Kantoorruimte huren Amsterdam Grachtengordel, Herengracht 282

5 (6 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Postverwerking
 • Telefoon beantwoording
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Herengracht 282 in Amsterdam Grachtengordel

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Grachtengordel!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Herengracht in Amsterdam (Grachtengordel)

Ben je al een tijdje op zoek naar kantoorruimte aan de Herengracht in Amsterdam Grachtengordel? Dit kantoorpand dat sinds 1987 officieel staat ingeschreven als rijksmonument biedt diverse kantoorkamers te huur aan. Op dit moment huren al diverse bedrijven een kantoorruimte in dit grachtenpand, denk hierbij aan advocatenkantoren, reclamebureaus en grafisch ontwerpers. 

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog verschillende kantoorruimtes voor de verhuur beschikbaar. De ruimtes zijn goed voor 1 tot 8 werkplekken. Voor de kleinste ruimte betaal je een maandelijkse huurprijs van €699,-. Voor een ruimte met 8 werkplekken betaal je €4169,- per maand. Tevens zijn er ook werkplekken te huur in dit monumentale kantoorpand. Deze werkplekken bedragen €229,- per maand. Niet gek, voor deze toplocatie in Amsterdam! 

24/7 toegang en een bemande receptie

Als je besluit een kantoorruimte te huren in de pand aan de Herengracht in Amsterdam Grachtengordel, dan kun je gebruik maken van vele voorzieningen en services. Zo is er een bemande receptie aanwezig. Bij deze receptie zorgen ze voor de postverwerking en waar nodig beantwoorden de receptionisten jouw telefoontjes. Daarnaast heb je altijd toegang tot jouw eigen kantoorruimte. Als je liever ’s avonds werkt, is dat dus geen probleem. Verder is er een goede WiFi-verbinding aanwezig, dit alles om jouw werkdag gemakkelijker te maken! 

Locatie en bereikbaarheid

Het grachtenpand is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Op slechts 500 meter afstand bevindt zich de dichtstbijzijnde bushalte. Amsterdam Centraal Station is lopend binnen 20 minuten te bereiken. Met de auto ben je vanaf de A10 in slechts 15 minuten op kantoor. Het pand is gelegen is een bruisende omgeving. Binnen een straal van 100 meter vind je al diverse restaurantjes, barretjes en cafeetjes waar je gezellig een kopje koffie kunt drinken of een hapje kunt eten. De historie die het grachtenpand uitademt en de indrukwekkende grachtentuin zorgen ervoor dat je ook tijdens werktijd even aan de drukte kunt ontsnappen. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Herengracht in Amsterdam Grachtengordel? 

In dit kantoorpand aan de Herengracht in Amsterdam Grachtengordelmaak je gebruik van de netwerken van de bestaande ondernemers. Hiermee creëer je nieuwe kansen voor jouw eigen onderneming. Wil jij hier graag gebruik van maken en lijkt het je wat om een kantoorruimte te huren in dit authentieke pand? Kom dan snel een kijkje nemen door gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in te plannen! 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

A

Voor mijn bedrijf in de financiële dienstverlening is het belangrijk om een representatief pand te betrekken, het liefst binnen de grachtengordel.

Na mijn bezichtiging in het pand aan de Herengracht vorige week is mijn belangstelling gewekt. Ik wil nog een aantal opties afwegen, maar dit kantoor maakt zeker een goede kans.

D

Helaas is dit kantoor te klein voor ons aantal werknemers, maar het is een prachtig pand.

P

Prachtig authentiek pand wat nog in goede staat is.

Er hangt een vriendelijke sfeer en het is een rustige en fijn locatie om te werken.

M

Dit is echt wauw

T

heel mooi en gezellig kantoorpand!

Hier zit je goed

J

Mooie pand met een rustige omgeving.Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Herengracht 282

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen