Super deal

Eindhoven De Hurk, Noord Brabantlaan 303-307

5 (2)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorkamers

vanaf € 315 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Noord Brabantlaan (Strijp)

Dit lichte kantoorpand aan de Noord Brabantlaan in Eindhoven is in 1991 gebouwd en heeft een gebruiksoppervlakte van 2911 m2. In dit kantoorpand huren veel verschillende bedrijven een kantoorruimte of een flexplek. Zo huren hier meerdere ICT-bedrijven een ruimte, mediators, een vastgoedbedrijf en zelfs een yoga groep! Binnen een straal van 1 kilometer kan je bijvoorbeeld een McDonalds, een Nettorama en een bistro vinden. Handig als jij in je pauze of na je werk snel boodschappen wilt halen.

Huurprijzen

In dit kantoorpand zijn niet alleen kantoorruimten te huur, maar ook flexplekken en vaste bureaus. De kantoorruimten variëren van 10 m2 tot 86 m2. Zo huur je een kantoorruimte van 10 m2 voor €227,- per maand en een kantoorruimte van 86 m2 voor €1935,- per maand. Een flexplek huur je al vanaf €79,- per maand en een vast bureau vanaf €150,- per maand. Bij een flexplek en vaste werkplek is naast WiFi ook de koffie en thee inbegrepen.

Een bemande receptie tijdens kantooruren

Dit kantoorpand aan de Noord Brabantlaan in Eindhoven heeft een moderne uitstraling en heeft veel verschillende extra’s. Zo is overal in het gebouw glasvezel internet en is er een bemande receptie tijdens kantooruren. Het pand beschikt over een eigen parkeerterrein waar je gratis kunt parkeren en waar altijd voldoende parkeergelegenheid is. In de Japanse tuin kun je heerlijk lunchen en van de rust genieten. Je kunt zelf je lunch meenemen, maar ook een lunch arrangement bij de verhuurder afnemen. Als huurder heb je 24/7 toegang tot dit kantoorpand, zodat jij zelf je uren kan bepalen en kan werken wanneer jij dat wilt.

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorpand heeft een uitstekende bereikbaarheid. Het kantoorgebouw ligt vlak naast de A2, vanaf hier rijd je gemakkelijk naar andere grote steden in Nederland. Het bushokje is ongeveer 1 minuut lopen en heeft een directie verbinding met Eindhoven centraal. Ook Eindhoven Airport is slechts 10 minuten rijden. Dit is een ideale locatie om relaties en klanten te ontvangen.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Noord Brabantlaan?

Vind jij dit kantoorpand aan de Noord Brabantlaan in Eindhoven net zo leuk als wij? Plan geheel gratis een vrijblijvend een rondleiding via ons in en bekijk de mogelijkheden!

2 beoordelingen Noord Brabantlaan

Super leuke impressie door middel van het filmpje! Erg gezellig kantoorpand lijkt me :)

Een frise omgeving, heerlijk om hier mijn dag rond te brengen!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!