Kantoorruimte huren Tilburg, Stationsstraat 17-19

4 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Koffie/thee
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Stationsstraat 17-19 in Tilburg

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Tilburg!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Stationsstraat (Centrum)

Aan de Stationsstraat in Tilburg huur je (ingerichte) kantoorruimten vanaf 31 m2 en kantoorruimte op maat tegen aantrekkelijke voorwaarden. Het betreft een prachtig kantoorgebouw dat gebouwd is in het jaar 1883. Gelegen in een gezellige buurt met het leuke koffietentje Beans & Bites en Café Jack’s om de hoek. 

Huurprijzen, kantoor Stationsstraat, Tilburg 

Jouw eigen kantoorkamer is al te huur voor slechts €450,- per maand in dit kantoorgebouw. Je huurt dan een ruimte van 31 m2. Binnen dit karakteristieke kantoorpand zijn kantoorkamers in alle maten beschikbaar. In totaal is er circa 1895 m2 aan kantoorruimte beschikbaar. Een grote ruimte van 608 m2 is bijvoorbeeld te huur voor een bedrag van €4950,-. 

Stationsstraat: kantoorpand met een rijke historie 

Dit kantoorpand aan de Stationsstraat in Tilburg heeft een hele geschiedenis achter zich. Het is oorspronkelijk gebouwd als woonhuis, daarna diende het als bankgebouw. Het kantoorpand heeft enerzijds een klassieke uitstraling maar van binnen is alles zeer modern ingericht. De huidige huurders in dit pand bestaan onder andere uit de kindertelefoon, een assurantiënkantoor, een advocatenkantoor en een coachingspraktijk. Wordt jij de volgende huurder?

Locatie en bereikbaarheid, Stationsstraat, Tilburg 

Voor OV-reizigers is dit kantoorpand de perfecte werklocatie. Het kantoorgebouw ligt namelijk op een loopafstand van 1 minuut van Tilburg Centraal Station. Echter, automobilisten mogen ook niet klagen. Met de rijkswegen A58 en A65 in de directe omgeving ben je binnen no-time op kantoor. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Stationsstraat? 

Dus ben jij al een tijdje op zoek naar kantoorruimte in Tilburg en vind je een goede bereikbaarheid een belangrijke voorwaarde? Stop dan met zoeken en kom snel een kijkje nemen in dit kantoorgebouw. Plan hiervoor gratis een rondleiding in. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

M

Toen ik hier naar binnen liep was ik versteld van de mogelijkheden.

Van kleine kantoorruimten tot ontzettend grote, fijn dat je een kantoorruimte kunt kiezen die precies bij jouw past!

P

Van buiten mooi, maar verhuurder doet niets aan onderhoud e.d.

en komt afspraken niet na. Net als veel anderen ook teleurgesteld weer vertrokken.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Stationsstraat 17-19

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen