Local

Waar ga jij kantoorruimte huren? Een vraag die je kunt beantwoorden na het lezen van de artikelen in deze categorie. We vergelijken steden, stadsdelen en/of wijken en ook kantoren met elkaar. Ieder bedrijf heeft andere wensen en eisen, waardoor een bepaald(e) stad(sdeel) of kantoor juist wél of níet geschikt is als kantoorlocatie.


Voordat je gaat huren wil je natuurlijk weten waar je gaat huren. Ga je voor een kantoor in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of pak ‘m beet in Arnhem, Zwolle of Tilburg? Of huur je buiten onze landsgrenzen in bijvoorbeeld Berlijn of Brussel? En huur je dan op een centrumlocatie, een industrieterrein, direct aan de snelweg of juist bij een treinstation? Middels deze artikelen weet jij welke locatie en misschien zelfs welke specifieke kantoorruimte voor jouw bedrijf ‘the place to be is’!

Local

De 7 meest indrukwekkende kantoorruimtes van Nederland

In Nederland zijn ontzettend veel kantoorruimtes te huur. De kantoren worden steeds hipper en gezelliger. In dit blog lichten we de 7 mooiste kantoren in Nederland uit!

Local

Waarom kantoorruimte huren in de Randstad jouw bedrijf een boost geeft

Een kantoorruimte huren in de grootste economische regio van Nederland? In dit blog lees jij waarom het huren van een kantoorruimte in de Randstad jouw bedrijf een boost geeft!

Local

Een kantoorruimte huren in de opkomende locatie Amsterdam Noord doe je hierom!

Amsterdam Noord! Een opkomende locatie vanwege de lage huurprijzen en de bereikbaarheid van het stadsdeel. Lees meer over deze hippe wijk en het aanbod van kantoorruimte!

Local

Een kantoorpand huren in Rotterdam dat past bij de uitstraling van jouw organisatie – PART II

Kantoorpand huren in de stad Rotterdam? Lees dan over de verschillende stijlen en de daarbij passende panden. Er zitten vele toffe kantoorpanden bij!

Local

Breda! Kantoorruimte huren in deze prachtstad biedt vele voordelen

Kantoorruimte huren in de stad Breda? Lees de voordelen over huren in de stadsdelen Centrum-Station, Noord-Prinsenbeek en Oost-Brabantpark en welke toffe kantoorpanden je hier kunt huren!

Local

Huur kantoorruimte in Utrecht, Amersfoort, Nieuwegein of Houten om deze redenen

Kantoorruimte huren in de Utrechtse provincie? In dit blog lees je alle voordelen over huren in Utrecht, Amersfoort, Nieuwegein en Houten en welke toffe panden je hier kunt huren!

Local

Kantoorruimte huren in Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn of Ede? Bepaal de beste locatie voor jouw bedrijf

Kantoorruimte huren in de Gelderse steden? In dit blog lees je waarom huren in een van de steden Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn of Ede voor jouw bedrijf interessant is!

Local

Dit is waarom tech-bedrijven kantoorruimte huren in Eindhoven

Wist jij dat Eindhoven dé tech-stad van Nederland is en ook bijna van Europa? Eindhoven is booming! Ga daarom zelf kantoorruimte huren in deze stad. Lees hier precies waarom.

Local

Kantoorruimte huren in Breda, Eindhoven, Den Bosch, Roosendaal of Tilburg

Wil jij kantoorruimte huren in een Brabantse stad zoals Breda, Tilburg, Roosendaal en Eindhoven? Na het lezen van dit blog weet je in welke stad jouw bedrijf kantoorruimte moet huren.

Local

Een kantoorpand huren in Rotterdam dat past bij de uitstraling van jouw organisatie - PART I

De 'offline' marketing van jouw organisatie is erg belangrijk. Kies daarom een kantoorpand die past bij de uitstraling van jouw bedrijf. Bekijk de soorten kantoorruimten in Rotterdam passend bij jou!

Local

De voorspelde kantoortrends vind je in deze kantoorruimten in Amsterdam

Eerder dit jaar voorspelden we de kantoortrends voor 2018. We maakten een rondje langs Amsterdamse kantoren en spotten de trens op verschillende locaties. Bekijk welke kantoren inspelen op kantoortrends.

Local

De top 13 kantoren voor de financiële sector in Amsterdam Zuid-Oost

Als snelgroeiende partij wil jij kantoorruimte huren die groot genoeg is voor jouw benodigde aantal werkplekken, zonder dat je teveel huur betaalt. Bekijk hier 13 panden in Amsterdam Zuid-Oost.