Kantoorruimte huren Amsterdam Grachtengordel, Herengracht 499

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
Bereikbaarheid
 • Bushalte Amsterdam, Muntplein 2 min. lopen (0,2 km)
 • Metrostation Amsterdam, Muntplein 2 min. lopen (0,2 km)
 • Treinstation Amsterdam Centraal 19 min. lopen (1,6 km)
 • Metrostation Rokin 7 min. lopen (0,6 km)
 • Park 4 min. lopen (0,4 km)
 • Sportschool 4 min. lopen (0,4 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Herengracht 499 in Amsterdam Grachtengordel

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Grachtengordel!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Herengracht in Amsterdam (Grachtengordel)

Ben jij op zoek naar een gave kantoorruimte aan de Herengracht in Amsterdam Grachtengordel? Neem dan een kijkje in dit kantoorpand dat zeer centraal is gelegen in een inspirerende omgeving, namelijk het centrum van Amsterdam. Je huurt hier een kantoorruimte in een comfortabele werkomgeving, je hoeft nergens meer achter aan! Zo kun jij je volledig op jou onderneming richting. Zie jij deze dynamische omgeving wel zitten? Plan dan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

Het is mogelijk om een kantoorruimte te huren als startend bedrijf maar natuurlijk ook als gevestigd bedrijf. Je huurt op deze locatie met all-inclusive prijzen, deze starten vanaf €400,- per persoon. Je hebt de mogelijkheid om een kantoorruimte, vaste fulltime werkplek of flexwerkplek te huren. Benieuwd naar wat er allemaal beschikbaar is en wat de mogelijkheden zijn? Vraag het onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder.

Meetingrooms, een binnentuin en een receptie

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Herengracht in Amsterdam Grachtengordel, maak je naast je kantoorunit ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten. Dit zijn onder andere de meetingrooms. Ideaal als je buiten je kantoorruimte wilt vergaderen met een collega of wanneer je klanten wilt uitnodigen. Ook is er aan de achterzijde van het kantoorgebouw een grote binnentuin aanwezig. Bij mooi weer kun je hier heerlijk werken of genieten van een lekkere lunch in de middag pauze. Bij binnenkomst in de royale entree tref je een receptie, zij zorgen dagelijks voor een vriendelijk ontvangst.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een perfecte locatie, namelijk midden in het centrum van Amsterdam. Alles is met korte loopafstand vanaf jouw werkplek of kantoorruimte bereikbaar. Denk hierbij aan de gezellige terrasjes, de leuke winkels en goede restaurants. Om het kantoorgebouw met de auto te bereiken ben je slechts een paar minuten onderweg naar de dichtstbijzijnde snelwegen, zoals de A10 en A5. Reis je liever met het openbaar vervoer? Op 5 minuten loopafstand tref je meerdere tramstations, deze lijnen hebben een rechtstreekse verbinding met het centraal station van Amsterdam. Vanuit hier bereik je elke gewenste plaatst in Nederland.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Herengracht in Amsterdam Grachtengordel?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren op deze fantastische locatie aan de Herengracht in Amsterdam Grachtengordel? Twijfel dan niet langer en plan een rondleiding in. Onze vastgoedconsultants helpen je graag verder bij al je vragen. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Herengracht.


Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

L

Pand ziet er goed uit en het is fijn werken hier :-)

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Herengracht 499

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Geen verplichtingen