Kantoorconcept

Een kantoorconcept is een (deel) van een kantoorgebouw waar gebruikersbeleving en gebruikersgemak voor de huurder centraal staat. Het betreft een luxe(re) variant van een bedrijfsverzamelgebouw met een (h)echte community.


Wat is een kantoorconcept? En wat zijn de verschillen tussen een kantoorconcept en een business center of een bedrijfsverzamelgebouw?

Een kantoorconcept is namelijk veel meer dan alleen een hippe kantooromgeving voor inspirerende bedrijven. Heb je nog aanvullende, specifieke vragen? Neem dan contact op met SKEPP!

Wat is een kantoorconcept?

Een kantoorconcept is (een deel van) een kantoorpand waarin diverse bedrijven zijn gevestigd en waar gebruikersbeleving en gebruikersgemak centraal staan.

Een kantoorconcept wordt ook wel als kantoorformule aangeduid. Een concept biedt echter veel meer services dan een bedrijfsverzamelgebouw.

Daarnaast heeft het een hechte community, iets wat bij business centers vaak ontbreekt.

Alle voordelen van een kantoorconcept

Bedr.verz.

Bus. cent.

Kant. con.

Meerdere huurders

?

?

?

Vergaderruimte

?

?

?

Bemande receptie

?

?

Postverw. / Telefoonbeantw.

?

?

Sociaal hart

?

Restaurant

?

Community

?

Natuurlijk zijn er altijd uitzonderingen mogelijk, immers zijn er geen twee dezelfde panden. Dit kun je echter heel goed als leidraad hanteren.

Waarom kies je voor een kantoorconcept?

Dat is simpel: een kantoorconcept biedt jou en je collega’s de meest inspirerende werkomgeving.

Wil je als bedrijf zorgeloos kantoorruimte huren? Dan past dit precies bij je bedrijf. Er zijn kantoorconcepten waar je elke dag een verse lunch voorgeschoteld krijgt. Is de printer kapot? Binnen enkele uren zorgt de exploitant voor een nieuwe printer.

Vergaderen? Er zijn diverse vergaderruimten aanwezig. Er zijn namelijk kleine meeting rooms, grote(re) boardrooms en belhokjes.

Werk in het sociale hart of kies voor één van de zit-sta werkplekken. Veelal zijn kantoorconcepten uitgevoerd met een zeer stijlvolle inrichting, industrieel design of monumentale invloeden.

Een kantoorconcept geeft je een gevoel van ‘thuis op kantoor’.

Op zoek naar een kantoorconcept?

Neem gratis en geheel vrijblijvend contact op met één van onze vastgoedconsultants. Bellen kan naar 085-8770519, mailen kan naar info@skepp.nl en een whatsappbericht kun je sturen naar 06 20 86 79 57.

Kan ik je ergens mee helpen?

Thijs
Vastgoedconsultant


Waarom SKEPP?

  • Geen verplichtingen
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Klantenbeoordeling 9.2/10

'Zo bespaar je op huurkosten van kantoorruimte'

In de whitepaper 'Zo bespaar je op huurkosten van kantoorruimte' geven we tips om als huurder van kantoorruimte te besparen op de huurkosten. Doe er je voordeel mee en betaal niet onnodig veel!