Super deal

Valkenswaard, Kerkhofstraat 21

Kantoorruimte huren aan de Kerkhofstraat (Centrum)

Modern, kleurrijk en bruisend: drie termen die dit kantoorgebouw aan de Kerkhofstraat in Valkenswaard kenmerken. Het moderne business center, op 20 kilometer van de Belgische grens gelegen, heeft een kleurrijke inrichting en het bruist er van de netwerkborrels en –lunches. Je huurt hier in een kantoorpand dat gebouwd is in 2004 en een totale gebruiksoppervlakte heeft van 3294 m2.

Huurprijzen, kantoor Kerkhofstraat, Valkenswaard

In dit kantoorpand, gelegen in het centrum van Valkenswaard, huur je zowel flexwerkplekken als kantoorruimten. Zo huur je al een flexwerkplek voor 1 dag per week voor maar €40,- per maand. Liever een flexwerkplek voor 5 dagen per week huren? Dan ben je maandelijks €200,- kwijt. Of misschien is jouw onderneming wel toe aan een kantoorruimte? Dan ben je hier ook aan het goede adres. Een kantoorruimte van 34 m2 is namelijk te huur voor slechts €500,- per maand. Goed om te weten: de vanafprijzen gelden bij een tweejarig huurcontract. Kies je liever voor een kortere huurtermijn? Dit is zeker mogelijk!

Kerkhofstraat: receptionisten, 24/7 toegang en vergaderruimte

In dit kantoorpand aan de Kerkhofstraat in Valkenswaard zijn de receptionisten bereid jouw telefoon te beantwoorden en je post te verwerken. Daarnaast kun je 24/7 gebruik maken van jouw kantoorruimte, wel zo prettig als je een keer wilt overwerken. Bovendien beschikt het kantoorpand over een kantine en diverse vergader- en spreekruimten. Naast de toegang tot de vergaderruimten op deze locatie, kun je ook gebruik maken van de vergaderruimten op andere locaties van deze verhuurder (Eindhoven en Helmond). De services en voorzieningen zijn zeer hoogwaardig!

Locatie en bereikbaarheid, Kerkhofstraat, Valkenswaard

Deze kantoorlocatie is met de auto goed bereikbaar. Zo ben je vanaf de A67 en de A2 in slechts enkele minuten op kantoor. Reis je liever met het openbaar vervoer naar je werk? Dan kun je het beste uitstappen bij bushalte Dijkstraat. Vanaf deze bushalte is het slechts 3 minuten lopen naar kantoor. In de directe omgeving van het kantoorpand zijn er vele leuke restaurants en bars waar je na werktijd een drankje kunt doen. Breng bijvoorbeeld eens een bezoekje aan bar Barcode of De Orangerie, beide liggen op loopafstand.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Kerkhofstraat?

Wil jij graag een flexwerkplek of kantoorruimte van 34 m2 huren in dit kantoorpand aan de Kerkhofstraat? Dat kan! Plan een rondleiding in en kom binnenkort eens een kijkje nemen.

Creëer jouw eigen URBAN-inrichting met Officeplanner aan Kerkhofstraat in Valkenswaard

Officeplanner is een inspirerend designinrichtingspakket en kenmerkt zich door een hoge mate van flexibiliteit, omdat niets aard- en nagelvast is en dus altijd eenvoudig te verplaatsen. Het pakket is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: URBAN Scandinavian & URBAN Industrial. Creëer ook jouw URBAN-locatie aan Kerkhofstraat in Valkenswaard.

  1. Selecteer een kantoorruimte
  2. Richt je kantoorruimte in
  3. Ontvang vrijblijvend je huuraanbieding
Kantoorruimte huren in business center te Valkenswaard Kerkhofstraat 21 Valkenswaard Toplocatie!

3D Viewer Kerkhofstraat

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!