Amsterdam Centrum, Warmoesstraat 149 - 151

Kantoorruimte huren aan de Warmoesstraat in Amsterdam (Centrum)

In de bruisende buurt Burgwallen-Oude Zijde staat dit prachtige kantoorpand aan de Warmoesstraat in Amsterdam Centrum, dat sinds 1987 officieel staat ingeschreven als rijksmonument. Een kantoorpand waar al diverse werknemers een ruimte hebben gehuurd, waaronder softwareproducenten en uitvoerend kunstenaars. Het kantoorgebouw bevindt zich in een drukke omgeving met vele restaurantjes, koffiebarretjes en gezellige lunchtentjes. Ondanks de drukke omgeving, kun je in dit pand in alle rust werken. 

Huurprijzen

Op dit moment zijn er aan de Warmoesstraat helaas geen kantoorruimten beschikbaar. Normaal gesproken zijn de huurprijzen inclusief alle services en voorzieningen. Je huurt in dit pand op basis van een hoge mate van flexibiliteit maar uiteraard is het ook mogelijk om voor een langere tijd kantoorruimte te huren. 

Turn-key oplevering en een gezellige maandelijkse borrel 

De kantoorruimtes van dit kantoorpand aan de Warmoesstraat in Amsterdam Centrum worden altijd turn-key opgeleverd, dit wil zeggen dat je direct aan de slag kunt. Meubilair is echter op aanvraag beschikbaar. Zo is er de mogelijkheid om jouw kantoorruimte geheel naar eigen smaak in te richten. Daarnaast wordt er in dit pand maandelijks een huurdersborrel georganiseerd. Zo leer jij je medehuurders beter kennen en wordt huren in dit kantoorpand alleen maar leuker!  

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorpand aan de Warmoesstraat in Amsterdam ligt op slechts 10 minuten loopafstand van Amsterdam Centraal Station. De dichtstbijzijnde bushalte is slechts 400 meter van jouw kantoorruimte verwijderd. De ideale werklocatie voor huurders die graag met het openbaar vervoer reizen. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Warmoesstraat in Amsterdam Centrum? 

Zou jij graag een van de beschikbare kantoorruimtes in dit pand aan de Warmoesstraat in Amsterdam Centrum willen huren? Kom dan snel een kijkje nemen. Dit regel je het gemakkelijkst door gratis en vrijblijvend een rondleiding in te plannen. SKEPP helpt jou aan een kantoorruimte aan de Warmoesstraat.

Flexibele kantoorkamers vanaf 20 m2 huren in Amsterdam Warmoesstraat 149 - 151 Amsterdam Centrum Toplocatie!

3D Viewer Warmoesstraat

2 beoordelingen Warmoesstraat

Karakteristiek en sfeervol kantoor.

Ik zoek op de korte termijn een kantoor waar ik snel in kan. Een kantoor als deze is dan een goede optie

Mooi kantor.

Wel rumoerig soms en weinig bel ruimte.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!