Sluiten
Sluiten

Een kantoorruimte huren in Utrecht?

Een kantoorruimte huren in Utrecht kan bij SKEPP. Het aanbod in deze stad bestaat uit tientallen kantoorpanden met werkplekken, kantoorkamers en kantoorruimte. Van onze vastgoedconsultants ontvang je gratis advies, wij helpen je namelijk zo goed mogelijk. Jouw eigen ruimte in een kantoorgebouw huren was nooit zo eenvoudig.

Populaire kantoorlocaties in Utrecht:

Centrum
Noord
Lage Weide
Papendorp

Te huur bij SKEPP:

  • Een Virtual Office - vanaf €49,- p.m.
  • Flexplek - vanaf €99,- p.m.
  • Eigen Werkplek - vanaf €149,- p.m.
  • Kantoorunits - vanaf €249,- p.m.
  • Grotere Kantoorruimte - vanaf €749,- p.m. 

‘City of Literature’

Utrecht is de eerste Nederlandse stad met de titel Unesco Literatuurstad. De titel is bedoeld om innovatie en creativiteit te stimuleren. De stad is met bijna 350.000 inwoners de vierde stad van Nederland naar inwonertal. Via de snelwegen A2, A12, A27 en A28 is de Domstad erg goed te bereiken. Ook de vele stations zorgen ervoor dat je met het openbare vervoer overal in de stad kunt komen. Utrecht is een toonaangevende beurzen- en conferentiestad en is het hardst groeiende economische centrum van zowel de Randstad als Nederland. Kenmerkend zijn onder meer de werven en de Dom van Utrecht, waar de stad haar bijnaam aan te danken heeft.

Wie vraagt is maar kort dom

Onze vastgoedprofessionals helpen je graag bij het zoeken naar een geschikt kantoorgebouw in Utrecht. Daarom staan wij voor al jouw vragen klaar. Wil jebijvoorbeeld in de buurt van de Domtoren huren? Of toch liever aan de rand van het centrum met een goede bereikbaarheid vanaf de snelwegen? Wij gaan samen met jou op zoek naar de best passende werkplek of kantoorruimte door te luisteren naar jouw persoonlijke wensen en behoeften. Dit doen wij helemaal gratis voor jou als huurder, omdat wij afspraken hebben met de verhuurders. Plan dus snel een rondleiding in bij een of meerdere kantoorruimten in Utrecht. SKEPP biedt hier tientallen kantoorpanden te huur aan. Binnen sommige panden wordt een all-inclusive huurprijs geboden, dat wil zeggen inclusief gas/water/elektriciteit, internet, telefonie, vergaderruimte, parkeerruimte, een gemeenschappelijke receptie, soms zelfs de print&copy service. Op andere locaties betaal je een kale huurprijs. Best lastig om kantoorruimte te vergelijken, daarom helpen wij jou graag. Kantoorruimte gezocht net buiten Utrecht? SKEPP heeft ook kantoorruimten te huur in Houten, Nieuwegein en Woerden.

Wat voor type kantoor heb jij nodig?

Jouw zoektocht naar een passende werkomgeving begint bij het kiezen van het juiste kantoortype. Heb je een werkplek nodig voor 1 persoon, een kantoorkamer voor 2 tot 10 personen of een grotere kantoorruimte op maat vanaf 100 m2? De keuze is reuze in Utrecht, want je kunt al een kantoorruimte huren op verschillende delen van deze sfeervolle stad. Liever in de buurt van de grachten en horecagelegenheden? Dan kun je kiezen voor een kantoorpand in het centrum. Vind je het juist belangrijk dat je zakenrelaties jouw werkplek gemakkelijk kunnen bereiken via de snelwegen, dan kun je er voor kiezen om onder andere in Papendorp vlakbij de A2 en A12 te gaan huren. Of ga huren in Galgenwaard, Leidsche Rijn, Lunetten of Rijnsweerd. Nadat we inzicht hebben in het kantoortype en de locatie, checken we welke voorzieningen jij nodig hebt op kantoor en welke uitstraling bij jouw bedrijf past.

Kantoorruimte in Utrecht, goed gevonden bij SKEPP!

Wij helpen je gratis om een geschikt kantoor of geschikte werkplek te vinden. Wij maken een analyse van jouw zoekopdracht en bieden meerdere passende opties. Wij leggen het contact met deze SKEPP kantoorlocaties en vragen de betreffende officemanager contact op te nemen met jou. Veel werk? Nee dit alles doen wij binnen één dag, nog gratis ook! Hoe wij dan geld verdienen? Wij hebben hierover afspraken met onze eigen locaties. Succes met het huren van een kantoorruimte in Utrecht.

Sluiten

Kantoorruimte huren in "Utrecht" Waar zoekt u kantoorruimte?

Stad of stadsdeel
Alle kantoortypen
Prijs per maand
0,-
gem. €,-
50000,-

Capaciteit

personen
1 persoonpersonen
100 personen
Metrage (m2)
5 m2
gem. m2
2000 m2

Voorzieningen

40 van de 40 kantoren in in de buurt van Utrecht

Binnen het huidige zoekfilter zijn er geen kantoren beschikbaar in in de buurt van Utrecht.
Schakel hieronder een aantal van je filters uit om meer kantoren te vinden:

Er zijn geen kantoren beschikbaar in in de buurt van Utrecht.

Er zijn {found_amount} kantoren in de buurt, die wel aan jouw zoekopdracht voldoen:

Binnen het huidige zoekfilter zijn er geen kantoren beschikbaar in in de buurt van Utrecht.
Schakel een aantal van je filters uit om meer kantoren te vinden.

Er zijn geen kantoren beschikbaar in in de buurt van Utrecht.

  • 1
  • 2
Sorteer op:
  • 1
  • 2
SKEPP is er voor bedrijven die liever gebruik maken van een gratis vergelijkingswebsite dan van een dure aanhuurmakelaar.

Welke voorzieningen wil je graag in je kantoor?

Kaartweergave
×