Amsterdam Centrum, Warmoesstraat 149 - 151

4 (3)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

Kantoorkamers

vanaf € 650 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Warmoesstraat in Amsterdam (Centrum)

Midden in het centrum van de stad, achter De bijenkorf, staat het prachtige kantoorpand aan de Warmoesstraat in Amsterdam Centrum. Op dit moment is het in gebruik als flexible office space door diverse organisaties in de creatief zakelijke dienstverlening. Het kantoorgebouw uit 1880 heeft een mooie houten voordeur, marmeren entree en een klassiek trappenhuis. Het betreft de huisnummer 149, 151 en 153. In de straat zitten talloze koffiebars en gezellige lunchtentjes.

Huurprijzen

Regelmatig zijn er in dit kantoorpand kantoorruimten beschikbaar, variërend tussen de 9 m2 en 160 m2. De huurprijzen zijn inclusief alle services en faciliteiten, zoals energie, schoonmaak en het gebruik van de vergaderkamer. De minimale huurtermijn is 1 jaar met een opzegtermijn van 3 maanden.

Turn-key oplevering

De kantoorruimtes van dit kantoorpand aan de Warmoesstraat in Amsterdam Centrum worden altijd turn-key opgeleverd, dit wil zeggen dat je direct aan de slag kunt. Vloeren, verlichting en andere zaken zijn altijd goed geregeld. Meubilair is echter op aanvraag beschikbaar. Zo is er de mogelijkheid om jouw kantoorruimte geheel naar eigen smaak in te richten. Je medehuurders kom je tegen in de gemeenschappelijke pantry's en in het oude klassieke trappenhuis.

Locatie en bereikbaarheid

Binnen 6 minuten loop je vanaf je werkplek naar het station Amsterdam Centraal. De ideale verbinding met trein en bus voor werknemers van buiten de stad. Tegenover het kantoorpand is de parkeergarage van De Bijenkorf waar gasten makkelijk en vlakbij de auto kunnen parkeren.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Warmoesstraat in Amsterdam Centrum?

Zou jij graag een van de beschikbare kantoorruimtes in dit pand aan de Warmoesstraat in Amsterdam Centrum willen huren? Kom dan snel een kijkje nemen. Dit regel je het gemakkelijkst door gratis en vrijblijvend een rondleiding in te plannen. SKEPP helpt jou aan een kantoorruimte aan de Warmoesstraat.

Creëer jouw eigen URBAN-inrichting met Officeplanner aan Warmoesstraat in Amsterdam Centrum

Officeplanner is een inspirerend designinrichtingspakket en kenmerkt zich door een hoge mate van flexibiliteit, omdat niets aard- en nagelvast is en dus altijd eenvoudig te verplaatsen. Het pakket is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: URBAN Scandinavian & URBAN Industrial. Creëer ook jouw URBAN-locatie aan Warmoesstraat in Amsterdam Centrum.

  1. Selecteer een kantoorruimte
  2. Richt je kantoorruimte in
  3. Ontvang vrijblijvend je huuraanbieding

3D Viewer Warmoesstraat

3 beoordelingen Warmoesstraat

Karakteristiek en sfeervol kantoor.

Ik zoek op de korte termijn een kantoor waar ik snel in kan. Een kantoor als deze is dan een goede optie

Mooi kantor.

Wel rumoerig soms en weinig bel ruimte.

Goede werkplekken en leuke medehuurders!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!