Blog & kantoorruimtetips

Tips, trends en aanbiedingen omtrent kantoorruimte

Voor onder meer tips, trends, vergelijkingsmateriaal van kantoorruimten, inspiratie voor kantoorinrichting, kantooraanbiedingen en nieuws over technologische ontwikkelingen in de kantorenwereld en SKEPP zelf ben je op deze pagina aan het juiste adres. Als je op zoek bent naar kantoorruimte, vind je hier artikelen die jou helpen bij het vinden van het kantoor op de locatie die het best bij jouw bedrijf past.


In de categorie 'Know-how' geven we tips die helpen in de zoektocht naar een nieuw kantoor, bespreken we actuele ontwikkelingen in de kantorenwereld en beantwoorden we de belangrijkste vraagstukken omtrent kantoorruimte. Lees in 'Community' hoe andere bedrijven de zoektocht naar kantoorruimte hebben ervaren. Om je nieuwe kantoorlocatie te kiezen, vind je in 'Local' vergelijkingen tussen kantoren, steden en stadsdelen.

Kijk dan nog even of er een interessante huurkorting voor je loopt in 'Transparent', waarna je inspiratie opdoet voor je nieuwe kantooromgeving in de categorie 'Kantoorinrichting'. En blijf op de hoogte van technologische trends in de kantorenmarkt met artikelen in 'Proptech'. Tot slot nog benieuwd naar actualiteiten binnen ons snelgroeiende bedrijf? Kijk dan bij 'Story' en wie weet huur je binnenkort kantoorruimte bij ons.

Kantoorinrichting

Een kantoorinrichting voor de gezondheid van het personeel

Zorg voor een kantoorinrichting die een positieve invloed heeft op de gezondheid van het personeel. Lees onze tips voor een gezonde kantoorinrichting voor jouw personeel in dit blog!

Know-how

Hoe krijgt mijn kantoor energielabel C?

Vanaf 1 januari 2023 moeten kantoren groter dan 100 m2 minimaal energielabel C bevatten. In dit blog lees je de 4 stappen naar energielabel C. Doe er dus vooral je voordeel mee!

Kantoorinrichting

Dit is jouw complete kantoorinrichting van N tot Z

Hoe ziet een complete kantoorinrichting eruit? Lees in dit blog dé kantooritems van N tot en met Z. Zo maak jij jouw kantoorinrichting gegarandeerd compleet!

Know-how

Zo bepaal je of een coworking past bij jouw bedrijf

Het huren van een werkplek in een coworking space heeft 5 grote voordelen. Past dit bij jouw bedrijf? Na het lezen van dit blog weet je het.

Local

Dit is waarom kantoorruimte huren in Rotterdam aantrekkelijk is voor jouw bedrijf!

Wil jij weten welke voordelen een kantoorruimte in Rotterdam biedt voor jouw bedrijf? Lees het in dit blog!

Kantoorinrichting

Op een rijtje: de voordelen van tijdelijk kantoormeubilair

Een langdurig huurcontract met vaste kantoorinrichting niet meer van deze tijd. Profiteer van de voordelen van tijdelijk kantoormeubilair. Meer hier over lees je in dit blog!

Proptech

Papierloos werken in jouw kantoorruimte? Maak gebruik van deze tips!

Benieuwd naar een kantoorruimte zonder papier? Mis deze tips niet, lees snel verder en zorg ervoor dat jouw werknemers papierloos werken in de kantoorruimte!

Proptech

De 9 voorspelde tech trends in de kantoorruimte voor 2020

Lees de 9 voorspelde tech trends voor 2020 in dit blog. Zo kun jij je kantoorruimte voorbereiden op de toekomst. Doe er vooral je voordeel mee!

Kantoorinrichting

Groene kantoorinrichting? Dit zijn de effecten

Planten is een musthave in jouw hippe kantoorinrichting. Tegenwoordig kun je niet meer zonder. Planten leuken niet alleen op ze zijn ook nog daadwerkelijk nuttig. Lees in de blog waarom!

Kantoorinrichting

Flexibele kantoorinrichting

Wat houdt een flexibele kantoorinrichting in? Hoe realiseer je die en wat zijn de voordelen? Wij geven antwoord op al jouw vragen over het flexibel inrichten van jouw kantoorruimte.

Know-how

Wie is verantwoordelijk voor het onderhoud op kantoor?

Huur jij kantoorruimte of ben je van plan om een werkplek te huren in een kantoorpand? Zorg dat je weet wie er verantwoordelijk is voor het onderhoud op kantoor. Lees er alles over dit blog!

Kantoorinrichting

Dit is jouw complete kantoorinrichting van A tot M

Hoe ziet een complete kantoorinrichting eruit? Lees in dit blog dé kantooritems van A tot en met M! Zo kom je alles te weten over een complete kantoorinrichting