Kantoorinrichting

Met de inspirerende kantoormeubelen van Officeplanner maak je gebruik van unieke designproducten die perfect aansluiten bij een flexibele werkomgeving. Het ergonomische meubilair kun je huren, huurkopen en kopen. Wanneer je het kantoormeubilair huurt, kun je het met een druk op de knop op- en afschalen. Hierdoor blijf je erg flexibel en hoef je geen investeringskosten te betalen. Wij richten hierbij jouw kantoorruimte in met de Officeplanner Designer tool. Jij levert hierbij de plattegrond aan en onze Personal Designer maakt een inrichtingsvoorstel op maat. Daarnaast kun je met deze tool ook zelf je eigen kantoorruimte inrichten!

Wij bieden het designinrichtingspakket in 2 uitvoeringen: URBAN Scandinavian en URBAN Industrial. Wil je de inrichting compleet maken? Kies dan voor één van de drie afstijlpakketten van SKEPP: Vintage, Botanic en Cosy. Ben je direct op zoek naar kantoormeubilair, wil je meer weten over Officeplanner of ontvang je graag een gratis inrichtingsvoorstel? Klik dan op onderstaande button:


Kantoorinrichting met Officeplanner

Of eerst meer lezen over kantoorinrichting? Lees dan ons informatieve blog! Om jou een handje te helpen plaatsen wij hier namelijk regelmatig blogs met praktische tips en inspirerende voorbeelden die zeker de moeite waard zijn om te lezen. Je leest over de beste tips en functionele stappenplannen maar ook over inspiratievolle voorbeelden en de laatste trends op het gebied van kantoorinrichting. SKEPP helpt je graag om voor jouw organisatie de meest geschikte kantoorinrichting te vinden.

Kantoorinrichting

Top 5 beste NPR 1813 bureaustoelen

Heb jij wel eens last van lichamelijke klachten na een dag werken? Dan is het tijd voor verandering! Ben je benieuwd welke NPR 1813 stoel perfect is voor jou? Lees dan snel verder! Wie weet werk jij straks op één van deze toffe NPR bureaustoelen.

Kantoorinrichting

4 musthaves voor een gezonde werkplek

Vaak gaat het langdurig zitten gepaard met werken achter een beeldscherm. Gezonde werkplekken zijn dus een echte musthave voor jouw kantoor. Maar hoe creëer je een gezonde werkplek? In deze blog zetten wij 4 musthaves voor een gezond kantoor op een rijtje!

Kantoorinrichting

Geef jouw kantoor een upgrade met deze tips

Het is nooit verkeerd om de kantoorinrichting onder de loep te nemen. Sluit jouw kantoor nog aan bij de laatste trends? Of kan het kantoor wel een opfrisbeurt gebruiken? Met deze tips geef jij je kantoor in no-time een upgrade.

Kantoorinrichting

Wat zijn de trends van 2021 op het gebied van kantoorinrichting?

Elk jaar zijn er weer nieuwe trends op het gebied van kantoorinrichting. Dit zie je onder andere terug in kleurgebruik, kantoormeubilair en de lay-out van de kantoorruimte. Kantoorhonden, ontspanningsruimtes en een biophilic design waren vorig jaar de kantoortrends. Blijven we deze terugzien op kantoor of maken deze plaats voor nieuwe trends? Kortom: wat zijn de trends van 2021 op het gebied van kantoorinrichting? Je leest er alles over in deze blog.

Kantoorinrichting

Maak kennis met de bySKEPP bureaustoel: Lugano

Maak kennis met onze eigen bySKEPP productlijn. Onze eerste toevoeging? Bureaustoel Lugano! Waarom kiezen tussen ergonomie, tof design en budget als dat niet nodig is? Zoek jij nieuw kantoormeubilair wat net even anders is dan de rest? Dan zijn de producten uit de bySKEPP lijn perfect voor jouw kantoorinrichting. In deze blog lees je over onze eerste eigen bureaustoel!

Kantoorinrichting

Wat is het verschil tussen 2D, 3D en 4D armleggers?

Wanneer jij je goed hebt verdiept in de instelmogelijkheden van jouw bureaustoel dan ben je ongetwijfeld de verstelbare armleggers tegengekomen. Er zijn 6 verschillende uitvoeringen van armleggers verkrijgbaar namelijk; vaste, 1D, 2D, 3D, 4D en 5D armleggers. Maar welke moet jouw bureaustoel nou echt hebben? Wat zijn de verschillen tussen de armleggers? In deze blog lees je er meer over!

Kantoorinrichting

Hoe ziet een moderne kantoorinrichting eruit?

