Kantoorruimte huren Rotterdam Alexander, Hoofdweg 66

5 (8 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Postverwerking
 • Telefoon beantwoording
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Opslagruimte
 • Oplaadpunt auto
 • Parkeergelegenheid
 • (Flex)werkplekken
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Kastje/kluisje
 • Vergaderplekken
 • Receptie
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Hoofdweg 66 in Rotterdam Alexander

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Rotterdam Alexander!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Hoofdweg in Rotterdam

Wil jij een stijlvolle en prettige kantoorruimte huren aan de Hoofdweg in Rotterdam? Dan biedt dit Business Center een absolute uitkomst. Dit prachtige kantoorpand beschikt over diverse kantoorruimtes. Benieuwd naar de beschikbaarheid en mogelijkheden? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants. Zij gaan graag voor jou aan de slag!

Kantoorruimte huren

De kantoorruimtes op deze locatie variëren in oppervlakte. De beschikbaarheid is erg gering omdat de ruimtes en de locatie erg gewild zijn! De kleinste kantoorkamers hebben een oppervlakte van 18 m2. Deze huur je al voor maar €530,- per maand. Heb je behoefte aan meer ruimte? Ook dan ben je op deze locatie aan het juiste adres. Het aanbod kantoorkamers varieert namelijk tot maar liefst 45m2. Deze kantoorkamer kost slechts €1.200,- per maand. De hierboven genoemde prijzen zijn inclusief service kosten. Hierdoor weet jij direct waar je aan toe bent. De kantoorunits kunnen volledig naar wens worden opgeleverd. Richt je hem liever zelf in of huur je toch liever turn-key?

Een razendsnel WiFi netwerk, vergaderruimte en een privé parkeerterrein

Bij het huren van een kantoorruimte aan de Hoofdweg in Rotterdam word jij voorzien van fijne werkomstandigheden. Door de aanwezigheid van een razendsnel WiFi netwerk kun jij optimaal presteren tijdens jouw online werkzaamheden. Het kantoorpand beschikt over nette vergaderruimtes die uitkomst kunnen bieden bij het houden van een vergadering of presentatie. Jij als huurder krijgt de mogelijkheid om een eigen parkeerplek te bemachtigen. Hierdoor is er altijd plaats voor jouw auto. 

Locatie en bereikbaarheid

Jouw nieuwe werkplek bevindt zich op de ideale locatie. Binnen enkele minuten bereik je op- en afritten van de A16 en A20. Ook zijn er diverse bushaltes in de omgeving die jou werkplek goed bereikbaar maken door middel van het openbaar vervoer. Met de fiets bereik je binnen enkele minuten Metrostation Rotterdam Alexander. In de omgeving zijn diverse ondernemingen en bedrijven gevestigd die wellicht meerwaarde kunnen bieden voor jou. Bijvoorbeeld een supermarkt en een bouwmarkt. Voor een heerlijke wandeling loop je binnen enkele minuten het Venhoeve park in. Een fijne plek om even heerlijk te ontspannen.

Kantoorruimte huren aan de Hoofdweg in Rotterdam?

Wil jij met trots een kantoorruimte huren aan de Hoofdweg in Rotterdam? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze vastgoedconsultants. Zij bespreken graag de mogelijkheden met jou en kunnen samen met jou een bezichtiging inplannen. Dan kun jij dit prachtige aanbod binnenkort met eigen ogen bewonderen.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

J

Er hangt een fantastische sfeer, je voelt je gelijk thuis.

Alles wat je nodig hebt is er. Heldere afspraken en prijs, nog geen onprettige verrassingen gehad.

H

Prachtige werkplekken om het nieuwe werken tot zijn recht te laten komen.

Op een locatie met alle voorzieningen op loopafstand.

P

Toplocatie qua uitstraling en mogelijkheden.

Zeer tevreden over de gastvrijheid, professionaliteit en service.De beste plek om te werken en klanten te ontvangen.

J

Er heerst hier een gemoedelijke sfeer

K

Dit kantoor voelt als thuiskomen..

H

Tof dakterras!

Leuke ruimtes ter beschikking, ook om te vergaderen e.d.

M

Een prima kantoor op een voortreffelijke locatie.

Er zijn volop aanpassingen in het gebouw om de dienstverlening te optimaliseren.

H

Uitstekend bereikbare plek met flexibele mogelijkheden en perfecte service.

Als INSA maken wij niet alleen gebruik van een comfortabel kantoor, maar ook van de zalen voor trainingen. Daarvoor komen deelnemers uit het gehele land. Die profiteren van de uitstekende bereikbaarheid. De service van management en receptie is perfect.Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Hoofdweg 66

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen