Super deal

Eindhoven Centrum, Lichttoren 32

5611BJ Eindhoven Centrum

5 (3)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Lichttoren in Eindhoven (Centrum)

Aan de Lichttoren in Eindhoven, in een prachtig monumentaal pand in het bruisende centrum van Eindhoven, huur jij een kantoorruimte op maat of een werkplek. Je huurt dan op een toplocatie omringd door leuke winkels en horecagelegenheden. De grote industriële ruimten met hoge plafonds, hippe inrichtingen en de centrale ligging maken deze locatie extra bijzonder. Dit kantoorpand is een echt visitekaartje voor je bedrijf. 

Huurprijzen

Je huurt in dit kantoorpand al een kantoorruimte vanaf 12 m2 voor een vanaf prijs van €800,-. Ook is het mogelijk om te flexwerken voor €147,- in de maand. Deze prijzen zijn inclusief vele extra’s, waaronder internet, schoonmaak, koffie, printen en een receptioniste. Je kan ervoor kiezen om de kantoorruimtes kaal of gemeubileerd te huren. Mocht je de ruimtes gemeubileerd willen huren dan kan je de meubels van de verhuurder huren of kopen. Heb jij een groeiend bedrijf? Geen probleem, je kantoorruimte groeit met je mee!

24 uur toegang en een bemande receptie

Wanneer je een kantoorruimte huurt in dit monumentale kantoorpand aan de Lichttoren in Eindhoven, dan heb jij iedere dag 24 uur toegang tot jouw eigen kantoorruimte. Verder maak je gratis gebruik van vele services en voorzieningen. Waaronder internet, schoonmaak, printen en koffie. Zo is er een bemande receptie aanwezig waardoor jij taken als telefoonaanname en postverwerking uit handen kunt geven. Bovendien kun je gebruik maken van de vergaderruimte en lounges. Erg handig wanneer er klanten langs komen voor een meeting of voor het geven van een presentatie.

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorpand aan de Lichttoren in Eindhoven kent een ideale ligging voor werknemers die met het openbaar vervoer reizen. Eindhoven Centraal Station ligt namelijk op een loopafstand van 4 minuten. Verder ligt bushalte Eindhoven Piazza letterlijk voor de deur. Ook met de auto reis je gemakkelijk naar dit kantoorgebouw. Vanaf zowel de A2, als de A67 en A50 ben je binnen 15 reisminuten op kantoor. Doordat het kantoorpand direct aan een hotel ligt kunnen je gasten en relaties letterlijk om de hoek logeren. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Lichttoren in Eindhoven? 

Zie jij het al zitten om kantoorruimte te huren op deze ideale werklocatie aan de lichttoren in het centrum van Eindhoven? Kom dan snel eens langs om te kijken welke ruimte het meest geschikt is voor jouw onderneming. Plan hiervoor gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in.

Kantoorruimte huren in bruisende centrum van Eindhoven! Lichttoren 32 Eindhoven Centrum

Zo bespaar je op huurkosten van kantoorruimte

3 beoordelingen Lichttoren

Eigenlijk is hier alles wat je nodig hebt!!

Prettige receptiediensten.

Ze kunnen de post aannemen en de telefoon voor je beantwoorden. Toch wel fijn tijdens een drukke werkdag.

Gaaf kantoorpand met ontzettend veel faciliteiten.

Ook de locatie is super, midden in het centrum van Eindhoven!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!