Kantoren laden...

Kantoorruimte huren in Den Bosch{{ City.Title }}

Filters
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
{{ offices.length }} van de {{ totalOfficesCount }} kantoren in in de buurt van {{ City.Title }}
Meer kantoren laden

Voor deze zoekopdracht hebben we geen kantoren kunnen vinden.

Niet gevonden wat je zoekt? Laat ons je helpen zoeken!
  • Gratis en vrijblijvend
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Persoonlijke hulp
  • Klantenbeoordeling 9.2/10
Kas Bruinsma
Kas Bruinsma
Vastgoedconsultant
Neem contact op
SKEPP is er voor bedrijven die liever gebruik maken van een gratis vergelijkingswebsite dan van een dure aanhuurmakelaar.

Een kantoorruimte huren in {{ City.Title }}?

Een kantoorruimte huren in Den Bosch?

Kantoorruimte huren in Den Bosch? Een kantoorruimte huren in Den Bosch kent vele voordelen. Kies je voor een werkplek, kantoorkamer of kantoorruimte? Bekijk het volledige kantorenaanbod in Den Bosch. Een kantoor huren in deze stad kan onder andere aan de Europalaan, het Stationsplein en het Pettelaarpark. Maar welk deel van de stad is nou geschikt om jouw bedrijf te vestigen en jouw perfecte kantoorruimte te vinden? Jouw nieuwe kantoorruimte in Den Bosch vind je bij SKEPP! 

Populaire kantoorpanden in ‘s Hertogenbosch

Op zoek naar een kantoorruimte in Den Bosch? Neem dan eens een kijkje in dit representatieve kantoorgebouw aan de Reitscheweg. Alles is hier aanwezig voor een perfecte werkomgeving: een restaurant, een vergaderruimte en je kunt er zelfs na werktijd sporten. Of is een kantoorruimte aan het Stationsplein de locatie voor jouw bedrijf? Het kantoorpand staat op een prominente locatie in het stadscentrum van Den Bosch. In het kantoorgebouw hangt een zakelijke en relaxte sfeer. Weet jij al waar jij je gaat vestigen? Plan een gratis rondleiding en huur een kantoorruimte in Den Bosch naar wens! 

De stad van de Bossche bol 

‘s-Hertogenbosch, oftewel Den Bosch, is de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant. De stad telt grofweg 110.000 inwoners. Het is een vestingstad waarvan het middeleeuwse karakter goed bewaard is gebleven. De historische binnenstad biedt veel leuke winkels, daarnaast staat Den Bosch ook bekend om de gezellige cafés en terrassen. Een niet te missen gebakspecialiteit uit Den Bosch is de Bossche bol. 

Vind de juiste kantoorlocatie in Den Bosch

Kies je voor een centrumlocatie, snelweglocatie of een locatie die goed te bereiken is per OV? Deze stad heeft op al deze locaties kantoorruimte beschikbaar. De Ring ‘s-Hertogenbosch is een van de drukst bereden autosnelwegen van Nederland. Belangrijke verkeersadressen van en naar ‘s Hertogenbosch zijn de A2, A59 en A65. Reis je met het openbaar vervoer naar je kantoorruimte? Den Bosch telt twee treinstations: Station ‘s-Hertogenbosch en Station ‘s-Hertogenbosch Oost. 

Vind de ideale kantoorruimte in Den Bosch

De stad is met haar vele bezienswaardigheden een aantrekkelijke stad om een kantoorruimte te huren. Zo kun je er tijdens de pauze even een wandeling maken of na werk een borrel drinken in de gezellige wijk Uilenburg. Daarnaast zijn er ook genoeg plekken waar je een zakenrelatie mee naar toe kan nemen. Maak een rondvaart op de Binnendieze of neem een kijkje in de Sint Janskathedraal. Vestig jij je toch liever in een andere stad dan Den Bosch bekijk dan de kantoren in Eindhoven en Oss.

Word jij onze volgende tevreden huurder in Den Bosch?

In Den Bosch zijn er momenteel verschillende kantoorruimten beschikbaar. SKEPP helpt je graag met het vinden van jouw droomkantoor. Op basis van jouw wensen en eisen bieden wij meerdere kantoorruimte in Den Bosch aan. Vervolgens zullen we een selectie van 3 à 5 kantoorpanden aan je voorleggen. Zit er een kantoorruimte tussen welke bij jouw onderneming past? Dan plannen wij een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend met het huren van een kantoorruimte in Den Bosch. 

Kaartweergave
Kantoorruimte hurenfal fa-times
Zoeken
Populaire steden/stadsdelen in de buurt
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
Toon {{ offices.length }} kantoren far fa-angle-right fal fa-times Resetten