Super deal

Amsterdam Zuidas, Gustav Mahlerplein 2

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan het Gustav Mahlerplein in Amsterdam (Zuidas)

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte aan het Gustav Mahlerplein, gelegen in het financiële hart van Amsterdam, de Amsterdamse Zuidas? Neem dan een kijkje in dit kantoorpand. Het kantoorgebouw wordt omringd door diverse advocatenkantoren en verzekeringsmaatschappijen. Met The Flying Dutchman café en De Nieuwe Poort om de hoek is er altijd wel iets te beleven in de omgeving van dit kantoorgebouw. Je maakt hier gebruik van vele services en faciliteiten en ook de bereikbaarheid met zowel de auto als het openbaar vervoer is top!

Huurprijzen

Je huurt in dit kantoorpand een werkplek voor een maandelijkse huurprijs van €379,-. Liever een afgesloten kantoorruimte huren? Deze huur je al vanaf €818,- per maand. Huurprijzen lopen op tot €2745,- per maand, je krijgt hiervoor een grote kantoorruimte met 5 werkplekken. 

Een vergaderruimte, terras en 24/7 toegang 

Wanneer jij huurder wordt van een kantoorruimte in dit kantoorpand aan het Gustav Mahlerplein in Amsterdam Zuidas maakt je direct gebruik van de aanwezige faciliteiten. Zo is er een terras aanwezig waar je even lekker kunt genieten van de buitenlucht. Ook is er een loungeruimte aanwezig om tot rust te komen. Verder heb je 24 uur per dag toegang tot jouw kantoorruimte, ideaal als je ’s avonds nog een paar uur wilt werken. Tot slot zijn er diverse vergaderruimten aanwezig, compleet uitgerust met apparaten voor videoconferences. 

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorpand is het beste te bereiken met het openbaar vervoer. Station Amsterdam Zuid ligt op slechts 300 meter afstand. Met de auto ben je vanaf de A10 in zo’n 10 minuten op kantoor. Over het vinden van een parkeerplek hoef jij je geen zorgen te maken. Er is bij het kantoorpand voldoende parkeergelegenheid. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Gustav Mahlerplein in Amsterdam Zuidas?

Wil jij graag een van de beschikbare kantoorruimtes huren aan het Gustav Mahlerplein in Amsterdam Zuidas? Kom dan eens langs om te kijken welke ruimte geschikt is voor jouw onderneming. Plan hiervoor gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in bij een van onze vastgoedconsultants. Zo kun je de kantoorruimte aan het Gustav Mahlerplein met eigen ogen bekijken en beleven. 

Moderne kantoorruimte huren aan het Gustav Mahlerplein Gustav Mahlerplein 2 Amsterdam Zuidas

3D Viewer Gustav Mahlerplein

5 beoordelingen Gustav Mahlerplein

Great location in Amsterdam and regarding to our business the best office we can imagine.

Top kantoorlocatie op een mooie zichtlocatie in Amsterdam Zuid!!

Wat een geweldige paardenlampen.

Heel leuk ingericht en goed verzorgde kantoorruimten.

Hele vette kantoorunits.

Veel glas, hierdoor mooie lichte kantoorruimten.

Een prachtig kantoorpand met een professionele en moderne uitstraling.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!