Kantoorruimte huren

Bekijk en vergelijk kantoorruimte in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland

SKEPP beschikt over het meest actuele aanbod aan kantoorruimte. Door het grote aanbod is er voor ieder type bedrijf een geschikt kantoor op welke locatie dan ook. Door de kwalitatieve foto’s, video’s en 3D virtuele tours krijg je een goed inzicht van de beschikbare kantoorpanden.

Bekijk ons kantorenaanbod

Kantoorruimte verhuren

Wij verhuren je kantoorruimte en ontzorgen je hierbij

Officelisting

officelisting

Je plaatst jouw kantorenaanbod gratis, wij gaan direct op zoek naar geschikte huurkandidaten

Officemanager

officemanager

Wij verzorgen je contract- en facturatiebeheer, jij kunt alles overzichtelijk inzien in onze handige online administratietool

Met Officelisting verhuur je samen met ons je leegstaande kantoorruimte. De plaatsing, inclusief fotografie, is gratis en we werken op basis van no cure, no pay. Met Officemanager ontzorgen we je daarbij op financieel-administratief vlak. Plaats net als 800 andere verhuurders je aanbod op SKEPP!

Meer over Officelisting en Officemanager

Kantoorruimte inrichten

Met Officeplanner huur je flexibel het meubilair voor jouw kantoorinrichting

Officeplanner

Huur flexibel je design meubilair met Officeplanner. Een ergonomisch, duurzaam en hip inrichtingsconcept. SKEPP transporteert en monteert, zodat je binnen 1 week je kantoorinrichting gereed hebt op locatie.

Meer over Officeplanner

Tips, kantoortrends en unieke kortingsacties

Doe je voordeel met onze informatieve blogs en profiteer van kortingen op kantoorruimte

Tevreden huurders

Deze huurders vonden de ideale kantoorruimte bij SKEPP

Erg prettig contact gehad, ik werd snel geholpen en alle vragen werden beantwoord. Ik mocht niet weggaan voordat alles voor mij duidelijk was. Zeker een aanrader !

Jessica

Afspraak via SKEPP gemaakt voor het bezichtigen van een kantoorruimte. Dat verliep vlot en goed.

Esther van der Zwan

Positief, ze denken mee en hadden wat opties voor ons om te bekijken!

Kiel Vastgoed Beheer B.V.

Positief, vlot en snel contact gehad met Pim Trommelen. Nam zelf ook initiatief, kwam met suggesties en goed telefonisch contact over kantoorpanden en bevestigingen van afspraken.

Danny van der Hoeven

Het SKEPP team, en in mijn geval Anouk, heeft mij uitstekend geholpen met het vinden van de juiste kantoorplek in de jungle van Amsterdam. Ze schakelen snel en op een vriendelijke manier. Zeer prettig, een aanrader dus.

Lars Oostveen

Zeer goed geholpen door SKEPP. Altijd netjes alle afspraken nagekomen en gedurende het gehele traject proactief met ons meegedacht.

AttachingIT

Ik ben erg goed geinformeerd over de mogelijkheden bij SKEPP en heb hierdoor een geschikte ruimte kunnen vinden voor mijn bedrijf.

Olga Petrova

Erg vriendelijk en professioneel. Persoonlijk en klantgericht. Goed geholpen!

R.K Mondzorg

Ik vond het een erg prettige ervaring, ik ben heel goed en heel snel geholpen en mijn wensen werden goed begrepen.

Gemtrack

Professionele opvolging en goede aftersales. Celeste weet goed uit te vragen waar de behoefte ligt en hoe zij daar een oplossing voor heeft.

NewBSales

Wij, Appel & Ei, hebben het contact met SKEPP als heel prettig ervaren! Laagdrempelig, deskundig en adequaat hebben zij ons geholpen bij onze zoektocht! Een absolute aanrader en wij zullen ook zeker in de toekomst gebruik blijven maken van de diensten van SKEPP.

Appel & Ei Holding B.V.

Na online interesse te hebben getoond in kantoren, werden wij dezelfde dag nog telefonisch benaderd om onze interesse te bespreken. Vervolgens werd door SKEPP op korte termijn locatiebezoeken ingepland met de verhurende partijen. Dit heeft geresulteerd in het vinden van de juiste locatie en een huurcontract.

WiFiProfs B.V.

Veelgestelde vragen

Zit jouw vraag over SKEPP of het (ver)huren van kantoorruimte hier tussen?

 • Kantoorruimte huren
  • Wat is het verschil tussen een kantoorkamer en een kantoorruimte?
   • Een kantoorkamer is een eigen afgesloten kantoorruimte en wordt ook vaak kantoorunit genoemd. Kantoorkamers worden in diverse formaten aangeboden, oplopend tot 100 m2.

    Kantoorkamers worden zowel gemeubileerd als niet gemeubileerd opgeleverd.

    Een kantoorruimte op maat is daarentegen een grote ruimte van >100 m2. Vaak betreft het een gehele kantoorvloer met open flexwerkplekken, kantoorkamers, een eigen vergaderkamer en een pantry.

  • Wat is het verschil tussen een werkplek en een flexwerkplek?
   • Een werkplek is iets anders dan een flexwerkplek. Het verschil zit in de beschikbaarheid en dus niet in de werkomgeving.

    Bij een werkplek heb je een vaste, eigen plek in een open kantoorruimte. Je beschikt dus over een eigen bureau waar je jouw spullen ook kunt achterlaten.

    Bij een flexwerkplek heb je geen vaste, eigen plek maar huur je een membership. Dit geeft je het recht om onbeperkt gebruik te mogen maken van plekken in de open kantoorruimte die beschikbaar zijn. Als alles bezet is, dan heb je simpelweg pech en heb je geen plek.

    Een flexwerkplek is goedkoper dan een werkplek, omdat je geen zekerheid hebt dat je er gebruik van kunt maken.

  • Kan ik bij SKEPP ook vergaderruimten huren?
   • Nee, SKEPP helpt alleen bij het huren en verhuren van (flex)werkplekken, virtuele kantoren, kantoorkamers en kantoorruimten.

 • Hoe werkt SKEPP?
  • Wat is het verdienmodel van SKEPP?
   • SKEPP is volledig gratis voor ondernemers die een kantoorruimte of werkplek zoeken. Ook is het niet duurder om via SKEPP een kantoorruimte of werkplek te huren.

    SKEPP verdient haar geld door een commissie te vragen over de huurprijs. Voor werkplekken bedraagt deze commissie 15% over de maandelijkse huur gedurende de gehele contractperiode. Voor kantoorkamers en kantoorruimten daarentegen bedraagt deze commissie 10% over de eerste jaar huur.

    SKEPP heeft met verhuurders de afspraak dat de huurprijs nooit hoger mag zijn voor huurders die via SKEPP komen. De verhuurder is de klant van SKEPP, en ondernemers kunnen SKEPP gebruiken als betrouwbaar platform voor het vinden van de perfecte kantoorruimte of werkplek.

  • Met wie wordt uiteindelijk de huurovereenkomst gesloten?
   • De huurovereenkomst wordt uiteindelijk gesloten met de verhuurder van het kantoorpand. Via SKEPP word je in contact gebracht met de verhuurder van het kantoorpand door middel van een afspraak of een bezichtiging.

 • SKEPP service
  • Wat vinden bestaande huurders en verhuurders van onze service?
   • Voor een continue verbetering van onze dienstverlening vragen wij huurders en verhuurders regelmatig om feedback over onze werkwijze.

    Dit doen wij in samenwerking met de Feedback Company. Wij worden beoordeeld met maar liefst een 9.2! Hier zijn we erg trots op. Lees het zelf op: feedbackcompany.com/nl-nl/reviews/skepp

  • Hoe en wanneer is SKEPP bereikbaar?
   • Onze vastgoedconsultants zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 18.00 op het nummer 085-8770519. Ook is het mogelijk om een mailtje te sturen naar info@skepp.nl of een appje te sturen naar 0620867957.

    Daarnaast zijn we nog bereikbaar op onze social media kanalen en via de chatbot die te vinden is op de homepage van SKEPP.

SKEPP is thuis op kantoor

Kantoorruimte (ver)huren of inrichten waarbij SKEPP zowel huurder als verhuurder ontzorgt

Zoek je kantoorruimte? Die vind je met deze gratis vergelijkingswebsite en hulp van onze vastgoedconsultants. Kantoorruimte verhuren? Wij plaatsen je kantorenaanbod gratis en vinden vervolgens huurkandidaten voor je. Kantoor inrichten? Wij zorgen dat het meubilair binnen 1 week gereed is op locatie.

Neem contact op
Ik help je graag vrijblijvend! Thijs van Eerden

Thijs van EerdenVastgoedconsultant

Bellen
 • Geen verplichtingen
 • Binnen 1 uur antwoord
 • Klantenbeoordeling 9.2/10
 • Actuele beschikbaarheid
 • No cure, no pay
 • SKEPP ontzorgt