Sluiten
Sluiten

Op zoek naar een kantoorruimte in Utrecht?

Een kantoorruimte huren in Utrecht kan bij SKEPP. Het aanbod in Utrecht bestaat uit tientallen bedrijfspanden. Reageer op toffe kantoorruimten en werkplekken. Ontvang gratis advies van SKEPP. Uw eigen kantoor huren in Utrecht was nooit zo eenvoudig. Ontdek zelf de laagste huurprijzen!

Populaire kantoorlocaties in Utrecht

Kantoorruimte huren - Utrecht Centrum
Kantoorruimte huren - Utrecht Lage Weide
Kantoorruimte huren - Utrecht Papendorp

 

Welke kantoorruimte/werkplek u het beste kunt huren in Utrecht?

U bent als kleine ondernemer of juist (middel)groot bedrijf uit uw huidige huisvestingsjasje gegroeid? Dan is het de hoogste om op zoek te gaan naar een geschikte kantoorruimte of werkplek. SKEPP biedt in Utrecht tientallen kantoorpanden te huur aan. Binnen sommige panden wordt u een all-inclusive huurprijs geboden, dat wil zeggen inclusief gas/water/elektriciteit, internet, telefonie, vergaderruimte, parkeerruimte, een gemeenschappelijke receptie, soms zelfs de print&copy service en ohja, ook nog de huur van de kantoorruimte zelf. Op andere locaties betaalt u een kale huurprijs. Best lastig om kantoorruimte te vergelijken, daarom helpen wij u bij SKEPP.

 

Wat voor type kantoor heeft u nodig in Utrecht?

Uw zoektocht naar een passende werkomgeving begint bij het kiezen van het juiste kantoortype. Heeft u een werkplek nodig voor 1 persoon, een kantoorkamer voor 2 tot 10 personen of een grotere kantoorruimte op maat vanaf 100 m2? Daarna kijken we samen met u naar uw reisgedrag binnen het bedrijf, reist u per openbaar vervoer dan is Utrecht Centrum een geschikte locatie. Reist u veelal per auto dan kan Lage Weide of Papendorp een goede kantoorlocatie zijn. Daarnaast bieden we ook kantoorruimte te huur aan in Utrecht Lunetten, Leidsche RijnGalgenwaard en Rijnsweerd. Na dat we inzicht hebben in het kantoortype en de locatie, checken we welke voorzieningen u nodig heeft op kantoor en welke uitstraling bij uw bedrijf past.

 

Kantoorruimte in Utrecht, Goed gevonden bij SKEPP!

Wij helpen u gratis om een geschikt kantoor of geschikte werkplek in Utrecht te vinden. Wij maken een analyse van uw zoekopdracht en bieden meerdere passende opties. Wij leggen het contact met deze SKEPP kantoorlocaties en vragen de betreffende officemanager contact op te nemen met u. Veel werk? Nee dit alles doen wij binnen één dag voor u, nog gratis ook! Hoe wij dan geld verdienen? Wij hebben hierover afspraken met onze eigen locaties. U gaat met een gerust hart huren want u weet dat u deskundig huisvestingsadvies heeft gehad van onze vastgoedconsultants. Succes met uw nieuwe kantoorruimte of werkplek in Utrecht!

 

Kantoorruimte gezocht net buiten Utrecht? SKEPP heeft ook kantoorruimten te huur in Houten, Nieuwegein en Woerden.

Sluiten

Kantoorruimte huren in "Utrecht" Waar zoekt u kantoorruimte?

Stad of stadsdeel
Alle kantoortypen
Prijs per maand
0,-
gem. €,-
50000,-

Capaciteit

Personen
1 PersoonPersonen
100 Personen
Metrage (m2)
5 m2
gem. m2
2000 m2

Voorzieningen

34 van de 34 kantoren in in de buurt van Utrecht
34 van de 34 kantoren beschikbaar

Binnen het huidige zoekfilter zijn er geen kantoren beschikbaar in in de buurt van Utrecht.
Schakel hieronder een aantal van je filters uit om meer kantoren te vinden:

Er zijn geen kantoren beschikbaar in in de buurt van Utrecht.

Er zijn {found_amount} kantoren in de buurt, die wel aan jouw zoekopdracht voldoen:

Binnen het huidige zoekfilter zijn er geen kantoren beschikbaar in in de buurt van Utrecht.
Schakel een aantal van je filters uit om meer kantoren te vinden.

Er zijn geen kantoren beschikbaar in in de buurt van Utrecht.

  • 1
  • 2
Sorteer op:
  • 1
  • 2
SKEPP is er voor bedrijven die liever gebruik maken van een gratis vergelijkingswebsite dan van een dure aanhuurmakelaar.

Welke voorzieningen wil je graag in je kantoor?

Kaartweergave
×
Laat los om te sluiten
Chat met ons!
Chat