Onze werkwijze

Wij geloven in constante flexibiliteit in jouw kantoorinrichting

Bij Skepp weten we als geen ander dat de wereld om ons heen constant verandert. En jouw bedrijf? Blijft evolueren! Flexibiliteit en aanpasbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat de indeling en inrichting van jouw kantoor zich moet kunnen aanpassen naar de veranderende omstandigheden van jouw bedrijf en team; nu en in de toekomst. Zo kun jij je focussen op wat écht belangrijk is; je bedrijf runnen en laten groeien.

Wat zijn aanpasbare kantoorinchtingen?

Bij Skepp raken we niet uitgepraat over flexibele kantoorinrichtingen en dynamische kantoren. Maar, wat houdt dat eigenlijk in? Wij creëren kantoorruimtes die niet alleen op het moment van realisatie flexibel zijn, maar ook in de toekomst aanpasbaar blijven. Met makkelijk verplaatsbare phone- en meetingboxen en multifunctionele meubelen maken we een omgeving die altijd veranderbaar is. Wil je de kantoorinrichting aanpassen? Dan is dat mogelijk met hetzelfde meubilair. Niet alleen een duurzame gedachte, maar je dynamische kantoormeubelen gaan hierdoor ook langer mee dan een traditionele kantoorinrichting.

Waarom kiezen voor een flexibele kantoorinrichting? Wij snappen dat bedrijven in de loop der tijd veranderen, groeien, nieuwe inzichten krijgen of evolueren en daar past een vaste kantoorindeling niet bij. Jouw kantoorinrichting moet deze verandering ondersteunen en dat vraagt om flexibiliteit. Bij Skepp vinden we het belangrijk dat je kantoormeubilair en inrichting blijvend aanpasbaar zijn. Dus, of je nu een bedrijf hebt dat groeit als kool, wilt afschalen of gewoon toe is aan een nieuwe kantoorlook; ga voor dynamic offices met Skepp.

Let’s start making moves

Hoe krijgen we dat voor elkaar? Door onze ontwerpers jouw wens te laten vertalen naar een ontwerp dat perfect past bij jouw manier van werken en bedrijf. Samen komen we tot een compleet ontwerp, zorgen wij voor de realisatie en kunnen jij en je collega’s excelleren in het nieuwe kantoor. En verandert er iets aan de situatie? Dan passen we de kantoorinrichting net zo gemakkelijk aan als jouw Spotify playlist.

Ready to make the first move?

Klaar voor een dynamische kantoorinrichting? We got you! Maak jij de first move?

Geen verplichtingen
Persoonlijk ontwerpplan
Gratis & vrijblijvend advies

Flexibele inrichtingen

Het kantoor; de bruisende broedplaats voor jou en je collega’s, maar het kantoor fungeert ook als visitekaartje voor klanten. Een kantoor is niet zomaar een ruimte met wat meubeltjes; het is de centrale plek van productiviteit, samenwerking en innovatie. In de meeste gevallen is het kantoor een veelzijdige ruimte met meerdere functies en diverse afdelingen, dat vraagt dus om een flexibele indeling. Bij Skepp weten we als geen ander hoe we jouw kantoor omtoveren tot een inspirerende en aanpasbare werkplek. Wij snappen dat een kantoor ontwerp niet alleen de uitstraling bepaalt, maar ook de mogelijkheid tot aanpassingen. Wil je de indeling van je kantoorruimte veranderen? Geen probleem. Ga voor flexibele kantoormeubelen, zodat je altijd kunt schuiven in je ruimte.

Maak je kantoor ontwerp met Skepp

Bij Skepp werken we met passie aan onze visie binnen de kantoorinrichting. Wij geloven in het samen ontwerpen en uitwerken van de indeling van je kantoorruimte. Jij weet als geen ander wat belangrijke aspecten zijn in je kantoor en wij vertalen dat naar een inspirerend - en flexibel - kantoor ontwerp. We zorgen ervoor dat het kantoor ontwerp je verwachtingen overtreft. We hebben onze eigen workflow ontwikkeld waarmee we jouw droomkantoor realiseren. Onze werkwijze is gestructureerd, persoonlijk en professioneel. Wil je de kantoor aankleding met ons aanpakken? Dan heb jij de touwtjes in handen!

