Kantoorruimte huren Amsterdam Grachtengordel, Herengracht 418

5 (3 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Opslagruimte
 • Belruimte
 • Gratis WiFi
 • Postverwerking
 • Airconditioning
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Herengracht 418 in Amsterdam Grachtengordel

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare (flex)werkplekken
 • (Flex)werkplek

  Ruimte: Eigen werkplek
  Huurprijs: € 329 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 4 personen
  Huurprijs: € 1.400 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Herengracht in Amsterdam (Grachtengordel)

Zie jij het wel zitten om in een prachtig kantoorpand aan de Herengracht in Amsterdam Grachtengordel een kantoorruimte te huren? Neem dan een kijkje in dit representatieve kantoorgebouw. Het kantoorpand is sinds 1992 ingeschreven als rijksmonument en is gevestigd op een prachtige ligging. Ook de vele voorzieningen maken het een fijne locatie om een werkplek te huren. Nieuwsgierig? Plan dan snel een rondleiding in en bekijk het met eigen ogen!

Huurprijzen

In het kantoorgebouw zijn er 2 kantoorruimtes, in de kantoorkamers zijn er 40 werkplekken gecreëerd. Het zijn mooie en ruime werkplekken waar je de dag heerlijk kunt doorbrengen. Je hebt 2 verschillende mogelijkheden, één daarvan is de mogelijkheid om 5 dagen gebruik te maken van je werkplek, ‘het basisbureau’. Voor deze werkplek betaal je een maandelijks bedrag van €199,-. Wil jij graag zelf bepalen wanneer je gebruik wilt maken van je werkplek, bijvoorbeeld in het weekend? Maak dan gebruik van de vaste fulltime werkplek, ook wel het premium bureau genoemd. Je betaald hier €250,- voor per maand.

Goede beveiliging, WiFi en een pantry

Naast het huren van een kantoorruimte aan de Herengracht in Amsterdam Grachtengordel maak je ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten, waaronder de goede beveiliging. In het kantoorgebouw is er goede camerabewaking en een alarmsysteem aanwezig. Dit is erg fijn en zo kun je met een gerust hart je werkspullen aan het einde van de dag laten staan. Daarnaast is er goede WiFi aanwezig wat voor snel en efficiënt werken zorgt. Ook is er een aparte pantry waar je heerlijke koffie/thee kunt zetten en in de middag een verse lunch kunt voorbereiden. Ook kun je hier gebruik maken van een lunchservice voor een kleine meerprijs. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is op een gunstige locatie gevestigd, vanaf hier bereik je alles met een korte loopafstand. Het centrum van Amsterdam staat bekend om haar leuke straatjes en gezellige terrassen en ook is het heerlijk om tijdens je pauze even een wandeling langs de Herengrach te maken. Om jouw werkplek te bereiken met de auto ben je een paar minuten onderweg vanaf de dichtstbijzijnde afrit van de snelweg, bijvoorbeeld de A10 en A5. Reis je liever met het openbaar vervoer naar je werkplek? In de nabije omgeving zijn vele metro- en busstations te vinden die een rechtstreekse verbinding hebben met het Centraal Station van Amsterdam.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Herengracht in Amsterdam Grachtengordel?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Herengracht in Amsterdam Grachtengordel? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Herengracht. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

S

Super fijn dat je naast de werkplekken ook vergaderruimtes hebt waar je even kunt bellen en eventueel klanten kunt uitnodigen.

M

Prachtige en lichte werklocatie, super!

S

Fijne en gezellige werksfeer met elkaar, erg belangrijk.Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Herengracht 418

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen