Blog & kantoorruimtetips

Tips, trends en aanbiedingen omtrent kantoorruimte

Voor onder meer tips, trends, vergelijkingsmateriaal van kantoorruimten, inspiratie voor kantoorinrichting, kantooraanbiedingen en nieuws over technologische ontwikkelingen in de kantorenwereld en SKEPP zelf ben je op deze pagina aan het juiste adres. Als je op zoek bent naar kantoorruimte, vind je hier artikelen die jou helpen bij het vinden van het kantoor op de locatie die het best bij jouw bedrijf past.


In de categorie ‘Know-how’ geven we tips die helpen in de zoektocht naar een nieuw kantoor, bespreken we actuele ontwikkelingen in de kantorenwereld en beantwoorden we de belangrijkste vraagstukken omtrent kantoorruimte. Lees in ‘Community’ hoe andere bedrijven de zoektocht naar kantoorruimte hebben ervaren. Om je nieuwe kantoorlocatie te kiezen, vind je in ‘Local’ vergelijkingen tussen kantoren, steden en stadsdelen.

Kijk dan nog even of er een interessante huurkorting voor je loopt in ‘Transparent’, waarna je inspiratie opdoet voor je nieuwe kantooromgeving in de categorie ‘Kantoorinrichting’. En blijf op de hoogte van technologische trends in de kantorenmarkt met artikelen in ‘Proptech’. Tot slot nog benieuwd naar actualiteiten binnen ons snelgroeiende bedrijf? Kijk dan bij ‘Story’ en wie weet huur je binnenkort kantoorruimte bij ons.

Local

Kantoorruimte huren in Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn of Ede? Bepaal de beste locatie voor jouw bedrijf

Kantoorruimte huren in de Gelderse steden? In dit blog lees je waarom huren in een van de steden Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn of Ede voor jouw bedrijf interessant is!

Kantoorinrichting

Voordelen van concentratie werkplekken in de kantoorinrichting

Wil jij toch geconcentreerd en productief kunnen werken in een kantoorruimte met open inrichting? De oplossing: concentratie werkplekken! Welke vormen er zijn en wat de voordelen zijn lees je hier.

Story

Hoe SKEPP jouw scale-up of corporate volledig ontzorgd qua kantoorruimte huren

Zoek je kantoorruimte voor je scale-up of corporate? Profiteer dan van de volledige ontzorging van SKEPP bij het zoeken en uiteindelijk vinden van je ideale kantoorruimte!

Know-how

Succesvol onderhandelen over huurvoorwaarden van de kantoorruimte doe je zo

Je wilt nooit teveel betalen bij het huren van kantoorruimte. Onderhandel over de huurvoorwaarden! Met dit gratis stappenplan haal jij het meeste uit die onderhandeling!

Werken bij SKEPP

Word jij de nieuwe Broker van SKEPP?

Bij SKEPP zijn we op zoek naar een Broker die het sales team komt versterken. Heb jij relevante werkervaring en zin in een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Kantoorinrichting

Een goede start na de vakantie met een frisse kantoorinrichting

De vakantie is helaas voorbij.. je bent alweer keihard aan het werk. En wat is er nu fijner dan aan de slag te gaan in een kantoor met frisse kantoorinrichting?

Kantoorinrichting

7 verschillende kantoorinrichting designs op een rijtje

Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Er zijn ook zoveel stijlen kantoorinrichtingen! Daarom hebben wij de meest populaire designs voor jou op een rij gezet.

Kantoorinrichting

Stimulerende kantoorinrichtingen van panden in Utrecht

Wat is er nou fijner dan een kantoorinrichting die jou en je medewerkers stimuleert? Doe inspiratie op door de volgende kantoorinrichtingen in Utrecht te bekijken, lees het blog!

Kantoorinrichting

De 3 belangrijkste kantoorinrichtingstrends van nu

Ben jij benieuwd welke trends op het gebied van kantoorinrichting nu echt belangrijk zijn? In dit blog vind je de meest populaire trends van dit moment. Lees het hier!

Kantoorinrichting

Tips voor een inspirerende en creatieve kantoorinrichting

Behoefte aan meer inspiratie en creativiteit op kantoor? Wij hebben dé tips voor een inspirerende kantoorinrichting voor jouw werknemers. Je leest het hier!

Kantoorinrichting

Desktop vs. laptop in de kantoorinrichting

Heb jij er al over nagedacht of een desktop of een laptop het beste past in jouw kantoorinrichting? Lees dit blog en kom er achter wat past bij jouw organisatie!

Kantoorinrichting

Vergeet de ruimte voor de vrijmibo niet in jouw kantoorinrichting

De hele week kijk je er naar uit: de vrijmibo! Daarom moet jij in jouw kantoorinrichting de ruimte voor de gezellige afsluiter van de werkweek niet vergeten. Doe hier inspiratie op!