Tilburg, Fabriekstraat 1 b

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Fabriekstraat in Tilburg

Ben jij opzoek naar een unieke kantoorruimte aan de Fabriekstraat in Tilburg? Dan is dit kantoorpand uit 1883 helemaal wat voor jou. Een uiterst representatieve kantoorruimte midden in het centrum van Tilburg. Het kantoorpand is in het verleden volledig gerenoveerd. Door deze renovatie heeft de kantoorruimte een luxe uitstraling gekregen en is het van vele services en faciliteiten voorzien. De gunstige ligging, maakt dat dit een populaire kantoorlocatie is.

Huurprijzen

Op deze locatie heb je dus de mogelijkheid om 1 zelfstandige kantoorunit te huren. Een totale oppervlakte van 215 m2 die is voorzien van authentieke gerenoveerde plafons en een centrale verwarming. Voor deze kantoorkamer betaal je een maandelijks bedrag van €2708,-, een mooie prijs gezien de locatie, oppervlakte en het ruime aanbod van voorzieningen. Mocht je met de auto naar je werkplek willen reizen en deze voor de deur willen parkeren? Voor €85,- in dat op deze locatie ook mogelijk.

Een pantry en een toiletgroep

Het kantoorpand aan de Fabriekstraat in Tilburg is een zelfstandige kantoorruimte. Dat houdt in dat je een eigen pantry hebt die van alle gemakken is voorzien en een luxe toiletgroep die je niet met andere huurders hoeft te delen. De inrichting van het kantoorgebouw ben je volledig vrij in en het voordeel is dat het pand per direct beschikbaar is, er zijn hier flexibele voorwaarden mogelijk.

Locatie en bereikbaarheid

Het maakt niet uit op welke manier jij jouw werkplek wilt bereiken; met de fiets, de auto of het openbaar vervoer, alles zal gemakkelijk verlopen. Zo is het treinstation van Tilburg slechts op 2 minuten loopafstand, vanaf dit station zijn andere grote steden makkelijk te bereiken. Ook met de auto bereik je vanaf je werkplek verschillende opritten van snelwegen binnen enkele minuten. Zo zijn de A58, A65 en A59 binnen een kwartier bereikbaar. Je zit op deze locatie midden in het centrum van Tilburg gevestigd, er is in de nabije omgeving veel te beleven. Vele koffietentjes en goede restaurants zijn om de hoek.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Fabriekstraat in Tilburg?

Zie jij het wel zitten om deze zelfstandige kantoorruimte te huren aan de Fabriekstraat in Tilburg? Wacht dan niet langer en plan nu een rondleiding in om het kantoorpand met eigen ogen te bekijken. Neem contact op met onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder.

Kantoorruimte huren Tilburg, Fabriekstraat 1 b Fabriekstraat 1 b Tilburg Toplocatie!

1 beoordelingen Fabriekstraat

Een gaaf zelfstandig kantoor op een mooie locatie in Tilburg.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!