Kantoorruimte huren

Bekijk en vergelijk kantoorruimte in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Frankrijk en Polen

SKEPP beschikt over het meest actuele aanbod aan kantoorruimte. Door het grote aanbod is er voor ieder type bedrijf een geschikt kantoor op welke locatie dan ook. Door de kwalitatieve foto’s, video’s en 3D virtuele tours krijg je een goed inzicht van de beschikbare kantoorpanden.

Kantoorruimte verhuren

Wij verhuren je kantoorruimte en ontzorgen je hierbij

Officelisting

officelisting

Je plaatst jouw kantorenaanbod gratis, wij gaan direct op zoek naar geschikte huurkandidaten

Officemanager

officemanager

Wij verzorgen je contract- en facturatiebeheer, jij kunt alles overzichtelijk inzien in onze handige online administratietool

Met Officelisting verhuur je samen met ons je leegstaande kantoorruimte. De plaatsing, inclusief fotografie, is gratis en we werken op basis van no cure, no pay. Met Officemanager ontzorgen we je daarbij op financieel-administratief vlak. Plaats net als 800 andere verhuurders je aanbod op SKEPP!

Kantoorruimte inrichten

Officeplanner is de one-stop-shop voor de inrichting van jouw bestaande of nieuwe kantoor

Officeplanner

Ga virtueel aan de slag met de inrichting van jouw kantoorruimte, stel jouw kantoormeubilair samen en bepaal jouw voorkeur qua betaalwijze. Profiteer vervolgens net als vele andere bedrijven van de flexibiliteit van Officeplanner.

Tips, kantoortrends en unieke kortingsacties

Doe je voordeel met onze informatieve blogs en profiteer van kortingen op kantoorruimte

Tevreden huurders

Deze huurders vonden de ideale kantoorruimte bij SKEPP

Ik ben zeer tevreden met de service van SKEPP. Ik ben ongelooflijk snel geholpen met het vinden van een kantoor!

Be Wise

Top bedrijf! Zeer behulpzaam. Zeker een aanrader.

Jacks broodjes

Goed contact gehad met Skepp en een goede ruimte gevonden, precies wat de bedoeling was. Ook wordt er meegedacht over de invulling van de ruimte.

Marc Luijten

Ik was zeer onder de indruk van de professionele benadering. Mathios heeft veel vastgoed gerelateerde kennis en is daarbovenop ook nog eens erg vriendelijk!

ASP Hosting

Prima service binnen 2 weken een nieuw kantoor gevonden in de binnenstad van Amsterdam.

Hans Vriends

Zeer snel gehandeld. Kon op dezelfde dag nog bezoek brengen aan het kantoor. En zeer vriendelijke en deskundig te woord gestaan.

Forta4U

TOP! Binnen een week een kantoor gevonden en begonnen! Top service, top bedrijf.

Isaak Sanchez Pranoto - CRIMEDIA

Vlot, snel en vriendelijk. Ze luisterden echt naar mijn wensen en dankzij de goede suggesties hebben we nu een heel fijn en mooi kantoor gevonden, binnen budget! Kim, ontzettend bedankt voor je snelle handelen en het prettige contact.

Process Communication Nederland

Het contact verliep snel en prettig, heb een aantal goede opties qua kantoorruimten gekregen en met succes!

Jouke Letteboer

Binnen no-time een mooi kantoor gevonden voor een keurige prijs. Contact met zowel SKEPP als de verhuurder van het pand verliep vlekkeloos.

Develeopards

Ik kreeg erg snel een antwoord op mijn vraag voor een kantoorpand! Er werden ook betere alternatieven geboden zodat er voldoende vergelijkingsmateriaal was.

Natasja

Veelgestelde vragen

Zit jouw vraag over SKEPP of het (ver)huren van kantoorruimte hier tussen?

 • Kantoorruimte huren
  • Wat is het verschil tussen een kantoorkamer en een kantoorruimte?
   • Een kantoorkamer is een eigen afgesloten kantoorruimte en wordt ook vaak kantoorunit genoemd. Kantoorkamers worden in diverse formaten aangeboden, oplopend tot 100 m2.

    Kantoorkamers worden zowel gemeubileerd als niet gemeubileerd opgeleverd.