Een moderne kantoorinrichting is één van de kantoorstijlen die je vaak voorbij ziet komen. Maar wat houdt een moderne kantoorinrichting nou precies in? En is een moderne kantoorinrichting geschikt voor jouw kantoor? In deze blog lees je welk kantoormeubilair, kleuren en elementen typerend zijn voor een moderne kantoorinrichting. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Kantoorinrichting

Wat zijn de voordelen van een kantoor als clubhuis?

Door het coronavirus heeft het kantoor een andere rol aangenomen. Het kantoor is niet meer alleen de plek voor het uitvoeren van je werk, maar dient ook als clubhuis. Een plek om samen te komen, om te ontspannen, met collega’s te socializen en ideeën tot leven te brengen. Het kantoor als clubhuis brengt veel voordelen met zich mee. In deze blog lees je over de voordelen en leer je hoe je jouw kantoor tot een clubhuis kunt veranderen.

Kantoorinrichting

Het kantoor als visitekaartje

De inrichting van een kantoor is een groot onderdeel van de eerste indruk. Maar ook employer branding is erg belangrijk. Wil je weten hoe je van jouw kantoor een visitekaartje maakt? Lees dan snel verder en kom erachter!

Kantoorinrichting

Welke werkplek kies jij? Basic, comfort of luxe?

Ben jij op zoek naar nieuw kantoormeubilair voor jouw werkplek? Dan ben jij waarschijnlijk al ontzettend veel bureaus en bureaustoelen tegengekomen. In de eerste oogopslag lijkt alleen de prijs te verschillen. Maar er zijn nog veel meer verschillen tussen bureaus en bureaustoelen! Niet elke bureaustoel en elk bureau is geschikt voor jou en jouw werkplek. In deze blog lees je over de basic, comfort en luxe werkplek én wat de kosten zijn per werkplek.

Kantoorinrichting

5x thuiswerk bureaustoelen voor jou

In de toekomst zullen we gedeeltelijk thuis blijven werken. Een verantwoorde thuiswerkplek is hierdoor een must. Benieuwd naar welke thuiswerk bureaustoel een match is voor jou? Lees gauw verder.

Kantoorinrichting

Kantoorinrichting volgens 4C's: Concentrate

Je kent het wel, rumoer op de werkvloer, de collega die telkens luide telefoongesprekken heeft of mensen die aan je bureau komen staan. Concentratie is hierdoor ver te zoeken. Richt daarom het kantoor in op basis van activiteiten. Dan zijn deze afleidingen verleden tijd als je werkt in de Concentrate zone. De Concentrate werkzone is een aparte zone in het kantoor waar je kunt werken zonder afleidingen. Benieuwd wat de Concentrate werkzone is en hoe je hem creëert in jouw kantoor? Lees dan snel verder.

Kantoorinrichting tips en inspiratie

De kantoorinrichting van je kantoorruimte en/of kantoorpand is op dit moment erg belangrijk, want het is het visitekaartje van jouw bedrijf. De inrichting van het kantoor moet daarom passen bij de uitstraling van jouw onderneming. Voor welk kantoordesign ga jij? Een Scandinavische, industriële, moderne of creatieve inrichting? Met groene (botanisch) of huiselijke (cosy) elementen? Welke kantoormeubelen kies jij? Allemaal vragen over het inrichten van kantoorruimte, die wij je helpen beantwoorden in deze blog-categorie: kantoorinrichting.

Nieuwe focus: een flexibele kantoorinrichting

Het is de trend van de laatste jaren, agile werken en Het Nieuwe Werken. Dit houdt in dat flexibiliteit op #1 staat en dit moet zorgen voor efficiënter werken en een verhoogde productiviteit. Traditionele kantoorgebouwen waren typ-fabrieken met alleen maar bureaus om aan te werken en een lunchroom om even snel wat te eten. Kantoren van nu hebben een compleet andere focus. Een juiste kantoorinrichting is dan ook erg belangrijk.

Een flexibele kantoorinrichting is toekomstgericht

De kantoorruimte van nu moet flexibiliteit bieden. Dit houdt in dat je gemakkelijk van werkplek kunt wisselen en de inrichting van de kantoorruimte moet eenvoudig te herschikken zijn. Vooral bij een snelgroeiende organisatie is het belangrijk dat je altijd voldoende werkplekken hebt. Een flexibele kantoorinrichting is hiervoor geschikt. Jouw kantoor beweegt mee met jouw wensen en voorkeuren.

