Kantoorruimte huren Amsterdam Grachtengordel, Keizersgracht 241-2

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Telefoon beantwoording
 • Airconditioning
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Opslagruimte
 • Postverwerking
 • Oplaadpunt auto
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Kastje/kluisje
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Keizersgracht 241-2 in Amsterdam Grachtengordel

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Grachtengordel!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Keizersgracht in Amsterdam(Grachtengordel)

Aan de Keizersgracht in hartje Amsterdam ligt dit prachtige monumentale grachtenpand. Het pand is gebouwd in het jaar 1790 en heeft een totaal perceeloppervlak van 352 m2. Dit kantoorpand ligt in de buurt Grachtengordel-West te midden van de welbekende 9 straatjes. Een echte toplocatie waar je binnen een straal van 200 meter vele restaurantjes, cafeetjes en koffiebarretjes vindt. Een gezellige werkomgeving mag je het dus zeker noemen! 

Huurprijzen

In dit kantoorpand aan de Keizersgracht in Amsterdam zijn verschillende kantoorruimtes beschikbaar voor de verhuur. Momenteel is er slechts 1 kantoorruimte beschikbaar van 10 m2. De maandelijkse huurprijs voor de ruimte van 10 m2 bedraagt €600,-. De bezettingsgraad ligt doorgaans hoog, voor meer informatie over de beschikbare kantoorruimtes is het daarom verstandig contact op te nemen met een van onze vastgoedconsultants. Tevens biedt dit kantoorpand verschillende vergaderruimtes en flexwerkplekken aan tegen aantrekkelijke huurprijzen. Diverse advocatenkantoren, financiële bedrijven en softwareontwikkelaars maken hier al gebruik van. 

Een pantry, lift en 24/7 toegankelijkheid 

Wanneer je besluit een kantoorruimte te huren in dit authentieke kantoorpand aan de Keizersgracht in Amsterdam Grachtengordel kun je gebruik maken van de aanwezige pantry en lift en heb je altijd 24/7 toegang tot jouw eigen kantoorkamer. Je kunt dus helemaal zelf bepalen op welke tijden jij het liefst werkt. Daarnaast is het serviceniveau van de aanwezige receptie erg hoog. Bij de receptie zorgen de receptionisten namelijk voor de postverwerking en eventuele telefoonaanname. Ook zullen zij ervoor zorgen dat jouw gasten altijd vriendelijk worden ontvangen. Je hoeft in dit pand dus alleen nog je laptop mee te nemen en kunt er direct aan de slag!

Locatie en bereikbaarheid

Het zal je niet verbazen, maar deze toplocatie aan de Amsterdamse Keizersgracht is per openbaar vervoer het best te bereiken. Bushalte Amsterdam Westermarkt bevindt zich op slechts 300 meter afstand en Amsterdam Centraal ligt op een loopafstand van minder dan 20 minuten. Wil je toch liever met de auto naar kantoor? De dichtstbijzijnde uitvalswegen zijn de Rozengracht, Raadhuisstraat en de Vijzelstraat.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Keizersgracht in Amsterdam Grachtengordel?

Zie jij het ook wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Keizersgracht in Amsterdam Grachtengordel? En lijkt het je daarom leuk een keertje langs te komen om te kijken of er een geschikte ruimte voor jou tussen zit? Plan dan gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in. Onze vastgoedconsultants helpen je graag verder in de zoektocht naar een kantoorruimte aan de Keizersgracht.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

O

Het merendeel van onze klanten komt uit Amsterdam, wat ons op deze locatie uitstekend bereikbaar maakt.

Het kantoor ziet er representatief en zeer stijlvol uit.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Keizersgracht 241-2

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen