Kantoorinrichting

Kantoren van nu moeten opvallen, efficiënt zijn, de productiviteit verhogen en flexibiliteit bieden. Daarnaast is het geen overbodige luxe wanneer de inrichting van de kantoorruimte ook met jouw bedrijf mee kan groeien. Tip van SKEPP: kies voor de URBAN of CITY kantoorinrichting van Officeplanner. Zo kun jij werken in een kantooromgeving die flexibiliteit biedt en duurzaam, ergonomisch, stijlvol en trendy is! Meer werkplekken nodig? Geen probleem, want je hebt er al snel een extra werkplek bij.


Direct op zoek naar kantoormeubilair? Met Officeplanner huur je kantoorinrichting voor een vaste prijs per maand zonder investering vooraf. Bekijk vrijblijvend de mogelijkheden!


Kantoorinrichting met Officeplanner


Of eerst meer lezen over kantoorinrichting? Lees dan ons informatieve blog! Om jou een handje te helpen plaatsen wij hier namelijk regelmatig blogs met praktische tips en inspirerende voorbeelden die zeker de moeite waard zijn om te lezen. Je leest over de beste tips en functionele stappenplannen maar ook over inspiratievolle voorbeelden en de laatste trends op het gebied van kantoorinrichting. SKEPP helpt je graag om voor jouw organisatie de meest geschikte kantoorinrichting te vinden.

Kantoorinrichting

5 tips voor een sprankelende kantoorinrichting

Met deze tips zorg je ook tijdens de korte dagen met weinig daglicht voor een sprankelende kantoorinrichting. Belangrijk is een goede basis waar de sfeer om heen gebouwd kan worden. Nieuwsgierig? Lees dit blog!

Kantoorinrichting

Kleurgebruik op de werkplek: zo doe je dat!

Een kleurtje is niet meer weg te denken uit een kantoorpand. Lees dit blog voor alle onmisbare do's en don'ts!

Kantoorinrichting

Overgaan op een flexibele kantoorinrichting: hier had je vast nog niet aan gedacht

Een kantoorinrichting aangepast aan de werkactiviteiten zorgt direct voor meer productiviteit, creativiteit en samenwerking. Benieuwd hoe? Lees het hier!

Kantoorinrichting

Besparen op de kantoorinrichting: zo doe je dat!

Besparen op de kantoorinrichting is moeilijk? Niet met de tips van SKEPP. Lees het hier en kom er achter hoe jij goedkoop jouw kantoorruimte kunt inrichten.

Kantoorinrichting

Presteren op kantoor doe je met een inspirerende kantoorinrichting

Goed presteren op kantoor, dat wil iedereen! Maar naast dat jij en jouw werknemers hun uiterste best doen, is de kantoorinrichting hierbij ook van belang. Hou jij daar rekening mee?

Kantoorinrichting

Inspirerende kantoorinrichtingen volgens Multimedia Producer Tommy Lee (SKEPP)

Dagelijks bezoekt Tommy Lee, Multimedia Producer bij SKEPP, verschillende kantoren waardoor hij de meest inspirerende kantoorinrichtingen tegenkomt. Benieuwd welke dat zijn? Lees dit blog en doe zelf inspiratie op!

Kantoorinrichting

Dit zijn de voordelen van het huren of leasen van je kantoorinrichting

Heb jij er ooit aan gedacht om de kantoorinrichting te huren of leasen? Dit kan veel voordelen met zich meebrengen. Lees dit blog en maak de beste keuze voor jouw bedrijf.

Kantoorinrichting

Ga voor een botanische kantoorinrichting!

Wist je dat een botanische kantoorinrichting met kantoorplanten veel voordelen heeft en ook nog eens erg mooi staat? Niet? Lees dan dit blog en ga zelf voor zo'n inspirerend kantoordesign!

Kantoorinrichting

Een kantoorinrichting om Activity Based te werken? Doen!

Steeds dezelfde werkplek voor verschillende werkzaamheden? Beter van niet! Activity Based werken heeft namelijk vele voordelen en is eenvoudig toe te passen. Lees dit blog en kom er zelf achter.

Kantoorinrichting

Een cosy kantoorinrichting: dé musthave voor het najaar

De bladeren vallen van de bomen, de temperaturen gaan omlaag.. het najaar is begonnen. Tijd voor een sfeervolle en cosy kantoorinrichting. Dat doe je natuurlijk met de hulp van SKEPP!

Kantoorinrichting

Goede vervangers van de bureaustoel in de kantoorinrichting

Ben jij die bureaustoel soms zat? Het zit niet meer lekker, maar je hebt geen andere keuze.. Niets is minder waar! Ontdek hier verschillende vervangers van de bureaustoel!

Kantoorinrichting

Trakteer jouw kantoorinrichting op hoogwaardig materiaal

Is jouw kantoorruimte al voorzien van kwalitatief hoogstaand kantoormeubilair? Zo nee, waarom niet? Want het brengt vele voordelen met zich mee. Lees het hier!

Kantoorinrichting tips en inspiratie

De kantoorinrichting van je kantoorruimte en/of kantoorpand is op dit moment erg belangrijk, want het is het visitekaartje van jouw bedrijf. De inrichting van het kantoor moet daarom passen bij de uitstraling van jouw onderneming. Voor welk kantoordesign ga jij? Een Scandinavische, industriële, moderne of creatieve inrichting? Met groene (botanisch) of huiselijke (cosy) elementen? Welke kantoormeubelen kies jij? Allemaal vragen over het inrichten van kantoorruimte, die wij je helpen beantwoorden in deze blog-categorie: kantoorinrichting.

