Utrecht Lage Weide, Reactorweg 301

5 (3)
  • Internet

  • Koffie/thee

  • Vergaderplek

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Reactorweg (Lage Weide)

Dit moderne kantoorgebouw is gelegen op Bedrijventerrein Lageweide en is gebouwd in het jaar 1985. Dit kantoorpand bestaat uit 4 afzonderlijke kantoorgebouwen. In al deze gebouwen zijn nog meerdere ruimten voor de verhuur beschikbaar, variërend van kleine units tot een hele afdeling. De huidige huurders zijn afkomstig uit diverse branches. Zo zijn hier onder meer grafisch ontwerpers en adviseurs werkzaam.

Huurprijzen

Het kantoorpand aan de Reactorweg in Utrecht kent een totale perceeloppervlakte van 2040 m2. In dit kantoorgebouw zijn ruimten te huur vanaf 32 m2. Voor deze ruimten van 32 m2 betaal je maandelijks €469,-. Heb jij meer belang bij een hele afdeling? Dan kun je kiezen om een ruimte van 592 m2 te huren. Hiervoor betaal je een maandelijkse huurprijs van €115,- per m2 per jaar. Tussenliggende metrages van bijvoorbeeld 48 m2 en 311 m2 zijn ook te huur. Volop mogelijkheden in dit kantoorpand!

Een vergaderruimte, een loungeruimte en 24/7 toegang

In dit kantoorpand zijn vele faciliteiten en services aanwezig om jouw werkdag zo aangenaam mogelijk te maken. Ben jij een echt avondmens? Kies er dan voor om ’s avonds te werken. Jij hebt namelijk 24/7 toegang tot je kantoorruimte. Verder is er een vergaderruimte aanwezig waar je als huurder gebruik van kunt maken. Ook is het pand voorzien van een modern ingerichte loungeruimte om tussen de werkzaamheden door even tot rust te komen. Tot slot is er altijd volop koffie en thee aanwezig. Zo wordt jouw werkdag een groot feest.

Locatie en bereikbaarheid

Deze kantoorlocatie is voor automobilisten uitstekend bereikbaar. Het kantoorpand ligt namelijk direct aan de A2. Tevens is er bij dit pand gezorgd voor voldoende parkeergelegenheid. Als jij besluit een kantoorruimte op maat (>100 m2) te huren, zit het huren van een parkeerplek zelfs bij de huurprijs inbegrepen. Ben jij geen autoreiziger en kom je liever met het openbaar vervoer? Geen probleem. Op loopafstand ligt een bushalte met uitstekende verbindingen naar Utrecht Centraal. Op een afstand van 800 meter vind je Restaurant Zuiver. Dit is een gerenoveerde oude boerderij, een zeer geschikte locatie voor het houden van een feest of vergadering.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Reactorweg?

Wil jij graag een kantoorruimte huren naast toonaangevende bedrijven als Ziggo en FonQ? Kom dan eens langs om te kijken of er een leuke ruimte beschikbaar is voor jouw onderneming. Plan hiervoor gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in.

3 beoordelingen Reactorweg

Gave ruimten , zeer ruim en modern!

Door de vele ramen is er genoeg lichtinval, dit zorgt dagelijks voor een fijne werkomgeving!

Van binnen is het heel mooi en modern

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!