Kantoorruimte huren Amsterdam Grachtengordel, Herengracht 495

Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Herengracht 495 in Amsterdam Grachtengordel

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Grachtengordel!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Hergengracht in Amsterdam (Grachtengordel)

Een kantoorkamer of kantoorruimte op maat huren op een unieke locatie aan de Herengracht in Amsterdam Grachtengordel? Dan is dit voor jou het ideale kantoorpand waar je naast je kantoorruimte gebruik maak van vele services en faciliteiten. Je hebt vanaf je werkplek prachtig uitzicht op de tuin of het binnenhof, is een prachtige plaats om de werkzaamheden uit te voeren. Ook is het met zowel de auto als het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Huur

Naast de unieke ligging van dit kantoorpand is ook Amsterdam Centraal in de buurt. Het kantoorgebouw is gelegen in het centrum aan de bekende Herengracht in Amsterdam. De huurprijs voor een kantoorkamer of een kantoorruimte op maat is afhankelijk van het te huren oppervlak. De minimale huurperiode wordt in overleg met u bepaald. De servicekosten voor deze kantoorruimte bedragen €43,- per m2.

Glasvezel, dagelijkse schoonmaak, sociaal hart en eigen postbus

Dit kantoorpand aan de Herengracht in Amsterdam Grachtengordel beschikt over een supersnelle glasvezelverbinding, onmisbaar in de hedendaagse bedrijfsvoering. De openbare ruimtes worden iedere dag schoongemaakt en u heeft de beschikking over een eigen postbus. Ook heeft u toegang tot de pantry en het sociale hart in dit kantoorgebouw aan de Herengracht in Amsterdam. 

Locatie en bereikbaarheid

Het huren van een kantoorruimte op deze locatie brengt vele voordelen met zich mee, waaronder de bereikbaarheid. Binnen een paar minuten reistijd vanaf jouw werkplek bereik je verschillende opritten van snelwegen. Ook is er een tramstation voor de deur die je makkelijk en snel naar het centraal station van Amsterdam brengt. Je huurt een locatie midden in het centrum, alles is dus makkelijk met een korte loopafstand te bereiken. Denk hierbij aan gezellige cafés waar je lekker kunt lunchen met een collega of klant, mooie winkels en goede restaurants. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Herengracht in Amsterdam Grachtengordel?

Heeft het bovenstaande uw interesse gewekt om een kantoorruimte te gaan huren op deze locatie aan de Herengracht in Amsterdam Grachtengordel? Plan dan direct een rondleiding door dit kantoorpand en bekijk jouw toekomstige bedrijfslocatie. Dit doe je gratis en geheel vrijblijvend bij SKEPP, via het menu op deze pagina of door contact op te nemen met de vastgoedconsultants van SKEPP!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Herengracht 495

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen