VERHUURD

Amsterdam Grachtengordel, Herengracht 495

  • Internet

  • Koffie/thee

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Amsterdam Grachtengordel!

Kantoorruimte te huur voor €2100,- per maand aan de Herengracht, een populaire kantoorlocatie, in Amsterdam

Kantoorruimte te huur voor €2100,- per maand aan de Herengracht, een populaire kantoorlocatie, in Amsterdam

Een kantoorkamer of kantoorruimte op maat huren op een unieke locatie met diverse hoogwaardige voorzieningen? Dan is dit de ideale locatie voor uw bedrijf. Dit kantoorgebouw aan de Herengracht in Amsterdam, met uitzicht op de tuin of het binnenhof, is een prachtige plaats om de werkzaamheden uit te voeren.

Wilt u huren op deze locatie? Nog 1 kantoorruimte te huur

Naast de unieke ligging van dit kantoorpand is ook Amsterdam Centraal in de buurt. Het kantoorgebouw is gelegen in het centrum aan de bekende Herengracht in Amsterdam. Op deze plek huurt u een kantoorruimte van 102 m2. Wilt u huren op deze gewilde locatie? Neem dan contact op met SKEPP!

Kantoorruimte te huur voor €2.100,- per maand

De huurprijs voor een kantoorkamer of een kantoorruimte op maat is afhankelijk van het te huren oppervlak. Een kantoorruimte van 102 m2 aan de Herengracht in Amsterdam huurt u voor €2.100,- per maand. De minimale huurperiode wordt in overleg met u bepaald. De servicekosten voor deze kantoorruimte bedragen €43,- per m2.  

Glasvezel, dagelijkse schoonmaak, sociaal hart en eigen postbus

Dit kantoorpand beschikt over een supersnelle glasvezelverbinding, onmisbaar in de hedendaagse bedrijfsvoering. De openbare ruimtes worden iedere dag schoongemaakt en u heeft de beschikking over een eigen postbus. Ook heeft u toegang tot de pantry en het sociale hart in dit kantoorgebouw aan de Herengracht in Amsterdam. 

Zoekt u een unieke locatie om uw bedrijf te vestigen in hartje Amsterdam?

Heeft het bovenstaande uw interesse gewekt om te gaan huren op deze locatie aan de Herengracht in Amsterdam? Plan dan direct een rondleiding door dit kantoorpand en bekijk uw toekomstige bedrijfslocatie. Dit doet u gratis en geheel vrijblijvend bij SKEPP, via het menu op deze pagina of door contact op te nemen met de vastgoedconsultants van SKEPP!

Kantoorruimte te huur aan de Herengracht in Amsterdam Herengracht 495 Amsterdam Grachtengordel Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!