Kantoorruimte huren in Amsterdam West

Waar Stad of stadsdeel
Wat Alle kantoortypen
Wie personen
1 persoonpersonen
200 personen
Oppervlakte Metrage (m2)
1 m2
gem. m2
15000 m2
Prijs per maand Prijs per maand
0,-
gem. €
100000,-
Locatie
Pand
Gemak
16 van de 16 kantoren in in de buurt van Amsterdam West
  • 1
Sorteer op:
Quick View

Bos en Lommerplantsoen 1

Amsterdam West

(Flex)werkplekken v.a. € 55 p.m.
Kantoorkamers v.a. € 718 p.m.
Bekijk
Quick View

Nachtwachtlaan 20-24

Amsterdam West

Kantoorruimten v.a. € 3.500 p.m.
Bekijk
Quick View

Bos en Lommerplein 270-300

Amsterdam West

(Flex)werkplekken v.a. € 200 p.m.
Kantoorkamers v.a. € 850 p.m.
Bekijk
Quick View

Bos en Lommerplein 273-300 273-300

Amsterdam West

Kantoorruimten v.a. € 21.437 p.m.
Bekijk
Quick View

Van Hallstraat 238

Amsterdam West

Kantoorkamers v.a. € 848 p.m.
Bekijk
Quick View

Van Oldenbarneveldtstraat 48 C-D

Amsterdam West

VERHUURD

Voor deze zoekopdracht hebben we geen kantoren kunnen vinden.

  • 1
Niet gevonden wat je zoekt? Laat ons je helpen zoeken!
  • Gratis en vrijblijvend
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Persoonlijke hulp
  • Klantenbeoordeling 9.2/10
Thijs van Eerden
Thijs van Eerden
Vastgoedconsultant
SKEPP is er voor bedrijven die liever gebruik maken van een gratis vergelijkingswebsite dan van een dure aanhuurmakelaar.

Een kantoorruimte huren in Amsterdam West?

Huren in het knusse gedeelte van de stad Amsterdam?

Op zoek naar een geschikte kantoorruimte in Amsterdam? Misschien zijn de beschikbare kantoorpanden in Amsterdam West wel van voor jou en je bedrijf. Een gezellige locatie waar de afwisseling tussen de drukke en gezellige winkelstraten, bedrijfspanden en een woonbuurten zich afwisselt. Wij helpen je graag om het juiste kantoorpand te vinden wat helemaal aansluiten bij jouw wensen. Kantoorruimten, kantoorkamers en werkplekken, alles is mogelijk in dit gedeelte van Amsterdam.

Populaire kantoren in Amsterdam West

Enthousiast om op deze locatie een kantoorruimte te gaan huren? Neem een kijkje in het kantoorpand aan de Bos en Lommerplein 270-300. Een ontzettend hip kantoorpand waar de services van hoog niveau zijn. Zowel vergaderzalen, een gameroom en een restaurant zijn aanwezig. In het laagdrempelige kantoorpand hangt een open sfeer en zijn er nog meerdere kantoorunits beschikbaar. Zo is er een mooie kantoorkamer beschikbaar met een totale oppervlakte van 56 m2, voor een maandelijks bedrag van €2800,-. In diezelfde straat is er ook een pand gevestigd aan de Bos en Lommerplantsoen 1. Ook hier hangt een open en toegankelijke sfeer en kun je zowel kantoorruimten en werkplekken huren, kom je een kijkje nemen?

Een hippe locatie voor jouw bedrijf

Steeds meer bedrijven vestigen zich op deze locatie. Niet alleen door de goede bereikbaarheid van verschillende aansluitingen op de snelwegen, maar ook omdat dit gedeelte van de stad leeft! Van gave architectuur tot gezellige buurtkroegen, alles is hier aanwezig! Ook zijn er verschillende parken waar je tijdens de pauze of na werktijd een heerlijke wandeling kunt maken. En reis je met het openbaar vervoer? Om de 2 minuten loopafstand zit een tramstation, ideaal.

Huur een kantoorruimte in Amsterdam West via SKEPP

Onze vastgoedconsultants helpen je graag verder in de zoektocht naar de juiste kantoorruimte. We zullen luisteren naar al je wensen en deze meenemen in de selectie. Er zullen 3 tot 5 geschikte kantoorpanden aan je worden voorgesteld. Door middel van een rondleiding kun jij het pand met eigen ogen bekijken. En wat betaal je ons? Niets! Door de gemaakte afspraken met de verhuurders helpen wij je graag gratis en geheel vrijblijvend verder.

Lees meer
Kaartweergave