Super deal

Helmond, Steenovenweg 5

4 (5)
 • Bureau

 • Internet

 • Koffie/thee

 • Vergaderplek

 • KVK-inschrijving

 • Postadres

 • Keuken

 • Parkeren

Kantoorkamers

vanaf € 575 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Steenovenweg (Stiphout)

Zoek jij een kantoorruimte in Helmond en hecht je veel waarde aan de omgeving van het kantoorpand? Dan is dit de kantoorlocatie die je zoekt! Je huurt hier namelijk in een prachtige, groene omgeving. Een wandeling tijdens de pauze of een lunch aan het water? Dat is allemaal mogelijk wanneer je besluit om in dit kantoorgebouw aan de Steenovenweg te huren.

Huurprijzen, kantoor Steenovenweg, Helmond

Je huurt hier in een kantoorpand uit het jaar 1997 met een totale gebruiksoppervlakte van 2718 m2. Momenteel zijn er diverse kantoorruimten beschikbaar variërend van 34 m2 tot 69 m2. De vanafprijs voor het huren van de kantoorruimte van 34 m2 is €460,- per maand. Liever de grotere ruimte van 69 m2 huren? Dan ben je maandelijks €941,- kwijt. Naast het huren van kantoorruimte is het ook mogelijk om een flexwerkplek te huren in dit kantoorpand. Zo huur je al een flexwerkplek voor 1 dag per week voor €40,- per maand en een flexplek voor 5 dagen per week voor €200,- per maand.

Steenovenweg: receptie, vergaderruimte en parkeerruimte

Er is een bemande receptie aanwezig in dit kantoorpand, de receptionisten kunnen je secretarieel ondersteunen. Bovendien zijn er diverse vergader- en spreekruimten, hier kun je als huurder gratis gebruik van maken. Ook kun je gebruik maken van de vergaderruimten op andere locaties van deze verhuurder, namelijk in Eindhoven en Valkenswaard. Verder heb jij als huurder 24/7 toegang toe je kantoorruimte en zit ook het gebruik van een parkeerplaats bij de huurprijs inbegrepen.

Locatie en bereikbaarheid, Steenovenweg, Helmond

Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is dit kantoorpand, gelegen aan de Steenovenweg in Helmond, prima bereikbaar. Het dichtstbijzijnde treinstation is Helmond ’t Hout. Dit station ligt op een afstand van slechts 1,3 kilometer. Vanaf hier is het mogelijk de bus te nemen richting bushalte Steenoven, deze bushalte ligt direct voor de deur van het kantoorpand. Reis je liever met je eigen auto naar je werk? Dan ben je vanaf de A270 in slechts 7 minuten op kantoor. Ideaal, zo’n goed bereikbare werklocatie!

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Steenovenweg?

Ben jij overtuigd van alle mogelijkheden in dit kantoorgebouw? Kom eens langs en bekijk welke ruimte het meest geschikt is voor jouw onderneming. Plan hiervoor een rondleiding in, dit is gratis en geheel vrijblijvend.

Creëer jouw eigen URBAN-inrichting met Officeplanner aan Steenovenweg in Helmond

Officeplanner is een inspirerend designinrichtingspakket en kenmerkt zich door een hoge mate van flexibiliteit, omdat niets aard- en nagelvast is en dus altijd eenvoudig te verplaatsen. Het pakket is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: URBAN Scandinavian & URBAN Industrial. Creëer ook jouw URBAN-locatie aan Steenovenweg in Helmond.

 1. Selecteer een kantoorruimte
 2. Richt je kantoorruimte in
 3. Ontvang vrijblijvend je huuraanbieding

3D Viewer Steenovenweg

5 beoordelingen Steenovenweg

Erg leuk ingericht kantoorpand!

Goede services en prettige huiselijke sfeer :)

Praktisch kantoorgebouw.

Modern en zakelijk. Goed bereikbaar, ook vanaf België.

Goede services en voorzieningen! Representatief ontvangst.

Leuke kantoren!

Goede voorzieningen en prachtige groene omgeving.

Goed meubilair en mooie lichte kantoorruimten, prettige plek om te werken.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!