Local

Waar ga jij kantoorruimte huren? Een vraag die je kunt beantwoorden na het lezen van de artikelen in deze categorie. We vergelijken steden, stadsdelen en/of wijken en ook kantoren met elkaar. Ieder bedrijf heeft andere wensen en eisen, waardoor een bepaald(e) stad(sdeel) of kantoor juist wél of níet geschikt is als kantoorlocatie.


Voordat je gaat huren wil je natuurlijk weten waar je gaat huren. Ga je voor een kantoor in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of pak ‘m beet in Arnhem, Zwolle of Tilburg? Of huur je buiten onze landsgrenzen in bijvoorbeeld Berlijn of Brussel? En huur je dan op een centrumlocatie, een industrieterrein, direct aan de snelweg of juist bij een treinstation? Middels deze artikelen weet jij welke locatie en misschien zelfs welke specifieke kantoorruimte voor jouw bedrijf ‘the place to be is’!

Local

Dit is waarom tech-bedrijven kantoorruimte huren in Eindhoven

Wist jij dat Eindhoven dé tech-stad van Nederland is en ook bijna van Europa? Eindhoven is booming! Ga daarom zelf kantoorruimte huren in deze stad. Lees hier precies waarom.

Local

Kantoorruimte huren in Breda, Eindhoven, Den Bosch, Roosendaal of Tilburg

Wil jij kantoorruimte huren in een Brabantse stad zoals Breda, Tilburg, Roosendaal en Eindhoven? Na het lezen van dit blog weet je in welke stad jouw bedrijf kantoorruimte moet huren.

Local

Een kantoorpand huren in Rotterdam dat past bij de uitstraling van jouw organisatie

De 'offline' marketing van jouw organisatie is erg belangrijk. Kies daarom een kantoorpand die past bij de uitstraling van jouw bedrijf. Bekijk de soorten kantoorruimten in Rotterdam passend bij jou!

Local

De voorspelde kantoortrends vind je in deze kantoorruimten in Amsterdam

Eerder dit jaar voorspelden we de kantoortrends voor 2018. We maakten een rondje langs Amsterdamse kantoren en spotten de trens op verschillende locaties. Bekijk welke kantoren inspelen op kantoortrends.

Local

De top 13 kantoren voor de financiële sector in Amsterdam Zuid-Oost

Als snelgroeiende partij wil jij kantoorruimte huren die groot genoeg is voor jouw benodigde aantal werkplekken, zonder dat je teveel huur betaalt. Bekijk hier 13 panden in Amsterdam Zuid-Oost.

Local

Wat is de ideale locatie om kantoorruimte te huren in Antwerpen?

Waar in Antwerpen kun jij het beste huren? Zurenborg, Berchem en de Diamantwijk worden onder de loep genomen en straks weet jij waar je kantoorruimte moet huren! Lees snel verder.

Local

Waar in Amsterdam kun je het beste kantoorruimte huren? (2)

In Amsterdam zijn er veel opties om kantoorruimte te huren. De keuze uit stadsdelen en wijken zijn groot! Daarom helpen wij jou bepalen waar jij het beste kantoorruimte in Amsterdam huurt.

Local

Hier kun je het beste kantoorruimte huren in Brussel

Waar moet je kantoorruimte huren in Brussel? Lees dit blog. Jouw zoektocht naar de meest geschikte kantoorvloer, kantoorruimte of coworking space voor jou gemakkelijker gemaakt. Doe er je voordeel mee!

Local

Waar in Amsterdam kun je het beste kantoorruimte huren? (1)

In Amsterdam zijn er veel opties om kantoorruimte te huren. De keuze uit stadsdelen zijn eindeloos! Daarom helpen wij jou bepalen waar jij het beste kantoorruimte in Amsterdam kunt huren.

Local

Antwerpen en de kantoren volgens het PLUS-principe

In deze serie van blogs licht SKEPP voor jou een aantal kantoren uit volgens het PLUS-principe. Dit staat voor Prijs, Ligging, Uitstraling en Services. Lees verder!

Local

Het PLUS-principe toegepast op kantoren in Brussel Europese Wijk

In deze serie van blogs licht SKEPP voor jou een aantal kantoren uit volgens het PLUS-principe. Dit staat voor Prijs, Ligging, Uitstraling en Services. Lees verder!

Local

Blogserie: vergelijking kantoorpanden (7) - Groningen

In deze serie lichten we kantoren uit en vergelijken we deze op bepaalde punten. Dit keer is Groningen aan de beurt, lees het hier.