Kantoorinrichting

Met de inspirerende kantoormeubelen van Officeplanner maak je gebruik van unieke designproducten die perfect aansluiten bij een flexibele werkomgeving. Het ergonomische meubilair kun je huren, huurkopen en kopen. Wanneer je het kantoormeubilair huurt, kun je het met een druk op de knop op- en afschalen. Hierdoor blijf je erg flexibel en hoef je geen investeringskosten te betalen. Wij richten hierbij jouw kantoorruimte in met de Officeplanner Designer tool. Jij levert hierbij de plattegrond aan en onze Personal Designer maakt een inrichtingsvoorstel op maat. Daarnaast kun je met deze tool ook zelf je eigen kantoorruimte inrichten!

Wij bieden het designinrichtingspakket in 2 uitvoeringen: URBAN Scandinavian en URBAN Industrial. Wil je de inrichting compleet maken? Kies dan voor één van de drie afstijlpakketten van SKEPP: Vintage, Botanic en Cosy. Ben je direct op zoek naar kantoormeubilair, wil je meer weten over Officeplanner of ontvang je graag een gratis inrichtingsvoorstel? Klik dan op onderstaande button:


Kantoorinrichting met Officeplanner

Of eerst meer lezen over kantoorinrichting? Lees dan ons informatieve blog! Om jou een handje te helpen plaatsen wij hier namelijk regelmatig blogs met praktische tips en inspirerende voorbeelden die zeker de moeite waard zijn om te lezen. Je leest over de beste tips en functionele stappenplannen maar ook over inspiratievolle voorbeelden en de laatste trends op het gebied van kantoorinrichting. SKEPP helpt je graag om voor jouw organisatie de meest geschikte kantoorinrichting te vinden.

Kantoorinrichting

Design item van de maand: Wick Chair

De Wick Chair, het design item van oktober. Het betreft een stoel met een zitting, bestaande uit gevouwen hout. Malmvall en Jesper Ståhl.

Kantoorinrichting

Design item van de maand: Form Barstool

Er is weer een nieuw design item van de maand: de Form Barstool. Het betreft een comfortabele barkruk met een gebogen kunststof zitting.

Kantoorinrichting

Design item van de maand: Fermob Low Armchair - Footrest

Daar is 'ie weer! Het design item van de maand. In de maand juni besteden we aandacht aan de Fermob Low Armchair, een functionele stoel voor op kantoor.

Kantoorinrichting

Design items van de maand: Arper Saya en Arper Ply

In mei presenteert SKEPP twee design items van de maand. Het gaat om de Arper Saya en de Arper Ply. Attributen die van pas kunnen komen in uw kantoorruimte.

Kantoorinrichting

Design item van de maand: Pilot Stool

Net als iedere maand wordt ook in april een design item uitgelicht. Het gaat deze maand om de Pilot Stool, ontworpen door Quinze & Milan.

Kantoorinrichting

Design items van de maand: de Beech Stool en de Beech Chair

In maart vraagt SKEPP aandacht voor de Beech Stool en de Beech Chair als design items van de maand. ontworpen door DUM.

Kantoorinrichting

Design items van de maand: Afteroom Lounge Chair en Fuwl Cage Table

Normaal gesproken presenteert SKEPP iedere maand één design item, maar deze maand vraagt SKEPP aandacht voor twee design items.

Kantoorinrichting

Design item van de maand: Casamania Chariot

In januari vraagt SKEPP aandacht voor de Casamania Chariot, een mobiele tafel, ontworpen door de designers van het bedrijf GamFratesi.

Kantoorinrichting

Design item van de maand: Bibliotheque Nationale

Net als voorgaande maanden presenteert SKEPP deze maand een nieuw item, de Bibliotheque Nationale, een bijzondere staande vloerlamp.

Kantoorinrichting

Design item van de maand: Vitra Akari

Het design item van deze maand is de Vitra Akari. Een fraaie lamp voor op kantoor, lees het hier.

Kantoorinrichting

Design item van de maand: Artek Rocket Stool

Het item van de maand uitgelicht in dit blog is de Artek Rocket Stool.

Kantoorinrichting

Design item van de maand: Mafalda Chair

Het design item van deze maand is de Mafalda Chair. Lees hier onze ervaringen.

Kantoorinrichting tips en inspiratie

De kantoorinrichting van je kantoorruimte en/of kantoorpand is op dit moment erg belangrijk, want het is het visitekaartje van jouw bedrijf. De inrichting van het kantoor moet daarom passen bij de uitstraling van jouw onderneming. Voor welk kantoordesign ga jij? Een Scandinavische, industriële, moderne of creatieve inrichting? Met groene (botanisch) of huiselijke (cosy) elementen? Welke kantoormeubelen kies jij? Allemaal vragen over het inrichten van kantoorruimte, die wij je helpen beantwoorden in deze blog-categorie: kantoorinrichting.

Nieuwe focus: een flexibele kantoorinrichting

Het is de trend van de laatste jaren, agile werken en Het Nieuwe Werken. Dit houdt in dat flexibiliteit op #1 staat en dit moet zorgen voor efficiënter werken en een verhoogde productiviteit. Traditionele kantoorgebouwen waren typ-fabrieken met alleen maar bureaus om aan te werken en een lunchroom om even snel wat te eten. Kantoren van nu hebben een compleet andere focus. Een juiste kantoorinrichting is dan ook erg belangrijk.

