Houten, Meidoornkade 22

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorkamers

vanaf € 375 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Meidoornkade in Houten

Ben jij op zoek naar een geschikte kantoorruimte aan de Meidoornkade in Houten? Neem dan een kijkje in dit representatieve kantoorgebouw. Het kantoorpand is gebouwd in 1986, maar er is behoorlijk wat verbouwd in de afgelopen jaren en met resultaat! Bij binnenkomst hangt er een relaxte sfeer, dit komt mede door het moderne interieur en de open ruimten. Benieuwd? Kom dan snel een kijkje nemen.

Huurprijzen

De kantoorruimten worden op deze locatie gebruiksklaar opgeleverd, je hoeft nergens meer achteraan. Door middel van scheidingswangen die ook voorzien zijn van deuren, zijn er kantoorunits ontstaan. Bij het afsluiten van een contract, is een huurtermijn mogelijk vanaf 1 jaar. Helaas zijn er op dit moment geen kantoorkamers meer beschikbaar. Ben je toch geïnteresseerd om een kantoorkamer te huren op deze locatie? Houdt dan goed onze pagina in de gaten en wie weet komt er binnenkort een kantoorunit beschikbaar.

Een receptie, vergaderruimten en parkeergelegenheid

Het huren van een kantoorruimte aan de Meidoornkade in Houten is relaxt en zorgeloos. Er zijn namelijk vele services en faciliteiten aanwezig die het huren op deze locatie erg comfortabel maken. Zo is er bij binnenkomst in de royale entree een bemande receptie. Zij zorgen dagelijks voor een vriendelijk ontvangst en kunnen ook meerdere werkzaamheden op zich nemen. Waaronder het reserveren van één van de vele vergaderruimten, makkelijk toch? Reis je met de auto naar je werkplek? Dan zijn deze makkelijk te parkeren aan de zijkant van het kantoorgebouw, ook handig voor eventuele gasten die je wilt ontvangen.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een erg gunstige ligging in Houten, het is namelijk met zowel de auto als met het openbaar vervoer makkelijk bereikbaar. De op- en afritten van de A27 en A12 ligging op een korte rijafstand van 5 minuten en er is een bushalte op slechts 1 minuut loopafstand vanaf jouw werkplek. Deze lijn heeft een directe aansluiting op het treinstation in Houten, vanuit hier kun je makkelijk reizen naar verschillende steden in Nederland. Op zoek naar een beetje ontspanning na werktijd? Ga met je collega’s naar ‘Bowling en Pool&Snookercentrum’, erg gezellig en om de hoek!

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Meidoornkade in Houden?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Meidoornkade in Houten? Houd dan goed onze website in de gaten of vraag onze vastgoedconsultants wanneer er weer iets beschikbaar komt. Wij helpen je graag verder bij al je vragen, gratis en geheel vrijblijvend. SKEPP helpt jou in de zoektocht naar een kantoorruimte aan de Meidoornkade.

3D Viewer Meidoornkade

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!