    Een kantoorruimte op maat is daarentegen een grote ruimte van >100 m2. Vaak betreft het een gehele kantoorvloer met open flexwerkplekken, kantoorkamers, een eigen vergaderkamer en een pantry.

  • Wat is het verschil tussen een werkplek en een flexwerkplek?
   • Een werkplek is iets anders dan een flexwerkplek. Het verschil zit in de beschikbaarheid en dus niet in de werkomgeving.

    Bij een werkplek heb je een vaste, eigen plek in een open kantoorruimte. Je beschikt dus over een eigen bureau waar je jouw spullen ook kunt achterlaten.

    Bij een flexwerkplek heb je geen vaste, eigen plek maar huur je een membership. Dit geeft je het recht om onbeperkt gebruik te mogen maken van plekken in de open kantoorruimte die beschikbaar zijn. Als alles bezet is, dan heb je simpelweg pech en heb je geen plek.

    Een flexwerkplek is goedkoper dan een werkplek, omdat je geen zekerheid hebt dat je er gebruik van kunt maken.

  • Kan ik bij SKEPP ook vergaderruimten huren?
   • Nee, SKEPP helpt alleen bij het huren en verhuren van (flex)werkplekken, virtuele kantoren, kantoorkamers en kantoorruimten.

 • Hoe werkt SKEPP?
  • Wat is het verdienmodel van SKEPP?
   • SKEPP is volledig gratis voor ondernemers die een kantoorruimte of werkplek zoeken. Ook is het niet duurder om via SKEPP een kantoorruimte of werkplek te huren.

    SKEPP verdient haar geld door een commissie te vragen over de huurprijs. Voor werkplekken bedraagt deze commissie 15% over de maandelijkse huur gedurende de gehele contractperiode. Voor kantoorkamers en kantoorruimten daarentegen bedraagt deze commissie 10% over de eerste jaar huur.

    SKEPP heeft met verhuurders de afspraak dat de huurprijs nooit hoger mag zijn voor huurders die via SKEPP komen. De verhuurder is de klant van SKEPP, en ondernemers kunnen SKEPP gebruiken als betrouwbaar platform voor het vinden van de perfecte kantoorruimte of werkplek.

  • Met wie wordt uiteindelijk de huurovereenkomst gesloten?
   • De huurovereenkomst wordt uiteindelijk gesloten met de verhuurder van het kantoorpand. Via SKEPP word je in contact gebracht met de verhuurder van het kantoorpand door middel van een afspraak of een bezichtiging.

 • SKEPP service
  • Wat vinden bestaande huurders en verhuurders van onze service?
   • Voor een continue verbetering van onze dienstverlening vragen wij huurders en verhuurders regelmatig om feedback over onze werkwijze.

    Dit doen wij in samenwerking met de Feedback Company. Wij worden beoordeeld met maar liefst een 9.2! Hier zijn we erg trots op. Lees het zelf op: feedbackcompany.com/nl-nl/reviews/skepp

  • Hoe en wanneer is SKEPP bereikbaar?
   • Onze vastgoedconsultants zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 18.00 op het nummer 085-8770519. Ook is het mogelijk om een mailtje te sturen naar info@skepp.nl of een appje te sturen naar 0620867957.

    Daarnaast zijn we nog bereikbaar op onze social media kanalen en via de chatbot die te vinden is op de homepage van SKEPP.

SKEPP is thuis op kantoor

Kantoorruimte (ver)huren of inrichten waarbij SKEPP zowel huurder als verhuurder ontzorgt

Zoek je kantoorruimte? Die vind je met deze gratis vergelijkingswebsite en hulp van onze vastgoedconsultants. Kantoorruimte verhuren? Wij plaatsen je kantorenaanbod gratis en vinden vervolgens huurkandidaten voor je. Kantoor inrichten? Wij zorgen dat het meubilair binnen 1 week gereed is op locatie.

Ik help je graag vrijblijvend! Thijs

ThijsVastgoedconsultant

Bellen
 • Geen verplichtingen
 • Binnen 1 uur antwoord
 • Klantenbeoordeling 9.2/10
 • Actuele beschikbaarheid
 • No cure, no pay
 • SKEPP ontzorgt