Dynamic offices

Aanpasbare kantoorinrichtingen

Welkom in de wereld van Dynamic Offices! Bij Skepp draait alles om kantoorinrichtingen die het begrip ‘’aanpassen’’ naar het volgende level tillen. Kortom, wij geloven in een kantoor dat moeiteloos meebeweegt met veranderende omstandigheden.

Op zoek naar een kantoorruimte?

Neem een kijkje op onze Skepp huren website!

Kantoorruimte huren

skepp

Let’s make moves together

Organisaties blijven zich ontwikkelen, groot of klein. Wij zijn ervan overtuigd dat de indeling en inrichting van jouw kantoor zich zou moeten kunnen aanpassen aan de veranderende behoefte van jouw bedrijf. Niet alleen de indeling en inrichting moet passen bij je werkwijze, ook moet het passen bij je identiteit. Je kantoor is het visitekaartje dat jouw succes mede bepaalt. Wij staan voor Dynamic Offices; oftewel, een flexibele en aanpasbare kantoorinrichting. Van de slimme indeling tot het toffe interieur. Wij creëren een omgeving die inspireert, motiveert en evolueert. Ready to make moves together?

Deze bedrijven gingen jou voor
Smiths
Vrumona
Greater
Agap2
KPMG
Landstede
Adwise
REB
Twentepoort
Pieter Pot
Lemonade
Vazquez
Duracell
Building-Heroes
Frankwatching
Go-Tan
Rabobank
Just Eat Takeaway
Takeda
Uber-Eats

Meer inspiratie nodig?

Dit is waar we trots op zijn. Laat je inspireren door deze toffe kantoren!

Projecten

Waar wij voor staan

We staan voor een revolutie in de kantoorinrichting. We geloven in het aanpasbaar, verplaatsbaar en flexibel inrichten van een kantoor. Een kantoor moet namelijk kunnen veranderen en meegroeien met de behoefte van je bedrijf. Het creëren van een nieuwe inrichting is altijd een feestje met ons. Wij zetten graag die stap extra, geloven in de persoonlijke aanpak en streven naar het ultieme resultaat. Bij ons ben jij altijd in control; bepaal de inrichting zelf of samen met ons. Jouw visie, jouw stijl, jouw succes. Bij Skepp it’s about you!

Ready to make the first move?

Klaar voor een dynamische kantoorinrichting? We got you! Maak jij de first move?

Geen verplichtingen
Persoonlijk ontwerpplan
Gratis & vrijblijvend advies

De wereld verandert - ook jouw kantoor

Kantoorpanden zijn statische objecten, waardoor veel kantoorinrichtingen een stoffig en conventioneel karakter hebben. Best gek als je het ons vraagt. De razendsnel veranderende wereld om ons heen vraagt juist om een flexibele kantoorinrichting. Vergroot, verklein, schaal op of creëer een hybride werkplek voor je scrum team. Met een modulair kantoor beweeg je altijd mee met de veranderende omstandigheden van je bedrijf. Creëer met Skepp het kantoor van nu en de toekomst. Bye bye statisch kantoor, hallo inspirerende en dynamische kantoorinrichting!

Een hedendaags ontwerp

Een kantoorgebouw blijft niet vanzelf up-to-date, maar wij vinden wel dat jouw kantoorinrichting dat wel moet zijn. Ga je voor een dynamisch kantoor, dan zeg je Skepp. Wij omarmen flexibiliteit en aanpasbaarheid met modulaire elementen. Wat staat je te wachten als het gaat om een dynamische kantoorinrichting? Opschaalbare meetingboxen, akoestische phoneboxen, verplaatsbare roomdividers en flexibele elementen. Wij vinden het belangrijk dat je kantoormeubelen zich aanpassen aan jouw behoefte. Groei je als bedrijf, wil je afschalen of wil je gewoon de indeling van je kantoorruimte veranderen? Dan kan dat met onze flexibele kantoorinrichtingen.

Wat zijn de voordelen van een flexibele kantoorinrichting?

Een goede en doordachte kantoorinrichting biedt talloze voordelen voor jouw bedrijf en team. Een thuisgevoel op kantoor is waar veel bedrijven naar streven. Logisch, want de sfeer en flexibiliteit op kantoor zijn van steeds groter belang. Heeft het team een fijne en inspirerende kantoorinrichting? Dan bevordert dat de productiviteit, vermindert het stress en ziekteverzuim op de lange termijn. Maak daarnaast een goede eerste indruk bij je klanten of bezoek. Je kantoor is immers het visitekaartje van je bedrijf, match daarom je kantoor interieur met je bedrijf. Dus ga je voor een flexibele en complete kantoorinrichting? Dan investeer je in productiviteit, comfort, aanpasbaarheid en uitstraling van je bedrijf.

De meetingbox voor jouw flexibele kantoorinrichting

Een dynamische werkplek of een flexibel kantoor interieur? Yes, please! Flexibele kantoor meubels passen perfect bij het flexibele kantoor van tegenwoordig. Voorbeelden van modulair kantoormeubilair zijn onder andere onze meetingboxen. Akoestisch, flexibel en sluit naadloos in elk dynamisch kantoor. Wil je de meetingbox verplaatsen of staat er een verhuizing op de planning? Dan verhuist de meetingbox gewoon met je mee. Dankzij het modulaire ontwerp van de meetingboxen behoud je de flexibiliteit in je kantoorindeling. Naast zijn aanpasbare vermogen brengt de meetingbox ook de juiste akoestiek naar kantoor. Storende omgevingsgeluiden zijn verleden tijd met het plaatsen van een vergaderbox op kantoor. Of je nu een vergaderbox nodig hebt of een stiltewerkplek, een brainstormruimte of een plek voor videocalls; de meetingbox is je ideale sidekick op kantoor. Ideaal, toch?

Maak je kantoor ontwerp online

Of je nu het kantoor met ons wilt ontwerpen of je wilt zelf je kantoor tekenen; jij bepaalt! Wil je zelf het kantoor ontwerpen? Dan kan dat met de Officeplannertool. Upload de kantoor indeling plattegrond en ga aan de slag. Schuif de gewenste meubelen naar de plekken waar je ze wilt hebben, kies de kantoor aankleding en vraag een vrijblijvende offerte op.

Waarom Skepp?

Wij zijn een jong bedrijf met Twentse roots en zijn professionals met een gezamenlijke missie; we willen jouw kantoor dynamischer, toffer en waardevoller maken. Dat betekent dat we onze nuchterheid combineren met innovatie en een tikkeltje eigenwijsheid. Met onze duidelijke visie inspireren wij onze klanten en realiseren we samen de ideale flexibele kantoorinrichting. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat de indeling en je kantoor interieur zich moeten kunnen aanpassen aan de veranderende behoeften van jouw bedrijf. Kantoren maken die klaar zijn voor de toekomst, daar gaan we voor!

Kortom, ga je met het kantoor ontwerp aan de slag? Zorg dan voor een goed doordachte indeling van de kantoorruimte. De layout van het kantoor is de sleutel tot productiviteit, tevredenheid van collega’s en de aanpasbaarheid van de ruimte. Met Skepp aan je zijde vergroot je de sfeer, flexibiliteit en functionaliteit van elke ruimte. Wij zorgen voor de juiste kantoor aankleding en indeling van je kantoorruimte, zodat het echt een visitekaartje van je bedrijf wordt! Waar wacht je nog op? De toekomst van jouw flexibele kantoor begint vandaag!