Kantoorruimte huren Amsterdam Grachtengordel, Keizersgracht 125 - 127

5 (4 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Postverwerking
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Opslagruimte
 • Telefoon beantwoording
 • Belruimte
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Keizersgracht 125 - 127 in Amsterdam Grachtengordel

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Grachtengordel!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Keizersgracht in Amsterdam (Grachtengordel)

In de buurt Grachtengordel-West staat dit authentieke kantoorpand aan de Keizersgracht dat sinds 1987 officieel staat ingeschreven als rijksmonument. Als je een gezellige werkomgeving wenst, zit je hier in ieder geval aan het goede adres. Tientallen horecagelegenheden bevinden zich binnen een straal van een kilometer. Met mooi weer kun je na werktijd dus gemakkelijk een terrasje pakken met je collega’s. Dit kunnen collega’s zijn uit uiteenlopende branches. Op dit moment huren namelijk verschillende bedrijven hier al een kantoorruimte, denk bijvoorbeeld aan advocatenkantoren, adviesbureaus en filmproducenten.    

Huurprijzen

Kantoorruimtes zijn in dit prachtige kantoorpand te huur tegen aantrekkelijke huurprijzen. Normaal gesproken worden de kantoorruimtes turnkey opgeleverd, maar je kunt er ook voor kiezen om je eigen meubilair mee te nemen. De keuze is aan jou! Momenteel is er slechts 1 kantoorruimte beschikbaar voor €850,- per maand

Prijzen inclusief schoonmaak, internet, telefonie en koffie

Vele faciliteiten van dit kantoorpand aan de Keizersgracht in Amsterdam Grachtengordel zitten bij de huurprijs inbegrepen. Zo worden de ruimtes iedere week schoongemaakt en is er voor jou en je klanten gratis koffie en thee. Daarnaast zitten ook de internetkosten en telefoniekosten bij de huurprijs inbegrepen. De internetverbinding is razendsnel, dit bevordert jouw werkzaamheden en voorkomt irritaties. Tevens is er een pantry aanwezig, handig voor het bereiden van jouw lunch. Tot slot is het kantoorpand voorzien van een centrale, bemande receptie. De gastheren en -vrouwen zullen jou en je gasten op een professionele en nette wijze ontvangen. 

Locatie en bereikbaarheid

Het dichtstbijzijnde treinstation, Amsterdam Centraal Station, ligt een kilometer verwijderd van dit fraaie kantoorpand. Daarnaast ligt de dichtstbijzijnde bushalte op slechts 400 meter afstand. Met het openbaar vervoer is dit kantoorpand uitstekend te bereiken dus. Met de snelwegen A10, A5 en A8 op minder dan 10 kilometer afstand, is het pand ook met de auto goed te bereiken. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Keizersgracht in Amsterdam Grachtengordel? 

Ben jij overtuigd van de mogelijkheden die dit rijksmonument aan de Keizersgracht in Amsterdam Grachtengordel te bieden heeft? Of wil je gewoon eens langskomen om te kijken of het een geschikte ruimte voor jou is? Plan dan gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in. Wie weet heb jij binnenkort je droomkantoor aan de Keizersgracht in Amsterdam! 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

J

Ben onlangs een keer binnen gelopen in dit kantoor.

De combinatie van het karakteristieke aan de buitenkant en het moderne tintje aan de binnenkant spreekt mij erg aan!

R

Mooi pand aan de keizersgracht, voor een leuke prijs!

Ziet er netjes en schoon uit van binnen.

A

In dit pand is alles keurig geregeld!

Ik werd ontvangen door vriendelijke mensen bij de balie en het pand is mooi ingericht van binnen. Helaas is er beperkte parkeerruimte, maar je zit immers aan de Keizersgracht.

M

leuke kantoorkamers en een mooi pand om te zittenWaardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Keizersgracht 125 - 127

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen