Amsterdam Zuidas, Gustav Mahlerplein 28 & 58-60

5 (2)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

(Flex)werkplekken

vanaf € 150 p.m.

Kantoorkamers

vanaf € 1.600 p.m.

Kantoorruimte huren aan het Gustav Mahlerplein in Amsterdam (Zuidas)

Aan het Gustav Mahlerplein ligt dit iconische kantoorpand. Bij dit verfrissende kantoorconcept huur je op een gunstige locatie vlakbij de snelweg A4 en op loopafstand van meerdere OV-punten. Wanneer je dit kantoor binnenstapt, zal je onder de indruk zijn van de inrichting van het kantoorgebouw. Het design is prachtig, inspirerend en eigentijds. Kom daarom snel eens een kijkje nemen in Amsterdam!

Huurprijzen

Je huurt een eigen werkplek of een kantoorkamer (15 - 100 m2) binnen dit moderne kantoorpand in Amsterdam. Wanneer je op zoek bent naar een flexwerkplek in de Zuidas, dan bent u in dit kantoorpand aan het juiste adres. Niet voor niets werd het kantoorconcept uitgeroepen tot Nationale Flexwerkplek 2015. Een flexibele werkplek huur je voor maar €150,- per maand in dit moderne kantoor in de Zuidas te Amsterdam. Voor een eigen werkplek betaal je maandelijks €800,-, terwijl je een kantoorkamer huurt voor €1.600,- per maand. Flexibel huren is mogelijk, huren voor de langere termijn is doorgaans financieel aantrekkelijker.

Een restaurant, een koffiecorner, een bar en een loungeruimte

Naast het gemak van een (flex)werkplek of een kantoorruimte, kun je binnen dit kantoor ook genieten van de aanwezige voorzieningen. Een kantoor dat beschikt over een restaurant, een koffiecorner, een bar, een loungeruimte en een fitnessruimte is veel meer dan alleen een plek om te werken. Kortom, je voelt je thuis in dit kantoorgebouw aan de Gustav Mahleraan in de Zuidas in Amsterdam. Prettig toch?

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is gevestigd op de Amsterdamse Zuidas. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto is dit kantoorgebouw makkelijk te bereiken. Zo bereik je via de ringweg A10 gemakkelijk het kantoor en is het treinstation Amsterdam Zuid op loopafstand. Ook op loopafstand is het ‘World Trade Center’ gevestigd. Hier kun je in je pauze of na werktijd lekker wat eten en drinken.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Gustav Mahlerplein in Amsterdam?

Om de mogelijkheden van dit kantoorpand in Amsterdam in het echt te zien, is het verstandig om een rondleiding te plannen. Dit is gratis en geheel vrijblijvend. Je kunt dit zelf doen via het menu op deze pagina of door contact op te nemen met een van onze vastgoedconsultants.

3D Viewer Gustav Mahlerplein

2 beoordelingen Gustav Mahlerplein

In mijn studietijd heb ik heel veel gereisd.

De sfeer en inrichting van dit kantoorpand spreken mij hierdoor erg aan en het voelt als thuis komen in dit pand!

Onlangs een kijkje wezen nemen in dit pand.

Het interieur geeft een andere dimensie aan het begrip kantoor. Erg vriendelijk personeel en alles is uitstekend en tot in de puntjes verzorgd en geregeld!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!