Kantoorruimte huren Amsterdam Centrum, Warmoesstraat 149 - 151

4 (3 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Opslagruimte
 • Fitnessruimte
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Sociaal hart
 • Gemeubileerd
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Warmoesstraat 149 - 151 in Amsterdam Centrum

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorkamers
 • W153 1e achter

  Ruimte: 26 m2
  Huurprijs: € 1.950 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • W149 2e achter

  Ruimte: 43 m2
  Huurprijs: € 2.250 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Warmoesstraat in Amsterdam (Centrum)

Midden in het centrum van de stad, achter De bijenkorf, staat het prachtige kantoorpand aan de Warmoesstraat in Amsterdam Centrum. Op dit moment is het in gebruik als flexible office space door diverse organisaties in de creatief zakelijke dienstverlening. Het kantoorgebouw uit 1880 heeft een mooie houten voordeur, marmeren entree en een klassiek trappenhuis. Het betreft de huisnummer 149, 151 en 153. In de straat zitten talloze koffiebars en gezellige lunchtentjes. 

Huurprijzen

Regelmatig zijn er in dit kantoorpand kantoorruimten beschikbaar, variërend tussen de 9 m2 en 160 m2. De huurprijzen zijn inclusief alle services en faciliteiten, zoals energie, schoonmaak en het gebruik van de vergaderkamer. De minimale huurtermijn is 1 jaar met een opzegtermijn van 3 maanden. 

Turn-key oplevering

De kantoorruimtes van dit kantoorpand aan de Warmoesstraat in Amsterdam Centrum worden altijd turn-key opgeleverd, dit wil zeggen dat je direct aan de slag kunt. Vloeren, verlichting en andere zaken zijn altijd goed geregeld. Meubilair is echter op aanvraag beschikbaar. Zo is er de mogelijkheid om jouw kantoorruimte geheel naar eigen smaak in te richten. Je medehuurders kom je tegen in de gemeenschappelijke pantry's en in het oude klassieke trappenhuis.

Locatie en bereikbaarheid

Binnen 6 minuten loop je vanaf je werkplek naar het station Amsterdam Centraal. De ideale verbinding met trein en bus voor werknemers van buiten de stad. Tegenover het kantoorpand is de parkeergarage van De Bijenkorf waar gasten makkelijk en vlakbij de auto kunnen parkeren. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Warmoesstraat in Amsterdam Centrum? 

Zou jij graag een van de beschikbare kantoorruimtes in dit pand aan de Warmoesstraat in Amsterdam Centrum willen huren? Kom dan snel een kijkje nemen. Dit regel je het gemakkelijkst door gratis en vrijblijvend een rondleiding in te plannen. SKEPP helpt jou aan een kantoorruimte aan de Warmoesstraat.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

R

Karakteristiek en sfeervol kantoor.

Ik zoek op de korte termijn een kantoor waar ik snel in kan. Een kantoor als deze is dan een goede optie

Y

Mooi kantor.

Wel rumoerig soms en weinig bel ruimte.

F

Goede werkplekken en leuke medehuurders!Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Warmoesstraat 149 - 151

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen