Kantoorruimte huren Den Bosch, Europalaan 4

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte 's-Hertogenbosch, Europalaan 1 min. lopen (89 m)
 • Treinstation 's-Hertogenbosch Oost 28 min. lopen (2,3 km)
 • Sportschool 1 min. lopen (1 m)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Europalaan 4 in Den Bosch

Beschikbare kantoorkamers
Beschikbare kantoorruimten
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Europalaan in Den Bosch

Ben jij opzoek naar een kantoorruimte aan de Europalaan in Den Bosch? Neem dan eens een kijkje in dit kantoorgebouw. Het kantoorpand is gebouwd in 1989, maar is pasgeleden volledig gerenoveerd. Van binnen heeft het pand een representatieve uitstraling, dat zie je terug in het interieur, maar ook in alle aanwezige voorzieningen en faciliteiten

Huurprijzen

Op dit moment zijn er meerdere kantoorruimten nog beschikbaar. Zo is er op de 1e verdieping een kantoorruimte beschikbaar met een oppervlakte van 590 m2, deze kantoorruimte huur je voor €6145,- in de maand. Het is ook mogelijk om te huren op de begane grond, er zijn hier namelijk nog 2 kantoorunits vrij. 1 Kantoorruimte heeft een oppervlakte van 229 m2, voor slechts een maandelijks bedrag van €2385,-. Of heb je meer interesse in de kantoorkamer van 101 m2, deze is te huur voor €1052,- de maand. Deelverhuur op deze locatie is ook mogelijk, neem contact op met één van onze vastgoedconsultants en vraag naar de mogelijkheden.

Een restaurant, vergaderruimte en parkeergelegenheid

Aan de Europalaan in Den Bosch maak je buiten je kantoorruimte om ook gebruik van vele services en faciliteiten. Zo is er een restaurant die dagelijks jou kan voorzien van een heerlijke kop koffie/thee, een gezond ontbijt of een heerlijke lunch. Daarnaast is het ook mogelijk om één van de luxe vergaderruimten te reserveren, voor bijvoorbeeld een meeting met je collega’s of een presentatie voor een zakenrelatie. Reis je met de auto naar je werkplek? Dan heb je geluk! Voor slechts €20,- in de maand kun je de auto aan de voorzijde van het kantoorpand parkeren.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een perfecte ligging, verschillende op/afritten van bijvoorbeeld de A2, A59 en A65 zijn binnen minder dan 10 minuten rijden bereikbaar. Ook met het openbaar vervoer is jou werkplek makkelijk te bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte is namelijk vanaf jou werkplek slechts 2 minuten lopen.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Europalaan in Den Bosch?

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Europalaan in Den Bosch? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in, zo kun je het kantoorpand met eigen ogen bekijken en beleven. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar een kantoorruimte aan de Europalaan in Den Bosch.


Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

M

Hippe omgeving gecreëerd

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Europalaan 4

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner