorie 'Know-how' geven we tips die helpen in de zoektocht naar een nieuw kantoor, bespreken we actuele ontwikkelingen in de kantorenwereld en beantwoorden we de belangrijkste vraagstukken omtrent kantoorruimte. Lees in 'Community' hoe andere bedrijven de zoektocht naar kantoorruimte hebben ervaren. Om je nieuwe kantoorlocatie te kiezen, vind je in 'Local' vergelijkingen tussen kantoren, steden en stadsdelen.

Kijk dan nog even of er een interessante huurkorting voor je loopt in 'Transparent', waarna je inspiratie opdoet voor je nieuwe kantooromgeving in de categorie 'Kantoorinrichting'. En blijf op de hoogte van technologische trends in de kantorenmarkt met artikelen in 'Proptech'. Tot slot nog benieuwd naar actualiteiten binnen ons snelgroeiende bedrijf? Kijk dan bij 'Story' en wie weet huur je binnenkort kantoorruimte bij ons.

Kantoorinrichting

5 voordelen van planten op kantoor

Een kantoor is niet compleet zonder planten. Als scheidingswand, om de ruimte kleur te geven of gewoon voor de sier. Planten zijn niet alleen echte sfeermakers, ze hebben ook nog eens ontzettend veel voordelen. Benieuwd waarom planten niet in jouw kantoorruimte mogen ontbreken? Lees dan snel verder.

Kantoorinrichting

Kantoor 2.0: van werkplek naar ontmoetingsplek

We gebruiken de kantoorruimte steeds vaker als ontmoetingsplek en niet meer als werkplek. Thuiswerken wordt nog steeds gestimuleerd en bedrijven zien daar ook de voordelen van in. Zijn kantoorruimtes dan verleden tijd? Experts zeggen van niet. Het kantoor heeft als ontmoetingsplek nog steeds een belangrijke functie. Benieuwd hoe dit precies zit? Lees dan snel verder.

Know-how

Meer pauzes maken je productiever

Heb jij het gevoel dat jij jouw pauzes niet efficiënt besteedt? Met pauzes zorg jij ervoor dat je productiever te werk gaat! In dit blog lees je hoe jij door middel van pauzes productiever wordt en welke manieren er zijn om jouw pauze efficiënt te benutten.

Kantoorinrichting

5 kantoorkasten uitgelicht

Kantoorkasten zijn onmisbaar voor elk kantoor. Met kantoorkasten zorg je voor meer overzicht. Ook kun je gemakkelijker kantoorartikelen terugvinden en weer veilig opbergen. Door kantoorkasten krijg jij een opgeruimd kantoor.

Local

4 inspirerende kantoren in Utrecht

Op zoek naar een centraal gelegen kantoorruimte? Deze kantoorpanden gelegen in Utrecht zijn het kijken waard! In deze blog kom je erachter wat de meest unieke kantoorruimtes in Utrecht zijn!

Know-how

Hoe verminder je stress op kantoor?

Heb jij ook wel een last van werkstress op kantoor? Je bent niet de enige! In dit blog lees je hoe jij door een paar simpele toepassingen op je kantoor, stress vrij kan werken! Van inrichting tot aan koffiegebruik is er veel winst te behalen!

Kantoorinrichting

Stappenplan: Hoe werkt Officeplanner?

Vind je het lastig wat voor een kantoorinrichting je wilt? En hoe ga jij je kantoorruimte inrichten? Met behulp van het stappenplan voor Officeplanner, in dit blog is het inrichten van je kantoorruimte zo gedaan!

Kantoorinrichting

5 tips voor een ergonomische werkplek

Voorkom lichamelijke klachten met een ergonomische werkplek. Lees in dit blog 5 tips voor het inrichten van een ergonomische werkplek!

Story

Thijs van Eerden (28) en Melvin Hamer (26) nemen leiding van proptech-bedrijf SKEPP over

ALMELO - Het stokje van het miljoenenbedrijf SKEPP wordt doorgegeven aan Melvin Hamer (26) en Thijs van Eerden (28). Joost Lansink (huidige CEO) maakt plaats voor twee nieuwe leiders. SKEPP is een game changing proptech-bedrijf in de wereld van vastgoed. Het bedrijf richt zich op het verhuren en inrichten van kantoorpanden en kantoorunits voor startups, scale-ups en corporates.

Know-how

Hoe voorkom je vermoeidheid op kantoor?

Iedereen op kantoor heeft er wel eens last van: vermoeidheid. In dit blog lees je 10 tips om vermoeidheid zoveel mogelijk te beperken. Dus waar wacht je nog op!

Kantoorinrichting

Waarom heeft de kantoorinrichting invloed op het brein?

Wist je dat de kantoorinrichting invloed heeft op het brein? Benieuwd hoe dit in zijn werking gaat? Lees dan dit blog!

Story

Wat jouw werkplek over je persoonlijkheid zegt!

Wat zeggen de volgende elementen op je werkplek over jouw persoonlijkheid? Lees in dit blog erachter wat de werkplek over je persoonljikheid zegt!