Kantoor huren in Utrecht? Deze kantoren mag je niet missen!

  • Door Sanne van Huizen
  • dinsdag 8 februari 2022

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte? Waar kun je je beter vestigen dan in de meeste centrale stad van Nederland? Utrecht heeft qua locatie natuurlijk veel voordelen. Maar wist je dat Utrecht ook een super toffe binnenstad heeft? Hier vind je een combinatie van natuur en historie met een eigentijdse twist. Zie jij het wel zitten om je bedrijf in deze stad te vestigen? Dan heb je geluk! In dit blog laten we jou onze top 3 kantoorpanden in Utrecht zien. Lees snel verder want deze kantoren in Utrecht wil je huren!


Een centrale locatie

Als je een stad in Nederland moest noemen met de beste bereikbaarheid, welke zou je dan kiezen? De meeste van jullie zullen zeggen; Utrecht. En dat is terecht! Utrecht heeft natuurlijk een gunstige ligging. Neem de snelweg en ben binnen no-time in elke uithoek. De stad heeft daarnaast het grootste station van Nederland. Wanneer jij met het openbaar vervoer naar jouw kantoor reist, hoef je je dus nergens zorgen over te maken. Niet alleen gunstig voor jou maar ook voor je klanten! Neem jij de trein, metro of auto naar kantoor? 

Papendorpseweg 100 4564Vestig jij je in het groene bedrijventerrein Papendorp?

 

De business kant van Utrecht is erg veelzijdig. De stad kent maar liefst 10 bedrijfsterreinen! Vestig jij je in Papendorp, Kanaleneiland of toch Utrecht Science Park? Naast bedrijven bevat de stad veel kennis-  en onderwijsinstellingen. Genoeg inspiratie en innovatie in de omgeving!  En laten we niet vergeten; Utrecht wemelt van jong talent! Geen verkeerde plek om jouw bedrijf te vestigen, toch?

Historie en natuur

Er gaat natuurlijk veel meer boven Utrecht dan alleen zijn uitzonderlijke locatie. De binnenstad is namelijk de echte parel! Utrecht heeft namelijk een rijke historie en dat is goed terug te zien. De prachtige grachten en herenhuizen geven een warme authentieke uitstraling. Loop door de schattige straatjes en schuif aan bij toffe restaurant en hippe cafés. Utrecht zit namelijk vol met studenten en jonge ondernemers. Zij brengen creativiteit en zorgen ervoor dat de stad gaat leven. Een perfecte locatie voor jouw potentiële kantoorruimte!

Drieharingstraat 6 6139Maak een wandeling langs de historische grachten van Utrecht!

 

Utrecht kenmerkt zich daarnaast door zijn groene karakter. In de stad vind je diverse parken verdeeld over de wijken en bedrijfsterreinen. De perfecte setting voor een lunchwandeling met je collega’s. Maak een rondje door het Wilhelminapark en ontdek het fleurige Vlinderhof. Geniet van de afwisseling van de authentieke grachten en de prachtige natuur.  

Deze kantoren in Utrecht mag je niet missen!

✅ Personaliseer jouw kantoorruimte in Utrecht 

Zoek jij een kantoorruimte vlakbij Utrecht Centraal? Let dan goed op! Dit kantoorpand aan de Arthur van Schendelstraat 650 gaat in de smaak vallen. Binnen 5 minuten lopen ben jij namelijk al op het station. Naast een toplocatie heeft dit kantoorpand goede faciliteiten. Maak, als huurder van een kantoorruimte, gebruik van de vergaderruimtes, pantry's en receptie. Lunchen met je collega’s of een klant? Dat kan hier in het sociale hart! Zie jij jezelf hier al een hapje eten? 

vergaderruimte kantoorpand utrecht SKEPP 34965In dit toffe kantoor zijn veel vergaderruimte en zitplekjes waar jij gebruik van mag maken

 

Nog een voordeel van dit kantoorpand? De mogelijkheid tot personalisatie! Je leest het goed, in dit kantoorpand kun je een kantoor op maat huren. Bepaal zelf jouw benodigde metrage en de muren van jouw kantoorruimte. Ook de indeling en de inrichting zijn helemaal aan jou! Perfect om jouw bedrijfsidentiteit door te voeren in de uitstraling van jouw kantoor. Daarnaast biedt dit kantoorpand de mogelijkheid om korte termijnen en lange termijnen te huren. Heb jij een kantoor nodig voor een maand? Dan is dat zeker mogelijk! 