Nieuwe focus: een flexibele kantoorinrichting

Het is de trend van de laatste jaren, agile werken en Het Nieuwe Werken. Dit houdt in dat flexibiliteit op #1 staat en dit moet zorgen voor efficiënter werken en een verhoogde productiviteit. Traditionele kantoorgebouwen waren typ-fabrieken met alleen maar bureaus om aan te werken en een lunchroom om even snel wat te eten. Kantoren van nu hebben een compleet andere focus. Een juiste kantoorinrichting is dan ook erg belangrijk.

Een flexibele kantoorinrichting is toekomstgericht

De kantoorruimte van nu moet flexibiliteit bieden. Dit houdt in dat je gemakkelijk van werkplek kunt wisselen en de inrichting van de kantoorruimte moet eenvoudig te herschikken zijn. Vooral bij een snelgroeiende organisatie is het belangrijk dat je altijd voldoende werkplekken hebt. Een flexibele kantoorinrichting is hiervoor geschikt. Jouw kantoor beweegt mee met jouw wensen en voorkeuren.

Een voorbeeld van zo’n flexibele kantoorinrichting is Officeplanner. Deze kantoorinrichtingen bieden verschillende soorten werkplekken, zoals een plek om te ontspannen, een vergader- en presentatieruimte, een coworking space en werkplekken voor een opperste concentratie. Bij Officeplanner geniet je niet alleen van een aantrekkelijk kantoordesign, maar het is ook nog eens toekomstgericht. Je hebt namelijk de mogelijkheid om eenvoudig wekelijks op of af te schalen. Zo betaal je alleen voor de werkplekken die je daadwerkelijk gebruikt.

De perfecte mix van inspanning en ontspanning in een efficiënt ingerichte kantoorruimte

Een efficiënte kantoorinrichting staat in het teken van beleving en zorgt voor meer interactie en een positieve gezindheid. De dynamische werkomgeving voldoet in elke behoefte. Of dit nou de behoefte is voor sociaal contact en informele praatjes of een plek om je terug te trekken. Een efficiënt ingericht kantoorpand is hedendaags vaak voorzien van verschillende lounge- en ontspanningsruimten. Een plek met een comfortabele loungebank of een voetbaltafel is geen bijzonderheid meer.

Ergonomie, kleurgebruik, planten, een open inrichting en gezonde werkplek zijn dé kenmerken van een productieve kantoorinrichting

Jij hebt erg veel baat bij een productieve werkomgeving voor jezelf en jouw werknemers. De kantoorinrichting heeft veel invloed op de productiviteit. Een standaard en saaie inrichting is zeker een no-go. Een productieve kantoorinrichting voorziet in elke behoefte van de kantoorgebruiker en zorgt voor een gezonde werkomgeving. De inrichting van de kantoorruimte zorgt voor een goede ventilatie, juiste kantoorverlichting, comfortabele en ergonomische kantoormeubelen, sfeervol kleurgebruik en biedt verschillende werkgebieden. Daarnaast kun je er nog voor kiezen om veel planten in de kantoorinrichting toe te voegen (botanische stijl) of extra sfeer en huiselijkheid toe te voegen (cosy).

De keuze is reuze: kantoorinrichting in verschillende designs

De inrichting van jouw kantoorpand is erg belangrijk. Het straalt namelijk iets uit naar de buitenwereld. Je kunt het zien als jouw visitekaartje voor zowel klanten, medewerkers en potentiële talenten. Daarom is het van belang dat jij een kantoordesign kiest die bij jouw bedrijf en bedrijfscultuur past.

Een Scandinavisch kantoordesign met minimalistische inrichting

Deze kantoorinrichting draait helemaal om minimalistisch en simplistisch. Niet teveel toeters en bellen. De trend bestaat vooral uit natuurelementen, een strak lijnenspel, neutrale kleuren en het gevoel van ruimte. Wij hebben 5 handige tips op een rij gezet zodat jij eenvoudig jouw kantoorruimte van een Scandinavische kantoorinrichting kunt voorzien.

Modern en design gaan hand in hand

Een lichte, strakke en moderne kantoorinrichting zorgt veelal voor een professionele uitstraling. Je maakt gebruik van design kantoormeubilair, veel licht in de kantoorruimte door middel van kantoorverlichting of daglicht en als scheidingswanden wordt er vaak gebruik gemaakt van glas. Een gevoel van openheid en frisheid staat centraal.

Een industriële kantoorinrichting is stoer en robuust

Een industriële inrichting bestaat vooral uit robuuste materialen zoals metaal, hout en leer. Dit in combinatie met veelal neutrale kleuren zoals grijs, wit en zwart. Een industrieel design is geïnspireerd op oude fabriekspanden en is erg goed te combineren met andere stijlen.

Wek creativiteit op met een inspirerende inrichting van de kantoorruimte

Hedendaagse kantoorunits en werkplekken zijn veel sfeervoller ingericht dan kantoren uit de tijd van de saaie, grijze muren en tl-verlichting. Een juiste kleurkeuze, goede verlichting, akoestiek, meubilair, kantoorplanten en kunstobjecten zijn nu veel belangrijker. Zo kan een juiste kleurstelling een stemming creëren die aansluit bij de functie van de kantoorruimte. Denk aan het aanbrengen van rust, motiveren, enthousiasmeren of creativiteit opwekken. Een creatieve kantoorinrichting doet precies dat laatste. Dit kantoordesign is bijzonder en inspireert.

Landelijk en sfeervol door middel van natuurlijke materialen

Hout en andere natuurlijke materialen, dat is wel echt de basis van een landelijke kantoorinrichting. Houten bureaus en andere houten accessoires geven de inrichting een warm gevoel. Ook andere natuurlijke materialen, zoals riet en linnen mogen niet ontbreken. Denk aan rieten manden of prullenbakken en linnen kussens en wandkleden in de kantoorinrichting.