9 bijzondere kantoorruimtes aan de grachtengordel van Amsterdam uitgelicht

  • Door Rens Oosterik
  • donderdag 14 maart 2019

Ben je op zoek naar een kantoorruimte in Amsterdam? Bekijk dan eens de karakteristieke kantoorpanden aan de grachtengordel in Amsterdam. In 2010 is de grachtengordel toegevoegd aan de Werelderfgoedlijst, en jij hebt de mogelijkheid om hier een kantoorruimte te huren! Veel bedrijven willen huren op deze geweldige locatie, niet alleen om de grachten en de bruggetjes, maar vooral door de eigentijdse panden.


De perfecte locatie voor het huren van een kantoorruimte

De grachtengordel ligt langs 4 hoofdgrachten: de Herengracht, Keizersgracht, Singel en Prinsengracht. Omdat de grachtengordel onderdeel is van de Amsterdamse binnenstad, genieten de kantoorruimten van een levendige omgeving. Zo zijn deze grachten tijdens Koningsdag, het Grachtenfestival en de Gay Pride onderdeel van deze populaire evenementen en wordt er volop feest gevierd op en rondom de grachten. Daarnaast zijn er rondom deze grachtengordel verschillende kantoorruimtes te huur die zijn ingericht voor het bedrijfsleven. Hieronder lichten we een aantal kantoorpanden uit, waarna jouw keuze voor een bepaalde kantoorruimte gemakkelijker wordt gemaakt.

Herengracht 418 7644Kun jij ook zo genieten van de grachtengordel van Amsterdam?

Kantoorruimtes aan de Herengracht in Amsterdam

Op zoek naar een kantoorruimte aan de Herengracht in Amsterdam? Dan wekken de kantoorruimtes die hieronder worden toegelicht waarschijnlijk je interesse. Aan de Herengracht vind je veel rijksmonumenten, waardoor er veel te zien is. Daarnaast staan er in deze omgeving een aantal fraaie kantoorpanden. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

Waarom je een kantoorruimte huurt aan de Herengracht 499

Het kantoorpand aan de Herengracht 499 is gelegen in het midden van het centrum van Amsterdam. Hierdoor bevindt het pand zich op een toplocatie en is het erg goed bereikbaar. Zo zijn er meerdere tramhaltes op loopafstand bereikbaar die in rechtstreekse verbinding staan met het centraal station. Daarnaast kun je jouw kantoorruimte ook goed bereiken per auto, zo zijn de A10 en de A5 snel bereikbaar. Door deze centrale ligging zijn er op loopafstand verschillende terrasjes en goede restaurants aanwezig, waar jij bijvoorbeeld zakelijke etentjes kunt organiseren.

Door het huren van een kantoorruimte aan de Herengracht 499 profiteer je niet alleen van een goede bereikbaarheid en een centrale ligging, maar ook van verschillende services en faciliteiten. Je kan hierbij denken aan meetingrooms, ideaal wanneer je bijvoorbeeld je klanten wilt uitnodigen of wilt vergaderen met jouw personeel. Daarnaast kun je genieten van een grote binnentuin. Hier kan jij, indien het mooi weer is, heerlijk buiten werken of gewoon genieten van jouw middagpauze.

Collage Herengracht 500Het kantoorpand aan de Herengracht 499 biedt jou vele mogelijkheden

Huur jij straks een van de kantoorruimtes aan de Herengracht 280?

Zorgeloos werken in een kantoorruimte op een geweldige locatie? Hiervoor moet je aan de Herengracht 280 zijn! Het kantoorpand is gebouwd in 1720 en heeft een indrukwekkende uitstraling. Het monumentale pand staat ook wel bekend als het ‘Klockhuys’, omdat er op de gevel drie klokken zijn afgebeeld. Het kantoorpand heeft een prachtige entree, marmeren vloeren en een grote tuin om van te genieten. Daarnaast heeft het kantoorpand echt een authentieke uitstraling, maar is het van binnen modern en sfeervol ingericht.