Een voorbeeld van zo’n flexibele kantoorinrichting is Officeplanner. Deze kantoorinrichtingen bieden verschillende soorten werkplekken, zoals een plek om te ontspannen, een vergader- en presentatieruimte, een coworking space en werkplekken voor een opperste concentratie. Bij Officeplanner geniet je niet alleen van een aantrekkelijk kantoordesign, maar het is ook nog eens toekomstgericht. Je hebt namelijk de mogelijkheid om eenvoudig wekelijks op of af te schalen. Zo betaal je alleen voor de werkplekken die je daadwerkelijk gebruikt.

De perfecte mix van inspanning en ontspanning in een efficiënt ingerichte kantoorruimte

Een efficiënte kantoorinrichting staat in het teken van beleving en zorgt voor meer interactie en een positieve gezindheid. De dynamische werkomgeving voldoet in elke behoefte. Of dit nou de behoefte is voor sociaal contact en informele praatjes of een plek om je terug te trekken. Een efficiënt ingericht kantoorpand is hedendaags vaak voorzien van verschillende lounge- en ontspanningsruimten. Een plek met een comfortabele loungebank of een voetbaltafel is geen bijzonderheid meer.

Ergonomie, kleurgebruik, planten, een open inrichting en gezonde werkplek zijn dé kenmerken van een productieve kantoorinrichting

Jij hebt erg veel baat bij een productieve werkomgeving voor jezelf en jouw werknemers. De kantoorinrichting heeft veel invloed op de productiviteit. Een standaard en saaie inrichting is zeker een no-go. Een productieve kantoorinrichting voorziet in elke behoefte van de kantoorgebruiker en zorgt voor een gezonde werkomgeving. De inrichting van de kantoorruimte zorgt voor een goede ventilatie, juiste kantoorverlichting, comfortabele en ergonomische kantoormeubelen, sfeervol kleurgebruik en biedt verschillende werkgebieden. Daarnaast kun je er nog voor kiezen om veel planten in de kantoorinrichting toe te voegen (botanische stijl) of extra sfeer en huiselijkheid toe te voegen (cosy).

De keuze is reuze: kantoorinrichting in verschillende designs

De inrichting van jouw kantoorpand is erg belangrijk. Het straalt namelijk iets uit naar de buitenwereld. Je kunt het zien als jouw visitekaartje voor zowel klanten, medewerkers en potentiële talenten. Daarom is het van belang dat jij een kantoordesign kiest die bij jouw bedrijf en bedrijfscultuur past.

Een Scandinavisch kantoordesign met minimalistische inrichting

Deze kantoorinrichting draait helemaal om minimalistisch en simplistisch. Niet teveel toeters en bellen. De trend bestaat vooral uit natuurelementen, een strak lijnenspel, neutrale kleuren en het gevoel van ruimte. Wij hebben 5 handige tips op een rij gezet zodat jij eenvoudig jouw kantoorruimte van een Scandinavische kantoorinrichting kunt voorzien.

Modern en design gaan hand in hand

Een lichte, strakke en moderne kantoorinrichting zorgt veelal voor een professionele uitstraling. Je maakt gebruik van design kantoormeubilair, veel licht in de kantoorruimte door middel van kantoorverlichting of daglicht en als scheidingswanden wordt er vaak gebruik gemaakt van glas. Een gevoel van openheid en frisheid staat centraal.

Een industriële kantoorinrichting is stoer en robuust

Een industriële inrichting bestaat vooral uit robuuste materialen zoals metaal, hout en leer. Dit in combinatie met veelal neutrale kleuren zoals grijs, wit en zwart. Een industrieel design is geïnspireerd op oude fabriekspanden en is erg goed te combineren met andere stijlen.

Wek creativiteit op met een inspirerende inrichting van de kantoorruimte

Hedendaagse kantoorunits en werkplekken zijn veel sfeervoller ingericht dan kantoren uit de tijd van de saaie, grijze muren en tl-verlichting. Een juiste kleurkeuze, goede verlichting, akoestiek, meubilair, kantoorplanten en kunstobjecten zijn nu veel belangrijker. Zo kan een juiste kleurstelling een stemming creëren die aansluit bij de functie van de kantoorruimte. Denk aan het aanbrengen van rust, motiveren, enthousiasmeren of creativiteit opwekken. Een creatieve kantoorinrichting doet precies dat laatste. Dit kantoordesign is bijzonder en inspireert.

Landelijk en sfeervol door middel van natuurlijke materialen

Hout en andere natuurlijke materialen, dat is wel echt de basis van een landelijke kantoorinrichting. Houten bureaus en andere houten accessoires geven de inrichting een warm gevoel. Ook andere natuurlijke materialen, zoals riet en linnen mogen niet ontbreken. Denk aan rieten manden of prullenbakken en linnen kussens en wandkleden in de kantoorinrichting.