✅ Huur jij een kantoorruimte op deze goed bereikbare plek?

Word volledig ontzorgd in dit kantoorpand aan de Euclideslaan 1 in Utrecht. Dit gerenoveerde pand heeft alles wat jij nodig hebt! De uitgebreide voorzieningen beginnen bij de receptie. Die ondersteunt jou met het ontvangen van klanten en de administratie. Een lunchafspraak op de planning? Neem dan plaats in de koffiebar in het kantoorpand. Het pand biedt verschillende soorten kantoorruimtes aan, waaronder SmartOffices. Bij het huren van deze ruimte hoef jij nergens meer aan te denken. Het meubilair is aanwezig, de schoonmaak is geregeld en jij mag van alle faciliteiten gebruik maken. Handig, toch?

goedkope flexplekken euclideslaan 1 53779Zie jij jezelf al lunchen in deze toffe koffiebar?

 

Kom jij met de auto naar kantoor? Dan is dit kantoorpand een goede match voor jou! Het pand ligt namelijk aan de rand van de op- en afritten van de A28. Geen last van drukke straten en stoplichten, je bent in no-time op kantoor! Je hoeft je ook niet druk te maken over een parkeerplek. Dit kantoorpand heeft zijn eigen parkeerterrein, fijn he? Kom jij met het openbaar vervoer? Dan ben je door de HOV lijn binnen 15 minuten op Utrecht centraal. 

✅ Een kantoorruimte huren dichtbij Utrecht Centraal

Kom jij wel eens op het jaarbeursplein in Utrecht? Dan heb jij het iconische World Trade Center vast wel eens gezien! Met zijn hoogte van 70 meter en centrale locatie kun je niet om dit gebouw heen. Huur jij een kantoorruimte in dit toffe pand aan de Stadplateau 7? Dan ben jij in no-time op Utrecht centraal. Ideaal wanneer jij met het openbaar vervoer naar kantoor komt. Daarnaast ben je met een korte wandeling in de prachtige binnenstad. Lunch en koffie halen bij je favoriete café wordt dus heel verleidelijk!

freelance werkplek huren in utrecht wtc 53707Laat je volledig ontzorgen in dit full service kantoorpand

 

De faciliteiten in dit kantoorgebouw zijn van wereldklasse. Maak gebruik van de vele zithoekjes, vergaderruimtes en panty’s. De office operators in dit gebouw nemen de administratieve taken voor je op. Van het aannemen van telefoontjes, tot catering en het regelen van hotelovernachtingen. Ideaal wanneer jij vaak voor werk naar het buitenland reist. Zie jij dit kantoorpand wel zitten? Sluit dan een flexibel contract af. Huur bijvoorbeeld een kantoorruimte voor 1 maand of 60 maanden. Het kan allemaal aan het World Trade Center in Utrecht!

Huur jij straks een kantoorruimte in Utrecht?

Ga jij voor een kantoorruimte bij het centraal station? Of zit je toch liever dichtbij de snelweg? De keuze is reuze! Heb je zojuist gelezen over jouw droomkantoor? Neem dan contact met ons op en plan een gratis rondleiding in! Wij staan ook voor je klaar wanneer je niet hebt gevonden waar je naar op zoek was. Geef jouw wensen aan ons door en wij gaan voor je aan de slag. Samen vinden we de perfect kantoorruimte in Utrecht voor jouw bedrijf! 


Bekijk hier ons aanbod aan kantoorruimtes in Utrecht

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure