Kantoorconcept

Een kantoorconcept is een (deel) van een kantoorgebouw waar gebruikersbeleving en gebruikersgemak voor de huurder centraal staat. Het betreft een luxe(re) variant van een bedrijfsverzamelgebouw met een (h)echte community.


Wat is een kantoorconcept? En wat zijn de verschillen tussen een kantoorconcept en een business center of een bedrijfsverzamelgebouw?

Een kantoorconcept is namelijk veel meer dan alleen een hippe kantooromgeving voor inspirerende bedrijven. Heb je nog aanvullende, specifieke vragen? Neem dan contact op met SKEPP! 

Wat is een kantoorconcept?

Een kantoorconcept is (een deel van) een kantoorpand waarin diverse bedrijven zijn gevestigd en waar gebruikersbeleving en gebruikersgemak centraal staan.

Een kantoorconcept wordt ook wel als kantoorformule aangeduid. Een concept biedt echter veel meer services dan een bedrijfsverzamelgebouw.

Daarnaast heeft het een hechte community, iets wat bij business centers vaak ontbreekt.

Alle voordelen van een kantoorconcept
 

 

Bedr.verz.

      Bus. cent.       

Kant. con.

Meerdere huurders

Vergaderruimte

Bemande receptie

 

Postverw. / Telefoonbeantw.

 

Sociaal hart

 

 

Restaurant

 

 

Community

 

 

Natuurlijk zijn er altijd uitzonderingen mogelijk, immers zijn er geen twee dezelfde panden. Dit kun je echter heel goed als leidraad hanteren.

Waarom kies je voor een kantoorconcept?

Dat is simpel: een kantoorconcept biedt jou en je collega's de meest inspirerende werkomgeving.

Wil je als bedrijf zorgeloos kantoorruimte huren? Dan past dit precies bij je bedrijf. Er zijn kantoorconcepten waar je elke dag een verse lunch voorgeschoteld krijgt. Is de printer kapot? Binnen enkele uren zorgt de exploitant voor een nieuwe printer.

Vergaderen? Er zijn diverse vergaderruimten aanwezig. Er zijn namelijk kleine meeting rooms, grote(re) boardrooms en belhokjes.

Inrichten? Met SKEPP Officeplanner kun je eenvoudig en snel je kantoorruimte inrichten.

Werk in het sociale hart of kies voor één van de zit-sta werkplekken. Veelal zijn kantoorconcepten uitgevoerd met een zeer stijlvolle inrichting, industrieel design of monumentale invloeden.

Een kantoorconcept geeft je een gevoel van thuis op kantoor.

Op zoek naar een kantoorconcept? 

Neem gratis en geheel vrijblijvend contact op met één van onze vastgoedconsultants. Bellen kan naar 085-8770519 en mailen via info@skepp.nl.

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure