Blog & kantoorruimtetips

Tips, trends en aanbiedingen omtrent kantoorruimte

Voor onder meer tips, trends, vergelijkingsmateriaal van kantoorruimten, inspiratie voor kantoorinrichting, kantooraanbiedingen en nieuws over technologische ontwikkelingen in de kantorenwereld en SKEPP zelf ben je op deze pagina aan het juiste adres. Als je op zoek bent naar kantoorruimte, vind je hier artikelen die jou helpen bij het vinden van het kantoor op de locatie die het best bij jouw bedrijf past.


In de categorie ‘Know-how’ geven we tips die helpen in de zoektocht naar een nieuw kantoor, bespreken we actuele ontwikkelingen in de kantorenwereld en beantwoorden we de belangrijkste vraagstukken omtrent kantoorruimte. Lees in ‘Community’ hoe andere bedrijven de zoektocht naar kantoorruimte hebben ervaren. Om je nieuwe kantoorlocatie te kiezen, vind je in ‘Local’ vergelijkingen tussen kantoren, steden en stadsdelen.

Kijk dan nog even of er een interessante huurkorting voor je loopt in ‘Transparent’, waarna je inspiratie opdoet voor je nieuwe kantooromgeving in de categorie ‘Kantoorinrichting’. En blijf op de hoogte van technologische trends in de kantorenmarkt met artikelen in ‘Proptech’. Tot slot nog benieuwd naar actualiteiten binnen ons snelgroeiende bedrijf? Kijk dan bij ‘Story’ en wie weet huur je binnenkort kantoorruimte bij ons.

Kantoorinrichting

Kantoorinrichting Den Haag

Een kantoorruimte voorzien van een inspirerende kantoorinrichting in de stad van de politiek en de stad met een heuse skyline? Lees de blog en doe inspiratie op!

Know-how

Redenen waarom je als grote onderneming een flexibel kantoor te huur moet nemen

In de blog leggen we je uit wat een flexibel kantoor te huur is en wat de voordelen ervan voor je zijn als grote onderneming. Lees dus snel verder en ontdek alles over een flexibel kantoor te huur.

Local

De 7 meest indrukwekkende kantoorruimtes van Nederland

In Nederland zijn ontzettend veel kantoorruimtes te huur. De kantoren worden steeds hipper en gezelliger. In dit blog lichten we de 7 mooiste kantoren in Nederland uit!

Kantoorinrichting

Kantoorinrichting in Eindhoven

Een kantoorpand met inspirerende kantoorinrichting in de Lichtstad Eindhoven, klinkt dat als echt iets voor jou? Wij lichten vier kantoorinrichtingen in Eindhoven uit, kijk je mee?

Know-how

De 9 meest gestelde vragen tijdens de zoektocht naar een kantoorruimte

Wanneer jij een kantoor wilt huren heb je een aantal vragen waar je graag antwoord op wilt krijgen. Daarom beantwoorden wij de 7 meest voorkomende vragen, lees het hier!

Kantoorinrichting

Staand werken in de kantoorinrichting

Staand werken, we zien het steeds vaker. Toch houden we graag vast aan de gewoonte, zittend werken. In deze blog geven we tips om van deze gewoonte af te komen en staand werken te stimuleren in de kantoorinrichting.

Kantoorinrichting

Kantoorinrichting in Utrecht

Een kantoorpand in Utrecht met inspirerende kantoorinrichting in dé centrale stad van Nederland, wie wil dat nou niet? Lees de 8 kantoorinrichtingen die je echt niet mag missen, kijk snel mee en vind jouw ideale kantoorinrichting in Utrecht!

Transparent

Profiteer van een fraaie korting bij het huren van kantoorruimte in Groningen

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte in Groningen, maar heb je nog geen geschikte locatie gevonden? Neem dan een kijkje tussen de beschikbare kantoorruimten aan de Turfsingel!

Kantoorinrichting

Een gezonde kantoorinrichting creëren? Lees deze 7 tips!

Op welke manier creëer je nou een gezonde werkruimte? Lees de 7 tips en pas ze toe in jouw kantoorinrichting!

Story

Op deze manier verhuur jij snel en gemakkelijk je kantoorruimte

Waarom worden jouw leegstaande kantoorruimtes niet verhuurd? Of gaat de verhuur prima, maar wil je het sneller laten verlopen? In dit blog helpen we jou!

Story

The road to Officekit (1/4): SKEPP ontwikkelt smart product dat oplossingen biedt voor pandeigenaren

SKEPP ontwikkelt momenteel een nieuwe product. namelijk: Officekit. Dit smart product biedt verschillende hospitaity-faciliteiten en tech-oplossingen die het serviceniveau verhogen in kantoorpanden. Benieuwd naar Officekit? Lees snel dit artikel!

Local

Waarom kantoorruimte huren in de Randstad jouw bedrijf een boost geeft

Een kantoorruimte huren in de grootste economische regio van Nederland? In dit blog lees jij waarom het huren van een kantoorruimte in de Randstad jouw bedrijf een boost geeft!