Kantoorruimte huren Amsterdam Centrum, Kleine Gartmanplantsoen 21

4 (3 beoordelingen)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Kleine Gartmanplantsoen 21 in Amsterdam Centrum

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorkamers
 • G21 2.4

  Ruimte: 14 m2
  Huurprijs: € 1.550 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Beschikbare kantoorruimten
 • 1st floor

  Ruimte: 250 m2
  Huurprijs: € 17.500 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Kleine-Gartmanplantsoen in Amsterdam (Centrum)

Op deze prachtige locatie in hartje Amsterdam staat dit kantoorpand aan de Kleine-Gartmanplantsoen in Amsterdam Centrum, dat gebouwd is in 1958. Binnen vind je veel licht een heb je een prachtig uitzicht op de levendige omgeving van het Leidseplein. Stedelijke hotspots zoals de Stadsschouburg, Café de Balie en Paradiso zijn binnen handbereik. Het kantoorgebouw telt 7 verdiepingen a 250 m2 vol met verschillende huurders die actief zijn in de creatief zakelijke dienstverlening. Het kantoorgebouw ligt op een uitstekend bereikbare plek met een bus- en tramstation om de hoek. 

Huurprijzen

Kantoorruimte huur je op deze locatie tegen aantrekkelijke huurprijzen. Het zal je dan ook niet verbazen dat de bezettingsgraad gemiddeld boven de 90% ligt. Momenteel is er slechts 1 grote kantoorruimte beschikbaar van 149 m2. Voor deze ruimte betaal je maandelijks €5900,- De genoemde huurprijzen zijn inclusief services en voorzieningen zoals gas, water, licht, internet en dagelijkse schoonmaak. Deze kantoorruimte is gelegen op de 7e verdieping, op de 8e verdieping is ook een kleine vergaderruimte aanwezig die alleen voor jullie als huurder beschikbaar wordt gesteld. Je weet dus precies waar je iedere maand voor betaald! 

Een pantry, dakterras en koffiecorner 

In dit kantoorpand aan de Kleine-Gartmanplantsoen in Amsterdam Centrum is het servicelevel erg hoog. Zo vind je in het kantoorpand een nette pantry, haal je een kopje koffie bij de koffiecorner en kun je tijdens de lunch lekker van de zon genieten op het aanwezige dakterras. Daarnaast wordt er ieder kwartaal een borrel georganiseerd voor alle huurders. Je werkt hier op een werkelijke toplocatie aan het Leidseplein in Amsterdam. Je wordt omringd door bekende hotspots zoals de Stadsschouwburg en Paradiso. Tevens ligt Pathé City op 300 meter afstand van jouw kantoor, ideaal voor wat ontspanning na werktijd! 

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorpand aan de Kleine-Gartmanplantsoen is het beste te bereiken met het openbaar vervoer. De tram- en bushalte liggen letterlijk voor de deur. Amsterdam Centraal is het dichtstbijzijnde treinstation. Vanaf hier zijn diverse verbindingen mogelijk. Een mooie centrale werklocatie dus.  

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Kleine-Gartmanplantsoen in Amsterdam Centrum? 

Ben je al een tijdje op zoek naar kantoorruimte in Amsterdam? En lijkt je deze prachtlocatie aan de Kleine-Gartmanplantsoen in Amsterdam Centrum je wel wat? Kom dan eens gezellig een kopje koffie drinken om te kijken of er een geschikte ruimte voor jou tussen zit. Plan een rondleiding in, SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Kleine-Gartmanplantsoen.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

T

prettige lichte kantoorruimte, heerst een fijne werksfeer

L

Handig die plattegrond erbij.

Mooie grote ruimte zo te zien met grote vergaderruimte centraal in het gebouw. Ziet er leuk uit!

J

goede locatie, daar ben ik echt blij mee.Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Kleine Gartmanplantsoen 21

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen