Kantoorruimte huren Den Bosch, Reitscheweg 45-57

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Fitnessruimte
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Reitscheweg 45-57 in Den Bosch

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Den Bosch!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Reitscheweg in Den Bosch

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte aan de Reitscheweg in Den Bosch? Neem dan eens een kijkje in dit representatieve kantoorgebouw. Het kantoorpand is gebouwd in 1990 en heeft een centrale locatie, namelijk direct aan de doorgaande weg. Het is een kantoorpand waar je makkelijk klanten kunt ontvangen, dit komt mede door de goed ogende entree. 

Huurprijzen

Op dit moment is er in totaal 1121 m2 beschikbaar aan kantoorruimte. Deze oppervlakte is verdeeld over 3 verschillende kantoorunits. 1 daarvan is gevestigd op de begane grond, met een totale oppervlakte van 316 m2. Deze kantoorruimte is te huur voor een €3291,- in de maand.  De andere 2 kantoorkamers zijn gevestigd op de 1e verdieping. Ben je op zoek naar een grote kantoorruimte en wil je doorgroeien met je bedrijf? Dan raden we je aan om de kantoorruimte van 495 m2 te bekijken, te huur voor €5156,- in de maand. De kantoorruimten zijn flexibel in te delen, er is namelijk veel ruimte om jullie wensen te realiseren. Zo huur je een kantoorruimte die perfect aansluit bij jouw bedrijf! Vraag onze vastgoedconsultants naar alle mogelijkheden.

Een restaurant, vergaderruimte en parkeergelegenheid

Wanneer je met de auto reist naar de Reitscheweg in Den Bosch is het vaak niet mogelijk om deze voor de deur te parkeren, bij dit kantoorpand wel! Voor slechts €20,- in de maand ben jij verzekerd van een plekje op de parkeerplaats aan de voorzijde van het kantoorpand. Daarnaast maak je op deze locatie buiten de kantoorruimten om ook gebruik van vele andere services en faciliteiten. Er is namelijk een restaurant, een vergaderruimte en het is mogelijk om na werktijd te gaan sporten. Met andere woorden, alles is hier aanwezig voor een perfecte werkomgeving.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is met zowel het openbaar vervoer als met de auto uitstekend bereikbaar. Er is namelijk een bushalte op slechts 1 minuut loopafstand vanaf jouw werkplek gelegen, deze lijn heeft een directe aansluiting op het treinstation ’s-Hertogenbosch Oost. Daarnaast liggen de A2, A59 en A65 op een korte rijafstand van minder dan 10 minuten. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Reitscheweg in Den Bosch?

Ben je enthousiast en wil je een kantoorruimte huren aan de Reitscheweg in Den Bosch? Wacht dan niet langer en neem contact op met een van onze vastgoedconsultants. Wij zullen je helpen bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar een kantoorruimte aan de Reitscheweg.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

C

Erg leuk concept!

Op meerdere plekken in Den Bosch te vinden, deze locatie is een van mijn favorieten.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Reitscheweg 45-57

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen