Kantoorinrichting

Kantoren van nu moeten opvallen, efficiënt zijn, de productiviteit verhogen en flexibiliteit bieden. Daarnaast is het geen overbodige luxe wanneer de inrichting van de kantoorruimte ook met jouw bedrijf mee kan groeien. Tip van SKEPP: kies voor de URBAN of CITY kantoorinrichting van Officeplanner. Zo kun jij werken in een kantooromgeving die flexibiliteit biedt en duurzaam, ergonomisch, stijlvol en trendy is! Meer werkplekken nodig? Geen probleem, want je hebt er al snel een extra werkplek bij. 


Direct op zoek naar kantoormeubilair? Met Officeplanner huur je kantoorinrichting voor een vaste prijs per maand zonder investering vooraf. Bekijk vrijblijvend de mogelijkheden!


Kantoorinrichting met Officeplanner


Of eerst meer lezen over kantoorinrichting? Lees dan ons informatieve blog! Om jou een handje te helpen plaatsen wij hier namelijk regelmatig blogs met praktische tips en inspirerende voorbeelden die zeker de moeite waard zijn om te lezen. Je leest over de beste tips en functionele stappenplannen maar ook over inspiratievolle voorbeelden en de laatste trends op het gebied van kantoorinrichting. SKEPP helpt je graag om voor jouw organisatie de meest geschikte kantoorinrichting te vinden.

Kantoorinrichting

Voordelen van concentratie werkplekken in de kantoorinrichting

Wil jij toch geconcentreerd en productief kunnen werken in een kantoorruimte met open inrichting? De oplossing: concentratie werkplekken! Welke vormen er zijn en wat de voordelen zijn lees je hier.

Kantoorinrichting

Een goede start na de vakantie met een frisse kantoorinrichting

De vakantie is helaas voorbij.. je bent alweer keihard aan het werk. En wat is er nu fijner dan aan de slag te gaan in een kantoor met frisse kantoorinrichting?

Kantoorinrichting

7 verschillende kantoorinrichting designs op een rijtje

Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Er zijn ook zoveel stijlen kantoorinrichtingen! Daarom hebben wij de meest populaire designs voor jou op een rij gezet.

Kantoorinrichting

Stimulerende kantoorinrichtingen van panden in Utrecht

Wat is er nou fijner dan een kantoorinrichting die jou en je medewerkers stimuleert? Doe inspiratie op door de volgende kantoorinrichtingen in Utrecht te bekijken, lees het blog!

Kantoorinrichting

De 3 belangrijkste kantoorinrichtingstrends van nu

Ben jij benieuwd welke trends op het gebied van kantoorinrichting nu echt belangrijk zijn? In dit blog vind je de meest populaire trends van dit moment. Lees het hier!

Kantoorinrichting

Tips voor een inspirerende en creatieve kantoorinrichting

Behoefte aan meer inspiratie en creativiteit op kantoor? Wij hebben dé tips voor een inspirerende kantoorinrichting voor jouw werknemers. Je leest het hier!

Kantoorinrichting

Desktop vs. laptop in de kantoorinrichting

Heb jij er al over nagedacht of een desktop of een laptop het beste past in jouw kantoorinrichting? Lees dit blog en kom er achter wat past bij jouw organisatie!

Kantoorinrichting

Vergeet de ruimte voor de vrijmibo niet in jouw kantoorinrichting

De hele week kijk je er naar uit: de vrijmibo! Daarom moet jij in jouw kantoorinrichting de ruimte voor de gezellige afsluiter van de werkweek niet vergeten. Doe hier inspiratie op!

Kantoorinrichting

Geef jouw imago een boost met een moderne kantoorinrichting!

Past de inrichting van jouw kantoorpand wel bij jouw bedrijfsidentiteit? Weet jij niet precies hoe dit moet? Lees dan dit blog en boost jouw imago met een moderne kantoorinrichting!

Kantoorinrichting

Een kantoorinrichting die meer beweging op kantoor stimuleert

Vind jij dat jouw medewerkers te weinig bewegen op kantoor? Stimuleer beweging met de juiste kantoorinrichting! Lees dit blog voor onze tips.

Kantoorinrichting

Waarom informatieschermen in de kantoorinrichting een goed idee is

Heb jij al gedacht aan informatieschermen plaatsen in jouw kantoorinrichting? Of twijfel je nog? Lees dit blog en kom er achter welke voordelen deze informatieschermen met zich meebrengen!

Kantoorinrichting

Wat is het belang van een ergonomische kantoorinrichting?

Gericht op het welzijn van jouw werknemers, dat is een ergonomische kantoorinrichting. Wat dit inhoudt en hoe je de inrichting hierop aan kunt passen, lees je in dit blog!