De kantoorruimte is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Zo zijn er verschillende tramhaltes op loopafstand bereikbaar en ligt het Centraal Station op slechts 5 minuten afstand. De werknemers en jouw klanten kunnen gemakkelijk parkeren, de auto kan in de straat worden geparkeerd of in de parkeergarage Europarking. Hiermee weet je zeker dat er altijd een parkeerplek vrij zal zijn.

Ben je geïnteresseerd in dit schitterende kantoorpand? Wacht dan niet te lang, en neem contact op met SKEPP. Momenteel zijn er nog maar een aantal kantoorruimtes beschikbaar, daarom wordt er geadviseerd om tijdig actie te ondernemen. Maak snel een keuze en wie weet vind jij hier jouw ideale kantoorruimte.

Herengracht 280Zie jij jezelf al vergaderen in deze prachtige vergaderruimte van Herengracht 280?

De voordelen van de kantoorruimte aan de Herengracht 420

Op zoek naar een kantoorpand met een geweldige uitstraling? Dan tippen wij het kantoorpand aan de Herengracht 420. Het monumentale pand is gebouwd in 1671 en heeft nog een authentieke gevel. Daarnaast beschikt het kantoorpand over kantoorruimtes met karakteristieke eigenschappen, zoals hoge plafonds en grote ramen. Het kantoorpand heeft een totale oppervlakte van 629 m2, waarbij er verschillende kantoorruimtes, flexplekken en werkplekken beschikbaar zijn. Er is dus genoeg keuze, waardoor er altijd wel een kantoorruimte bij zit die bij jou past!

Door het huren van een kantoorruimte aan de Herengracht 420, wordt je als huurder volledig ontzorgd. Zo geniet je van verschillende services en voorzieningen. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om te vergaderen in een van de drie vergaderruimten in het pand. Daarnaast zijn er twee pantry’s, een bemande receptie en een koffieruimte aanwezig. Hiermee wordt het je zo comfortabel mogelijk gemaakt ,waardoor je zorgeloos kan werken in je eigen kantoorruimte.

In het kantoorpand heerst er een saamhorigheid onder de huurders. De verschillende huurders delen hun kennis met elkaar door workshops en presentaties te geven, en door brainstormsessies te houden. Naast deze zakelijke activiteiten is er ook ruimte voor een stukje ontspanning met deze huurders. Zo wordt er gezamenlijk geluncht en worden er netwerkborrels georganiseerd.Gezelligheid gegarandeerd!

Bekijk hier de video over het monumentale pand aan de Herengracht 420

Enthousiast geworden over het huren van een kantoorruimte aan de Herengracht in Amsterdam? Bekijk dan ook deze karakteristieke kantoorpanden:

  • Herengracht 168: een prachtig monumentaal pand met karakteristieke eigenschappen.
  • Profiteer van de locatie en bereikbaarheid van het pand aan de Herengracht 282 en maak gebruik van de verschillende faciliteiten.
  • Modern ingerichte kantoorruimtes beschikbaar aan de Herengracht 124-128.
  • Bij het kantoorpand aan de Herengracht 221 is niet alleen de locatie perfect, maar zijn de faciliteiten en services ook goed georganiseerd.
  • Geniet van de vele voordelen die het pand aan de Herengracht 495 jou biedt!

Kantoorruimte huren aan de Keizersgracht

Lijkt het je gaaf om een kantoorruimte te huren in een van de grachtenpanden en monumentale panden aan de Keizersgracht? Dan is dit je kans! De Keizersgracht beschikt over een aantal fraaie kantoorpanden, waarbij er een aantal zelfs zijn ingeschreven als rijksmonument. Hieronder zullen er een aantal van deze kantoorpanden uitgelicht worden, lees daarom snel verder!

