Local

Waar ga jij kantoorruimte huren? Een vraag die je kunt beantwoorden na het lezen van de artikelen in deze categorie. We vergelijken steden, stadsdelen en/of wijken en ook kantoren met elkaar. Ieder bedrijf heeft andere wensen en eisen, waardoor een bepaald(e) stad(sdeel) of kantoor juist wél of níet geschikt is als kantoorlocatie.


Voordat je gaat huren wil je natuurlijk weten waar je gaat huren. Ga je voor een kantoor in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of pak 'm beet in Arnhem, Zwolle of Tilburg? Of huur je buiten onze landsgrenzen in bijvoorbeeld Berlijn of Brussel? En huur je dan op een centrumlocatie, een industrieterrein, direct aan de snelweg of juist bij een treinstation? Middels deze artikelen weet jij welke locatie en misschien zelfs welke specifieke kantoorruimte voor jouw bedrijf 'the place to be is'!

Local

Top 7 kantoorruimten met een industriële inrichting

Een trend die voorkomt in vele kantoorruimte is een industriële look, maar waar vind je nou dé industriële kantoorruimte voor jouw bedrijf? Lees het in dit blog!

Local

Een kantoorruimte huren dichtbij een hogeschool of universiteit, doe er je voordeel mee

Heb jij er al eens over nagedacht om een kantoorruimte te gaan huren dichtbij een hogeschool of universiteit? Hiermee profiteer je van vele voordelen. Je leest het in dit blog!

Local

Een kantoorruimte aan de snelweg? Lees hier de toplocaties

Dagelijks reizen vele werknemers met de auto naar hun kantoorruimte. Voor jou als ondernemer belangrijk om je dus te vestigen op een gunstige locatie voor je werknemers. Lees in dit blog alle geschikte kantoorlocaties nabij de autosnelweg!

Local

Kantoorruimte met goede bereikbaarheid? Huur op deze OV-locaties

Werknemers reizen steeds vaker met het openbaar vervoer naar hun kantoorruimte. Voor jou als ondernemer dus belangrijk om een kantoorruimte te huren op een gunstige OV-locatie!

Local

9 bijzondere kantoorruimtes aan de grachtengordel van Amsterdam uitgelicht

Op zoek naar een kantoorruimte in Amsterdam? Lees dan dit blog en ontdek de karakteristieke grachtenpanden van Amsterdam!

Local

Waarom je een kantoorruimte moet huren in Maastricht, Venlo, Sittard of Roermond

Op zoek naar kantoorruimte in Maastricht, Sittard, Venlo of Roermond? In dit blog ontdek je waarom het aantrekkelijk is om juist in Limburg een kantoor te huren!

Local

Waarom een kantoorruimte in Den Haag de interesse wekt van veel bedrijven!

Kantoorruimte huren in de stad Den Haag? Lees de voordelen over huren aan de Kalvermarkt, Julianaplein en Oost-Brabantpark en welke toffe kantoorpanden je hier kunt huren!

Local

Dit is waarom je een flexplek in Hengelo moet huren

Flexwerken in Twente? Dat doe je op deze inspirerende locatie in het centrum van Hengelo! Een flexplek huur je al vanaf €99,- per maand aan het Industrieplein in Hengelo.

Local

De 7 meest indrukwekkende kantoorruimtes van Nederland

In Nederland zijn ontzettend veel kantoorruimtes te huur. De kantoren worden steeds hipper en gezelliger. In dit blog lichten we de 7 mooiste kantoren in Nederland uit!

Local

3 redenen om een kantoor te huur in Antwerpen te hebben

Op zoek naar een kantoor te huur? Opteer dan zeker voor een kantoor te huur in Antwerpen. Lees de 3 redenen om vandaag nog een kantoor te huur in Antwerpen te overwegen.

Local

Waarom kantoorruimte huren in de Randstad jouw bedrijf een boost geeft

Een kantoorruimte huren in de grootste economische regio van Nederland? In dit blog lees jij waarom het huren van een kantoorruimte in de Randstad jouw bedrijf een boost geeft!

Local

Een kantoorruimte huren in de opkomende locatie Amsterdam Noord doe je hierom!

Amsterdam Noord! Een opkomende locatie vanwege de lage huurprijzen en de bereikbaarheid van het stadsdeel. Lees meer over deze hippe wijk en het aanbod van kantoorruimte!