Amsterdam Grachtengordel, Herengracht 420

5 (6)
  • Vergaderplek

  • Postadres

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Kastje/kluisje

  • KVK-inschrijving

  • Keuken

(Flex)werkplekken

vanaf € 199 p.m.

Kantoorkamers

vanaf € 1.400 p.m.

Kantoorruimte huren aan Herengracht in Amsterdam (Grachtengordel)

Een kantoorruimte huren aan de Herengracht in Amsterdam Grachtengordel? Neem een kijkje in dit kantoorpand dat dateert uit 1671. Dit monumentale pand beschikt over vele karakteristieke eigenschappen zoals de authentieke gevel, hoge plafonds en grote ramen. Hoewel het pand aan de buitenkant oude en karakteristieke kenmerken heeft, is het binnen gevuld met jonge ondernemers en startups. Het pand beschikt over een totale oppervlakte van 629 m2 wat onderverdeeld is in flexplekken, werkplekken en kantoorruimten. Een uitgebreid en divers aanbod!

Huurprijzen

Voor zowel flexwerkers als ondernemingen die op zoek zijn naar permanente huisvesting biedt dit kantoorpand uitkomst. Je eigen kantoorruimte met 8 werkplekken huur je al voor een prijs van €1800, - per maand. Daarnaast zijn er flexwerkplekken te huur voor slechts €199,- per maand. Voor deze huurprijzen kun je ook gebruik maken van onbeperkt koffie en thee, wifi en schoonmaak. Deze voorzieningen zitten allemaal bij de prijs inbegrepen. Je weet dus precies waar je voor betaald. Wat helemaal leuk is, is dat het mogelijk is om in dit kantoorpand een dag gratis proef te draaien! Op die manier kom je er het snelst achter of het kantoorpand jouw droomkantoor wordt!

Vergaderen en gezamenlijk lunchen in dit kantoorpand

In dit kantoorpand aan de Herengracht in Amsterdam Grachtengordel wordt het de huurder zo comfortabel mogelijk gemaakt. Dit gebeurt onder andere met diverse services en voorzieningen. Zo zijn er drie vergaderruimten in het pand, is er receptionele ondersteuning, een koffieruimte en twee pantry’s. Naast deze services en voorzieningen ondersteunen en inspireren de huurders elkaar ook. Dit gebeurt door middel van workshops, presentaties en brainstormsessies. Door deze trainingen, het gezamenlijk lunchen en de netwerkborrels heerst er een zekere saamhorigheid onder de huurders. De huurders in dit kantoorpand zijn voornamelijk werkzaam in de branches van consultancy, IT en informatie en communicatie.

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorpand is gevestigd in de Grachtengordel van Amsterdam, misschien wel het meest bruisende gedeelte van Amsterdam. Dit pand ligt op loopafstand van het Rembrandtplein en de Kalvermarkt. De Grachtengordel beschikt over vele horecavoorzieningen zoals restaurants, cafeetjes en koffiebarretjes. Werken, ontspanning en plezier liggen in deze buurt dicht bij elkaar! Wanneer je besluit op deze locatie een kantoorruimte of werkplek te huren is je nieuwe kantoorpand met het openbaarvervoer en de fiets zeer eenvoudig te bereiken. De tram stopt letterlijk voor de deur, waarmee je het Centraal Station binnen tien minuten bereikt. Ga je liever toch met de auto naar het werk? Dan kun je de auto parkeren bij de Munt en de Kalvertoren.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Herengracht in Amsterdam Grachtengordel?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Herengracht in Amsterdam Grachtengordel? Tussen jonge ondernemers en start-ups? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wacht niet langer en plan gratis én vrijblijvend een rondleiding in. Onze vastgoedconsultants helpen je gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Herengracht.

6 beoordelingen Herengracht

Vet!

Mooi grachtenpand met fijne werkplekken.

Ziet eruit als een gezellige groep ondernemers :-)

Prima werkplekken en voldoende ruimte aanwezig voor het houden van vergaderingen e.d.

Ik heb op redelijk wat co-working spaces in Amsterdam gezeten, maar deze steekt er toch echt met kop en schouders bovenuit. Fijne werkplek, toplocatie, en een community die snapt dat werken ook leuk hoort te zijn.

Great co-working space with inspirational community of entrepreneurs!

veel ruimte aanwezig en erg tevreden

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!