Kantoorruimte huren Helmond, Steenovenweg 5

4 (5 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Oplaadpunt auto
 • Gratis WiFi
 • Postverwerking
 • Telefoon beantwoording
 • Airconditioning
 • Opslagruimte
 • Bureau
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Steenovenweg 5 in Helmond

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 25 m2
  Huurprijs: € 681 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Steenovenweg (Stiphout)

Zoek jij een kantoorruimte in Helmond en hecht je veel waarde aan de omgeving van het kantoorpand? Dan is dit de kantoorlocatie die je zoekt! Je huurt hier namelijk in een prachtige, groene omgeving. Een wandeling tijdens de pauze of een lunch aan het water? Dat is allemaal mogelijk wanneer je besluit om in dit kantoorgebouw aan de Steenovenweg te huren. 

Huurprijzen, kantoor Steenovenweg, Helmond

Je huurt hier in een kantoorpand uit het jaar 1997 met een totale gebruiksoppervlakte van 2718 m2. Momenteel zijn er diverse kantoorruimten beschikbaar variërend van 34 m2 tot 69 m2. De vanafprijs voor het huren van de kantoorruimte van 34 m2 is €460,- per maand. Liever de grotere ruimte van 69 m2 huren? Dan ben je maandelijks €941,- kwijt. Naast het huren van kantoorruimte is het ook mogelijk om een flexwerkplek te huren in dit kantoorpand. Zo huur je al een flexwerkplek voor 1 dag per week voor €40,- per maand en een flexplek voor 5 dagen per week voor €200,- per maand. 

Steenovenweg: receptie, vergaderruimte en parkeerruimte 

Er is een bemande receptie aanwezig in dit kantoorpand, de receptionisten kunnen je secretarieel ondersteunen. Bovendien zijn er diverse vergader- en spreekruimten, hier kun je als huurder gratis gebruik van maken. Ook kun je gebruik maken van de vergaderruimten op andere locaties van deze verhuurder, namelijk in Eindhoven en Valkenswaard. Verder heb jij als huurder 24/7 toegang toe je kantoorruimte en zit ook het gebruik van een parkeerplaats bij de huurprijs inbegrepen.

Locatie en bereikbaarheid, Steenovenweg, Helmond

Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is dit kantoorpand, gelegen aan de Steenovenweg in Helmond, prima bereikbaar. Het dichtstbijzijnde treinstation is Helmond ’t Hout. Dit station ligt op een afstand van slechts 1,3 kilometer. Vanaf hier is het mogelijk de bus te nemen richting bushalte Steenoven, deze bushalte ligt direct voor de deur van het kantoorpand. Reis je liever met je eigen auto naar je werk? Dan ben je vanaf de A270 in slechts 7 minuten op kantoor. Ideaal, zo’n goed bereikbare werklocatie! 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Steenovenweg?

Ben jij overtuigd van alle mogelijkheden in dit kantoorgebouw? Kom eens langs en bekijk welke ruimte het meest geschikt is voor jouw onderneming. Plan hiervoor een rondleiding in, dit is gratis en geheel vrijblijvend. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

L

Erg leuk ingericht kantoorpand!

Goede services en prettige huiselijke sfeer :)

H

Praktisch kantoorgebouw.

Modern en zakelijk. Goed bereikbaar, ook vanaf België.

R

Goede services en voorzieningen!

Representatief ontvangst.

I

Leuke kantoren!

Goede voorzieningen en prachtige groene omgeving.

L

Goed meubilair en mooie lichte kantoorruimten, prettige plek om te werken.Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Steenovenweg 5

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen