Kantoorruimte huren Amsterdam Grachtengordel, Keizersgracht 482

5 (8 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Lift
 • Belruimte
 • Gratis WiFi
 • Postverwerking
 • Airconditioning
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Keizersgracht 482 in Amsterdam Grachtengordel

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Grachtengordel!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Keizersgracht in Amsterdam (Grachtengordel)

Ben jij op zoek naar een leuke kantoorruimte aan de Keizersgracht in Amsterdam Grachtengordel? Neem dan een kijkje in dit prachtige Herenpand!   Het kantoorpand is gevestigd op een prachtige locatie wat goed bereikbaar is met zowel de auto als het openbaar vervoer. Daarnaast is het pand sinds 1992 ingeschreven als rijksmonument en zijn de services in het kantoorpand uitstekend. Benieuwd hoe het er hier uit ziet? Plan dan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog meerdere kantoorruimtes beschikbaar voor de verhuur, waaronder een kantoorkamer voor 6 personen. Voor deze kantoorunit betaal je een maandelijks bedrag van €2100,-. Ben je met meer mensen of wil je liever met je onderneming ruim zitten? Neem dan een kijkje in de kantoorkamer die geschikt is voor 12 personen, hier betaal je €3000,- voor per maand. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder.

Vergaderruimten, luxe pantry en een binnentuin

Het huren van een kantoorruimte aan de Keizersgracht in Amsterdam Grachtengordel brengt vele voordelen met zich mee, je maakt namelijk ook gebruik van alle aanwezige voorzieningen. In het kantoorgebouw is een prachtige vergaderzaal aanwezig waar je gebruik van kunt maken. Erg handig om een presentatie te geven voor je collega’s en om er te zitten met klanten. Daarnaast is er ook een grote luxe pantry in het kantoorpand aanwezig, hier kun je de gehele dag door lekkere koffie/thee zetten en ook de lunch kan hier worden voorbereid. Zin om deze lunch in de Amsterdamse buitenlucht te nuttigen? Maak gebruik van de heerlijke binnentuin, een echte aanrader!

Locatie en bereikbaarheid

Door de centrale ligging van het kantoorpand bereik je makkelijk en snel jouw werkplek met zowel de auto en het openbaar vervoer. Er zijn in de nabije omgeving meerdere tramhaltes te vinden die een rechtstreekse verbinding hebben met het Centraal Station van Amsterdam. Ook zijn er verschillende op- en afritten van snelwegen zoals de A10 te bereiken binnen een korte rijafstand. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Keizersgracht in Amsterdam Grachtengordel?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Keizersgracht in Amsterdam Grachtengordel? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants. Wij beantwoorden al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Keizersgracht. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

R

Bijzonder kantoorpand!

De kantoorkamer ziet er goed en strak uit.

M

Authentiek pand met vele services

R

Mooie co working plek in hartje Amsterdam.

Grote en behulpzame community bij StartDock.

R

Mooie co working plek in hartje Amsterdam.

Grote en behulpzame community bij StartDock.

K

Goede sfeer in dit authentieke pand in hartje Amsterdam.

L

Prachtig pand, actieve en aardige community managers, mooie tuin en (nog ) rustige co-working plek.

Mooie vergaderruimtes, perfect voor MeetUps.

J

Mooi pand en een gezellige community!

J

We hebben een aantal kantoren gehad inmiddels en dit is veruit de beste.

Leuke mensen, gezellig, zeer mooie locatie en prachtig pand en meeting ruimtes. Bovendien geen gezeur over toegangstijden, betalen per kopje koffie of iets dergelijks. Wij zitten hier nog wel even.Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Keizersgracht 482

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen