Kantoorinrichting

Met de inspirerende kantoormeubelen van Officeplanner maak je gebruik van unieke designproducten die perfect aansluiten bij een flexibele werkomgeving. Het ergonomische meubilair kun je huren, huurkopen en kopen. Wanneer je het kantoormeubilair huurt, kun je het met een druk op de knop op- en afschalen. Hierdoor blijf je erg flexibel en hoef je geen investeringskosten te betalen. Wij richten hierbij jouw kantoorruimte in met de Officeplanner Designer tool. Jij levert hierbij de plattegrond aan en onze Personal Designer maakt een inrichtingsvoorstel op maat. Daarnaast kun je met deze tool ook zelf je eigen kantoorruimte inrichten!

Wij bieden het designinrichtingspakket in 2 uitvoeringen: URBAN Scandinavian en URBAN Industrial. Wil je de inrichting compleet maken? Kies dan voor één van de drie afstijlpakketten van SKEPP: Vintage, Botanic en Cosy. Ben je direct op zoek naar kantoormeubilair, wil je meer weten over Officeplanner of ontvang je graag een gratis inrichtingsvoorstel? Klik dan op onderstaande button:


Kantoorinrichting met Officeplanner

Of eerst meer lezen over kantoorinrichting? Lees dan ons informatieve blog! Om jou een handje te helpen plaatsen wij hier namelijk regelmatig blogs met praktische tips en inspirerende voorbeelden die zeker de moeite waard zijn om te lezen. Je leest over de beste tips en functionele stappenplannen maar ook over inspiratievolle voorbeelden en de laatste trends op het gebied van kantoorinrichting. SKEPP helpt je graag om voor jouw organisatie de meest geschikte kantoorinrichting te vinden.

Kantoorinrichting

5 tips bij het inrichten van een groot kantoor

Heb jij een groot kantoor? Dan is het inrichten van deze ruimte vaak een uitdaging. Zie jij door de bomen het bos niet meer? Geen probleem! In deze blog lees je 5 tips bij het inrichten van een groot kantoor.

Kantoorinrichting

Must have kantoormeubelen voor in een flexibele kantoorinrichting

Het kantoor van de toekomst moet kunnen inspelen op wisselende bezetting en daardoor enorm flexibel zijn. In deze blog lees je over kantoormeubelen die niet mogen missen in een flexibele kantoorinrichting!

Kantoorinrichting

De ideale inspiratieruimte voor jouw kantoor

Heb je nog geen inspiratieruimte op kantoor? Dan is het hoog tijd voor verandering! We kunnen namelijk allemaal wel wat inspiratie gebruiken tijdens onze werkdag. Maar hoe creëer je een inspiratieruimte op kantoor? Dat lees je in deze blog!

Kantoorinrichting

Wat is het verschil tussen onze meetingboxen?

Wil je een vergaderruimte op kantoor? Kies voor onze meetingboxen! De vergaderboxen zijn flexibel en duurzaam. Hoeveel verschillende meetingboxen er zijn? Dat lees je in deze blog!

Kantoorinrichting

Welke kantoormeubelen mogen niet ontbreken in jouw bedrijfskantine?

Kantoormeubelen zijn essentieel in een bedrijfskantine. Maar welke kantoormeubelen mogen in deze ruimte absoluut niet ontbreken? In deze blog vertellen we je er alles over!

Kantoorinrichting

De terugkeer naar kantoor

We mogen weer terug naar kantoor! De afgelopen 1,5 jaar heeft jouw team (deels) thuis gewerkt. Veel medewerkers hebben bureaustoelen van kantoor in bruikleen gehad voor hun thuiswerkplek. Zorg dat deze lege werkplekken weer worden opgevuld met nieuwe bureaustoelen. Weet je niet welke bureaustoel je moet kiezen? Lees snel de blog!

Kantoorinrichting

Voor welk bureau type moet jij kiezen?

Een ergonomische werkplek begint bij een verantwoord bureau. Ben je benieuwd welk type bureau het beste bij jou en je werkzaamheden past? Lees dan snel verder!

Kantoorinrichting

Kantoor inrichten voor een klein budget

Ook met een klein budget kun je eenvoudig een kantoorruimte inrichten. In dit blog lees je welke tips helpen bij het inrichten van een budgetproof kantoor.

Kantoorinrichting

Top 5 industriële kantoormeubelen

Welke kantoormeubelen passen in een industriële kantoorinrichting? Deze top 5 industriële kantoormeubelen mogen in ieder geval niet ontbreken!

Kantoorinrichting

Top 10 kantoormusthaves

Bij een kantoor hoort natuurlijk kantoormeubilair, maar wat zijn de echte kantoormusthaves? In deze blog vind je 10 kantoormeubelen die niet mogen missen op kantoor. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Kantoorinrichting

Wat is de impact van een New Work kantoorinrichting?

Het kantoor na corona; hoe gaat de werkweek eruit zien? Thuiswerken zal een norm blijven. Hierdoor krijgt het kantoor een nieuwe functie. Deze functieverandering wordt ook wel New Work genoemd. Wil je weten wat het New Work principe inhoudt en wat de impact is van een New Work kantoorinrichting? Lees snel verder en kom erachter!

Kantoorinrichting

Veelgemaakte fouten bij de aanschaf van kantoormeubelen

Het aanschaffen van kantoormeubelen doe je niet zomaar. De keuze is reuze; hoe kies je dan het juiste kantoormeubilair? Het vermijden van veelgemaakte fouten bij de aanschaf van kantoormeubelen is een goed begin. Benieuwd welke fouten zoal worden gemaakt? Lees dan snel verder.

Kantoorinrichting tips en inspiratie

De kantoorinrichting van je kantoorruimte en/of kantoorpand is op dit moment erg belangrijk, want het is het visitekaartje van jouw bedrijf. De inrichting van het kantoor moet daarom passen bij de uitstraling van jouw onderneming. Voor welk kantoordesign ga jij? Een Scandinavische, industriële, moderne of creatieve inrichting? Met groene (botanisch) of huiselijke (cosy) elementen? Welke kantoormeubelen kies jij? Allemaal vragen over het inrichten van kantoorruimte, die wij je helpen beantwoorden in deze blog-categorie: kantoorinrichting.

Nieuwe focus: een flexibele kantoorinrichting

Het is de trend van de laatste jaren, agile werken en Het Nieuwe Werken. Dit houdt in dat flexibiliteit op #1 staat en dit moet zorgen voor efficiënter werken en een verhoogde productiviteit. Traditionele kantoorgebouwen waren typ-fabrieken met alleen maar bureaus om aan te werken en een lunchroom om even snel wat te eten. Kantoren van nu hebben een compleet andere focus. Een juiste kantoorinrichting is dan ook erg belangrijk.

Een flexibele kantoorinrichting is toekomstgericht

De kantoorruimte van nu moet flexibiliteit bieden. Dit houdt in dat je gemakkelijk van werkplek kunt wisselen en de inrichting van de kantoorruimte moet eenvoudig te herschikken zijn. Vooral bij een snelgroeiende organisatie is het belangrijk dat je altijd voldoende werkplekken hebt. Een flexibele kantoorinrichting is hiervoor geschikt. Jouw kantoor beweegt mee met jouw wensen en voorkeuren.

Een voorbeeld van zo’n flexibele kantoorinrichting is Officeplanner. Deze kantoorinrichtingen bieden verschillende soorten werkplekken, zoals een plek om te ontspannen, een vergader- en presentatieruimte, een coworking space en werkplekken voor een opperste concentratie. Bij Officeplanner geniet je niet alleen van een aantrekkelijk kantoordesign, maar het is ook nog eens toekomstgericht. Je hebt namelijk de mogelijkheid om eenvoudig wekelijks op of af te schalen. Zo betaal je alleen voor de werkplekken die je daadwerkelijk gebruikt.

De perfecte mix van inspanning en ontspanning in een efficiënt ingerichte kantoorruimte

Een efficiënte kantoorinrichting staat in het teken van beleving en zorgt voor meer interactie en een positieve gezindheid. De dynamische werkomgeving voldoet in elke behoefte. Of dit nou de behoefte is voor sociaal contact en informele praatjes of een plek om je terug te trekken. Een efficiënt ingericht kantoorpand is hedendaags vaak voorzien van verschillende lounge- en ontspanningsruimten. Een plek met een comfortabele loungebank of een voetbaltafel is geen bijzonderheid meer.

Ergonomie, kleurgebruik, planten, een open inrichting en gezonde werkplek zijn dé kenmerken van een productieve kantoorinrichting

Jij hebt erg veel baat bij een productieve werkomgeving voor jezelf en jouw werknemers. De kantoorinrichting heeft veel invloed op de productiviteit. Een standaard en saaie inrichting is zeker een no-go. Een productieve kantoorinrichting voorziet in elke behoefte van de kantoorgebruiker en zorgt voor een gezonde werkomgeving. De inrichting van de kantoorruimte zorgt voor een goede ventilatie, juiste kantoorverlichting, comfortabele en ergonomische kantoormeubelen, sfeervol kleurgebruik en biedt verschillende werkgebieden. Daarnaast kun je er nog voor kiezen om veel planten in de kantoorinrichting toe te voegen (botanische stijl) of extra sfeer en huiselijkheid toe te voegen (cosy).

De keuze is reuze: kantoorinrichting in verschillende designs

De inrichting van jouw kantoorpand is erg belangrijk. Het straalt namelijk iets uit naar de buitenwereld. Je kunt het zien als jouw visitekaartje voor zowel klanten, medewerkers en potentiële talenten. Daarom is het van belang dat jij een kantoordesign kiest die bij jouw bedrijf en bedrijfscultuur past.

Een Scandinavisch kantoordesign met minimalistische inrichting

Deze kantoorinrichting draait helemaal om minimalistisch en simplistisch. Niet teveel toeters en bellen. De trend bestaat vooral uit natuurelementen, een strak lijnenspel, neutrale kleuren en het gevoel van ruimte. Wij hebben 5 handige tips op een rij gezet zodat jij eenvoudig jouw kantoorruimte van een Scandinavische kantoorinrichting kunt voorzien.

Modern en design gaan hand in hand

Een lichte, strakke en moderne kantoorinrichting zorgt veelal voor een professionele uitstraling. Je maakt gebruik van design kantoormeubilair, veel licht in de kantoorruimte door middel van kantoorverlichting of daglicht en als scheidingswanden wordt er vaak gebruik gemaakt van glas. Een gevoel van openheid en frisheid staat centraal.

Een industriële kantoorinrichting is stoer en robuust

Een industriële inrichting bestaat vooral uit robuuste materialen zoals metaal, hout en leer. Dit in combinatie met veelal neutrale kleuren zoals grijs, wit en zwart. Een industrieel design is geïnspireerd op oude fabriekspanden en is erg goed te combineren met andere stijlen.

Wek creativiteit op met een inspirerende inrichting van de kantoorruimte

Hedendaagse kantoorunits en werkplekken zijn veel sfeervoller ingericht dan kantoren uit de tijd van de saaie, grijze muren en tl-verlichting. Een juiste kleurkeuze, goede verlichting, akoestiek, meubilair, kantoorplanten en kunstobjecten zijn nu veel belangrijker. Zo kan een juiste kleurstelling een stemming creëren die aansluit bij de functie van de kantoorruimte. Denk aan het aanbrengen van rust, motiveren, enthousiasmeren of creativiteit opwekken. Een creatieve kantoorinrichting doet precies dat laatste. Dit kantoordesign is bijzonder en inspireert.

Landelijk en sfeervol door middel van natuurlijke materialen

Hout en andere natuurlijke materialen, dat is wel echt de basis van een landelijke kantoorinrichting. Houten bureaus en andere houten accessoires geven de inrichting een warm gevoel. Ook andere natuurlijke materialen, zoals riet en linnen mogen niet ontbreken. Denk aan rieten manden of prullenbakken en linnen kussens en wandkleden in de kantoorinrichting.