Een flexibele kantoorinrichting is toekomstgericht

De kantoorruimte van nu moet flexibiliteit bieden. Dit houdt in dat je gemakkelijk van werkplek kunt wisselen en de inrichting van de kantoorruimte moet eenvoudig te herschikken zijn. Vooral bij een snelgroeiende organisatie is het belangrijk dat je altijd voldoende werkplekken hebt. Een flexibele kantoorinrichting is hiervoor geschikt. Jouw kantoor beweegt mee met jouw wensen en voorkeuren.

Een voorbeeld van zo’n flexibele kantoorinrichting is Officeplanner. Deze kantoorinrichtingen bieden verschillende soorten werkplekken, zoals een plek om te ontspannen, een vergader- en presentatieruimte, een coworking space en werkplekken voor een opperste concentratie. Bij Officeplanner geniet je niet alleen van een aantrekkelijk kantoordesign, maar het is ook nog eens toekomstgericht. Je hebt namelijk de mogelijkheid om eenvoudig wekelijks op of af te schalen. Zo betaal je alleen voor de werkplekken die je daadwerkelijk gebruikt.

De perfecte mix van inspanning en ontspanning in een efficiënt ingerichte kantoorruimte

Een efficiënte kantoorinrichting staat in het teken van beleving en zorgt voor meer interactie en een positieve gezindheid. De dynamische werkomgeving voldoet in elke behoefte. Of dit nou de behoefte is voor sociaal contact en informele praatjes of een plek om je terug te trekken. Een efficiënt ingericht kantoorpand is hedendaags vaak voorzien van verschillende lounge- en ontspanningsruimten. Een plek met een comfortabele loungebank of een voetbaltafel is geen bijzonderheid meer.

Ergonomie, kleurgebruik, planten, een open inrichting en gezonde werkplek zijn dé kenmerken van een productieve kantoorinrichting

Jij hebt erg veel baat bij een productieve werkomgeving voor jezelf en jouw werknemers. De kantoorinrichting heeft veel invloed op de productiviteit. Een standaard en saaie inrichting is zeker een no-go. Een productieve kantoorinrichting voorziet in elke behoefte van de kantoorgebruiker en zorgt voor een gezonde werkomgeving. De inrichting van de kantoorruimte zorgt voor een goede ventilatie, juiste kantoorverlichting, comfortabele en ergonomische kantoormeubelen, sfeervol kleurgebruik en biedt verschillende werkgebieden. Daarnaast kun je er nog voor kiezen om veel planten in de kantoorinrichting toe te voegen (botanische stijl) of extra sfeer en huiselijkheid toe te voegen (cosy).

De keuze is reuze: kantoorinrichting in verschillende designs

De inrichting van jouw kantoorpand is erg belangrijk. Het straalt namelijk iets uit naar de buitenwereld. Je kunt het zien als jouw visitekaartje voor zowel klanten, medewerkers en potentiële talenten. Daarom is het van belang dat jij een kantoordesign kiest die bij jouw bedrijf en bedrijfscultuur past.

Een Scandinavisch kantoordesign met minimalistische inrichting

Deze kantoorinrichting draait helemaal om minimalistisch en simplistisch. Niet teveel toeters en bellen. De trend bestaat vooral uit natuurelementen, een strak lijnenspel, neutrale kleuren en het gevoel van ruimte. Wij hebben 5 handige tips op een rij gezet zodat jij eenvoudig jouw kantoorruimte van een Scandinavische kantoorinrichting kunt voorzien.

Modern en design gaan hand in hand

Een lichte, strakke en moderne kantoorinrichting zorgt veelal voor een professionele uitstraling. Je maakt gebruik van design kantoormeubilair, veel licht in de kantoorruimte door middel van kantoorverlichting of daglicht en als scheidingswanden wordt er vaak gebruik gemaakt van glas. Een gevoel van openheid en frisheid staat centraal.

Een industriële kantoorinrichting is stoer en robuust

Een industriële inrichting bestaat vooral uit robuuste materialen zoals metaal, hout en leer. Dit in combinatie met veelal neutrale kleuren zoals grijs, wit en zwart. Een industrieel design is geïnspireerd op oude fabriekspanden en is erg goed te combineren met andere stijlen.

Wek creativiteit op met een inspirerende inrichting van de kantoorruimte

Hedendaagse kantoorunits en werkplekken zijn veel sfeervoller ingericht dan kantoren uit de tijd van de saaie, grijze muren en tl-verlichting. Een juiste kleurkeuze, goede verlichting, akoestiek, meubilair, kantoorplanten en kunstobjecten zijn nu veel belangrijker. Zo kan een juiste kleurstelling een stemming creëren die aansluit bij de functie van de kantoorruimte. Denk aan het aanbrengen van rust, motiveren, enthousiasmeren of creativiteit opwekken. Een creatieve kantoorinrichting doet precies dat laatste. Dit kantoordesign is bijzonder en inspireert.

Landelijk en sfeervol door middel van natuurlijke materialen

Hout en andere natuurlijke materialen, dat is wel echt de basis van een landelijke kantoorinrichting. Houten bureaus en andere houten accessoires geven de inrichting een warm gevoel. Ook andere natuurlijke materialen, zoals riet en linnen mogen niet ontbreken. Denk aan rieten manden of prullenbakken en linnen kussens en wandkleden in de kantoorinrichting.