Kantoorruimte huren Eindhoven Centrum, Kanaaldijk-Zuid 19

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Eindhoven, Geldropseweg 6 min. lopen (0,5 km)
 • Treinstation Eindhoven 20 min. lopen (1,6 km)
 • Sportschool 6 min. lopen (0,5 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Kanaaldijk-Zuid 19 in Eindhoven Centrum

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Eindhoven Centrum!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Kanaaldijk-Zuid in Eindhoven (Centrum)

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Kanaaldijk-Zuid in Eindhoven? Aan de rand van de Eindhovense binnenstad, direct aan het kanaal, ligt dit fraaie kantoorgebouw. Het kantoorpand is gelegen in de Irisbuurt en is gebouwd in het jaar 1994. Wanneer jij als ondernemer op zoek bent naar een kantoorruimte en eventueel ook een bedrijfsruimte, dan ben je bij dit kantoorpand aan het juiste adres. 

Huurprijzen

Kantoorruimten zijn in dit pand beschikbaar voor kleine, middelgrote en grote ondernemingen. Een kantoorkamer van 44 m2 is bijvoorbeeld al te huur voor €625,- per maand. De grootste beschikbare ruimte is een ruimte van 77 m2. Deze huur je voor een maandelijks bedrag voor €1105,-. Deze vanafprijzen gelden bij een huurcontract van minimaal 2 jaar. Wil je meer informatie over de te huren kantoorruimten of huurprijzen? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants. 

Afgesloten parkeerterrein, spreekkamers en 24/7 toegang 

Bij dit kantoorpand Aan de Kanaaldijk-Zuid in Eindhoven is een afgesloten parkeerterrein aanwezig waar jij je auto kunt parkeren. Verder zijn er spreekkamers waar jij als huurder gebruik van kunt maken. Ook de spreekkamers in andere kantoren van dit kantorenconcept (in Eindhoven, Nuenen, Helmond en Valkenswaard) zijn toegankelijk als jij besluit een kantoorruimte te huren. Daarnaast is het mogelijk om in dit kantoorpand buiten de traditionele kantooruren te werken. Je hebt namelijk 24/7 toegang tot jouw kantoorruimte, handig wanneer je ’s avonds nog wil doorwerken of in het weekend terug wil komen om de laatste werkzaamheden af te ronden.

Locatie en bereikbaarheid

Voor OV-reizigers is dit de ideale locatie om een kantoorruimte te huren. Eindhoven Centraal Station ligt namelijk op een loopafstand van slechts 15 minuten. Vanaf de A2 en A67 is het enkele minuten rijden naar het kantoorpand. Op zoek naar een gezellige bar waar je met je collega’s samen een biertje kunt drinken? Breng dan eens een bezoekje aan Café Bar Biljart Caravelle, een gezellig bruin café. En wil je uit werk nog even snel wat boodschappen halen? Dan kun je het beste even langs de Aldi, deze ligt 400 meter verderop. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Kanaaldijk-Zuid in Eindhoven?

Word jij ook helemaal enthousiast van de mogelijkheden die dit kantoorpand aan de Kanaal-Zuid in Eindhoven jou biedt? Om een goede indruk te krijgen kun je het beste een rondleiding inplannen. Onze vastgoedconsultants helpen je daar graag gratis en geheel vrijblijvend verder mee. Ook bij overige vragen kun je bij ons terecht. 


Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

S

Leuk houtgebruik in de kantoorruimtes, echt geschikt voor creatieve ondernemers.

G

Flexibele voorwaarden, en 24/7 toegang.

Dit vind ik zelf wel belangrijk.

R

Vette creatieve ruimte!!

Leuk voor designers o.i.d.

J

ruimte werkplekken in de gezamenlijke ruimte en erg toffe creatieve werkruimte.

L

leuke gezellige ontvangstruimte, verder niets bijzonders maar meer dan voldoendeWaardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Kanaaldijk-Zuid 19

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner