Super deal

Tilburg, Stationsstraat 17-19

5038EA Tilburg

5 (1)

Kantoorruimte huren aan de Stationsstraat (Centrum)

Aan de Stationsstraat in Tilburg huur je (ingerichte) kantoorruimten vanaf 31 m2 en kantoorruimte op maat tegen aantrekkelijke voorwaarden. Het betreft een prachtig kantoorgebouw dat gebouwd is in het jaar 1883. Gelegen in een gezellige buurt met het leuke koffietentje Beans & Bites en Café Jack’s om de hoek.

Huurprijzen, kantoor Stationsstraat, Tilburg

Jouw eigen kantoorkamer is al te huur voor slechts €450,- per maand in dit kantoorgebouw. Je huurt dan een ruimte van 31 m2. Binnen dit karakteristieke kantoorpand zijn kantoorkamers in alle maten beschikbaar. In totaal is er circa 1895 m2 aan kantoorruimte beschikbaar. Een grote ruimte van 608 m2 is bijvoorbeeld te huur voor een bedrag van €4950,-.

Stationsstraat: kantoorpand met een rijke historie

Dit kantoorpand aan de Stationsstraat in Tilburg heeft een hele geschiedenis achter zich. Het is oorspronkelijk gebouwd als woonhuis, daarna diende het als bankgebouw. Het kantoorpand heeft enerzijds een klassieke uitstraling maar van binnen is alles zeer modern ingericht. De huidige huurders in dit pand bestaan onder andere uit de kindertelefoon, een assurantiënkantoor, een advocatenkantoor en een coachingspraktijk. Wordt jij de volgende huurder?

Locatie en bereikbaarheid, Stationsstraat, Tilburg

Voor OV-reizigers is dit kantoorpand de perfecte werklocatie. Het kantoorgebouw ligt namelijk op een loopafstand van 1 minuut van Tilburg Centraal Station. Echter, automobilisten mogen ook niet klagen. Met de rijkswegen A58 en A65 in de directe omgeving ben je binnen no-time op kantoor.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Stationsstraat?

Dus ben jij al een tijdje op zoek naar kantoorruimte in Tilburg en vind je een goede bereikbaarheid een belangrijke voorwaarde? Stop dan met zoeken en kom snel een kijkje nemen in dit kantoorgebouw. Plan hiervoor gratis een rondleiding in.

Huur kantoorruimte in een monumentale villa in Tilburg Stationsstraat 17-19 Tilburg Toplocatie!

1 beoordelingen Stationsstraat

Toen ik hier naar binnen liep was ik versteld van de mogelijkheden.

Van kleine kantoorruimten tot ontzettend grote, fijn dat je een kantoorruimte kunt kiezen die precies bij jouw past!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!