Local

Waar ga jij kantoorruimte huren? Een vraag die je kunt beantwoorden na het lezen van de artikelen in deze categorie. We vergelijken steden, stadsdelen en/of wijken en ook kantoren met elkaar. Ieder bedrijf heeft andere wensen en eisen, waardoor een bepaald(e) stad(sdeel) of kantoor juist wél of níet geschikt is als kantoorlocatie.


Voordat je gaat huren wil je natuurlijk weten waar je gaat huren. Ga je voor een kantoor in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of pak 'm beet in Arnhem, Zwolle of Tilburg? Of huur je buiten onze landsgrenzen in bijvoorbeeld Berlijn of Brussel? En huur je dan op een centrumlocatie, een industrieterrein, direct aan de snelweg of juist bij een treinstation? Middels deze artikelen weet jij welke locatie en misschien zelfs welke specifieke kantoorruimte voor jouw bedrijf 'the place to be is'!

Local

Top 7 kantoorruimten in Breda

Op zoek naar een kantoorruimte in Breda? De stad heeft een kantorenaanbod voor elke organisatie. Lees in dit blog de top 7 kantoorruimten in Breda!

Local

Top 7 kantoorvilla's van Nederland

Een woonhuis omgetoverd tot kantoorpand? Dit heb je met een kantoorvilla. In dit blog lees je de top 7 kantoorvilla's van Nederland!

Local

Een kantoor huren in Antwerpen Sint-Andries

Antwerpen Sint-Andries heeft veel te bieden en is dus ideaal om een kantoor te huren. Lees in dit blog over een aantal mooie kantoren die te huur zijn.

Local

Popularne i biznesowe dzielnice Warszawy - Śródmieście, Mokotów i Ochota

Która dzielnica Warszawy jest najbardziej popularna? Szukaz biura do wynajęcia w Śródmieściu, na Mokotowie, a może na Ochocie? Przeczytaj blog o biznesowych dzielnicach w Warszawie i znajdz odpowiednią lokalizację!

Local

Top 7 modern-zakelijke kantoorruimten

Een modern-zakelijke kantoorruimte zie je steeds vaker terugkomen in de inrichting. Alleen hoe combineer je beide stijlen in één kantoorruimte? Lees in dit blog de kantoorlocaties voor een modern-zakelijke kantoorruimte!

Local

Top 7 kantoorruimten met een industriële inrichting

Een trend die voorkomt in vele kantoorruimte is een industriële look, maar waar vind je nou dé industriële kantoorruimte voor jouw bedrijf? Lees het in dit blog!

Local

Kantoorruimte huren in Groningen? Profiteer van de vele voordelen van deze stad!

Op zoek naar een kantoorruimte in Groningen? De stad beschikt over een uitstekend aanbod aan kantoorruimtes. In dit blog worden de meeste gewilde kantoorpanden en stadsdelen uitgelicht!

Local

Een kantoorruimte huren dichtbij een hogeschool of universiteit, doe er je voordeel mee

Heb jij er al eens over nagedacht om een kantoorruimte te gaan huren dichtbij een hogeschool of universiteit? Hiermee profiteer je van vele voordelen. Je leest het in dit blog!

Local

Een kantoorruimte aan de snelweg? Lees hier de toplocaties

Dagelijks reizen vele werknemers met de auto naar hun kantoorruimte. Voor jou als ondernemer belangrijk om je dus te vestigen op een gunstige locatie voor je werknemers. Lees in dit blog alle geschikte kantoorlocaties nabij de autosnelweg!

Local

Kantoorruimte met goede bereikbaarheid? Huur op deze OV-locaties

Werknemers reizen steeds vaker met het openbaar vervoer naar hun kantoorruimte. Voor jou als ondernemer dus belangrijk om een kantoorruimte te huren op een gunstige OV-locatie!

Local

9 bijzondere kantoorruimtes aan de grachtengordel van Amsterdam uitgelicht

Op zoek naar een kantoorruimte in Amsterdam? Lees dan dit blog en ontdek de karakteristieke grachtenpanden van Amsterdam!

Local

De 5 mooiste kantoren te huur van Brussel

Brussel, de centrale punt van België en dus ideaal om jouw kantoor te huur te vestigen. Lees in dit blog 5 kantoren te huur die zowel qua locatie, prijs als services de moeite waard zijn.