Een kantoorruimte huren op een toplocatie, Keizersgracht 62-64

Het kantoorpand aan de Keizersgracht 62-64 beschikt over een aantal moderne kantoorruimtes. Het pand staat officieel ingeschreven als rijksmonument en is gelegen in hartje Amsterdam, het is dus echt een toplocatie. Jouw toekomstige kantoorruimte is met het openbaar vervoer het beste te bereiken. Zo ligt het Amsterdam Centraal Station op slechts 1 kilometer afstand en bevindt de dichtstbijzijnde bushalte zich op 500 meter afstand.

Door het huren van een kantoorruimte aan de Keizersgracht 62-64 kun jij je volledig focussen op jouw onderneming, en hoef je je niet bezig te houden met randzaken. Zo geniet je in dit kantoorpand van verschillende services. In het pand is een bemande receptie aanwezig die de binnenkomende post kan verwerken en, indien gewenst, de telefoon voor je kan beantwoorden. Daarnaast is de kantoorruimte 24/7 bereikbaar, wordt jouw toekomstige kantoorruimte wekelijks schoongemaakt en zijn de ruimtes voorzien van een airconditioning.

Bekijk hier de video over het kantoorpand aan de Keizersgracht 62-64

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Keizersgracht 97-99?

Geïnteresseerd in een typisch grachtenpand waar je zorgeloos kan werken? Bekijk dan eens de fraaie kantoorruimtes in het pand aan de Keizersgracht 97-99. Het karakteristieke kantoorpand beschikt over een aantal luxe voorzieningen en heeft een hoog serviceniveau. Zo geniet je van supersnel internet, 24/7 toegang tot jouw toekomstige kantoorruimte, een vergaderruimte en zijn er receptionistes aanwezig die voor jou secretariële taken kunnen uitvoeren. Alle ingrediënten aanwezig voor een succesvolle huurperiode!

Wacht niet te lang met het huren van een kantoorruimte in dit fraaie pand. Momenteel zijn er nog maar 2 kantoorkamers beschikbaar voor €1500- per maand. Hierbij wordt er geadviseerd om voor een huurtermijn van 1 jaar aan te gaan, dit is over het algemeen het financieel aantrekkelijkst.

De voordelen van het huren van een kantoorruimte aan de Keizersgracht 125-127

Het rijksmonument aan de Keizersgracht 125-127 heeft een karakteristieke uitstraling en beschikt over een aantal moderne ingerichte kantoorruimtes. De kantoorruimtes kunnen turnkey worden opgeleverd maar je kan ook je eigen meubilair meenemen. Je kan er hierbij ook voor kiezen om de kantoorruimte in te laten richten door SKEPP. Bekijk daarom eens het flexibele designinrichtingspakket Officeplanner, waarmee je wordt voorzien van een gepersonaliseerde inrichting van kantoormeubilair.

Door het huren van een kantoorruimte in dit kantoorpand, geniet je van een aantal bijkomende voordelen. Zo wordt jouw toekomstige kantoorruimte iedere week schoongemaakt en is er gratis koffie en thee beschikbaar voor jou en jouw klanten! Daarbij maak je gebruik van supersnelle WiFi, waardoor je je niet zal irriteren aan een trage internetverbinding.

Ben jij nou al helemaal overtuigd geraakt over het huren van een kantoorruimte aan de Keizersgracht? Bekijk dan ook eens de aantrekkelijke opties voor het huren van een kantoorruimte aan de Keizersgracht 241-2!

Bekijk ook eens de kantoorruimtes van deze 4 grachtenpanden

#1 Kantoorruimtes aan de Singel 250

Huur een kantoorruimte in het spectaculaire kantoorpand aan de Singel 250 en profiteer van de vele voordelen. Het kantoorpand, een voormalig bankgebouw, is gelegen in hartje Amsterdam tussen de highlights van de stad, zoals het Magna Plaza en de Dam. Daarnaast geniet je door het huren van een kantoorruimte in dit pand van verschillende faciliteiten en een hoog servicelevel. Zo maak je gebruik van supersnelle WiFi, heb je 24/7 toegang tot je kantoorruimte en kun je gebruik maken van vergaderruimtes, een fitnessruimte en een businesslounge.

