Amsterdam Grachtengordel, Keizersgracht 97-99

5 (1)
  • Bureau

  • Internet

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

Kantoorruimte huren aan de Keizersgracht in Amsterdam (Grachtengordel)

Dit kantoorpand ligt aan de Keizersgracht in Amsterdam. Het is een typisch grachtenpand, waar je op gemak kunt werken. Winkels, restaurants én Amsterdam Centraal Station zijn op loopafstand van dit karakteristieke kantoorpand dat een totale gebruiksoppervlakte heeft van 145 m2. Met andere woorden, een prachtige locatie om uw onderneming te vestigen!

Huurprijzen

Je huurt hier eenvoudig een fraaie kantoorkamer en daarnaast kun je gebruik maken van alle beschikbare faciliteiten. Momenteel zijn helaas alle kantoorruimten verhuurd. Wie weet komt er binnenkort weer een leuke ruimte beschikbaar. Je huurt hier op flexibele basis een flexwerkplek. Ga je liever voor meer zekerheid? Huur dan een kantoorkamer of een kantoorruimte op maat voor een langere huurtermijn. Een huurtermijn van 1 jaar is over het algemeen het financieel aantrekkelijkst.

Glasvezelinternet, bemande receptie en 24/7 toegang

Je maakt hier in dit pand aan de Keizersgracht in Amsterdam gebruik van een hoog serviceniveau en luxe voorzieningen, als je een kantoorruimte huurt. Services als glasvezelinternet en secretariële diensten door de receptionisten behoren tot de mogelijkheden. Bovendien heb je 24/7 toegang, zijn er lunchmogelijkheden en is er vergaderruimte aanwezig.

Locatie en bereikbaarheid

De bereikbaarheid in het centrum is goed te noemen. De dichtstbijzijnde bushalte Amsterdam, Nieuwezijds Kolk ligt slechts op 5 minuten loopafstand. Zin om vanaf Amsterdam Centraal station naar je werkplek te lopen? Binnen 10 minuten ben je al over. Wanneer je liever met de auto naar kantoor wil reizen zal dit ook soepel verlopen. De dichtstbijzijnde oprit van de snelweg vanaf het kantoorpand gezien is slechts 12 minuten rijden naar de A5. Het centrum van Amsterdam is natuurlijk een top locatie waar jij je eigen kantoorruimte kunt huren. Alles zit in de buurt, leuke restaurants, cafés, winkels, musea ’s en ga zo maar door.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Keizersgracht in Amsterdam?

Ben jij enthousiast geworden over de kantoorruimte aan de Keizersgracht in Amsterdam? Kom een kijkje nemen in dit kantoorgebouw en zie de mogelijkheden van de diverse kantoorruimten die je kunt huren. Een rondleiding plan je geheel vrijblijvend bij een van onze vastgoedconsultants.

1 beoordelingen Keizersgracht

Prachtige centrale entree met een bemande receptie, ideaal voor alle vragen.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!