Kantoorruimte huren Houten, Meidoornkade 22

Voorzieningen
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Vergaderplekken
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Meidoornkade 22 in Houten

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 80 m2
  Huurprijs: € 1.295 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 84 m2
  Huurprijs: € 1.195 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Meidoornkade in Houten

Ben jij op zoek naar een geschikte kantoorruimte aan de Meidoornkade in Houten? Neem dan een kijkje in dit representatieve kantoorgebouw. Het kantoorpand is gebouwd in 1986, maar er is behoorlijk wat verbouwd in de afgelopen jaren en met resultaat! Bij binnenkomst hangt er een relaxte sfeer, dit komt mede door het moderne interieur en de open ruimten. Benieuwd? Kom dan snel een kijkje nemen.

Huurprijzen

De kantoorruimten worden op deze locatie gebruiksklaar opgeleverd, je hoeft nergens meer achteraan. Door middel van scheidingswangen die ook voorzien zijn van deuren, zijn er kantoorunits ontstaan. Bij het afsluiten van een contract, is een huurtermijn mogelijk vanaf 1 jaar.Op dit moment zijn er 2 kantoorruimtes beschikbaar, een kantoorkamer van 40 m2 en 50 m2. Voor de kantoorkamer van 50 m2 betaal je een maandelijks bedrag van €795,-. 

Een receptie, vergaderruimten en parkeergelegenheid

Het huren van een kantoorruimte aan de Meidoornkade in Houten is relaxt en zorgeloos. Er zijn namelijk vele services en faciliteiten aanwezig die het huren op deze locatie erg comfortabel maken. Zo is er bij binnenkomst in de royale entree een bemande receptie. Zij zorgen dagelijks voor een vriendelijk ontvangst en kunnen ook meerdere werkzaamheden op zich nemen. Waaronder het reserveren van één van de vele vergaderruimten, makkelijk toch? Reis je met de auto naar je werkplek? Dan zijn deze makkelijk te parkeren aan de zijkant van het kantoorgebouw, ook handig voor eventuele gasten die je wilt ontvangen.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een erg gunstige ligging in Houten, het is namelijk met zowel de auto als met het openbaar vervoer makkelijk bereikbaar. De op- en afritten van de A27 en A12 ligging op een korte rijafstand van 5 minuten en er is een bushalte op slechts 1 minuut loopafstand vanaf jouw werkplek. Deze lijn heeft een directe aansluiting op het treinstation in Houten, vanuit hier kun je makkelijk reizen naar verschillende steden in Nederland. Op zoek naar een beetje ontspanning na werktijd? Ga met je collega’s naar ‘Bowling en Pool&Snookercentrum’, erg gezellig en om de hoek!

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Meidoornkade in Houden?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Meidoornkade in Houten? Houd dan goed onze website in de gaten of vraag onze vastgoedconsultants wanneer er weer iets beschikbaar komt. Wij helpen je graag verder bij al je vragen, gratis en geheel vrijblijvend. SKEPP helpt jou in de zoektocht naar een kantoorruimte aan de Meidoornkade. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Meidoornkade 22

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen