Kantoorruimte huren

Bekijk en vergelijk kantoorruimte in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje en Frankrijk

SKEPP beschikt over het meest actuele aanbod aan kantoorruimte. Door het grote aanbod is er voor ieder type bedrijf een geschikt kantoor op welke locatie dan ook. Door de kwalitatieve foto’s, video’s en 3D virtuele tours krijg je een goed inzicht van de beschikbare kantoorpanden.

Bekijk ons kantorenaanbod

Kantoorruimte verhuren

Wij verhuren je kantoorruimte en ontzorgen je hierbij

Officelisting

officelisting

Je plaatst jouw kantorenaanbod gratis, wij gaan direct op zoek naar geschikte huurkandidaten

Officemanager

officemanager

Wij verzorgen je contract- en facturatiebeheer, jij kunt alles overzichtelijk inzien in onze handige online administratietool

Met Officelisting verhuur je samen met ons je leegstaande kantoorruimte. De plaatsing, inclusief fotografie, is gratis en we werken op basis van no cure, no pay. Met Officemanager ontzorgen we je daarbij op financieel-administratief vlak. Plaats net als 800 andere verhuurders je aanbod op SKEPP!

Meer over Officelisting en Officemanager

Kantoorruimte inrichten

Met Officeplanner huur je flexibel het meubilair voor jouw kantoorinrichting

Officeplanner

Huur flexibel je design meubilair met Officeplanner. Een ergonomisch, duurzaam en hip inrichtingsconcept. SKEPP transporteert en monteert, zodat je binnen 1 week je kantoorinrichting gereed hebt op locatie.

Meer over Officeplanner

Tips, kantoortrends en unieke kortingsacties

Doe je voordeel met onze informatieve blogs en profiteer van kortingen op kantoorruimte

Tevreden huurders

Deze huurders vonden de ideale kantoorruimte bij SKEPP

Aardige mensen, ze helpen je snel en denken mee aan een oplossing. Ik heb een kantoor binnen enkele dagen gevonden.

Jimmy

Ik ben goed geholpen. Er werd snel gehandeld en ik kon binnen 2 weken beginnen op mijn nieuwe plek!

OperatorDesign

Na contact opgenomen te hebben met SKEPP, is hierop snel en accuraat gereageerd. Binnen twee weken is de gewenste kantoorruimte gerealiseerd, heb ik een rondleiding gehad en is het contract naar mijn wensen opgesteld. Prettige en vriendelijke benadering.

SPI International B.V.

Binnen een dag werd ik geholpen aan een super mooi kantoor. De snelheid van het team is belachelijk snel! Na mijn bericht werden er binnen een half uur 3 bezichtigingen ingepland en daarna werd de keuze snel gemaakt.

Kubilay Altintas Photography

De communicatie was snel en duidelijk. Ik wilde graag weten welke opstellingen mogelijk waren in het kantoorpand dat ik gehuurd heb. Ik hoefde alleen een plattegrond van de ruimtes aan te leveren en binnen een paar dagen had ik het ontwerp met Officeplanner al in mijn mailbox zitten. Super snelle service!

Anne

Het is helaas niet tot een overeenkomst gekomen, maar het contact was zeer goed. De medewerkers zijn zeer professioneel en verstaan hun vak goed. Als er weer ene situatie zich voordoet waarbij ik kantoorruimte zoek, dan is SKEPP de eerste.

Don Varekamp

Goede service, deskundig, luisteren goed naar de vraag. Snel in acties. Communicatie via telefoon en e-mail prettig en goed.

musQueteer B.V. - musQueteer B.V.

Wij hebben goede ervaringen met SKEPP! Netjes en niet opdringerig. Door Pim altijd netjes en op tijd benadert.

Jan Vink

Online en telefonisch werd ik erg snel, persoonlijk en vriendelijk geholpen. Inmiddels heb ik gevonden wat ik zocht en ben erg tevreden! Zo makkelijk kan het dus gaan.

R. Bosman

Ontzettend fijne service! Veel contact gehad met Kas die mij snel te woord stond en al mijn vragen heeft beantwoord. Ook telefonisch goed te bereiken en ook echt meedenken of wat onze wensen nu precies zijn.

DropOuts

Service gericht en behulpzaam in het aandragen van oplossingen. Weten de afstand tot de klant goed in te schatten en komen daardoor professioneel over.

R. Ligtenberg

Snel en correct geholpen in de zoektocht naar nieuwe kantoorruimte. SKEPP komt pro-actief met passende oplossingen en denkt goed mee.

Martin

Veelgestelde vragen

Zit jouw vraag over SKEPP of het (ver)huren van kantoorruimte hier tussen?

 • Kantoorruimte huren
  • Wat is het verschil tussen een kantoorkamer en een kantoorruimte?
   • Een kantoorkamer is een eigen afgesloten kantoorruimte en wordt ook vaak kantoorunit genoemd. Kantoorkamers worden in diverse formaten aangeboden, oplopend tot 100 m2.

    Kantoorkamers worden zowel gemeubileerd als niet gemeubileerd opgeleverd.

    Een kantoorruimte op maat is daarentegen een grote ruimte van >100 m2. Vaak betreft het een gehele kantoorvloer met open flexwerkplekken, kantoorkamers, een eigen vergaderkamer en een pantry.

  • Wat is het verschil tussen een werkplek en een flexwerkplek?
   • Een werkplek is iets anders dan een flexwerkplek. Het verschil zit in de beschikbaarheid en dus niet in de werkomgeving.

    Bij een werkplek heb je een vaste, eigen plek in een open kantoorruimte. Je beschikt dus over een eigen bureau waar je jouw spullen ook kunt achterlaten.

    Bij een flexwerkplek heb je geen vaste, eigen plek maar huur je een membership. Dit geeft je het recht om onbeperkt gebruik te mogen maken van plekken in de open kantoorruimte die beschikbaar zijn. Als alles bezet is, dan heb je simpelweg pech en heb je geen plek.

    Een flexwerkplek is goedkoper dan een werkplek, omdat je geen zekerheid hebt dat je er gebruik van kunt maken.

  • Kan ik bij SKEPP ook vergaderruimten huren?
   • Nee, SKEPP helpt alleen bij het huren en verhuren van (flex)werkplekken, virtuele kantoren, kantoorkamers en kantoorruimten.

 • Hoe werkt SKEPP?
  • Wat is het verdienmodel van SKEPP?
   • SKEPP is volledig gratis voor ondernemers die een kantoorruimte of werkplek zoeken. Ook is het niet duurder om via SKEPP een kantoorruimte of werkplek te huren.

    SKEPP verdient haar geld door een commissie te vragen over de huurprijs. Voor werkplekken bedraagt deze commissie 15% over de maandelijkse huur gedurende de gehele contractperiode. Voor kantoorkamers en kantoorruimten daarentegen bedraagt deze commissie 10% over de eerste jaar huur.

    SKEPP heeft met verhuurders de afspraak dat de huurprijs nooit hoger mag zijn voor huurders die via SKEPP komen. De verhuurder is de klant van SKEPP, en ondernemers kunnen SKEPP gebruiken als betrouwbaar platform voor het vinden van de perfecte kantoorruimte of werkplek.

  • Met wie wordt uiteindelijk de huurovereenkomst gesloten?
   • De huurovereenkomst wordt uiteindelijk gesloten met de verhuurder van het kantoorpand. Via SKEPP word je in contact gebracht met de verhuurder van het kantoorpand door middel van een afspraak of een bezichtiging.

 • SKEPP service
  • Wat vinden bestaande huurders en verhuurders van onze service?
   • Voor een continue verbetering van onze dienstverlening vragen wij huurders en verhuurders regelmatig om feedback over onze werkwijze.

    Dit doen wij in samenwerking met de Feedback Company. Wij worden beoordeeld met maar liefst een 9.2! Hier zijn we erg trots op. Lees het zelf op: feedbackcompany.com/nl-nl/reviews/skepp

  • Hoe en wanneer is SKEPP bereikbaar?
   • Onze vastgoedconsultants zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 18.00 op het nummer 085-8770519. Ook is het mogelijk om een mailtje te sturen naar info@skepp.nl of een appje te sturen naar 0620867957.

    Daarnaast zijn we nog bereikbaar op onze social media kanalen en via de chatbot die te vinden is op de homepage van SKEPP.

SKEPP is thuis op kantoor

Kantoorruimte (ver)huren of inrichten waarbij SKEPP zowel huurder als verhuurder ontzorgt

Zoek je kantoorruimte? Die vind je met deze gratis vergelijkingswebsite en hulp van onze vastgoedconsultants. Kantoorruimte verhuren? Wij plaatsen je kantorenaanbod gratis en vinden vervolgens huurkandidaten voor je. Kantoor inrichten? Wij zorgen dat het meubilair binnen 1 week gereed is op locatie.

Neem contact op
Ik help je graag vrijblijvend! Thijs

ThijsVastgoedconsultant

Bellen
 • Geen verplichtingen
 • Binnen 1 uur antwoord
 • Klantenbeoordeling 9.2/10
 • Actuele beschikbaarheid
 • No cure, no pay
 • SKEPP ontzorgt