#2 Kantoorruimtes aan de Prinsengracht 715

Op zoek naar een sfeervolle kantoorruimte in Amsterdam? Dan tippen wij het kantoorpand aan de Prinsengracht 715. Hiermee wordt je voorzien van van verschillende voorzieningen en services. Denk hierbij aan een pantry waar je dagelijks kan genieten van een heerlijke lunch en een schoonmaakploeg die elke maandag jouw werkplek schoonmaakt. Doordat al deze randzaken voor je zijn geregeld, kun jij je richten op je core business en kun je genieten van de rustige en relaxte sfeer in dit kantoorpand.

Het kantoorpand is erg centraal gelegen, waardoor alles op loopafstand ligt. Denk hierbij aan verschillende bushaltes, gezellige terrassen en goede restaurants voor een zakelijk diner. Op deze locatie zijn er zowel flexwerkplekken als dedicated desks beschikbaar. Deze beschikbare ruimten zijn vooral bedoeld voor kleinere ondernemingen met een maximum aantal van 3 personen. Je betaalt hier een maandelijks bedrag van €300.- per persoon.

#3 Kantoorruimtes aan de Nieuwe Kerkstraat 26

Het huren van een kantoorruimte aan de Nieuwe Kerkstraat 26 brengt verschillende voordelen met zich mee. Het kantoorgebouw is ingeschreven als rijksmonument en is voorzien van vele faciliteiten. Denk hierbij aan een grote bar aan de voorzijde van het kantoorpand (ideaal voor de vrijdagmiddagborrel), een sociale ruimte en een terras waar je heerlijk kunt genieten van jouw middagpauze.

In dit kantoorpand zijn er enkel werkplekken beschikbaar. Je betaalt hierbij een maandelijks bedrag van slechts €120.- per maand voor 1 dag per week en maandelijks €240.- voor 3 of 4 dagen per week. Deze prijzen zijn inclusief alle bijkomende servicekosten zoals WiFi, lunch en koffie.

Nieuwe Kerkstraat 26Het prachtige kantoorpand aan de Nieuwe Kerkstraat 26

Ben je niet op zoek naar een kantoorruimte maar, net als aan de Nieuwe Kerkstraat 26, een werkplek? Bekijk dan ook eens het karakteristieke grachtenpand aan de Herengracht 418 waarbij je gebruik kan maken van verschillende faciliteiten en een hoog serviceniveau. Of ben je op zoek naar een inspirerende werkplek, dan is het kantoorpand aan de Herengracht 247 echt iets voor jou. Ten slotte kun je er ook voor kiezen om het prachtige Herenpand aan de Keizersgracht 482 te bekijken.

Ben je benieuwd naar andere kantoorruimtes in Amsterdam? Download dan de whitepaper en lees meer over de kantoorruimtes in andere stadsdelen en de prijzen die daar gehanteerd worden. Wil je direct het totale beschikbare aanbod in Amsterdam bekijken? Klik dan op onderstaande button:


Beschikbare aanbod in Amsterdam

Wil jij nou ook een kantoorruimte huren in een van de grachtenpanden van Amsterdam?

Ben jij nou enthousiast geworden na het lezen van dit blog? Het huren van een kantoorruimte in een van de grachtenpanden in Amsterdam wordt steeds populairder, dus wacht niet te lang! Neem daarom contact op met een van vastgoedconsultants van SKEPP en vraag gratis en vrijblijvend om advies. Dan gaan we samen met jou op zoek naar de perfecte kantoorruimte voor jouw onderneming!


Neem contact op

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure