Blog & kantoorruimtetips

Tips, trends en aanbiedingen omtrent kantoorruimte

Voor onder meer tips, trends, vergelijkingsmateriaal van kantoorruimten, inspiratie voor kantoorinrichting, kantooraanbiedingen en nieuws over technologische ontwikkelingen in de kantorenwereld en SKEPP zelf ben je op deze pagina aan het juiste adres. Als je op zoek bent naar kantoorruimte, vind je hier artikelen die jou helpen bij het vinden van het kantoor op de locatie die het best bij jouw bedrijf past.


In de categorie ‘Kantoorruimtetips’ geven we tips die helpen in de zoektocht naar een nieuw kantoor, bespreken we actuele ontwikkelingen in de kantorenwereld en beantwoorden we de belangrijkste vraagstukken omtrent kantoorruimte. Lees in ‘Kantoorgebruikers’ hoe andere bedrijven de zoektocht naar kantoorruimte hebben ervaren. Om je nieuwe kantoorlocatie te kiezen, vind je in ‘Kantorenvergelijker’ vergelijkingen tussen kantoren, steden en stadsdelen.

Kijk dan nog even of er een interessante huurkorting voor je loopt in ‘Kantooraanbiedingen’, waarna je inspiratie opdoet voor je nieuwe kantooromgeving in de categorie ‘Kantoorinrichting’. En blijf op de hoogte van technologische trends in de kantorenmarkt met artikelen in ‘Kantorenmarkt’. Tot slot nog benieuwd naar actualiteiten binnen ons snelgroeiende bedrijf? Kijk dan bij ‘Kantorennieuws’ en wie weet huur je binnenkort kantoorruimte bij ons.

Design

Een kantoortuin inrichten: hoe doe ik dat?

Een kantoortuin is chaotisch? Nee hoor, met deze tips voorzie jij de kantoortuin van een kantoorinrichting die flexibel, efficiënte en stijlvol is. Lees dit blog en doe inspiratie op.

Transparent

Kantoorruimte huren in Rotterdam? Profiteer van 1 maand gratis huren aan de Groene Tuin

Op zoek naar een nieuwe kantoorruimte en wil je profiteren van fikse kortingen? Maak dan gebruik van deze unieke kortingsactie in Rotterdam aan de Groen Tuin. Wanneer je een 1-jarig contract afsluit, krijg je de eerste maand gratis!

Local

Kantoor te huur in Brussel? Kantoren aan de Louizalaan

In dit blog lees je over de gave kantoorpanden aan de Louizalaan / Avenue Louise in Brussel. Daar staan meerdere kantoorpanden waar jij een kantoor te huur vindt.

Werken bij SKEPP

SKEPP zoekt een Industrieel Ontwerper

Ben jij een ondernemende Industrieel Ontwerper die affiniteit heeft met vormgeving, maar ook zeker met productie(processen)? Dan is SKEPP op zoek naar jou! Kom gezellig een keer langs voor een kopje koffie en let's meet!

Design

Kies jouw nieuwe kantoormeubilair met dit stappenplan

Jij wilt jouw kantoorruimte (opnieuw) inrichten. De basis heb je, nu is het tijd voor passend kantoormeubilair. Maar waar begin je met zoeken? Gebruik dit stappenplan voor jouw kantoormeubelen!

Know-how

Succesvol onderhandelen over huurvoorwaarden van de kantoorruimte doe je zo

Je wilt nooit teveel betalen bij het huren van kantoorruimte, toch? Onderhandel over de huurvoorwaarden! Met dit gratis stappenplan haal jij het meeste uit de onderhandeling van de huurvoorwaarden.

Werken bij SKEPP

Kom fulltime werken als (Medior) Online Marketeer bij SKEPP

Ben jij of ken jij iemand die veel affiniteit heeft met content, marketing en schrijfvaardigheid en daarnaast kritisch is op zijn of haar werk? Laat het ons weten en kom gezellig een keer langs voor een kop koffie!

Design

De kantoorinrichting van 3 prachtige grachtenpanden in Amsterdam uitgelicht

Laat je inspireren! In dit blog lichten wij 3 bijzondere grachtenpanden uit die zijn voorzien van een stijlvolle kantoorinrichting.

Story

Zo word je met Officemanager ontzorgd als verhuurder

Profiteer net als 100 andere verhuurders van Officemanager en laat je ontzorgen op financieel en administratief gebied. Vanaf slechts €12,45 per contract per maand sluit je al een pakket af.

Local

Zo bepaal je of een coworking past bij jouw bedrijf

Het huren van een werkplek in een coworking space heeft 5 grote voordelen. Past dit bij jouw bedrijf? Na het lezen van dit blog weet je het.

Design

Voorzie jouw vergaderruimte van een moderne kantoorinrichting voor meer efficiëntie en verhoogde productiviteit

De inrichting van de vergaderruimte schiet er wel eens bij in.. maar moet niet vergeten worden! Daarom krijg jij in dit blog 9 tips voor een efficiënte kantoorinrichting van deze ruimte.

Design

Lekker licht! Kies de juiste kantoorverlichting en verhoog de productiviteit

Hoe staat het er voor met jouw kantoorverlichting? Weet jij waarom de verlichting zo belangrijk is in jouw kantoorinrichting? Lees het hier en doe er je voordeel mee.