Tilburg, Hart van Brabantlaan 12-16

5 (1)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorkamers

vanaf € 425 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Hart van Brabantlaan (Oud-Zuid)

Flexibel kantoorruimte huren naast NS-station Tilburg? Dat kan in dit kantoorpand aan de Hart van Brabantlaan. Hier huur je een werkplek, kantoorkamer of kantoorruimte op maat vanaf 100 m2. Het kantoorpand is gebouwd in 2004 en heeft een totale gebruikersoppervlakte van 4790 m2. Als je een gezellige werkomgeving belangrijk vindt, zit je hier zeker op de goede locatie. In de directe omgeving van het kantoorpand vind je namelijk leuke cafés als Café Jack’s en De Living.

Huurprijzen, kantoor Hart van Brabantlaan, Tilburg

Je huurt in dit kantoorpand al een werkplek voor slechts €179,- per maand. Helaas zijn er op dit moment geen werkplekken en kantoorruimten beschikbaar in dit kantoorpand. Echter, houd de website goed in de gaten. Wie weet zijn er binnenkort weer kantoorkamers of werkplekken beschikbaar in dit prachtige kantoorpand. Bedrijven die momenteel een kantoorruimte huren in dit pand zijn voornamelijk financiële bedrijven, bouwbedrijven of internetbedrijven.

Hart van Brabantlaan: vergaderruimte, high-speed internet en 24/7 toegang

Dit moderne kantoorgebouw telt 8 bouwlagen en biedt naast de kantoorruimten verschillende services en voorzieningen aan. Zo is er een vergaderruimte aanwezig waar jij als huurder gebruik van kunt maken. Daarnaast is er high-speed internet aanwezig, dat maakt het werken wel iets aangenamer. Bovendien kun jij zelf bepalen wanneer jouw werkdag begint en eindigt. Je hebt in dit kantoorpand namelijk 24/7 toegang tot jouw kantoorruimte, ideaal toch?

Locatie en bereikbaarheid, Hart van Brabantlaan, Tilburg

Door de ligging nabij NS-station Tilburg, de Avans Hogeschool en de Universiteit van Tilburg, kan gesproken worden over een uitstekende locatie. Ook met de auto is het pand prima bereikbaar. Het kantoorpand ligt op slechts enkele rijminuten van de A58 en A65.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Hart van Brabantlaan?

Wil jij je bedrijf graag vestigen op een toplocatie in Tilburg? Houd deze pagina dan goed in de gaten. Wie weet is er binnenkort weer een leuke ruimte vrij! Plan dan gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in.

1 beoordelingen Hart van Brabantlaan

Het is hier super geregeld.

Werken in een relaxte omgeving wanneer je maar wilt, ideaal.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!