Kantoorruimte huren Eindhoven Centrum, Lichttoren 32

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • Kastje/kluisje
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Eindhoven, Witte Dame 4 min. lopen (0,3 km)
 • Treinstation Eindhoven 10 min. lopen (0,8 km)
 • Park 4 min. lopen (0,3 km)
 • Sportschool 1 min. lopen (1 m)
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Lichttoren 32

Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Lichttoren in Eindhoven (Centrum)

Wanneer je een kantoorruimte of werkplek aan de Lichttoren in Eindhoven Centrum huurt, huur je in een prachtig monumentaal kantoorpand. Het is een top locatie omringd door leuke winkels en horecagelegenheden. Het is een kantoorpand met grote industriële kantoorruimten, veel sfeer en ook zijn er spreekruimten aanwezig. Wanneer je een kantoorruimte huurt in de voormalige gloeilampenfabriek van Philips, is dit een visitekaartje voor je bedrijf.

Huurprijzen

Op dit moment is er een hippe kantoorruimte te huur waar je de mogelijkheid hebt om 12 tot 18 werkplekken te creëren. In de kantoorkamer zijn grote raampartijen aanwezig, hoge plafonds en veel daglicht. Met al deze voordelen werk jij altijd in een comfortabele werkomgeving. De werkplekken en kantoorunits zijn stijlvol ingericht en worden via een all-in concept verhuurd, inclusief het gebruik maken van alle diensten zoals bijvoorbeeld de schoonmaak. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants.

24 uur toegang en een bemande receptie

Wanneer je een kantoorruimte huurt in dit monumentale kantoorpand aan de Lichttoren in Eindhoven Centrum, dan heb jij iedere dag 24 uur toegang tot jouw eigen kantoorruimte. Verder maak je gratis gebruik van vele services en voorzieningen. Waaronder internet, schoonmaak, printen en koffie. Zo is er een bemande receptie aanwezig waardoor jij taken als telefoonaanname en postverwerking uit handen kunt geven. Bovendien kun je gebruik maken van de vergaderruimte en lounges. Erg handig wanneer er klanten langs komen voor een meeting of voor het geven van een presentatie.

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorpand aan de Lichttoren in Eindhoven kent een ideale ligging voor werknemers die met het openbaar vervoer reizen. Eindhoven Centraal Station ligt namelijk op een loopafstand van 4 minuten. Verder ligt bushalte Eindhoven Piazza letterlijk voor de deur. Ook met de auto reis je gemakkelijk naar dit kantoorgebouw. Vanaf zowel de A2, als de A67 en A50 ben je binnen 15 reisminuten op kantoor. Doordat het kantoorpand direct aan een hotel ligt kunnen je gasten en relaties letterlijk om de hoek logeren.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Lichttoren in Eindhoven Centrum?

Zie jij het al zitten om kantoorruimte te huren op deze ideale werklocatie aan de lichttoren in het centrum van Eindhoven? Kom dan snel eens langs om te kijken welke ruimte het meest geschikt is voor jouw onderneming. Plan hiervoor gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in.


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Lichttoren 32 in Eindhoven Centrum

Kantoorkamers
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

K

Eigenlijk is hier alles wat je nodig hebt!!

L

Prettige receptiediensten.

Ze kunnen de post aannemen en de telefoon voor je beantwoorden. Toch wel fijn tijdens een drukke werkdag.

V

Gaaf kantoorpand met ontzettend veel faciliteiten.

Ook de locatie is super, midden in het centrum van Eindhoven!Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Lichttoren 32

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner