Local

Waar ga jij kantoorruimte huren? Een vraag die je kunt beantwoorden na het lezen van de artikelen in deze categorie. We vergelijken steden, stadsdelen en/of wijken en ook kantoren met elkaar. Ieder bedrijf heeft andere wensen en eisen, waardoor een bepaald(e) stad(sdeel) of kantoor juist wél of níet geschikt is als kantoorlocatie.

Voordat je gaat huren wil je natuurlijk weten waar je gaat huren. Ga je voor een kantoor in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of pak 'm beet in Arnhem, Zwolle of Tilburg? Of huur je buiten onze landsgrenzen in bijvoorbeeld Berlijn of Brussel? En huur je dan op een centrumlocatie, een industrieterrein, direct aan de snelweg of juist bij een treinstation? Middels deze artikelen weet jij welke locatie en misschien zelfs welke specifieke kantoorruimte voor jouw bedrijf 'the place to be is'!

Local

Advocatenkantoor huren in Amsterdam? Wij helpen je!

Op zoek naar een geschikte locatie voor jouw advocatenkantoor binnen Amsterdam? Wij helpen je bij deze zoektocht! In dit blog lees je alles over de geschikte locatie voor jouw kantoor. We lichten zelfs een paar kantoorpanden uit speciaal voor advocatenkantoren, dus lees hem snel!

Local

Top 5 creatieve kantoren in Den Haag

Ben jij op zoek naar een creatief kantoor in het centrum van Den Haag? Zoek niet langer! In deze blog lees je alles over de meeste inspirerende kantoorruimten van Den Haag! Van brainstorm bedden tot aan klassieke vergaderzalen!

Local

Kantoorruimte huren in Hilversum? Deze 4 kantoren mag je niet missen!

Wil je kantoorruimte huren in Hilversum? Of twijfel je misschien of Hilversum wel de juiste stad is voor jou? Wil jij weten waarom je wel of niet een kantoorruimte moet huren in Hilversum? Lees dan snel dit blog!

Local

4 inspirerende kantoren in Utrecht

Op zoek naar een centraal gelegen kantoorruimte? Deze kantoorpanden gelegen in Utrecht zijn het kijken waard! In deze blog kom je erachter wat de meest unieke kantoorruimtes in Utrecht zijn!

Local

Klaar met thuiswerken? Deze kantoren staan klaar voor jou!

Kan jij nog niet terug naar kantoor of heb jij genoeg van het thuiswerken? Dan is het werken in een eigen kantoorkamer of een flexwerkplek een oplossing voor jou. Dit heeft veel voordelen. Laat je inspireren!

Local

Kantoorruimte in Apeldoorn? Dit kantoorpand mag je niet missen!

Wil je graag kantoorruimte huren in Apeldoorn? Dan is een kantoor huren aan de Wapenrustlaan 11-31 iets voor jou. Benieuwd naar meer informatie over dit kantoorpand? Lees dan snel verder!

Local

5x kantoorruimte aan de Waalhaven in Rotterdam

Is Rotterdam Waalhaven dé kantoorlocatie voor jouw onderneming? Je leest de voordelen van een kantoorruimte in Waalhaven in dit blog!

Local

Coronaproof werken: dit kantoor is er klaar voor!

De coronamaatregelen worden steeds meer versoepeld. We mogen steeds meer, mits we de 1,5 meter afstand van elkaar kunnen bewaren. Het kantoor aan de Zuidas, Gustav Mahlerplein 28 & 58-60 is helemaal klaar om coronaproof te kunnen werken! Hoe het kantoor coronaproof is geworden? Dat lees je in dit blog!

Local

Top 5 grote kantoren van Nederland

Wij hebben een aantal prachtige grote kantoren voor je op een rijtje gezet. Ben jij toe aan een groter kantoor? Of gewoon heel erg nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Local

Kantoorruimte huren in Utrecht: 3 redenen waarom wel of juist niet!

Wil je kantoorruimte huren in Utrecht? Of twijfel je misschien of Utrecht wel de juiste stad is voor jou? Een goede keuze maken voor een kantoorruimte in Utrecht kan lastig zijn. Wil jij weten waarom je wel of niet een kantoorruimte moet huren in Utrecht? In dit blog lees je 3 redenen waarom je juist wel of niet een kantoorruimte moet huren in Utrecht!

Local

Blogserie: vergelijking kantoorpanden (7) - Groningen

In deze serie lichten we kantoren uit en vergelijken we deze op bepaalde punten. Dit keer is Groningen aan de beurt. Lees snel verder!

Local

Blogserie: vergelijking kantoorpanden (6) - Eindhoven

In de blogserie vergelijken kantoorpanden lichten we in een bepaalde stad een aantal kantoorpanden uit. Deze keer is het de beurt aan Eindhoven!