Kantoorinrichting

Kantoren van nu moeten opvallen, efficiënt zijn, de productiviteit verhogen en flexibiliteit bieden. Daarnaast is het geen overbodige luxe wanneer de inrichting van de kantoorruimte ook met jouw bedrijf mee kan groeien. Tip van SKEPP: kies voor de URBAN of CITY kantoorinrichting van Officeplanner. Zo kun jij werken in een kantooromgeving die flexibiliteit biedt en duurzaam, ergonomisch, stijlvol en trendy is! Meer werkplekken nodig? Geen probleem, want je hebt er al snel een extra werkplek bij.


Direct op zoek naar kantoormeubilair? Met Officeplanner huur je kantoorinrichting voor een vaste prijs per maand zonder investering vooraf. Bekijk vrijblijvend de mogelijkheden!


Kantoorinrichting met Officeplanner


Of eerst meer lezen over kantoorinrichting? Lees dan ons informatieve blog! Om jou een handje te helpen plaatsen wij hier namelijk regelmatig blogs met praktische tips en inspirerende voorbeelden die zeker de moeite waard zijn om te lezen. Je leest over de beste tips en functionele stappenplannen maar ook over inspiratievolle voorbeelden en de laatste trends op het gebied van kantoorinrichting. SKEPP helpt je graag om voor jouw organisatie de meest geschikte kantoorinrichting te vinden.

Kantoorinrichting

Overgaan op een flexibele kantoorinrichting: hier had je vast nog niet aan gedacht

Een kantoorinrichting aangepast aan de werkactiviteiten zorgt direct voor meer productiviteit, creativiteit en samenwerking. Benieuwd hoe? Lees het hier!

Kantoorinrichting

Besparen op de kantoorinrichting: zo doe je dat!

Besparen op de kantoorinrichting is moeilijk? Niet met de tips van SKEPP. Lees het hier en kom er achter hoe jij goedkoop jouw kantoorruimte kunt inrichten.

Kantoorinrichting

Presteren op kantoor doe je met een inspirerende kantoorinrichting

Goed presteren op kantoor, dat wil iedereen! Maar naast dat jij en jouw werknemers hun uiterste best doen, is de kantoorinrichting hierbij ook van belang. Hou jij daar rekening mee?

Kantoorinrichting

Inspirerende kantoorinrichtingen volgens Multimedia Producer Tommy Lee (SKEPP)

Dagelijks bezoekt Tommy Lee, Multimedia Producer bij SKEPP, verschillende kantoren waardoor hij de meest inspirerende kantoorinrichtingen tegenkomt. Benieuwd welke dat zijn? Lees dit blog en doe zelf inspiratie op!

Kantoorinrichting

Dit zijn de voordelen van het huren of leasen van je kantoorinrichting

Heb jij er ooit aan gedacht om de kantoorinrichting te huren of leasen? Dit kan veel voordelen met zich meebrengen. Lees dit blog en maak de beste keuze voor jouw bedrijf.

Kantoorinrichting

Ga voor een botanische kantoorinrichting!

Wist je dat een botanische kantoorinrichting met kantoorplanten veel voordelen heeft en ook nog eens erg mooi staat? Niet? Lees dan dit blog en ga zelf voor zo'n inspirerend kantoordesign!

Kantoorinrichting

Een kantoorinrichting om Activity Based te werken? Doen!

Steeds dezelfde werkplek voor verschillende werkzaamheden? Beter van niet! Activity Based werken heeft namelijk vele voordelen en is eenvoudig toe te passen. Lees dit blog en kom er zelf achter.

Kantoorinrichting

Een cosy kantoorinrichting: dé musthave voor het najaar

De bladeren vallen van de bomen, de temperaturen gaan omlaag.. het najaar is begonnen. Tijd voor een sfeervolle en cosy kantoorinrichting. Dat doe je natuurlijk met de hulp van SKEPP!

Kantoorinrichting

Goede vervangers van de bureaustoel in de kantoorinrichting

Ben jij die bureaustoel soms zat? Het zit niet meer lekker, maar je hebt geen andere keuze.. Niets is minder waar! Ontdek hier verschillende vervangers van de bureaustoel!

Kantoorinrichting

Trakteer jouw kantoorinrichting op hoogwaardig materiaal

Is jouw kantoorruimte al voorzien van kwalitatief hoogstaand kantoormeubilair? Zo nee, waarom niet? Want het brengt vele voordelen met zich mee. Lees het hier!

Kantoorinrichting

Voordelen van concentratie werkplekken in de kantoorinrichting

Wil jij toch geconcentreerd en productief kunnen werken in een kantoorruimte met open inrichting? De oplossing: concentratie werkplekken! Welke vormen er zijn en wat de voordelen zijn lees je hier.

Kantoorinrichting

Een goede start na de vakantie met een frisse kantoorinrichting

De vakantie is helaas voorbij.. je bent alweer keihard aan het werk. En wat is er nu fijner dan aan de slag te gaan in een kantoor met frisse kantoorinrichting?