Amsterdam Grachtengordel, Keizersgracht 125 - 127

5 (4)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Keizersgracht in Amsterdam (Grachtengordel)

In de buurt Grachtengordel-West staat dit authentieke kantoorpand aan de Keizersgracht dat sinds 1987 officieel staat ingeschreven als rijksmonument. Als je een gezellige werkomgeving wenst, zit je hier in ieder geval aan het goede adres. Tientallen horecagelegenheden bevinden zich binnen een straal van een kilometer. Met mooi weer kun je na werktijd dus gemakkelijk een terrasje pakken met je collega’s. Dit kunnen collega’s zijn uit uiteenlopende branches. Op dit moment huren namelijk verschillende bedrijven hier al een kantoorruimte, denk bijvoorbeeld aan advocatenkantoren, adviesbureaus en filmproducenten.

Huurprijzen

Kantoorruimtes zijn in dit prachtige kantoorpand te huur tegen aantrekkelijke huurprijzen. Normaal gesproken worden de kantoorruimtes turnkey opgeleverd, maar je kunt er ook voor kiezen om je eigen meubilair mee te nemen. De keuze is aan jou! Momenteel is er slechts 1 kantoorruimte beschikbaar voor €850,- per maand

Prijzen inclusief schoonmaak, internet, telefonie en koffie

Vele faciliteiten van dit kantoorpand aan de Keizersgracht in Amsterdam Grachtengordel zitten bij de huurprijs inbegrepen. Zo worden de ruimtes iedere week schoongemaakt en is er voor jou en je klanten gratis koffie en thee. Daarnaast zitten ook de internetkosten en telefoniekosten bij de huurprijs inbegrepen. De internetverbinding is razendsnel, dit bevordert jouw werkzaamheden en voorkomt irritaties. Tevens is er een pantry aanwezig, handig voor het bereiden van jouw lunch. Tot slot is het kantoorpand voorzien van een centrale, bemande receptie. De gastheren en -vrouwen zullen jou en je gasten op een professionele en nette wijze ontvangen.

Locatie en bereikbaarheid

Het dichtstbijzijnde treinstation, Amsterdam Centraal Station, ligt een kilometer verwijderd van dit fraaie kantoorpand. Daarnaast ligt de dichtstbijzijnde bushalte op slechts 400 meter afstand. Met het openbaar vervoer is dit kantoorpand uitstekend te bereiken dus. Met de snelwegen A10, A5 en A8 op minder dan 10 kilometer afstand, is het pand ook met de auto goed te bereiken.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Keizersgracht in Amsterdam Grachtengordel?

Ben jij overtuigd van de mogelijkheden die dit rijksmonument aan de Keizersgracht in Amsterdam Grachtengordel te bieden heeft? Of wil je gewoon eens langskomen om te kijken of het een geschikte ruimte voor jou is? Plan dan gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in. Wie weet heb jij binnenkort je droomkantoor aan de Keizersgracht in Amsterdam!

3D Viewer Keizersgracht

Klik om te activeren

4 beoordelingen Keizersgracht

Ben onlangs een keer binnen gelopen in dit kantoor.

De combinatie van het karakteristieke aan de buitenkant en het moderne tintje aan de binnenkant spreekt mij erg aan!

Mooi pand aan de keizersgracht, voor een leuke prijs! Ziet er netjes en schoon uit van binnen.

In dit pand is alles keurig geregeld!

Ik werd ontvangen door vriendelijke mensen bij de balie en het pand is mooi ingericht van binnen. Helaas is er beperkte parkeerruimte, maar je zit immers aan de Keizersgracht.

leuke kantoorkamers en een mooi pand om te zitten

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!