Kantoorruimte huren Roosendaal, Laan van Brabant 22

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • Kastje/kluisje
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Roosendaal, Roselaar 2 min. lopen (0,2 km)
 • Treinstation Roosendaal 16 min. lopen (1,2 km)
 • Park 7 min. lopen (0,6 km)
 • Sportschool 8 min. lopen (0,6 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Laan van Brabant 22 in Roosendaal

Beschikbare (flex)werkplekken
Beschikbare kantoorkamers
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Laan van Brabant in Roosendaal

Aan de Laan van Brabant in Roosendaal staat dit eigentijdse kantoorpand met de essentiële voorzieningen voor uw bedrijf, zoals de professionele receptie. De ligging dichtbij het station en de snelweg maken het pand goed bereikbaar en geschikt als bedrijfslocatie. In het 33 jaar oude kantoorpand met een totale gebruiksoppervlakte van 1372 m2, huur je hier een (flex)werkplek of een kantoorruimte tegen een bescheiden prijs.

Huurprijzen

Huren in dit pand is erg flexibel. Je huurt hier gemakkelijk en snel jouw eigen kantoorruimte of werkplek en vanuit hier kun je comfortabel werken. Wil je toch liever huren voor een vaste periode in een vaste kantoorruimte, op dit moment zijn er 3 kantoorkamers beschikbaar. De kantoorruimten hebben een oppervlakte van 19 m2, 26 m2 en 28 m2. Een kijkje nemen? Plan dan snel een rondleiding in.

Receptie, copy service en vergaderruimten

Binnen dit kantoorpand aan de Laan van Brabant in Roosendaal heeft jouw bedrijf alles wat het nodig heeft. Een professionele receptie, diverse vergaderruimten en een copy service zorgen ervoor dat je zorgeloos kunt huren in dit kantoorgebouw. Tijdens of tussen de bedrijven door kun je genieten van gratis koffie en thee. Al met al is de prijs-kwaliteitverhouding voor het huren in dit kantoorgebouw optimaal.

Locatie en bereikbaarheid

Het pand is uitstekend bereikbaar met zowel eigen vervoer als het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is maar op 2 minuten loopafstand vanaf het kantoor gezien. Deze bus brengt je vervolgens binnen minder dan 10 minuten naar het treinstation van Roosendaal. Reis je toch liever met de auto naar je werkplek? De opritten van de snelwegen A58 en A17 zijn niet meer dan 5 minuten rijden, ideaal toch? Het pand ligt in het centrum van Roosendaal en heeft in de nabije omgeving veel winkels, cafés en restaurants binnen handbereik. Wat ook zeker handig is, is dat de Albert Heijn op korte loopafstand is gevestigd. Fijn wanneer je tussen de middag een lekkere lunch wil halen of nog snel even de boodschappen voor thuis na een werkdag

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Laan van Brabant in Roosendaal?

Ben jij enthousiast geworden over de flexibele huurmogelijkheden aan de Laan van Brabant in Roosendaal? Wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend met het inplannen van een rondleiding en al je overige vragen.


Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

R

Goede prijzen!

Voor mij is het helaas net iets te ver rijden.

A

Genoeg ruimten gecreëerd om even te relaxen of voor informele overleggen..

erg fijn naast het hebben van je eigen kantoorurim.te

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Laan van Brabant 22

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner