Super deal

Eindhoven Centrum, Kanaaldijk-Zuid 19

4 (5)
 • Bureau

 • Internet

 • Koffie/thee

 • Printen

 • Vergaderplek

 • KVK-inschrijving

 • Postadres

 • Keuken

 • Parkeren

Kantoorkamers

vanaf € 638 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Kanaaldijk-Zuid in Eindhoven (Centrum)

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Kanaaldijk-Zuid in Eindhoven? Aan de rand van de Eindhovense binnenstad, direct aan het kanaal, ligt dit fraaie kantoorgebouw. Het kantoorpand is gelegen in de Irisbuurt en is gebouwd in het jaar 1994. Wanneer jij als ondernemer op zoek bent naar een kantoorruimte en eventueel ook een bedrijfsruimte, dan ben je bij dit kantoorpand aan het juiste adres.

Huurprijzen

Kantoorruimten zijn in dit pand beschikbaar voor kleine, middelgrote en grote ondernemingen. Een kantoorkamer van 44 m2 is bijvoorbeeld al te huur voor €625,- per maand. De grootste beschikbare ruimte is een ruimte van 77 m2. Deze huur je voor een maandelijks bedrag voor €1105,-. Deze vanafprijzen gelden bij een huurcontract van minimaal 2 jaar. Wil je meer informatie over de te huren kantoorruimten of huurprijzen? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants.

Afgesloten parkeerterrein, spreekkamers en 24/7 toegang

Bij dit kantoorpand Aan de Kanaaldijk-Zuid in Eindhoven is een afgesloten parkeerterrein aanwezig waar jij je auto kunt parkeren. Verder zijn er spreekkamers waar jij als huurder gebruik van kunt maken. Ook de spreekkamers in andere kantoren van dit kantorenconcept (in Eindhoven, Nuenen, Helmond en Valkenswaard) zijn toegankelijk als jij besluit een kantoorruimte te huren. Daarnaast is het mogelijk om in dit kantoorpand buiten de traditionele kantooruren te werken. Je hebt namelijk 24/7 toegang tot jouw kantoorruimte, handig wanneer je ’s avonds nog wil doorwerken of in het weekend terug wil komen om de laatste werkzaamheden af te ronden.

Locatie en bereikbaarheid

Voor OV-reizigers is dit de ideale locatie om een kantoorruimte te huren. Eindhoven Centraal Station ligt namelijk op een loopafstand van slechts 15 minuten. Vanaf de A2 en A67 is het enkele minuten rijden naar het kantoorpand. Op zoek naar een gezellige bar waar je met je collega’s samen een biertje kunt drinken? Breng dan eens een bezoekje aan Café Bar Biljart Caravelle, een gezellig bruin café. En wil je uit werk nog even snel wat boodschappen halen? Dan kun je het beste even langs de Aldi, deze ligt 400 meter verderop.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Kanaaldijk-Zuid in Eindhoven?

Word jij ook helemaal enthousiast van de mogelijkheden die dit kantoorpand aan de Kanaal-Zuid in Eindhoven jou biedt? Om een goede indruk te krijgen kun je het beste een rondleiding inplannen. Onze vastgoedconsultants helpen je daar graag gratis en geheel vrijblijvend verder mee. Ook bij overige vragen kun je bij ons terecht.

Creëer jouw eigen URBAN-inrichting met Officeplanner aan Kanaaldijk-Zuid in Eindhoven Centrum

Officeplanner is een inspirerend designinrichtingspakket en kenmerkt zich door een hoge mate van flexibiliteit, omdat niets aard- en nagelvast is en dus altijd eenvoudig te verplaatsen. Het pakket is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: URBAN Scandinavian & URBAN Industrial. Creëer ook jouw URBAN-locatie aan Kanaaldijk-Zuid in Eindhoven Centrum.

 1. Selecteer een kantoorruimte
 2. Richt je kantoorruimte in
 3. Ontvang vrijblijvend je huuraanbieding

3D Viewer Kanaaldijk-Zuid

5 beoordelingen Kanaaldijk-Zuid

Leuk houtgebruik in de kantoorruimtes, echt geschikt voor creatieve ondernemers.

Flexibele voorwaarden, en 24/7 toegang. Dit vind ik zelf wel belangrijk.

Vette creatieve ruimte!!

Leuk voor designers o.i.d.

ruimte werkplekken in de gezamenlijke ruimte en erg toffe creatieve werkruimte.

leuke gezellige ontvangstruimte, verder niets bijzonders maar meer dan voldoende

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!