Kantoren laden...

Kantoorruimte huren in Amsterdam Centrum{{ City.Title }}

Filters
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
{{ offices.length }} van de {{ totalOfficesCount }} kantoren in in de buurt van {{ City.Title }}
Meer kantoren laden

Voor deze zoekopdracht hebben we geen kantoren kunnen vinden.

Niet gevonden wat je zoekt? Laat ons je helpen zoeken!
  • Gratis en vrijblijvend
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Persoonlijke hulp
  • Klantenbeoordeling 9.2/10
Kas Bruinsma
Kas Bruinsma
Vastgoedconsultant
Neem contact op
SKEPP is er voor bedrijven die liever gebruik maken van een gratis vergelijkingswebsite dan van een dure aanhuurmakelaar.

Een kantoorruimte huren in {{ City.Title }}?

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte voor de scherpste prijs in het centrum van de hoofdstad van Nederland, Amsterdam? Huur een kantoorruimte op maat, kantoorkamer of een werkplek in het Amsterdam Centrum bij SKEPP. In het centrum vindt je kantoorruimte in verschillende soorten en maten en de keuze is reuze. Het maakt niet uit of je 1 werkplek nodig hebt of een kantoorruimte op maat voor jou en 30 andere collegas. Jouw droomkantoor vind je hoe dan ook bij SKEPP.

Andere populaire kantoorlocaties in Amsterdam:

Grachtengordel
Nieuw-West
Zuid
Zuidas

Te huur bij SKEPP:

  • Virtuele kantoorruimte - vanaf €49,- p.m.
  • Flexplekken - vanaf €83,- p.m.
  • Werkplekken - vanaf €149,- p.m.
  • Kantoorkamers - vanaf €249,- p.m.
  • Conventionele kantoorruimte - vanaf €749,- p.m.

Amsterdam Centrum - Grachten, toeristische trekpleister en een internationaal bedrijfsleven

De grachten, het Van Gogh Museum en het Koninklijk Paleis op de Dam zijn allemaal onlosmakelijk verbonden met Amsterdam. Maar wist je dat Amsterdam naast een toeristische trekpleister ook de kantoorhoofdstad van Nederland is? Je huurt in het centrum kantoorruimte op maat, kantoorkamers of werkplekken voor je bedrijf bij SKEPP. Een aantal bekende plekken in het centrum van de stad zijn de Jordaan, het Leidscheplein, de Dam en de Grachtengordel. Op deze locaties helpt SKEPP je graag een kantoor te vinden voor de scherpst mogelijke prijs. Naast het feit dat jouw bedrijf zakelijk voordeel heeft van een spraakmakende locatie in het hart van Amsterdam, zijn er recreatief gezien ook veel voordelen te behalen. Zo zijn er veel musea, winkelketens, historische bezienswaardigheden en horecagelegenheden waar je met collegas of zakenrelaties op bezoek kunt gaan. Je huurt hier verschillende kantoren in verschillende stijlen, namelijk; grachtenpanden, herenhuizen of zelfs in de Beurs van Berlage!

Samen met onze vastgoedconsultants wordt er samen met jou besproken wat de wensen en behoeften zijn voor jouw nieuwe kantoorruimte. Op deze manier zijn we er zeker van dat we het kantoor vinden dat bij jou past. Wij doen dit gratis en geheel vrijblijvend, wees dus niet bang voor onvoorziene kosten als je ons inschakelt. Wij hebben afspraken met onze verhuurders wanneer jij besluit ergens te gaan huren. Onze diensten zijn voor jou kosteloos. Heb je in het centrum toch niet precies kunnen vinden wat je zoekt of wil je graag een (nog) lagere huurprijs? Kijk dan eens naar de mogelijkheden in Amsterdam Noord of bekijk nogmaals alle kantoren in onze hoofdstad Amsterdam. Wij zorgen dat je uiteindelijk 3 tot 5 kantoren van ons aangeleverd krijgt die passen binnen jouw profiel, zo vind je dus eenvoudig je droomkantoor.

Huren in Amsterdam Centrum

Onder het centrum van Amsterdam vallen een aantal moderne en eigentijdse kantoren binnen ons aanbod. Zo is bijvoorbeeld de Grachtengordel ook onderdeel van het centrum, maar je kunt ook een kantoorruimte op de Dam huren. Je huurt al een werkplek vanaf €83,- per maand aan de gracht en een kantoorruimte is beschikbaar voor een maandelijkse vergoeding vanaf €545,-. Voor meer informatie over de prijzen in Amsterdam Centrum neem je contact op met SKEPP.

Het vinden van jouw kantoorruimte in Amsterdam Centrum is voor SKEPP een kleine moeite

Bij SKEPP word je altijd eerlijk en onafhankelijk geholpen. We beantwoorden al je vragen en staan voor je klaar in de zoektocht naar kantoorruimte. Binnen 1 werkdag heb je van ons een selectie van 3 tot 5 kantoren ontvangen die uitstekend passen binnen jouw kantoorprofiel. Makkelijk, snel en ook nog eens helemaal gratis! Als je enthousiast bent en niet meer wilt wachten, dan plannen we direct een rondleiding voor je in bij de kantoorgebouwen die jij wilt bekijken.

Eenvoudig kantoorruimte huren waarvan je droomt tegen de beste prijs? Dan huur je kantoorruimte in Amsterdam Centrum bij SKEPP.

Kaartweergave
Kantoorruimte hurenfal fa-times
Zoeken
Populaire steden/stadsdelen in de buurt
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
Toon {{ offices.length }} kantoren far fa-angle-right fal fa-times Resetten