Van kantoor ontwerp tot de kantoorindeling; zo werkt Skepp

In onze workflow beginnen we altijd met een uitgebreid kennismakingsgesprek waarin we jouw wensen en behoeftes in kaart brengen. We willen jouw bedrijf leren kennen, begrijpen wat jouw bedrijf uniek maakt en de vertaling maken naar een geschikte indeling van de kantoorruimte. Met de kantoor indeling plattegrond inventariseren we de ruimte en bespreken we de gewenste stijl van het kantoor. Vervolgens duiken onze getalenteerde ontwerpers in de wereld van creativiteit, flexibiliteit en functionaliteit. Ze brengen sfeer in de kantoor aankleding en zorgen voor de efficiëntste indeling van de kantoorruimte. Dit plan presenteren ze en na goedkeuring gaan we over tot de inkoop en het bezorgen van het kantoor interieur. We werken met gerenommeerde leveranciers voor het aanbieden van een uitgebreid kantoor interieur. Een team van ervaren professionals zorgt voor het plaatsen, monteren en afwerken van de ruimte. Met als resultaat? Een verbluffend flexibel kantoor ontwerp dat jouw verwachtingen overtreft! Want, een blije kant maakt ons ook blij!

Het belang van een goede kantoorindeling

Een goede indeling van de kantoorruimte is essentieel voor een professionele en fijne werkomgeving. Of het nu gaat om een nieuw kantoor ontwerp of het upgraden van een bestaande ruimte; een goed doordacht kantoor interieur maakt het verschil. Ga je het kantoor intekenen? Houd dan rekening met de indeling van de kantoorruimte. De indeling bepaalt de efficiëntie van het werkproces en de interactie tussen collega’s. De workflow, de functie van de ruimte en het aantal werkplekken zijn belangrijke aspecten om rekening mee te houden bij het opstellen van een kantoor indeling plattegrond.

Maak je kantoor ontwerp online

Of je nu het kantoor met ons wilt ontwerpen of je wilt zelf je kantoor tekenen; jij bepaalt! Wil je zelf het kantoor ontwerpen? Dan kan dat met de Officeplannertool. Upload de kantoor indeling plattegrond en ga aan de slag. Schuif de gewenste meubelen naar de plekken waar je ze wilt hebben, kies de kantoor aankleding en vraag een vrijblijvende offerte op.

Waarom Skepp?

Wij zijn een jong bedrijf met Twentse roots en zijn professionals met een gezamenlijke missie; we willen jouw kantoor dynamischer, toffer en waardevoller maken. Dat betekent dat we onze nuchterheid combineren met innovatie en een tikkeltje eigenwijsheid. Met onze duidelijke visie inspireren wij onze klanten en realiseren we samen de ideale flexibele kantoorinrichting. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat de indeling en je kantoor interieur zich moeten kunnen aanpassen aan de veranderende behoeften van jouw bedrijf. Kantoren maken die klaar zijn voor de toekomst, daar gaan we voor!

Kortom, ga je met het kantoor ontwerp aan de slag? Zorg dan voor een goed doordachte indeling van de kantoorruimte. De layout van het kantoor is de sleutel tot productiviteit, tevredenheid van collega’s en de aanpasbaarheid van de ruimte. Met Skepp aan je zijde vergroot je de sfeer, flexibiliteit en functionaliteit van elke ruimte. Wij zorgen voor de juiste kantoor aankleding en indeling van je kantoorruimte, zodat het echt een visitekaartje van je bedrijf wordt! Waar wacht je nog op? De toekomst van jouw flexibele kantoor begint vandaag!