Kantoorruimte huren Utrecht Lage Weide, Reactorweg 301

5 (3 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Oplaadpunt auto
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Reactorweg 301 in Utrecht Lage Weide

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Utrecht Lage Weide!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Reactorweg (Lage Weide)

Dit moderne kantoorgebouw is gelegen op Bedrijventerrein Lageweide en is gebouwd in het jaar 1985. Dit kantoorpand bestaat uit 4 afzonderlijke kantoorgebouwen. In al deze gebouwen zijn nog meerdere ruimten voor de verhuur beschikbaar, variërend van kleine units tot een hele afdeling. De huidige huurders zijn afkomstig uit diverse branches. Zo zijn hier onder meer grafisch ontwerpers en adviseurs werkzaam. 

Huurprijzen

Het kantoorpand aan de Reactorweg in Utrecht kent een totale perceeloppervlakte van 2040 m2. In dit kantoorgebouw zijn ruimten te huur vanaf 32 m2. Voor deze ruimten van 32 m2 betaal je maandelijks €469,-. Heb jij meer belang bij een hele afdeling? Dan kun je kiezen om een ruimte van 592 m2 te huren. Hiervoor betaal je een maandelijkse huurprijs van €115,- per m2 per jaar. Tussenliggende metrages van bijvoorbeeld 48 m2 en 311 m2 zijn ook te huur. Volop mogelijkheden in dit kantoorpand! 

Een vergaderruimte, een loungeruimte en 24/7 toegang 

In dit kantoorpand zijn vele faciliteiten en services aanwezig om jouw werkdag zo aangenaam mogelijk te maken. Ben jij een echt avondmens? Kies er dan voor om ’s avonds te werken. Jij hebt namelijk 24/7 toegang tot je kantoorruimte. Verder is er een vergaderruimte aanwezig waar je als huurder gebruik van kunt maken. Ook is het pand voorzien van een modern ingerichte loungeruimte om tussen de werkzaamheden door even tot rust te komen. Tot slot is er altijd volop koffie en thee aanwezig. Zo wordt jouw werkdag een groot feest. 

Locatie en bereikbaarheid

Deze kantoorlocatie is voor automobilisten uitstekend bereikbaar. Het kantoorpand ligt namelijk direct aan de A2. Tevens is er bij dit pand gezorgd voor voldoende parkeergelegenheid. Als jij besluit een kantoorruimte op maat (>100 m2) te huren, zit het huren van een parkeerplek zelfs bij de huurprijs inbegrepen. Ben jij geen autoreiziger en kom je liever met het openbaar vervoer? Geen probleem. Op loopafstand ligt een bushalte met uitstekende verbindingen naar Utrecht Centraal. Op een afstand van 800 meter vind je Restaurant Zuiver. Dit is een gerenoveerde oude boerderij, een zeer geschikte locatie voor het houden van een feest of vergadering.  

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Reactorweg?

Wil jij graag een kantoorruimte huren naast toonaangevende bedrijven als Ziggo en FonQ? Kom dan eens langs om te kijken of er een leuke ruimte beschikbaar is voor jouw onderneming. Plan hiervoor gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

B

Gave ruimten , zeer ruim en modern!

K

Door de vele ramen is er genoeg lichtinval, dit zorgt dagelijks voor een fijne werkomgeving!

T

Van binnen is het heel mooi en modernWaardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Reactorweg 301

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen