Local

Waar ga jij kantoorruimte huren? Een vraag die je kunt beantwoorden na het lezen van de artikelen in deze categorie. We vergelijken steden, stadsdelen en/of wijken en ook kantoren met elkaar. Ieder bedrijf heeft andere wensen en eisen, waardoor een bepaald(e) stad(sdeel) of kantoor juist wél of níet geschikt is als kantoorlocatie.


Voordat je gaat huren wil je natuurlijk weten waar je gaat huren. Ga je voor een kantoor in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of pak 'm beet in Arnhem, Zwolle of Tilburg? Of huur je buiten onze landsgrenzen in bijvoorbeeld Berlijn of Brussel? En huur je dan op een centrumlocatie, een industrieterrein, direct aan de snelweg of juist bij een treinstation? Middels deze artikelen weet jij welke locatie en misschien zelfs welke specifieke kantoorruimte voor jouw bedrijf 'the place to be is'!

Local

Klaar met thuiswerken? Deze kantoren staan klaar voor jou!

Kan jij nog niet terug naar kantoor of heb jij genoeg van het thuiswerken? Dan is het werken in een eigen kantoorkamer of een flexwerkplek een oplossing voor jou. Dit heeft veel voordelen. Laat je inspireren!

Local

Kantoorruimte in Apeldoorn? Dit kantoorpand mag je niet missen!

Wil je graag kantoorruimte huren in Apeldoorn? Dan is een kantoor huren aan de Wapenrustlaan 11-31 iets voor jou. Benieuwd naar meer informatie over dit kantoorpand? Lees dan snel verder!

Local

5x kantoorruimte aan de Waalhaven in Rotterdam

Is Rotterdam Waalhaven dé kantoorlocatie voor jouw onderneming? Je leest de voordelen van een kantoorruimte in Waalhaven in dit blog!

Local

Coronaproof werken: dit kantoor is er klaar voor!

De coronamaatregelen worden steeds meer versoepeld. We mogen steeds meer, mits we de 1,5 meter afstand van elkaar kunnen bewaren. Het kantoor aan de Zuidas, Gustav Mahlerplein 28 & 58-60 is helemaal klaar om coronaproof te kunnen werken! Hoe het kantoor coronaproof is geworden? Dat lees je in dit blog!

Local

Top 5 grote kantoren van Nederland

Wij hebben een aantal prachtige grote kantoren voor je op een rijtje gezet. Ben jij toe aan een groter kantoor? Of gewoon heel erg nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Local

Kantoorruimte huren in Utrecht: 3 redenen waarom wel of juist niet!

Wil je kantoorruimte huren in Utrecht? Of twijfel je misschien of Utrecht wel de juiste stad is voor jou? Een goede keuze maken voor een kantoorruimte in Utrecht kan lastig zijn. Wil jij weten waarom je wel of niet een kantoorruimte moet huren in Utrecht? In dit blog lees je 3 redenen waarom je juist wel of niet een kantoorruimte moet huren in Utrecht!

Local

Blogserie: vergelijking kantoorpanden (7) - Groningen

In deze serie lichten we kantoren uit en vergelijken we deze op bepaalde punten. Dit keer is Groningen aan de beurt. Lees snel verder!

Local

Blogserie: vergelijking kantoorpanden (6) - Eindhoven

In de blogserie vergelijken kantoorpanden lichten we in een bepaalde stad een aantal kantoorpanden uit. Deze keer is het de beurt aan Eindhoven!

Local

Welke stadsdelen van Rotterdam zijn interessant om een kantoorruimte te huren?

Wil jij een kantoorruimte huren in Rotterdam, maar weet je niet in welk stadsdeel je jouw bedrijf moet vestigen? In dit blog worden interessante stadsdelen in Rotterdam uitgelicht.

Local

Blogserie: vergelijking kantoorpanden (5) - Arnhem

SKEPP helpt je met jouw keuze. We vergelijken kantoorruimte in Arnhem en daarmee maak jij snel de juiste keuze!

Local

Blogserie: vergelijking kantoorpanden (4) - Den Haag

In deze serie van blogs worden kantoorpanden in een bepaalde stad uitgelicht. Dit keer is Den Haag aan de beurt. Lees snel verder voor alle informatie!

Local

Blogserie: vergelijking kantoorpanden (3) - Utrecht

In het eerste en het tweede deel van deze blogserie werden elk 4 kantoorpanden in Amsterdam en Rotterdam vergeleken. Nu is het de beurt aan Utrecht!