Amsterdam Grachtengordel, Herengracht 124-128

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Herengracht in Amsterdam (Grachtengordel)

Dit kantoorpand is gelegen aan de welbekende Herengracht, gelegen in de Grachtengordel-West in Amsterdam. In dit fraaie kantoorgebouw worden verschillende flexwerkplekken en kantoorruimtes voor de verhuur aangeboden. Het pand kent een totaal perceeloppervlakte van 1462 m2. Hier is voor ieder soort onderneming wel een geschikte kantoorruimte te vinden. Op dit moment huren al diverse advocatenkantoren, adviesbureaus en softwareproducten een kantoorruimte in dit kantoorpand aan de Herengracht in Amsterdam.

Huurprijzen

In dit kantoorpand huur je een flexwerkplek voor 5 dagen in de week. Voor deze flexwerkplek betaal je een maandelijkse huurprijs van €225,- per maand. Je hebt dan toegang tot het pand tijdens kantooruren en kunt werken op alle locaties van deze verhuurder. Benieuwd naar alle mogelijkheden binnen dit kantoorpand? Neem dan contact op met een van onze vastgoedconsultants.

Een bemande receptie

In dit kantoorpand aan de Herengracht in Amsterdam Grachtengordel is een bemande receptie aanwezig, zij zorgen tevens voor de verwerking van je post, indien gewenst. Verder is er een pantry aanwezig in het pand en zijn er diverse vergaderruimtes. Je kunt dus wel stellen dat het servicelevel in dit kantoorpand erg hoog ligt.

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorpand aan de Herengracht in Amsterdam staat in een bruisend gedeelte van Amsterdam. In de nabije omgeving van het kantoorpand heb je een ruime keuze aan verschillende horecagelegenheden. Diverse restaurantjes bevinden zich letterlijk om de hoek. Zo kun je na werktijd heerlijk sushi eten bij Sushi Me of tijdens de lunch een vers gezette kop koffie drinken bij Note al Caffè. Dit alles binnen een straal van 100 meter. Het kantoorpand zelf is het beste te bereiken met het openbaar vervoer. Station Amsterdam Centraal is slechts 1 kilometer verwijderd van het kantoorpand. Daarnaast ligt bushalte Dam/Raadhuisstraat op een loopafstand van 5 minuten.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Herengracht in Amsterdam Grachtengordel?

Ben je overtuigd van de mogelijkheden en kantoorruimten die dit kantoorpand aan de Herengracht in Amsterdam te bieden heeft? Aarzel dan niet langer en kom snel een keer langs om een kijkje te nemen. Plan hiervoor gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in! SKEPP helpt jou in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Herengracht.

Flexwerkplekken te huur in Amsterdam aan de Herengracht Herengracht 124-128 Amsterdam Grachtengordel Toplocatie!

4 beoordelingen Herengracht

De locatie en het hoge servicelevel van het kantoor spreekt ons erg aan. Helaas valt het net buiten ons budget.

De kantoren zien er keurig uit en alle facilitaire voorzieningen zijn goed geregeld.

Grote kantoorrruimtes en voldoende werkplekken. Ook tevreden over de vergaderruimtes!

Mooie locatie aan de gracht en goede ruimtes om rustig te werken

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!