Kantoorruimte huren Roosendaal, Laan van Brabant 70-86

Voorzieningen
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Laan van Brabant 70-86 in Roosendaal

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 203 m2
  Huurprijs: € 2.476 € 2.352 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 225 m2
  Huurprijs: € 2.753 € 2.615 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 227 m2
  Huurprijs: € 2.768 € 2.630 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 1061 m2
  Huurprijs: € 12.936 € 12.289 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte vanaf 235 m2 beschikbaar in hartje Roosendaal

Tegenover het toekomstige gemeentehuis van Roosendaal, daar ligt dit karakteristieke kantoorpand aan de Laan van Brabant. Een centrumlocatie, waar u representatieve kantoorruimte huurt. Ook niet onbelangrijk: de uitstekende bereikbaarheid van het kantoor. De snelweg A58 is binnen enkele minuten te bereiken, daarnaast zijn er goede mogelijkheden om per bus en trein te reizen. Dus zowel per eigen vervoer als openbaar vervoer is uw nieuwe kantoorruimte uitstekend toegankelijk!

Beschikbaarheid? 5 kantoorruimten te huur in Roosendaal

In dit kantoorgebouw aan de Laan van Brabant in Roosendaal zijn momenteel 5 kantoorruimten op maat te huur. Het gaat om kantoorruimten van 235 m2, 425 m2, 475 m2 en twee kantoren van 515 m2. Zit er een geschikte ruimte voor u tussen? Het is overigens ook mogelijk om kantoren te combineren om zo een groter oppervlak te creëren. Meer informatie? Neem contact op met de vastgoedconsultants van SKEPP!

Kantoorruimte huren in Roosendaal? Slechts €99,- per m2 per jaar!

Wanneer u op zoek bent naar een centrumlocatie om uw onderneming te vestigen, bent u in dit kantoorgebouw in Roosendaal aan het juiste adres. Op een centrumlocatie verwacht u ongetwijfeld een hoge huurprijs, dit is echter in Roosendaal niet het geval. De huurprijs voor een kantoorruimte bedraagt namelijk slechts €99,- per m2 per jaar exclusief servicekosten!

Veel parkeerruimte, een lift en meerdere pantry's aanwezig

Liefst 61 parkeerplaatsen zijn er beschikbaar op het terrein van het kantoorgebouw, ruimte genoeg om uw auto te parkeren. Ook voor mindervaliden is het mogelijk om kantoorruimte te huren aan de Laan van Brabant in Roosendaal, want er is bijvoorbeeld een lift aanwezig. Er zijn ook een aantal pantry's aanwezig in dit kantoorgebouw. Bijkomende voordelen, naast het gemak van een eigen kantoorruimte.

Overtuigd? Kom dan eens langs en zie uw nieuwe kantoorruimte

Bent u overtuigd van de mogelijkheden binnen dit kantoorgebouw in het centrum van Roosendaal of twijfelt u nog tussen het kantorenaanbod? Hoe dan ook, het is verstandig om te gaan kijken op deze locatie. Bij SKEPP plant u namelijk gratis en vrijblijvend een rondleiding door dit kantoorgebouw, zodat u met eigen ogen uw nieuwe kantoorruimte kunt zien!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Laan van Brabant 70-86

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen