Kantoorruimte huren Amsterdam Grachtengordel, Keizersgracht 97-99

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Telefoon beantwoording
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Postverwerking
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Keizersgracht 97-99 in Amsterdam Grachtengordel

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Grachtengordel!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Keizersgracht in Amsterdam (Grachtengordel)

Dit kantoorpand ligt aan de Keizersgracht in Amsterdam. Het is een typisch grachtenpand, waar je op gemak kunt werken. Winkels, restaurants én Amsterdam Centraal Station zijn op loopafstand van dit karakteristieke kantoorpand dat een totale gebruiksoppervlakte heeft van 145 m2. Met andere woorden, een prachtige locatie om uw onderneming te vestigen!

Huurprijzen

Je huurt hier eenvoudig een fraaie kantoorkamer en daarnaast kun je gebruik maken van alle beschikbare faciliteiten. Momenteel zijn helaas alle kantoorruimten verhuurd. Wie weet komt er binnenkort weer een leuke ruimte beschikbaar. Je huurt hier op flexibele basis een flexwerkplek. Ga je liever voor meer zekerheid? Huur dan een kantoorkamer of een kantoorruimte op maat voor een langere huurtermijn. Een huurtermijn van 1 jaar is over het algemeen het financieel aantrekkelijkst. 

Glasvezelinternet, bemande receptie en 24/7 toegang

Je maakt hier in dit pand aan de Keizersgracht in Amsterdam gebruik van een hoog serviceniveau en luxe voorzieningen, als je een kantoorruimte huurt. Services als glasvezelinternet en secretariële diensten door de receptionisten behoren tot de mogelijkheden. Bovendien heb je 24/7 toegang, zijn er lunchmogelijkheden en is er vergaderruimte aanwezig. 

Locatie en bereikbaarheid

De bereikbaarheid in het centrum is goed te noemen. De dichtstbijzijnde bushalte Amsterdam, Nieuwezijds Kolk ligt slechts op 5 minuten loopafstand. Zin om vanaf Amsterdam Centraal station naar je werkplek te lopen? Binnen 10 minuten ben je al over. Wanneer je liever met de auto naar kantoor wil reizen zal dit ook soepel verlopen. De dichtstbijzijnde oprit van de snelweg vanaf het kantoorpand gezien is slechts 12 minuten rijden naar de A5. Het centrum van Amsterdam is natuurlijk een top locatie waar jij je eigen kantoorruimte kunt huren. Alles zit in de buurt, leuke restaurants, cafés, winkels, musea ’s en ga zo maar door.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Keizersgracht in Amsterdam?

Ben jij enthousiast geworden over de kantoorruimte aan de Keizersgracht in Amsterdam? Kom een kijkje nemen in dit kantoorgebouw en zie de mogelijkheden van de diverse kantoorruimten die je kunt huren. Een rondleiding plan je geheel vrijblijvend bij een van onze vastgoedconsultants. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

M

Prachtige centrale entree met een bemande receptie, ideaal voor alle vragen.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Keizersgracht 97-99

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen