Top 5 opvallende kantoren van 2022

  • Door Tamara Smits
  • maandag 19 september 2022

Ben jij op zoek naar een kantoorpand wat er echt bovenuit springt? Lees dan snel verder! In deze blog vind je de meest opvallende kantoorpanden van 2022. Elk kantoor heeft zijn eigen looks en faciliteiten. Maar welke kantoren springen er echt bovenuit? Dat ga je lezen in deze blog. Laat je inspireren en wie weet huur jij binnenkort wel jouw kantoor via SKEPP.


1️⃣ Karakteristiek herenhuis aan de gracht

In Haarlem vind je dit toffe kantoor aan de Nieuwe Gracht. Dit kantoorpand heeft een luxe entree met gouden details. Met zo’n entree val je op bij jouw bezoek! Het interieur heeft unieke plafonds met houten balken. Het kantoorpand is centraal gelegen in de Stationsbuurt. Even buiten de deur lunchen? Er vinden zich genoeg cafés in de omgeving. Even bijkomen of wandelen in de pauze? Het Kenaupark ligt op 5 minuten loopafstand!

Nieuwe Gracht 76Werk jij binnenkort in het kantoor aan de gracht van Haarlem?

 

Huur jij binnenkort een tof kantoor aan de Nieuwe Gracht 76? Dan heb jij 24/7 toegang tot jouw kantoorruimte. Daarnaast is het mogelijk om een eigen parkeerplek te huren. Zo heb jij altijd een parkeerplek in de buurt! Dit kantoorpand lijkt misschien aan de kleine kant, maar niets is minder waar. De twee beschikbare kantoorruimten zijn 30 m2 en 77 m2 groot. Wil je voordeliger uit zijn? Huur dan een kantoor voor langere tijd. Heb je de voorkeur voor flexibel huren? Dat is bespreekbaar.


Check dit kantoor hier

2️⃣ Het groenste kantoor van Rotterdam Centrum

Word jij blij van een groene werkomgeving? Wij wel! Laat je inspireren door al het groen van dit kantoorpand. Wie verwacht dat nou in de Randstad? Dit pand is gelegen aan de Aert van Nesstraat 45 in Rotterdam. Elke ruimte is stijlvol aangekleed. In dit plantenpaleis staan niet alleen planten centraal, ook de kleur groen komt terug in het interieur. Ben je op zoek naar ontspanning tussen het harde werken door? Neem plaats op 1 van de rotan hangstoelen in de openbare ruimte en geniet van het uitzicht over Rotterdam.

Kantoorpand in RotterdamIs dit plantenpaleis binnenkort jouw werkplek?

 

Op deze prachtige locatie zijn er meerdere kantoren beschikbaar. Ben je op zoek naar een kleine kantoorkamer? Kies dan de kantoorunit van 13 m2. Liever een groter kantoor huren? Kies de ideale metrage tot 50 m2. Wil jij dit pand graag in het echt bekijken? Vraag vrijblijvend een rondleiding aan en wie weet huur jij jouw kantoor aan de Aert van Nesstraat!

Kantoorpand in Rotterdam stoelenNeem plaats in deze gave rotan hangstoelen!


Boek een rondleiding

3️⃣ Container of kantoor huren in Utrecht

Dit gave kantoor is gevestigd in Utrecht, oftewel; het middelpunt van het land. Het kantoorpand heeft een uniek karakter. De ruimte is gevuld met containers. Deze kantoorboxen richt je naar eigen wens in. Utrecht is niet de enige locatie waar je zo’n container kantoor vindt. Ook in Almere, Aalsmeer, Dordrecht, Eindhoven, Houten, Leiderdorp en Rotterdam huur je een kantoorcontainer.

Utrecht container kantoorGaaf toch! Zie jij jezelf hier al werken?

 

Dit unieke kantoorpand stimuleert creativiteit. In de container heb je weinig afleiding en werk je in volledige focus. Het gebouw biedt meer dan alleen werkplekken. Maak gebruik van vergaderruimtes, pantry’s en presentatieruimtes. Zo hoef je niet buiten de deur te zijn voor een belangrijke presentatie. Ga jij een kantoorruimte huren aan de Proostwetering 41 in Utrecht? Dan is de inrichting inbegrepen! Ideaal, toch?Kantoren van de Proostwetering Aan kleur geen gebrek in deze indoor containerparken!

 

Naast het indrukwekkende interieur is de ligging ook perfect. Het kantoor ligt gelegen aan de A2. Parkeer de auto gemakkelijk op het eigen terrein van het kantoorpand. Zelfs voor het OV ligt het kantoor perfect gelegen. De dichtstbijzijnde bushalte is slechts 1 minuut lopen. De kantoorunits variëren van afmeting. De kleinste ruimte is 15 m2. Zoek je een groter kantoor? Dan kan je ook in dit kantoorpand terecht! De grootst beschikbare kantoorruimte is 136 m2. Word jij enthousiast van dit bijzondere kantoorpand? Neem contact op met onze experts. Zij vertellen je graag meer over dit kantoor.


Plan een gratis rondleiding aan de Proostwetering

4️⃣ Luxe kantoor in Amsterdam

Zoek je een strak en luxe kantoor? Dan is dit kantoorpand wat voor jou! Dit gave kantoor zit op de Zuidas in Amsterdam. De luxueuze zwarte accenten komen overal in het gebouw aan het Gustav Mahlerplein 58-60 terug. Wist je dat er in dit pand genoeg herkenbare gezichten verstopt zijn? Alle gangen zijn namelijk gedecoreerd met bekende mensen zoals Steve Jobs, Albert Einstein en meer. Laat je ook inspireren door de toffe quotes in dit kantoorpand.

Kantoorpand aan het Gustav Mahlerplein, AmsterdamGeniet van een drankje na een lange dag werken!

 

Tijd voor ontspanning? Waan je in de luxe van de koffiecorner, het restaurant, de bar, luxe loungeruimte of de gym. Dit kantoor in Amsterdam is van alle gemakken voorzien! Dit eigentijdse kantoorgebouw ligt gunstig gelegen aan de snelweg A4 en is op loopafstand van meerdere OV-punten. Wil je graag een kantoor huren aan het Gustav Mahlerplein? Er zijn verschillende kantoren beschikbaar! Welke grootte past bij jouw onderneming? Bekijk de kantoren van 15 m2 tot 100 m2. Onze experts vertellen je graag meer.

 

Vergaderruimte aan het Gustav MahlerpleinNeem plaats in de inspirerende ruimtes in Amsterdam.


Bezoek dit kantoorpand aan het Gustav Mahlerplein

5️⃣ Tof kantoor op Schiphol

Dit kantoorpand springt eruit vanwege zijn bijzondere ligging. Een beter bereikbaar kantoorpand ga je niet vinden. Dit kantoor ligt namelijk op het vliegveld van Schiphol. Tijdens de pauze vliegtuigen spotten? Geen enkel probleem! Huur jouw kantoor aan Schiphol Boulevard 127 en laat je inspireren!

Toren van Schiphol Werk jij binnenkort op Schiphol Airport?

 

Door de unieke ligging tussen het Sheraton en Hilton hotel kent dit kantoorpand een hoog servicelevel. Wat dacht je van een bemande receptie die jouw bezoek ontvangt? Daarnaast horen postverwerking en telefoonaanname ook bij de service. Heb je catering nodig? Geen probleem! Het is allemaal mogelijk bij het huren van dit kantoor.

 

Balie Schiphol Airport Maak gebruik van de bemande receptie om jouw bezoek te ontvangen.

 

Het pand heeft verschillende kantoorunits beschikbaar. Huur al een klein kantoor vanaf 13 m2, maar ook grotere kantoorruimtes tot 38 m2 behoren tot de mogelijkheden. Vind je het lastig in te schatten hoeveel ruimte je nodig hebt? Maak gebruik van onze rekenhulp. Wil je liever met iemand overleggen? Neem dan contact op met onze consultants. Dan zoeken wij samen naar het perfecte kantoor in Amsterdam voor jou!


Bekijk dit kantoor tijdens een vrijblijvende rondleiding

Huur een opvallend kantoor via SKEPP

Staat jouw favoriete kantoor hiertussen? Het is te zien dat Nederland veel opvallende kantoren heeft. Word je enthousiast van deze kantoren en wil je alvast een rondleiding plannen? Aarzel niet en neem contact op met onze experts. Heb je toch niet gevonden wat aansluit bij jouw wensen? Neem dan een kijkje op de site! Wie weet huur jij binnenkort jouw kantoor via SKEPP!


Neem contact op met onze experts

 

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure