Kantoren laden...

Kantoorruimte huren in Tilburg{{ City.Title }}

Filters
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
{{ offices.length }} van de {{ totalOfficesCount }} kantoren in in de buurt van {{ City.Title }}
Meer kantoren laden

Voor deze zoekopdracht hebben we geen kantoren kunnen vinden.

Niet gevonden wat je zoekt? Laat ons je helpen zoeken!
  • Gratis en vrijblijvend
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Persoonlijke hulp
  • Klantenbeoordeling 9.2/10
Daan Zeevat
Daan Zeevat
Vastgoedconsultant
Neem contact op
SKEPP is er voor bedrijven die liever gebruik maken van een gratis vergelijkingswebsite dan van een dure aanhuurmakelaar.

Een kantoorruimte huren in {{ City.Title }}?

Een kantoorruimte huren in Tilburg loont! Met SKEPP vind je een ruim aanbod kantoorruimte of bedrijfsruimte in Tilburg voor jouw bedrijf. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?  Huren kan in het centrum of aan de rand van het centrum. Bekijk de aantrekkelijke prijzen van SKEPP en huur een kantoorruimte in Tilburg. Onze vastgoedconsultants helpen je graag verder in jouw zoektocht. 

Populaire kantoorpanden in Tilburg

Wil jij graag kantoorruimte huren in Tilburg? Dan ben je aan de Jules de Beerstraat aan het juiste adres. Aan de rand van het centrum is dit kantoorpand gelegen. Het pand is voorzien van vergaderruimte en andere faciliteiten. Je bent helemaal vrij om de kantoorruimte in te richten zoals jij dat graag wilt. Zo realiseer jij je droomkantoor! Ben je op zoek naar een kantoorruimte in het centrum? Dan vind je aan de Hart van Brabantlaan de geschikte kantoorruimte voor jou! Hier huur je namelijk kantoorruimte naast het treinstation. Dit moderne kantoorgebouw telt maarliefst 8 bouwlagen en biedt naast kantoorruimte ook verschillende services en voorzieningen. Weet jij al waar je kantoorruimte gaat huren in Tilburg? 

Zo huur je kantoorruimte in Tilburg..

Maak de keuze voor een werkplek, kantoorkamer of kantoorruimte op maat. Wil je in de open ruimte zitten, ook wel een co-working space genoemd? Dan maak je de keuze voor een 'werkplek'. Een werkplek huren kan vaak erg flexibel, is goedkoop en uitermate geschikt voor één of twee personen. Wil je jouw spullen kunnen laten staan en wil je iets meer privacy? Kies dan voor een 'kantoorkamer'. Kijk goed naar hoe groot jouw kantoorkamer moet zijn. Voor 2 personen volstaat 20 m2, voor 6 personen is 40 m2 prettig. Zoek je werkruimte vanaf 10 a 15 personen, dan zoek je een kantoorruimte op maat, deze zijn veelal voorzien van een eigen pantry, vergaderkamer, toiletgroep etc.

Bepaal de locatie in Tilburg en voorzieningen die jouw bedrijf nodig heeft

Tilburg is goed bereikbaar. Reis je per auto, trein, bus, fiets of op een andere wijze? En hoe reizen jouw collega's/werknemers? Het is natuurlijk ook goed om te kijken of jij je klanten ontvangt op kantoor en indien ja, op welke wijze jouw klanten je zouden willen bereiken. Afhankelijk daarvan kun je een keuze maken om bijvoorbeeld aan de Ringbaan Zuid of Oost te gaan huren, of juist in het centrum van Tilburg. Bijvoorbeeld aan de Spoorlaan of Hart van Brabantlaan.

Denk ook na over de voorzieningen die jij in jouw kantoorpand wenst. Wil je geen standaard pand, let er dan op of het beoogde pand voorzien is van een sociaal hart of een karakteristieke uitstraling heeft. Een gemeenschappelijke receptie kan bijdragen aan een professionele uitstraling van jouw bedrijf. Een print & copy service houdt in dat je zelf geen (all-in one) printer meer hoeft aan te schaffen, geen inkt en geen onderhoud hebt. Wel zo handig aangezien dit soort spullen het altijd begeven wanneer het jou niet uitkomt. Wij bespreken deze punten graag met jou, zodat we een helder en compleet beeld krijgen van jouw zoekvraag. 

Bekijk ook de kantoorpanden van SKEPP in de andere grote steden in Noord-Brabant, Breda, Den Bosch en Eindhoven.

Wat kan SKEPP voor jou betekenen in Tilburg?

Wij begeleiden je gratis en vrijblijvend bij het vinden van kantoorruimte in Tilburg. Op basis van jouw eisen gaan wij aan de slag om een geschikte ruimte te vinden. Dat doen we gratis omdat we afspraken hebben met al onze eigen locaties. Kortom, neem contact met ons op en laten we samen jouw kantoorruimte in Tilburg vinden voor jou! 

Kaartweergave
Kantoorruimte hurenfal fa-times
Zoeken
Populaire steden/stadsdelen in de buurt
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
Toon {{ offices.length }} kantoren far fa-angle-right fal fa-times Resetten