Kantoorruimte huren Eindhoven Centrum, Kanaaldijk-Zuid 19

4 (5 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Opslagruimte
 • Gratis WiFi
 • Bureau
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Kanaaldijk-Zuid 19 in Eindhoven Centrum

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 125 m2
  Huurprijs: € 1.974 € 1.875 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Kanaaldijk-Zuid in Eindhoven (Centrum)

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Kanaaldijk-Zuid in Eindhoven? Aan de rand van de Eindhovense binnenstad, direct aan het kanaal, ligt dit fraaie kantoorgebouw. Het kantoorpand is gelegen in de Irisbuurt en is gebouwd in het jaar 1994. Wanneer jij als ondernemer op zoek bent naar een kantoorruimte en eventueel ook een bedrijfsruimte, dan ben je bij dit kantoorpand aan het juiste adres. 

Huurprijzen

Kantoorruimten zijn in dit pand beschikbaar voor kleine, middelgrote en grote ondernemingen. Een kantoorkamer van 44 m2 is bijvoorbeeld al te huur voor €625,- per maand. De grootste beschikbare ruimte is een ruimte van 77 m2. Deze huur je voor een maandelijks bedrag voor €1105,-. Deze vanafprijzen gelden bij een huurcontract van minimaal 2 jaar. Wil je meer informatie over de te huren kantoorruimten of huurprijzen? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants. 

Afgesloten parkeerterrein, spreekkamers en 24/7 toegang 

Bij dit kantoorpand Aan de Kanaaldijk-Zuid in Eindhoven is een afgesloten parkeerterrein aanwezig waar jij je auto kunt parkeren. Verder zijn er spreekkamers waar jij als huurder gebruik van kunt maken. Ook de spreekkamers in andere kantoren van dit kantorenconcept (in Eindhoven, Nuenen, Helmond en Valkenswaard) zijn toegankelijk als jij besluit een kantoorruimte te huren. Daarnaast is het mogelijk om in dit kantoorpand buiten de traditionele kantooruren te werken. Je hebt namelijk 24/7 toegang tot jouw kantoorruimte, handig wanneer je ’s avonds nog wil doorwerken of in het weekend terug wil komen om de laatste werkzaamheden af te ronden.

Locatie en bereikbaarheid

Voor OV-reizigers is dit de ideale locatie om een kantoorruimte te huren. Eindhoven Centraal Station ligt namelijk op een loopafstand van slechts 15 minuten. Vanaf de A2 en A67 is het enkele minuten rijden naar het kantoorpand. Op zoek naar een gezellige bar waar je met je collega’s samen een biertje kunt drinken? Breng dan eens een bezoekje aan Café Bar Biljart Caravelle, een gezellig bruin café. En wil je uit werk nog even snel wat boodschappen halen? Dan kun je het beste even langs de Aldi, deze ligt 400 meter verderop. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Kanaaldijk-Zuid in Eindhoven?

Word jij ook helemaal enthousiast van de mogelijkheden die dit kantoorpand aan de Kanaal-Zuid in Eindhoven jou biedt? Om een goede indruk te krijgen kun je het beste een rondleiding inplannen. Onze vastgoedconsultants helpen je daar graag gratis en geheel vrijblijvend verder mee. Ook bij overige vragen kun je bij ons terecht. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

S

Leuk houtgebruik in de kantoorruimtes, echt geschikt voor creatieve ondernemers.

G

Flexibele voorwaarden, en 24/7 toegang.

Dit vind ik zelf wel belangrijk.

R

Vette creatieve ruimte!!

Leuk voor designers o.i.d.

J

ruimte werkplekken in de gezamenlijke ruimte en erg toffe creatieve werkruimte.

L

leuke gezellige ontvangstruimte, verder niets bijzonders maar meer dan voldoendeWaardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Kanaaldijk-Zuid 19

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen