Schiphol, Evert van de Beekstraat 104

4 (3)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

(Flex)werkplekken

vanaf € 289 p.m.

Kantoorkamers

vanaf € 1.669 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Evert van de Beekstraat (Badhoevedorp en omgeving)

Kantoorruimte gezocht op luchthaven Schiphol? Dan ben je aan de Evert van de Beekstraat aan het goede adres. Je huurt hier kantoorruimte in een kantoorpand uit 1999 met een totale gebruiksoppervlakte van 89.465 m2. In 2015 is dit kantoorpand volledig vernieuwd en omgetoverd tot één van de gaafste kantoorbelevingspanden van Nederland. Kom langs en bekijk het met eigen ogen!

Huurprijzen, kantoor Evert van de Beekstraat, Schiphol

Diverse bedrijven, waaronder adviesbureaus, financiële holdings, reisbemiddelaars en softwareproducenten huren al een kantoorruimte in dit eigentijdse kantoorgebouw. Jij kunt de volgende huurder worden want er zijn nog diverse kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. Zo huur jij al een kantoorruimte met 1 werkplek voor slechts €519,- per maand. Liever een grotere ruimte huren met 2 werkplekken? Deze is al te huur vanaf €1149,- per maand. Naast het huren van kantoorruimte kun je in dit kantoorpand al een werkplek huren voor slechts €289,-.

Evert van de Beekstraat: 24/7 toegang en receptiediensten

De voorzieningen en services in dit kantoorgebouw zijn van zeer hoog niveau. Zo bepaal jij in dit kantoorgebouw helemaal zelf jouw eigen werktijden. Je hebt namelijk 24/7 toegang tot jouw kantoorruimte. Hierdoor kun je er ook voor kiezen om ’s avonds te werken in plaats van overdag. Daarnaast kun je in dit kantoorpand gebruik maken van diverse receptiediensten. De receptionisten zijn namelijk bereid de post voor je in ontvangst te nemen en indien gewenst beantwoorden ze jouw telefoon. Ideaal toch, zo wordt jouw werkdag nog aangenamer.

Locatie en bereikbaarheid, Evert van de Beekstraat, Schiphol

Het zal je vast niet verbazen, maar dit kantoorpand kent een uitstekende bereikbaarheid. Voor zowel autoreizigers als treinreizigers is reizen naar dit kantoorpand erg gemakkelijk. Bushalte Schiphol Vrachtgebouw /P12 ligt namelijk direct op de hoek en met de auto ben je vanaf zowel de A4 als de A9 en A200 in slechts 10 minuten op kantoor. Uiteraard zijn er in de omgeving van Schiphol vele restaurants en cafés te vinden waar jij na werktijd gezellig een hapje kunt eten. En tijdens de pauze kun je een heerlijk versgezet kopje koffie drinken bij de Starbucks, deze ligt op een afstand van slechts 100 meter.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Evert van de Beekstraat?

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte voor jezelf of voor jou en je collega’s? Kom dan snel eens langs om te kijken wat je van deze werklocatie vindt. Plan hiervoor gratis een rondleiding in!

3D Viewer Evert van de Beekstraat

Klik om te activeren

3 beoordelingen Evert van de Beekstraat

Top inrichting en de 3D viewer is ideaal!!

Zo krijg je al een zeer goed beeld van het kantoor.

Super grote gemeenschappeljke ruimtes aanwezig!

Echt perfect voor informele vergaderingen, lunches etc. Super!

Fair prices!

Zeker voor dit prachtige kantoor waar je alles vind wat je nodig hebt.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!