Kantoorruimte huren Amsterdam Grachtengordel, Nieuwe Kerkstraat 26

5 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Belruimte
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Nieuwe Kerkstraat 26 in Amsterdam Grachtengordel

Beschikbare (flex)werkplekken
 • (Flex)werkplek

  Ruimte: 5 dagen per week beschikbaar
  Huurprijs: € 368 € 350 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Nieuwe Kerkstraat in Amsterdam (Grachtengordel)

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Nieuwe Kerkstraat in Amsterdam Grachtengordel? Neem dan snel een kijkje in dit representatieve kantoorpand. Het kantoorgebouw is ingeschreven sinds 1992 als rijksmonument en heeft daarnaast een prachtige ligging, namelijk midden in het centrum van Amsterdam. Hier bereik je makkelijk en snel met een korte loopafstand leuke winkels en gezellige terrasjes.

Huurprijzen

Op deze locatie heb je de mogelijkheid om een werk te huren voor meerdere dagen per week. Heb je bijvoorbeeld een werkplek voor 1 dag per week nodig in het centrum van Amsterdam? Dat kan, voor slechts een maandelijks bedrag van €120,-. Huur je liever een werkplek voor 3 of 4 dagen in de week? Deze mogelijkheden zijn er ook vanaf €240,- per maand. Bovengenoemde prijzen zijn inclusief alle bijkomende servicekosten, bijvoorbeeld koffie, lunch, Wifi enzovoort. Benieuwd hoe deze werkplekken er uit zien? Plan dan snel een rondleiding in en bekijk het zelf!

Een bar, sociale ruimte en terrasje

Het huren van een kantoorruimte aan de Nieuwe Kerkstraat in Amsterdam Grachtengordel brengt vele voordelen met zich mee. Zo zit er aan de voorzijde van het kantoorpand een grote bar waar je wat lekkers kunt halen voor bij een kopje koffie/thee en in de middag heb je de mogelijkheid om een lekker broodje te halen. Zoek je vervolgens een fijn plekje waar je deze lekkernijen kunt nuttigen? Neem dan plaats op het terrasje waar je heerlijk kunt genieten van de Amsterdamse buitenlucht. In het kantoorgebouw zijn ook verschillende plekken waar je zowel formele als informele gesprekken kunt voeren. Het zijn gezellige plekken met een huiselijke sfeer.

Locatie en bereikbaarheid

Je huurt een kantoorkamer midden in het centrum van Amsterdam, dat betekend dat alles binnen makkelijk binnen korte loopafstand bereikbaar is. Denk hierbij aan de gezellige terrassen, leuke winkels en goede restaurants. Om het kantoorpand te bereiken ben je slechts een paar minuten onderweg van de dichtstbijzijnde snelwegen. Reis je liever met openbaar vervoer? Om de hoek zit een tramstation.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Nieuwe Kerkstraat in Amsterdam Grachtengordel?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Nieuwe Kerkstraat in Amsterdam Grachtengordel? Wacht dan niet langer en bekijk een van de beschikbare werkplekken. Neem contact op met één van onze vastgoedconsultants en plan een rondleiding in. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel verder aan een kantoorruimte  aan de Nieuwe Kerkstraat.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

H

Creatief opgezet!

J

mijn werkplek is fijn.

leuk concept

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Nieuwe Kerkstraat 26

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen