Kantoren laden...

Kantoorruimte huren in Tilburg{{ City.Title }}

Filters
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
{{ offices.length }} van de {{ totalOfficesCount }} kantoren in in de buurt van {{ City.Title }}
Meer kantoren laden

Voor deze zoekopdracht hebben we geen kantoren kunnen vinden.

Niet gevonden wat je zoekt? Laat ons je helpen zoeken!
  • Gratis en vrijblijvend
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Persoonlijke hulp
  • Klantenbeoordeling 9.2/10
Kas Bruinsma
Kas Bruinsma
Vastgoedconsultant
Neem contact op
SKEPP is er voor bedrijven die liever gebruik maken van een gratis vergelijkingswebsite dan van een dure aanhuurmakelaar.

Een kantoorruimte huren in {{ City.Title }}?

Kantoorruimte huren bij SKEPP loont! Je huurt een eigen kantoorruimte of bedrijfsruimte in Tilburg voor jouw bedrijf. Het kantooraanbod van SKEPP bestaat uit meerdere panden waar jij een eigen werkplek, kantoorruimte of bedrijfsruimte huurt vanaf slechts €150,- per maand! 

Populaire kantoorpanden

Zo huur je kantoorruimte in Tilburg..

Maak de keuze voor een werkplek, kantoorkamer of kantoorruimte op maat. Wil je in de open ruimte zitten, ook wel een co-working space genoemd? Dan maak je de keuze voor een 'werkplek'. Een werkplek huren kan vaak erg flexibel, is goedkoop en uitermate geschikt voor één of twee personen. Wil je jouw spullen kunnen laten staan en wil je iets meer privacy? Kies dan voor een 'kantoorkamer'. Kijk goed naar hoe groot jouw kantoorkamer moet zijn. Voor 2 personen volstaat 20 m2 prima, voor 6 personen is 40 m2 prettig. Zoek je werkruimte vanaf 10 a 15 personen, dan zoek je een kantoorruimte op maat, deze zijn veelal voorzien van een eigen pantry, vergaderkamer, toiletgroep etc.

Bepaal de locatie in Tilburg en voorzieningen die jouw bedrijf nodig heeft

Reis je per auto, trein, bus, fiets of op een andere wijze? En hoe reizen jouw collega's/werknemers? Het is natuurlijk ook goed om te kijken of jij je klanten ontvangt op kantoor en indien ja, op welke wijze jouw klanten je zouden willen bereiken. Afhankelijk daarvan kun je een keuze maken om bijvoorbeeld aan de Ringbaan Zuid of Oost te gaan huren, of juist in het centrum van Tilburg. Bijvoorbeeld aan de Spoorlaan of Hart van Brabantlaan.

Denk ook na over de voorzieningen die jij in jouw kantoorpand wenst. Wil je geen standaard pand, let er dan op of het beoogde pand voorzien is van een sociaal hart of een karakteristieke uitstraling heeft. Een gemeenschappelijke receptie kan bijdragen aan een professionele uitstraling van jouw bedrijf. Een print&copy service houdt in dat je zelf geen (all-in one) printer meer hoeft aan te schaffen, geen inkt en geen onderhoud hebt. Wel zo handig aangezien dit soort spullen het altijd begeven wanneer het jou niet uitkomt. Wij bespreken deze punten graag met jou, zodat we een helder en compleet beeld krijgen van jouw zoekvraag. 

Wat kan SKEPP voor jou betekenen in Tilburg?

Wij begeleiden je gratis en vrijblijvend bij het vinden van kantoorruimte. Op basis van jouw eisen gaan wij aan de slag om een geschikte ruimte te vinden. Dat doen we gratis omdat we afspraken hebben met al onze eigen locaties. Kortom, neem contact met ons op en laten we samen een toffe plek vinden voor jou! 

Bekijk ook de kantoorpanden van SKEPP in de andere grote steden in Noord-Brabant, Breda, Den Bosch en Eindhoven.

Kaartweergave
Kantoorruimte hurenfal fa-times
Zoeken
Populaire steden/stadsdelen in de buurt
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
Toon {{ offices.length }} kantoren far fa-angle-right fal fa-times Resetten