VERHUURD

Amsterdam Oud Zuid, Olympisch Stadion 24-28

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Amsterdam Oud Zuid!

Kantoorruimte huren aan het Olympisch Stadion in Amsterdam (Oud-Zuid)

Heb jij altijd al een kantoorruimte willen huren aan het Olympisch Stadion in Amsterdam Oud-Zuid? Dan is dit jouw kans! Op een toplocatie, vlakbij de Amsterdamse Zuidas, het zakendistrict van de Randstad. Het stadion is gebouwd in het jaar 1928 en staat sinds 1992 officieel ingeschreven als rijksmonument. Als je kantoorruimte gaat huren in dit kantoorpand maak je direct gebruik van hoogwaardige services en voorzieningen. Genoeg redenen om te huren in dit bijzondere kantoorpand.

Huurprijzen

De bezettingsgraad van dit kantoorpand is bijna altijd 100%. Momenteel bestaan de huurders onder meer uit advocaten, softwareontwikkelaars en assurantietussenpersonen. Word jij de volgende huurder? Wees er dan snel bij. Er zijn namelijk nog 2 ruimten beschikbaar. Deze ruimten zijn 15 m2 en de huurprijs hiervan bedraagt €1350,- per maand.

WiFi, schoonmaak en 24/7 toegang

Zoals gezegd maak je in dit kantoorpand aan het Olympisch Stadion in Amsterdam Oud-Zuid gebruik van hoogwaarde services en voorzieningen. Zo beschikt iedere kantoorkamer over een supersnelle WiFi-verbinding en worden alle kantoren wekelijks schoongemaakt. Verder heb je altijd 24/7 toegang tot jouw kantoorruimte en is er bij dit kantoorpand een parkeergarage aanwezig. En niet te vergeten: het kantoorgebouw is voorzien van energielabel A.

Locatie en bereikbaarheid

Via station Amsterdam Oud-Zuid is het kantoorpand prima te bereiken. Dit treinstation is slechts 2 kilometer verwijderd van het kantoorgebouw. Bushalte Olympisch Stadion ligt direct voor de deur. Ook met de auto ben je in een mum van tijd op kantoor. Neem afslag s108 vanaf de A10 en je bent in 5 minuten op kantoor. Voor gezelligheid na werktijd kun je terecht bij de welbekende Harbour Club Café of Borrel Bar.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Olympisch Stadion in Amsterdam Oud-Zuid?

Past de beschikbare kantoorruimte aan het Olympisch Stadion in Amsterdam Oud-Zuid precies bij jouw onderneming en zie jij het zitten om op deze toplocatie te werken? Neem dan nog vandaag contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. SKEPP helpt jou aan een kantoorruimte aan het Olympisch Stadion.

Werken in het Olympisch Stadion? Huur er kantoorruimte! Olympisch Stadion 24-28 Amsterdam Oud Zuid Toplocatie!

3D Viewer Olympisch Stadion

2 beoordelingen Olympisch Stadion

Over een originele locatie gesproken!!

Super locatie met mooie kantoorruimten! Sluit precies aan bij onze zoekvraag!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!