Local

Waar ga jij kantoorruimte huren? Een vraag die je kunt beantwoorden na het lezen van de artikelen in deze categorie. We vergelijken steden, stadsdelen en/of wijken en ook kantoren met elkaar. Ieder bedrijf heeft andere wensen en eisen, waardoor een bepaald(e) stad(sdeel) of kantoor juist wél of níet geschikt is als kantoorlocatie.

Voordat je gaat huren wil je natuurlijk weten waar je gaat huren. Ga je voor een kantoor in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of pak 'm beet in Arnhem, Zwolle of Tilburg? Of huur je buiten onze landsgrenzen in bijvoorbeeld Berlijn of Brussel? En huur je dan op een centrumlocatie, een industrieterrein, direct aan de snelweg of juist bij een treinstation? Middels deze artikelen weet jij welke locatie en misschien zelfs welke specifieke kantoorruimte voor jouw bedrijf 'the place to be is'!

Local

Waarom een kantoorruimte huren in Amsterdam? Dit is onze top 10!

Zoek jij naar een kantoorruimte in Amsterdam, oftewel een kantoor in onze bruisende hoofdstad? Dan kunnen we jou zeker helpen! In Amsterdam hebben we circa 400 kantoren voor jou! Helaas kunnen we niet over alle kantoren schrijven in deze blog, daarom hebben we een top 10 gemaakt. Benieuwd welk kantoor in Amsterdam bij jou past? Lees dan snel verder en wie weet werk jij binnenkort in één van deze kantoren!

Local

Toe aan een eigen werkplek? Deze 5 kantoren zijn iets voor jou!

Bij SKEPP ben jij aan het juiste adres voor het huren van een kantoor of werkplek! Ben jij als bedrijf op zoek naar een kantoorruimte? Of zoek je een werkplek om tijdens corona te werken? Met ruim 2000 kantoorpanden en meer dan 10.000 werkplekken is er sowieso eentje die voldoet aan al jouw eisen! In dit blog deel ik 5 inspirerende kantoren in Nederland!

Local

Krijg inspiratie van deze 5 kantoren

Een kantoor huren. Waar moet je beginnen? In deze blog geven wij jou meer inspiratie met 5 toffe en inspirerende kantoren. Is 1 van deze steden of kantoren wat voor jou? Lees deze blog en kom erachter!

Local

Kantoor huren in Arnhem? Check deze 3 inspirerende kantoren!

Arnhem is een goed stad om jouw kantoor te vestigen. Waarom? Arnhem is een groene stad met economische mogelijkheden. Daarnaast is Arnhem het centrale punt tussen het Ruhrgebied en de Randstad. Benieuwd naar het kantooraanbod in Arnhem? Lees dan snel verder!

Local

Geen thuiswerkplek? Huur een eigen werkplek!

Welke soorten werkplekken zijn er en welke past het beste bij jou? Een eigen werkplek huren heeft vele voordelen als jij thuis geen geschikte ruimte hebt als thuiswerkplek. In dit blog lees je hoe jij een (flex)werkplek huurt via de SKEPP website. Benieuwd geworden? Lees dan gerust verder!

Local

Van deze top 5 kantoren word je vrolijk!

Wist je al dat een goed ingericht kantoor zorgt voor werkplezier en meer productiviteit? Klinkt gek, maar het is echt zo! Lees dit blog als je inspiratie wilt opdoen voor jouw kantoorinrichting. Jij wilt toch ook dat jouw werknemers met plezier naar hun werk gaan?

Local

Advocatenkantoor huren in Amsterdam? Wij helpen je!

Op zoek naar een geschikte locatie voor jouw advocatenkantoor binnen Amsterdam? Wij helpen je bij deze zoektocht! In dit blog lees je alles over de geschikte locatie voor jouw kantoor. We lichten zelfs een paar kantoorpanden uit speciaal voor advocatenkantoren, dus lees hem snel!

Local

Top 5 creatieve kantoren in Den Haag

Ben jij op zoek naar een creatief kantoor in het centrum van Den Haag? Zoek niet langer! In deze blog lees je alles over de meeste inspirerende kantoorruimten van Den Haag! Van brainstorm bedden tot aan klassieke vergaderzalen!

Local

Kantoorruimte huren in Hilversum? Deze 4 kantoren mag je niet missen!

Wil je kantoorruimte huren in Hilversum? Of twijfel je misschien of Hilversum wel de juiste stad is voor jou? Wil jij weten waarom je wel of niet een kantoorruimte moet huren in Hilversum? Lees dan snel dit blog!

Local

4 inspirerende kantoren in Utrecht

Op zoek naar een centraal gelegen kantoorruimte? Deze kantoorpanden gelegen in Utrecht zijn het kijken waard! In deze blog kom je erachter wat de meest unieke kantoorruimtes in Utrecht zijn!

Local

Klaar met thuiswerken? Deze kantoren staan klaar voor jou!

Kan jij nog niet terug naar kantoor of heb jij genoeg van het thuiswerken? Dan is het werken in een eigen kantoorkamer of een flexwerkplek een oplossing voor jou. Dit heeft veel voordelen. Laat je inspireren!

Local

Kantoorruimte in Apeldoorn? Dit kantoorpand mag je niet missen!

Wil je graag kantoorruimte huren in Apeldoorn? Dan is een kantoor huren aan de Wapenrustlaan 11-31 iets voor jou. Benieuwd naar meer informatie over dit kantoorpand? Lees dan snel verder!