Kantoorinrichting

Niet geheel onbelangrijk als je kantoorruimte huurt: de kantoorinrichting van je kantoorgebouw. Kies je voor een industriële of juist een Scandinavische stijl? En ga je daarbij voor veel groen met planten of dient efficiëntie als basis voor de kantoorinrichting? Allemaal vragen die je jezelf stelt bij het inrichten van je kantoor. Vragen die we helpen beantwoorden met de artikelen in deze categorie.


Een geschikt kantoor vinden is stap 1, de volgende stap is de kantoorruimte op een sfeervolle en bijpassende manier inrichten. Tip van SKEPP: kies voor een URBAN- of CITY-kantoorruimte. Beide stijlen zijn onderdelen van het prefab design inrichtingsconcept Officeplanner. Hoe je dit voor moet stellen? Als activity based werken in een hippe kantooromgeving. Doe inspiratie op, hak knopen door en creëer de kantoorinrichting die past bij jouw bedrijf.

Design

Een kantoortuin inrichten: hoe doe ik dat?

Een kantoortuin is chaotisch? Nee hoor, met deze tips voorzie jij de kantoortuin van een kantoorinrichting die flexibel, efficiënte en stijlvol is. Lees dit blog en doe inspiratie op.

Design

Kies jouw nieuwe kantoormeubilair met dit stappenplan

Jij wilt jouw kantoorruimte (opnieuw) inrichten. De basis heb je, nu is het tijd voor passend kantoormeubilair. Maar waar begin je met zoeken? Gebruik dit stappenplan voor jouw kantoormeubelen!

Design

De kantoorinrichting van 3 prachtige grachtenpanden in Amsterdam uitgelicht

Laat je inspireren! In dit blog lichten wij 3 bijzondere grachtenpanden uit die zijn voorzien van een stijlvolle kantoorinrichting.

Design

Voorzie jouw vergaderruimte van een moderne kantoorinrichting voor meer efficiëntie en verhoogde productiviteit

De inrichting van de vergaderruimte schiet er wel eens bij in.. maar moet niet vergeten worden! Daarom krijg jij in dit blog 9 tips voor een efficiënte kantoorinrichting van deze ruimte.

Design

Lekker licht! Kies de juiste kantoorverlichting en verhoog de productiviteit

Hoe staat het er voor met jouw kantoorverlichting? Weet jij waarom de verlichting zo belangrijk is in jouw kantoorinrichting? Lees het hier en doe er je voordeel mee.

Design

Kleurgebruik in de kantoorinrichting

Het weer is al wat aangenamer, de lente is begonnen! Daarom is het tijd om een beetje kleur aan te brengen op kantoor. Zo kies jij de perfecte kleur.

Design

Ga voor een open kantoorinrichting voor jouw kantoor

Lijkt jou een open inrichting van de kantoorruimte wel wat, maar weet je niet of het bij je bedrijf past? In dit blog vind je de voor- en nadelen + tips.

Design

7 tips voor een productieve kantoorinrichting

Een productieve werkomgeving is grotendeels afhankelijk van de kantoorinrichting. Maar hoe pak je dit aan? Met deze 7 tips kun jij zelf productief aan de slag!

Design

Kies voor een landelijke kantoorinrichting met deze tips

De temperaturen dalen opeens weer tot onder het vriespunt.. Maar dit gaat ons niet tegenhouden, want met de volgende tips haal jij de lente naar binnen met een landelijke kantoorinrichting.

Design

Deze meubels mogen niet ontbreken in jouw kantoorinrichting!

Weet jij welke kantoormeubelen je niet mag vergeten in jouw kantoorruimte? Wij hebben een lijstje samengesteld van de meubelen die niet mogen ontbreken in jouw kantoorinrichting.

Design

Hoe krijg je een fijne akoestiek in de kantoorruimte?

Een grote kantoorruimte kun je stijlvol en flexibel inrichten. Maar let jij hierbij ook wel op de akoestiek? Wij geven jou handige tips voor een goede akoestiek in de kantoorinrichting.

Design

Stressed out? 11 tips voor een stressvrije werkomgeving

De werkomgeving op kantoor kan nog wel eens stressvol zijn.. Maar met deze handige tips creëer jij met jouw kantoorinrichting een stress-free zone op kantoor! Lees het in dit blog.