Local

Waar ga jij kantoorruimte huren? Een vraag die je kunt beantwoorden na het lezen van de artikelen in deze categorie. We vergelijken steden, stadsdelen en/of wijken en ook kantoren met elkaar. Ieder bedrijf heeft andere wensen en eisen, waardoor een bepaald(e) stad(sdeel) of kantoor juist wél of níet geschikt is als kantoorlocatie.


Voordat je gaat huren wil je natuurlijk weten waar je gaat huren. Ga je voor een kantoor in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of pak 'm beet in Arnhem, Zwolle of Tilburg? Of huur je buiten onze landsgrenzen in bijvoorbeeld Berlijn of Brussel? En huur je dan op een centrumlocatie, een industrieterrein, direct aan de snelweg of juist bij een treinstation? Middels deze artikelen weet jij welke locatie en misschien zelfs welke specifieke kantoorruimte voor jouw bedrijf 'the place to be is'!

Local

Kantoorruimte huren in Utrecht: 3 redenen waarom wel of juist niet!

Wil je kantoorruimte huren in Utrecht? Of twijfel je misschien of Utrecht wel de juiste stad is voor jou? Een goede keuze maken voor een kantoorruimte in Utrecht kan lastig zijn. Wil jij weten waarom je wel of niet een kantoorruimte moet huren in Utrecht? In dit blog lees je 3 redenen waarom je juist wel of niet een kantoorruimte moet huren in Utrecht!

Local

Blogserie: vergelijking kantoorpanden (7) - Groningen

In deze serie lichten we kantoren uit en vergelijken we deze op bepaalde punten. Dit keer is Groningen aan de beurt. Lees snel verder!

Local

Blogserie: vergelijking kantoorpanden (6) - Eindhoven

In de blogserie vergelijken kantoorpanden lichten we in een bepaalde stad een aantal kantoorpanden uit. Deze keer is het de beurt aan Eindhoven!

Local

Welke stadsdelen van Rotterdam zijn interessant om een kantoorruimte te huren?

Wil jij een kantoorruimte huren in Rotterdam, maar weet je niet in welk stadsdeel je jouw bedrijf moet vestigen? In dit blog worden interessante stadsdelen in Rotterdam uitgelicht.

Local

Blogserie: vergelijking kantoorpanden (5) - Arnhem

SKEPP helpt je met jouw keuze. We vergelijken kantoorruimte in Arnhem en daarmee maak jij snel de juiste keuze!

Local

Blogserie: vergelijking kantoorpanden (4) - Den Haag

In deze serie van blogs worden kantoorpanden in een bepaalde stad uitgelicht. Dit keer is Den Haag aan de beurt. Lees snel verder voor alle informatie!

Local

Blogserie: vergelijking kantoorpanden (3) - Utrecht

In het eerste en het tweede deel van deze blogserie werden elk 4 kantoorpanden in Amsterdam en Rotterdam vergeleken. Nu is het de beurt aan Utrecht!

Local

Waarom jij kantoorruimte moet huren in de gezelligste wijken van Eindhoven

Wil je kantoorruimte huren in Eindhoven? Dan wil je natuurlijk wel weten welke wijk nou het gezelligst is. Lees in dit blog welke wijk het gezelligst is om jouw kantoorruimte te huren!

Local

Waarom je kantoorruimte moet huren in Den Haag

Twijfel jij of je wel of niet een kantoorruimte in Den Haag moet huren? In dit blog vertellen wij je waarom je dat wel moet doen! Zo heeft Den Haag een prachtige ligging dicht bij Scheveningen, is de stad goed bereikbaar en Den Haag blijft maar groeien.

Local

Blogserie: vergelijking kantoorpanden (2) - Rotterdam

In deze blogserie van SKEPP worden verschillende kantoorruimten met elkaar vergeleken. In de aftrap van deze blogserie worden er een aantal kantoorpanden in het bruisende Amsterdam vergeleken.

Local

De meest toffe kantoorpanden aan de Atoomweg in Utrecht

Zoek je een kantoorruimte aan de Atoomweg in Utrecht Lage Weide? Bekijk hier de meest toffe kantoorpanden aan de Atoomweg in Utrecht!

Local

Blogserie: vergelijking kantoorpanden (1) - Amsterdam

In deze blogserie van SKEPP worden verschillende kantoorruimten met elkaar vergeleken. In de aftrap van deze blogserie worden er een aantal kantoorpanden in het bruisende Amsterdam vergeleken.