VERHUURD
Super deal

Amsterdam Grachtengordel, Keizersgracht 241-2

5 (1)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Amsterdam Grachtengordel!

Kantoorruimte huren aan de Keizersgracht in Amsterdam(Grachtengordel)

Aan de Keizersgracht in hartje Amsterdam ligt dit prachtige monumentale grachtenpand. Het pand is gebouwd in het jaar 1790 en heeft een totaal perceeloppervlak van 352 m2. Dit kantoorpand ligt in de buurt Grachtengordel-West te midden van de welbekende 9 straatjes. Een echte toplocatie waar je binnen een straal van 200 meter vele restaurantjes, cafeetjes en koffiebarretjes vindt. Een gezellige werkomgeving mag je het dus zeker noemen!

Huurprijzen

In dit kantoorpand aan de Keizersgracht in Amsterdam zijn verschillende kantoorruimtes beschikbaar voor de verhuur. Momenteel is er slechts 1 kantoorruimte beschikbaar van 10 m2. De maandelijkse huurprijs voor de ruimte van 10 m2 bedraagt €600,-. De bezettingsgraad ligt doorgaans hoog, voor meer informatie over de beschikbare kantoorruimtes is het daarom verstandig contact op te nemen met een van onze vastgoedconsultants. Tevens biedt dit kantoorpand verschillende vergaderruimtes en flexwerkplekken aan tegen aantrekkelijke huurprijzen. Diverse advocatenkantoren, financiële bedrijven en softwareontwikkelaars maken hier al gebruik van.

Een pantry, lift en 24/7 toegankelijkheid

Wanneer je besluit een kantoorruimte te huren in dit authentieke kantoorpand aan de Keizersgracht in Amsterdam Grachtengordel kun je gebruik maken van de aanwezige pantry en lift en heb je altijd 24/7 toegang tot jouw eigen kantoorkamer. Je kunt dus helemaal zelf bepalen op welke tijden jij het liefst werkt. Daarnaast is het serviceniveau van de aanwezige receptie erg hoog. Bij de receptie zorgen de receptionisten namelijk voor de postverwerking en eventuele telefoonaanname. Ook zullen zij ervoor zorgen dat jouw gasten altijd vriendelijk worden ontvangen. Je hoeft in dit pand dus alleen nog je laptop mee te nemen en kunt er direct aan de slag!

Locatie en bereikbaarheid

Het zal je niet verbazen, maar deze toplocatie aan de Amsterdamse Keizersgracht is per openbaar vervoer het best te bereiken. Bushalte Amsterdam Westermarkt bevindt zich op slechts 300 meter afstand en Amsterdam Centraal ligt op een loopafstand van minder dan 20 minuten. Wil je toch liever met de auto naar kantoor? De dichtstbijzijnde uitvalswegen zijn de Rozengracht, Raadhuisstraat en de Vijzelstraat.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Keizersgracht in Amsterdam Grachtengordel?

Zie jij het ook wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Keizersgracht in Amsterdam Grachtengordel? En lijkt het je daarom leuk een keertje langs te komen om te kijken of er een geschikte ruimte voor jou tussen zit? Plan dan gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in. Onze vastgoedconsultants helpen je graag verder in de zoektocht naar een kantoorruimte aan de Keizersgracht.

1 beoordelingen Keizersgracht

Het merendeel van onze klanten komt uit Amsterdam, wat ons op deze locatie uitstekend bereikbaar maakt. Het kantoor ziet er representatief en zeer stijlvol uit.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!