Kantoorruimte huren Amsterdam Grachtengordel, Herengracht 168

5 (2 beoordelingen)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Herengracht 168 in Amsterdam Grachtengordel

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 7 personen
  Huurprijs: € 4.400 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 8 personen
  Huurprijs: € 4.700 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 10 personen
  Huurprijs: € 4.600 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 12 personen
  Huurprijs: € 5.000 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 14 personen
  Huurprijs: € 12.000 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 24 personen
  Huurprijs: € 13.600 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Herengracht in Amsterdam(Grachtengordel)

Aan de Herengracht in Amsterdam Grachtengordel staat dit prachtige monumentale pand dat nu functioneert als kantoorgebouw. Dit kantoorpand is gebouwd in 1638 en is daarmee een pand met een rijke geschiedenis. Dit is terug te zien is in de karakteristieke eigenschappen van het pand: een marmerenvloer, een prachtige trap en hoge plafonds en ramen. Het barst in de omgeving van leuke winkels en bedrijven. Zo zit Sushi Me om de hoek en zijn er verschillende lunchrooms in de directe omgeving. 

Huurprijzen

Het kantoorpand aan de Herengracht in Amsterdam beschikt over 5 verdiepingen met een totale oppervlakte van 1214 m2. Je komt binnen in een prachtige monumentale ontvangsthal met marmeren vloer en een prachtige stijltrap. In dit kantoorgebouw is er de mogelijkheid om kantoorruimten van verschillende metrages te huren, waardoor er voor iedere onderneming een geschikte kantoorkamer te vinden is. De diverse metrages in dit kantoorpand variëren tussen de 25 m2 en 500 m2, waarbij je een kantoorruimte van 25 m2 huurt voor €2000,- inclusief servicekosten.

Een lift, pantry's en vergaderzalen

Wanneer je besluit een kantoorruimte te huren in dit monumentale pand aan de Herengracht in Amsterdam Grachtengordel, dan huur je een kantoorruimte met karakteristieke eigenschappen en een prachtig uitzicht over de grachten. De kantoorruimten beschikken over pvc-vloeren en ledverlichting. Daarnaast worden de kantoorruimten turnkey opgeleverd. De kantoorruimte kan geheel naar eigen wens ingericht worden, waarbij de verhuurder graag met je meedenkt in de mogelijkheden. Bij het huren van een kantoorruimte op deze prachtige locatie in Amsterdam kun je gebruik maken van diverse services en voorzieningen zoals een lift, gedeelde pantry’s, de tuin en vergaderzalen. 

Locatie en bereikbaarheid

Naast de vele voorzieningen beschikt het kantoorpand ook over een uitstekende bereikbaarheid. Met een bus- en tramstation voor de deur is het Centraal Station binnen enkele minuten te bereiken en ook met de auto bereik je via de A10 het kantoorgebouw snel en eenvoudig. Met een ligging in het centrum van Amsterdam wordt het kantoorpand omringd door restaurants, cafeetjes en winkels. Waar het in de omgeving juist bruist, vind je in het kantoorpand een stille en rustige werkomgeving. Naast de rustige werkomgeving kun je de kantoorruimte geheel inrichten naar jouw wensen wanneer je hier een kantoorruimte huurt, waardoor je de perfecte werkomgeving voor jouw onderneming kunt creëren. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Herengracht in Amsterdam Grachtengordel?

Wil je op basis van deze informatie een kijkje nemen in dit kantoorpand aan de Herengracht in Amsterdam Grachtengordel? Geen probleem! Plan bij ons geheel gratis en vrijblijvend een rondleiding in. Waar wacht je nog op? SKEPP helpt jou aan een kantoorruimte!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

S

Wat een prachtig pand is dit aan de Herengracht.

Mooie lichte ruimten met veel mogelijkheden

K

Prachtig om te zien hoe meerdere historische elementen bewaard zijn gebleven

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Herengracht 168

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen