Den Bosch, Willemsplein 2

5 (1)
 • Bureau

 • Koffie/thee

 • Printen

 • Vergaderplek

 • KVK-inschrijving

 • Postadres

 • Keuken

 • Parkeren

Kantoorkamers

vanaf € 169 p.m.

Kantoorruimte huren aan het Willemsplein in Den Bosch

Wil jij een kantoorruimte huren aan het Willemsplein in Den Bosch? Dan ben je bij dit kantoorpand aan het goede adres. Het gebouw staat hier sinds 1951 en heeft maar liefst een totale gebruiksoppervlakte van 37.631 m2. Deze oppervlakte is verdeeld over 7 bouwlagen waar op elke verdieping de mogelijkheid is om een kantoorruimte te huren. In het gebouw zitten grote ramen wat zorgt voor een veel lichtinval. Het pand heeft de naam ‘Bastion’ gekregen door de vorm van het gebouw.

Huurprijzen

Op deze locatie huur je kant-en-klare (flex)werkplekken of je huurt een gemeubileerde kantoorruimte. Op elke verdieping is er de mogelijkheid om een kantoor op maat de vinden. De grootte van een kantoorruimte kan maar liefst oplopen tot en met 942 m2. Zoek je iets kleiners? Ook dat is geen probleem.

Vergaderruimten, 24/7 toegankelijk en een receptie

Bij binnenkomst in het kantoorgebouw aan het Willemsplein in Den Bosch is er een zeer royale entree met een bemande receptie. Zij bieden jou de mogelijkheid om je te ondersteunen in zowel binnenkomende telefonie en postverwerking. Wanneer je hier een kantoorruimte huurt kun je gebruik maken van een beveiligde parkeerkelder en is het mogelijk om 24/7 in jouw eigen kantoorkamer of op jouw werkplek te werken. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld in het weekend nog de nodige werkzaamheden wil afronden. Verder zijn er nog vergaderzalen, voldoende pantry’s op elke verdieping die voorzien zijn van alle gemakken en er is een razendsnelle internetverbinding.

Locatie en bereikbaarheid

De dichtstbijzijnde oprit van de snelweg (A2) is maar 5 minuten rijden vanaf jouw kantoorruimte. Wanneer je liever met het openbaar vervoer wil reizen, hoeft dit ook zeker geen probleem te zijn. De bushalte Koningsweg is slechts 3 minuten lopen en brengt je vervolgens binnen 5 minuten naar het centrale treinstation van Den Bosch. Het pand is bij het centrum van Den Bosch te vinden. Hier vind je allerlei leuke winkels, gezellige cafés voor een goede kop koffie en er zijn veel restaurants. Mocht je een keer echt lekker willen eten na werktijd? Ga langs bij restaurant Fabuleus, het beste restaurant van de stad!

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Willemsplein in Den Bosch?

Zie jij jezelf al een kantoorruimte huren aan het Willemsplein in Den Bosch? Aarzel dan niet langer en neemt contact op met een van onze vastgoedconsultants. Zij helpen je graag verder en plannen een rondleiding voor je in. Dit is gratis en geheel vrijblijvend!

Creëer jouw eigen URBAN-inrichting met Officeplanner aan Willemsplein in Den Bosch

Officeplanner is een inspirerend designinrichtingspakket en kenmerkt zich door een hoge mate van flexibiliteit, omdat niets aard- en nagelvast is en dus altijd eenvoudig te verplaatsen. Het pakket is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: URBAN Scandinavian & URBAN Industrial. Creëer ook jouw URBAN-locatie aan Willemsplein in Den Bosch.

 1. Selecteer een kantoorruimte
 2. Richt je kantoorruimte in
 3. Ontvang vrijblijvend je huuraanbieding

1 beoordelingen Willemsplein

Wat een ontzettend groot kantoorgebouw met mooie kantoorruimten. Alles is hier tot in de puntjes geregeld, top!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!