Kantoorruimte huren Amsterdam Grachtengordel, Keizersgracht 62 – 64

5 (4 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Postverwerking
 • Telefoon beantwoording
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Oplaadpunt auto
 • Belruimte
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Kastje/kluisje
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Keizersgracht 62 – 64 in Amsterdam Grachtengordel

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorkamers
 • 1.02

  Ruimte: 21 m2
  Huurprijs: € 2.000 € 1.800 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • B.05

  Ruimte: 27 m2
  Huurprijs: € 3.056 € 2.750 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Keizersgracht in Amsterdam (Grachtengordel)

Lijkt het je altijd al te gek om een kantoorruimte te huren in een grachtenpand aan de Keizersgracht in Amsterdam Grachtengordel? Misschien wordt dit pand dat gebouwd is in het jaar 1660 wel jouw nieuwe werklocatie! Het kantoorgebouw is gelegen in de buurt Grachtengordel-West, echt een toplocatie in hartje Amsterdam. Sinds 1987 staat het pand officieel ingeschreven als rijksmonument.  

Huurprijzen

Op deze locatie huur je kantoorruimtes op basis van all-inprijzen. Dit houdt in dat het gebruik van de aanwezige voorzieningen en services is inbegrepen in de huurprijs. De huidige huurders van dit pand zijn werkzaam in diverse branches, denk hierbij bijvoorbeeld aan de financiële en de creatieve branche. Zo kunnen accountants, kunstenaars en financieel adviseurs zomaar jouw medehuurders worden in dit kantoorpand. Momenteel zijn er nog 3 kantoorruimtes voor de verhuur beschikbaar, ruimtes van 15 m2, 25 m2 en 30 m2. Huurprijzen variëren van €1100,- tot €2100,- per maand. 

24/7 toegang tot jouw kantoorruimte 

In dit kantoorpand aan de Keizersgracht in Amsterdam Grachtengordel heb jij als huurder altijd 24/7 toegang tot jouw eigen kantoorruimte. Daarnaast is er in het kantoorpand een bemande receptie aanwezig. Hier zullen ze tevens de post voor je verwerken en indien gewenst de telefoon voor je beantwoorden. Verder zijn de kantoorruimten voorzien van airconditioning en worden de ruimten wekelijks voor je schoongemaakt, zo werk je altijd in een prettige werkomgeving.

Locatie en bereikbaarheid

Het zal je niet verbazen, maar dit authentieke kantoorpand in hartje Amsterdam is met het openbaar vervoer het beste te bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte, Neuwezijds Kolk, bevindt zich op 500 meter afstand. Ook is Amsterdam Centraal Station maar 1 kilometer verwijderd van jouw kantoorruimte. Vanaf hier zijn diverse nationale- en internationale verbindingen beschikbaar. Zin om na werktijd gezellig een drankje te doen?  De nabijgelegen Prinsengracht biedt hiervoor talloze opties. Verschillende horecagelegenheden zijn hier gevestigd, ideaal toch? 

Huur jij binnenkort ook een ruimte aan de Keizersgracht in Amsterdam Grachtengordel? 

Ben jij overtuigd van de mogelijkheden van dit kantoorpand aan de Keizersgracht in Amsterdam Grachtengordel? Of wil je graag wat meer van het kantoorgebouw ontdekken? Kom dan gezellig eens langs om een kopje koffie te drinken. Je kunt gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in plannen. SKEPP helpt jou aan een kantoorruimte aan de Keizersgracht.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

P

Een prachtig authentiek grachtenpand.

Het internet werkt snel, je kunt hier rustig werken en belafspraken houden en het personeel is erg vriendelijk!

J

Prachtig authentiek pand met karakteristieke eigenschappen.

Ik ben hier onlangs een keertje wezen kijken en alles ziet er mooi en netjes uit! Alles is uitstekend geregeld en met de mooie tuin achterin is het een prachtig en fijn pand om in te werken.

d

prachtig authentiek pand

j

Prima werken hier!Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Keizersgracht 62 – 64

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen